Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
tudnátok segíteni:
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory játékban kb 10 perc után elsötétül a kép és elkezd rezonálni, majd újraindul a gép. az összes tom clancys játékkal ez van 😞
mi lehet a probléma?
köszi
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
Nem csak neked van ez a bug, de így 2009-ben kicsit körülményesebb utánanézni a megoldásnak.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[email protected]
Vegyél fel msn-en: [email protected]
Egyébként én se tom mikor érek rá, de mondjuk úgy vasárnap 7-9 között nem lenne rossz. 9 után már mással játszok, elõtte jó lenne.
Nah, hát akkor végülis meg is vagytok!
-- update --
srác nem ér rá, de megkérdezi haverját, hogy õ ráér e, amint lesz válasz, közlöm, ha minden kötél szakad meg tudom kérdezni még másik haverom is, vele szoktam még ökörködni, szerintem tuti benne lenne.
msnem, ha kell, szólj
Mi 2-en szinte bármikor készen állunk, de neked is szerezned kell egy társat, meg nem ártana gyakorolnotok elõtte, mert mi azért játszottunk egy ideig 😊
Az a hamachi szerintem nem jó, de azt már a legkevesebb kideríteni és felrakni egy másikat.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Valaki írna nekem 1 hamachi szobát ahol szoktak még játszani, mert nekem a versus multiplayer faq-ban irt szobában legtöbször mindig offline mindenki 1.05-ös splinter, és 1.0.3.0 hamachi van fent remélem megfelel a hamachi versio.
Elõre is köszi
Mi lenne ha crackelnéd (lehet a lemezen is rajta van, de gamecopyworld.com -ról vagy megagames.com-ról mindenképpen le tudod szedni, google is kiadja...).
Biztos, hogy nem valami faket szedtél le? Csakmert nincs razoros változat, hoodlum meg reloaded van (meg azthiszem clone is de az már értelmét vesztette).
A coop-ban, csak a Panamán szokott "Disconnected from the server"-ezni? Szoktunk játszani, eddig majdnem minden pálya rendesen ment, csak a Panamán irta ki ezt kétszer.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Splinter Cell 3 v1.05
File Archive #1 <16.9 MB>16.9 MB> - ebben van több fájl
File Archive #2 <16.9 MB>16.9 MB> - ebben csak az indítófájl
A leírás azt mondja viszont, hogy elõször írd felül azokat amik az #1-ben vannak, aztán a 2-ban lévõ indítófájlt is.
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
http://community.projectstealthgame.com/
mod for ut3 !
Kellene nekem egy 100%-os mentés, mert a Battery-nél tartottam, de elveszett a mentésem. Köszii!
You\'ll Never Walk Alone
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
a Kokubo Sosho pályán vagyok, a két futó szalagnál. lemegyek az egyiken, közben feljön az egyik õr, lent maradt kettõ. és amikor lemegyek, egybõl megszólal a riasztó, valószínûleg a kamera miatt, de én nem látom sehol.
és ezt szeretném megtudni, hogy hol találhatom meg? vagy valami más miatt riaszt?
volt már ilyen esetleg?
lenne egy problémám
a battery pályán vagyok. már a végefele járok. eljutottam oda, hogy kilövik a rakétát, és el kéne mennem egy helyre, de mindig kiírja, hogy mission failed. miért van ez? mit csinálok rosszul?
Amikor elindítom a játékot akkor ír 1 errort és alatta ezt írja:
to install the application you must have administrator privileges on your computer
PLS segítsen valaki (vista-m van) elõreis kösz