Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mike0013
nekem nem szólalt meg, mert OCP-vel kilõttem a lézert<#buck>

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Ny Papa
Köszönöm a segítségedet. Sikerült

Ny Papa
Köszönöm szépen a segitséget.Sikerült

Muki100
Bankon asszem ugyanoda kell kijutnod ahonnan jöttél. Mondjuk ki a kerti ajtón és kirohansz a kezdõhelyre. Ez a legegyszerûbb.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ny Papa
Látom hova kéne jutni,ott a piros kocka de nem találom,hogy hol van. Ugyanis kezdõ vagyok.

Ny Papa
Köszi szépen megpróbálom

Balumann
nézd az obsat -ot, vagyis a térképet, és látod hova kell jutni. Kijutáshoz meg állj a kijárathoz és ott rákell nyomni asszem exit, vagy most hirtelen nem tom.

Ny Papa
Eljutok a kimentési póntra és tovább nem megy

ati2002
Miután a széfbõl megszerezted a cuccokat, kifeléjövet a riasztó mindenképpen meg fog szólalni, neked addigra már csak az a dolgod, hogy eljuss a kimentési pontra.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Ny Papa
Segitséget kérek. Bank végén, a páncél ajtón, hogy lehet kijönni, hogy ne riaszon, nem tudom végig játszani,Ha valaki segítene megköszönném.

TYME
én a magyaritas.hu-ról szedtem és jó az 1.05-s patchel én is így játszok és szerintem nagyon jó lett.

a magyarítás tudtommal nem kompatibilis az 1.05-ös patchel
amúgy 3000ft
check this out

engem érdekelne.meg van a crack hozzá meg a patch a magyarositás de hiányzik a cd kulcs ha tudsz jobbat írj!
nem tudom milyen cd kulcsot akar.felraktam a játékot,a 1.05 patchet, a magyarositást újra bootoltam aztán kér valami cd kulcsot.igzából csak kiváncsi vagyok rá.az elöbbiben is csak az elsö pálya feléig jutottam.amugy mennyiért adják?
Balumann
és hidd el nem azért megy mert ennyire okos meg ügyes vagy 😉

Balumann
Amióta a coopról van szó, csak hülyeségeket írsz, és elég idegesítõ ez az okoskodás. Valakinek megy, valakinek nem (ennyire jutott mindenki, még a hivatalos ubisoft forumba is megjelenés óta). Ha megy örülj, és mennyél játszani, és ne itt oktass.
Ha ez lenne a megoldás hogy eredeti játék kell, onlne-on megy, akkor ha már csak annyival játszanának többen mint akik az ubi-n írták hogy nem megy eredetivel, akkor 8x annyian játszanának mint most kb.. nem tom miért nem lehet megérteni. Arról nem beszélve hogy mennyien ez miatt nem vették meg eredetibe.

"csak ez egy virtuális LAN nem ugyanaz mintha két gép lenne összekötve és sokkal nagyobb az esélye a két eredetivel játszó játékosnak, hogy menjen rendesen a CO-OP"
-kis visszaolvasás és látod hogy ugyan úgy nem emgy lanon se annak akinek hamachival sem ment
-semmi köze hogy eredeti-e vagy nem a cd kulcs, fõleg nem hogy a játék. Mivel régebben csak kijátszani lehetett, tehát olyan volt mintha eredeti lett volna.
-sok játékkal játszok multiba, és tudom, hogy teljesen ugyan úgy megy lanba (hamachival) minden mint neten. Tehát ugyan úgy van optimalizálva, és egy alapnet sebesség bõven elég. Tehát szintén semmi köze, hiába gyorsabb a kapcsolat lan-ba.
Légyszives ne vezess félre itt mindenkit. Logikátlan tapasztalatokat meg gondold végig inkább, meg olvass vissza.

akkor gyere fel hamachira
amit a gyerek az elõb adott oda gyere be
SCCTX a pass is ez

mike0013
hát... szivacs, nekem még 1* nem szakadt meg a CO-OP

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Muki100
Köszönjük egy éve rájöttünk ugyanerre. Amúgy van FAQ is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Nézd meg az ubi fórumján a support részleget és látod a tömérdek szidást és felháborodást amit az ubi kapott amiért eredeti játékkal nem ment nekik. Van akinek meg tûzfal/routerrel is megy van akinek meg nélkülük se.
Amúgy ezt feltételezni hogy azért mert nem eredeti nem megy a coop hülyeség, ha így csinálta volna az ubi akkor a versus és a solo miért nincs így "levédve"? Mert a coop sincs ezért.

Balumann
<#banplz> én (mi sztem) inkább maradok a cracknál, de köszönyjük <#vigyor3>

Balumann
akkor olvasd ubi -n, hogy hány embernek nem megy a coop, akik megvették eredetibe. A CD kulcsnak semmi köze a coop mûködéséhez, akik megvették, nagy részük ugyan úgy nem tud játszani vele se lan-ba, se online-on.

Tegnap rájöttem hogyan lehet megkerülni a védelmi rendszert a másolt játék esetében, és mûködik. Akit érdekel, annak leírom hogyan kell, bár úgy látom, sokan már megvették.
mike0013
csupán onnan tudom, hogy akivel eddig játszottam és eredeti kulcsa volt azzal végigvittük a pályá(ka)t... és van tûzfalam és routerem is szal... na ennyit errõl

Balumann
banner alatt látsz egy ilyet: "ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" <- erre katt! 😉

Balumann
tûzfal/router sem hiszem, mert én játszottam olyannal is, akinek szintén nem volt egyik se, nekem se volt.
Próbák alapján kiderül, hogy van akivel kicsit többet sikerül menni. De hogyha valakivel hamachival egy métert nem sikerül menni disconnect nélkül, akkor neten se fog menni eredetivel se.
Gépnek szintén nincs köze hozzá, nekem nem akad single-be se a játék. Mikor coopoztunk akármire állítotam, még 640-esen is ugyan úgy akad, pedig mind2-en átállítottuk akkor. Szar volt ugyan úgy!
Tehát nem tudom mi lehet az oka a coop rejtélyes nem mûködésének, de nem hiszem hogy csak azon múlna hogy ki tud jobban imátkozni, valami megoldásnak biztos kell lennie 😞 De ezt mondjuk már az ubina kkellett volna kijavítani, nem tette meg (és úyg néz ki nem is fogja)

online cd kucslra gondolsz?
mert ha igen akkor senki nem tud küldeni
ha nagyon akarsz játszani vele vedd meg... pont most ment le nagyon az ára

hy!Tudna valaki küldeni egy cd kulcsot kizárolag otthoni fogyasztásra e-mailben? [email protected] Köszi!
Muki100
És ezt te mégis mibõl feltételezed? Ha érdekel semmi köze ahhoz hogy eredeti vagy nem. Tûzfal/router setuphoz annál inkább.

TYME
Készítettem egy szervert ha ráértek nézzetek be
Hamachi Szerver
Név: SCCTX
PW: SCCTX

hát nekem itthon lanon SEHOGYSEM MÛKÖDÖTT pedig eredetiben van mega game

mike0013
hát... csak ez egy virtuális LAN nem ugyanaz mintha két gép lenne összekötve és sokkal nagyobb az esélye a két eredetivel játszó játékosnak, hogy menjen rendesen a CO-OP

jajjj most nem mindegy hogy eredeti-e :@
lanon mennem a game :/

mike0013
Csatlakozom a többiekhez! Csak nekem van egy megkötésem: eredetivel gyertek játszani😊

akinek van kedve coopozni azzal játszhatnánk egyet hamachin keresztül...
akinek van írja be ide a szoba nevét és akkor megyek (egy próbát megér hátha mûködik)

TYME
Nem jön valaki hamachin gémelni akinek van kedve írjon mailt akinek nincs az is jöhet 😄
[email protected]

mike0013
legegyszerûbb: kipróbálod, hogy mi az<#idiota>

Atti12
a versus az a multiplayer <#gonosz1>

ezt tõlem kérded? ne haragudj nem tudom mi az, simán az egyjátékos mód beálításainál van a hangokon belül

Balumann
versus-ba?

mondom, hogy 2 lehetõég van, igen vagy nem, nincs csuszka

mike0013
gondolom a beszéd hangereje vagy valami iesmi

Akkor passz.

az az anyanyelvi beszéd, de ez alatta van 3 sorral.

Ha jól tudom ezzel a beállítással az ellenséges katonák a saját nyelvükön beszélnek.

szóval egyszerûen csak beszéd, ez a neve a magyarosított verzióban

mi az?

a beálításoknál az audioban van egy olyan beszéd. alapból nemre van állítva, az micsoda?

mike0013
csak az egyiknél, de nem volt vészes, másiknál egyáltalán nem

Balumann
és nem akadt?

mike0013
ma reggel 2 amcsival is játszottam és mindakettõvel jó volt! Egyikkel abbakellett hagynom, mert bekapcsolt a vírusirtóm😞((... A másikkal viszont végigtoltuk Panama-t😄