Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Végigjátszottam a SCCT-it 100%-ra hogy tudom az elite-módot vákasztani?
Köszi!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Remélem menni fog...:S
'This patch has been prepared for Europe, Middle East, Asia version of SC3 and seems incompatible with the version you have'
Mi lehet a gond?
két éjszaka alatt végigjátszottam, nagyon zsír volt, nem tudtam abbahagyni, most kezdem a Pandora Tomorrow-t <#hehe>#hehe>
W S A D, E - fegyver elõ vesz, Space ugrás, C gugolás, shit - használ, görgõ fel - gyorsabbulás, Q - falhozsimulás, görgõ le - lassabbulás, Tab és a számok nézet váltás, stb.
Sztem ennél jobban nem lehet beállítani, pont minden ott van ahol kell.
TAB-ra semmit nem csinál ha elõ van véve a pisztoly
E? sajnos én átkonfigoltam, de E-re nem emlékszem 😞
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
😄😄😄😄😄:😄😄
egyszer sikerült egy gyerekkel, de szét is kapcsolt 😞
kösza választ
és vagy egy olyan másodlagos feladat, hogy ki valójában milan medich...
egyszer már megcsináltam... de akkor azért nem lett 100Í%mert megtaláltak egy testet, de fogalmam sincs hogy csináltam meg azt hogy kiderítsem ki is valójában medich
a válaszokat elõre is köszönöm
Szóval nekem sem eredeti, sok olyannal próbáltam akivel nem volt jó, de egy emberrel mûködött ugy, hogy nem szakadt emg, csak ujraindult a gépe játék közben. De ha nem indul ujra, végigjátszukl az biztos.
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ejejj ubi....
Kb. 2-3 hónap kemény játék mire belejösz, és megtanulsz életbe maradni a játékba 😄
Egyébként mennyire felkapott a multija? Játsszák még sokan?
Sokszor láttam, hogy amíg pl. a CD Galaxisnál a játék már az eredeti ár harmadáért vásárolható, az említett áruházláncokban még mindíg az eredeti áron búslakodnak a polcokon. Röhej, akárhogy is nézzük. <#nevetes2>#nevetes2>