10611
-
#9405 ne az egész mappát ird felül, hanem csak ami benne van azokat -
ViktorMSC #9404 :S -
#9403 Szerintem itt nincs warez -
ViktorMSC #9402 nem indul el a játék. először felteszem a játékot,utánna feltettem a patch-et,ezután bemásoltam egyesével a mappookat,crack-eltem.ÉS NEM INDUL
-
#9398 Meg a játékból kiszedett zenék is fönt vannak torrenten... -
#9397 Kiadták a játék soundtrackjét CD-n és ez van feltöltve torrentre. -
#9396 Valahogy biztosan, mert torrenten megtalálható. -
blur55 #9395 a játék zenéit ki lehet valahogy szedni? -
#9394 régen játszottam de asszem a Global-ban megtaláltok SnipHawk_Hun néven. -
#9393 benne vagyok mindkettőben;) -
#9392 A "jó kis co-op" nem igazán működik. Most ne nyissunk vitát arról, hogy nekem eredeti van és az biztos, hogy jó :)
De a versus az király :D -
#9391 Nincs valakinek kedve össze ruccanni egy jókis Co-Op ozásra? Mer már ott porosodik az SCCT a polcon az SCDA meg nem indul.Valakinek van kedve? -
#9390 Vedd meg eredetiben? -
Crazy Mate #9389 Felrakom,crackelem és valami hibát ír ki PPF-ről!Most mit tegyek? -
#9388 én is csak pandorában, CT-ben nem is nagyon emlékszek hogy valaha is vittem volna az equipembe snipert -
mac83 #9387 korai öröm volt, mostmár megint szarozik ugyanezzel a bajjal..proci huzással meg a nélkül is :S
mi a faszom baja van -
#9386 én a játékba egyszer sem használtam sniper-t :-/ -
#9385 jobb egérgombot lenyomva tartod, de csak egy ideig bírja samu szusszal -
blur55 #9384 hogy kell kimereviteni a fegyvert? mert sniper módban nagyon ugrál -
#9383 utolsó driver amivel jó a 81.94 -
#9382 Azért jó hogy ilyen szinten "hibátlan" ez a game :D
Nálam is csak a gondok voltak vele. Grafikai hibák, elindulási problémák, etc, etc :D -
mac83 #9381 köszönöm, ez megoldotta :) -
#9380 jobb gombal katt az exére. tulajdonságok/kompatibilitás, és ott beállitod hogy futtatás 640x480 ba. Velem is ez volt de ez megoldotta :) -
mac83 #9379 na, senki? :( -
mac83 #9378 miért van az hogyha el akarom indítani azt írja hogy a program hibát észlelt és leált? :(
reloaded verzió, patch meg crack is rajta van :( -
#9377 keress 3 embert, és játszatok. Már annyi embernek írtam hogy keresssenek embereket, sztem már annyiból összejönne 4 csapat legaláabb. Olvass itt vissza, és akik itt írnak kérdezd meg privibe hogy nincs-e kedvük játszani versus-ba hamachival (progi leírás linkje a nevemben). Ja és csak olyanokkal játsz akiknek van mikrofonjuk! -
#9376 vagy van eredeti kulcsod vagy hamachizol -
Crazy Mate #9375 Működik benne rendesen eredeti szervereken a multiplayer vagy csak valami programmal lehet mint a Pandora Tomorrowban? -
#9374 biztosan felül kell írni az .exe fájlt druszám, s ha dvd-t kéri akkor DAEMON-nal kell futtatni a képfájlt vagy no dvd crack kell... -
Qwertypro #9373 Hogy kell lecrackolni ?
Kell e képfájl vagy jó DVD-ről? -
#9372 "Ha elaltatod elalszik" :D ez jóó
így lenne helyesen: Ha kiütöd/elkábítod elájul:) -
#9371 hol? -
#9370 ugyan az mintha hátulról elkapod és utána vagy elaltatod vagy kinyírod. Ha elaltatod elalszik, ha megölöd meghal. Sticky shocker -től is elalszik. Magától nem kel fel, csak ha arra megy egy őr, és meglátja hogy ott fekszik, belerug egyet azt felkel. Mondjuk csak 2x fordult elő velem a játékba ilyen. -
#9369 nem kel fel egy idő után.
#9367: nem jó a link. -
blur55 #9368 ha valakit lelövök a sticky shockerrel, akkor az elkábul, de magától nem kel fel egy idő után? -
Varga10 #9367 ITT A KÉP.
-
Varga10 #9366 Hello!!
Lenne egy problem-om.Le akartam törölni a SCCT-t és nem engedi mert két hiba üzenetet ir ki.
Először az egyes számút utána ha leokézom akkor a másikat. -
#9365 Szerintem csináld azt, hogy kódot szépen felírod magadnak, visszaviszed médiamarktba, aztán veszel helyette egy másik játékot :) Aztán a warez verzióval is nyomhatod nyugodtan neten :) -
necroman #9364 Mediamrktban vettem,vissza is vihetem,kapok egy másikat,vagy levásárolhatom,de a játékélmény akkor is elmarad és csa a csalódás van helyette. -
#9363 thanks, ez jól jött:)