Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Videokari nem melegszik túl?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lcapitant
hi!
tudnátok segíteni:
Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory játékban kb 10 perc után elsötétül a kép és elkezd rezonálni, majd újraindul a gép. az összes tom clancys játékkal ez van 😞
mi lehet a probléma?
köszi

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Muki100
Nvidia kártyáknál szokta ezt csinálni, próbáld meg a legújabb drivert felrakni, vagy ha az van és kalandosnak érzed magad tegyél fel egy jóval elõbbit.
Nem csak neked van ez a bug, de így 2009-ben kicsit körülményesebb utánanézni a megoldásnak.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sadist
Valakinek van ötlete, hogy az mitõl lehet, hogy a Mercnek abszolút nem látszik a fegyverlámpája? Minden megjelenik rendesen, pályán a fények is rendben vannak, de ha bekapcsolom a lámpát nem történik semmi, csak kiírja, hogy Tochlight on.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Balumann
Mukit sajnos nem sikerült még elérnem, remélem hamarosan benéz valamikor.

Nah, elsõ kapcsolatvétel megtörtént, akit érdeklek, annak MSN cimem:
[email protected]
Balumann
Hát nálam most csak a Versus része van fennt, és 1 giga alatt van, tehát a versust fennthagyni nem túl helyigényes 😊 Singlevel együtt van több mint 4 giga azthiszem.
Vegyél fel msn-en: [email protected]
Egyébként én se tom mikor érek rá, de mondjuk úgy vasárnap 7-9 között nem lenne rossz. 9 után már mással játszok, elõtte jó lenne.

Nah, hát akkor végülis meg is vagytok!

Sadist
Vasárnap én tudok jönni, kérdés hogy mekkora helyet foglal a CT.

Ami azt illeti volna 1 ember, régebben velük játszottam.

-- update --
srác nem ér rá, de megkérdezi haverját, hogy õ ráér e, amint lesz válasz, közlöm, ha minden kötél szakad meg tudom kérdezni még másik haverom is, vele szoktam még ökörködni, szerintem tuti benne lenne.
msnem, ha kell, szólj
Balumann
Ok. Esetleg te tudsz még valakit, aki szeretne játszani, mert akkor meglennénk 4-en. Nem lenne rossz olyan, akinek van már valamennyi gyakorlata, bár nem tom, hogy mi mennyire emlékszünk még rá.

Hát megjöttem, Hi Balu, és többiek
Balumann
Nem, Double Agentnek nem olyan jó a multija sajna.

Sadist
Double Agenttel nem szoktatok multizni?

Balumann
Jó az 1.0.3.0 is csak be kell állítani 1-2 dolgot (www.humachi.hu alapján).
Mi 2-en szinte bármikor készen állunk, de neked is szerezned kell egy társat, meg nem ártana gyakorolnotok elõtte, mert mi azért játszottunk egy ideig 😊

Muki100
Nem tudom a többiek hogy állnak most az idejükkel, de ha tudsz szerezni egy társat vagy ha már ketten vagytok akkor meg lehet oldani.
Az a hamachi szerintem nem jó, de azt már a legkevesebb kideríteni és felrakni egy másikat.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok
Valaki írna nekem 1 hamachi szobát ahol szoktak még játszani, mert nekem a versus multiplayer faq-ban irt szobában legtöbször mindig offline mindenki 1.05-ös splinter, és 1.0.3.0 hamachi van fent remélem megfelel a hamachi versio.
Elõre is köszi
Bocsi rosszul írtam reloados van meg. Van hozzá crack is, ami egy Data mappa, egy system mappa, és egy setup exe. ami 1.0 átrakja a játékot 1.5. Próbálkoztam mér,hogy átmásoltam , de akkor ugyanez van.
Balumann
Mi lenne ha belenéznél a FAQ-ba (banner alatt van nagy betüvel pirossal)?
Mi lenne ha crackelnéd (lehet a lemezen is rajta van, de gamecopyworld.com -ról vagy megagames.com-ról mindenképpen le tudod szedni, google is kiadja...).
Biztos, hogy nem valami faket szedtél le? Csakmert nincs razoros változat, hoodlum meg reloaded van (meg azthiszem clone is de az már értelmét vesztette).

Hello! Kérnék egy nagy segítséget. Megvan a játék Razor-os változata. Amikor elakarom índítani ki hoz valami "Activaton"-t és kéri a "Disc Key"-t. Ebben szeretnék segítséget kérni már néztem mindenhol beírtam mindenféle kódot és nem tudom elindítani. Lécci valaki segítsen mert nagyon szeretnék ezzel játszani. Elõre is köszönöm!
tnm
szokta még nyomni valaki hivatalos szerveren, vannak még egyáltalán hivatalos szerverek?
thx

spy-al akarok jáccani versusban és mikor elindul a menet, Loading után rögtön kifagy. Merc-el megy minden hibátlanul...miért van ez? utobbi idöben csinálja ezt...

CharrDen
Sziasztok!

A coop-ban, csak a Panamán szokott "Disconnected from the server"-ezni? Szoktunk játszani, eddig majdnem minden pálya rendesen ment, csak a Panamán irta ki ezt kétszer.

Balumann
gamecopyworld -on mindent megtalálsz, ott van a faq-ban a linkje...

highlander15
Egy OS Fixet linkeljél már légyszíves!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Balumann
Lehet rosszul emlékszem, mert most néztem meg a fájlokat, nincs is sok mappa (akkro ezt lehet más játékkal kevertem össze), de ami van azt nem szabad felülírni.

Splinter Cell 3 v1.05 No-DVD/Fixed EXE
File Archive #1 <16.9 MB> - ebben van több fájl
File Archive #2 <16.9 MB> - ebben csak az indítófájl

A leírás azt mondja viszont, hogy elõször írd felül azokat amik az #1-ben vannak, aztán a 2-ban lévõ indítófájlt is.

Balumann
2 db crack van (mind a 2 reloaded), az egyik sok fájlból áll (sok mappában van, amiket külön kell bemásolgatni), és van 1 ami csak az indítófájlt tartalmazza. Az elõbbinek elvileg mûködnie kell ha jól crackeled (tehát véletlenül sem cserélsz ki mappát), ha nem akkor próbáld meg hozzá felrakni a másikat.

highlander15
Nem jött össze!Nem tudom mi lehet a hiba,pedig reloaded cracket is szedtem le hozzá!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
Kösz!

Balumann
Nagyon sokáig nem volt crack, de a Reloaded az Reloaded (csak mûködõ crack lehet) 😊

de ez amúgyis starforce-os nem? nekem asszem el sem indult, ugye mert a lemez nincs bent...vagy rosszul tudom mert Reloaded verzió?😊

Balumann
Rosszul crackelted, felülírtad a mappát is, nem csak a benne lévõ fájlokat (vagyis kicserélted, de az eredeti mappa több mindent tartalmaz).

highlander15
Problémám lenne.Felraktam a játék reloaded verzióját, megkrekkeltem,és nem indul el.Semmit nem ír ki,még csak el sem indítja,és feladatkezelõben sem mutatja,hogy futna a program vagy az exéje.Mi lehet a probléma?

készülöben
http://community.projectstealthgame.com/

mod for ut3 !

Muki100
Gamecopyworld(GCW)-on találsz.

Scouser
Sziasztok!

Kellene nekem egy 100%-os mentés, mert a Battery-nél tartottam, de elveszett a mentésem. Köszii!

You\'ll Never Walk Alone

Makkmag
Persze, hogy riaszt más is, pl az õrök ha találnak egy testet...

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

lenne egy problémám:
a Kokubo Sosho pályán vagyok, a két futó szalagnál. lemegyek az egyiken, közben feljön az egyik õr, lent maradt kettõ. és amikor lemegyek, egybõl megszólal a riasztó, valószínûleg a kamera miatt, de én nem látom sehol.
és ezt szeretném megtudni, hogy hol találhatom meg? vagy valami más miatt riaszt?
jovan ma már megy minden omfg

jelenleg ez a helyzet. nem lehet továbbra sem joinolni, szervert csinálni. pár ember dedicated szerverként háborog. de semmi. lehet h valaki meghackelte ubi-t? :S ma délután óta van ez. remélem megjavul és azt is remélem nem hack............ bár ahogy az ubit ismerem, azt is kinézem belölük hogy soha többet nem lesz versus
volt már ilyen esetleg?

igen igen a másik meg hogy senki sincs fent, csak nagyon kevesen.. van 1-2 dedicated szerver de joinolni sem lehet...wtf?

CharrDen
Mi a fene van most a versussal? Belépek, csinálnék szervert, vagy joinolnék, azt irja ki hogy "Your CD Key is invalid." Ez mit akar jelenteni? Annyi a játéknak vagy mi?

Muki100
Sietni kell.

hello
lenne egy problémám
a battery pályán vagyok. már a végefele járok. eljutottam oda, hogy kilövik a rakétát, és el kéne mennem egy helyre, de mindig kiírja, hogy mission failed. miért van ez? mit csinálok rosszul?
Balumann
Kisangyal? :| Itt szerintem sokkal többrõl van szó... 😄

Atti12
jó, de akkor magyarázd meg nekem hogy Frodoval hogy mûködött azután miután mindkettõnknek 7600 GS-e lett? 😄 Megszállta a kisangyal vagy mi? ^^

Balumann
Azzal, hogy sokkal többen próbálták jobb géppel, gyorsabb videókártyával, és nem volt jó 😊)

djjeges
Sziasztok segítene valaki?
Amikor elindítom a játékot akkor ír 1 errort és alatta ezt írja:

to install the application you must have administrator privileges on your computer

PLS segítsen valaki (vista-m van) elõreis kösz

Atti12
és akkor mivel magyarázod, hogy videokártya csere elõtt nem ment, de amint cseréltem egybõl jó lett? 😊. Valószínüleg azért volt ez, mert ha picit is szaggat a játék akkor nagyobb az esély a DC-re. Nekem is elõtte elsõ pár lépésnél DC volt. Késõbb meg simán végigjátszottunk egy pályát DC nélkül.

Lunki88
A videokártyádnak ahhoz nem sok köze volt szerintem. <#vigyor>

Egyébként nagyon el lett találva ez a coop (a sok dc-t leszámítva), kár hogy már nem adnak ki új mapokat hozzá. :/ Legalább egy coop map szerkesztõt adtak volna ki. 😛