Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
de azt hiszem, hogy mindbõl a legújabb verzió van a lemezen
Windows 7 alatt megy a játék??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Légyszi valaki segítsen! Elõre is köszi.
így fejbõl nem megy de nem valami kötélen, vagy kábelen kell átcsúszni a túloldalra?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
pár hónapja megvettem ezt a "splinter cell trilogy" nevezetû packot. a gond az, hogy a chaos theory-ra nem tudom felrakni a magyarítást, a telepítésénél az umod extractor ezt írja ki:
Error extracting dynamic-pc.umd - UMOD file is corrupt (size does not match); értem, hogy mi baja van, de mit tudok vele csinálni?
Nekem az lenne a problémám hogy Coop módban nem lehet csatlakozni egyik játékhoz sem.... 😞 pedig eredeti a játék meg minden 1.5 patch van mégse tudok sehova csatlakozni a versus meg megy rendesen
ez mért van lécci help
a válaszokat elõre is köszönöm
igy csináltam:
A magyarítást a játék könyvtárába telepíteni
- Alapértelmezettként: (c:\Program Files\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\)
A szöveg bezárása után megnyíló programban tedd a következõket:
* UT2MOD File: add meg a dynamic-pc.umd fájl helyét. Az okjektumtípust, állítsd All files-re, ekkor lesz látható az umd fájl!
(Alapértelmezett: C:\Program Files\Ubisoft\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)
* Destination Directory: add meg a Splinter Cell: Káoszelmélet fõkönyvtárát, \ jellel a végén.
(Alapértelmezett: C:\Program Files\Ubisoft\Splinter Cell Chaos Theory\)
* Kattints az Extract Checked files gombra!
* FIGYELEM: Ehhez a mûvelethez további 600 Mb-ra van szükség!
* Ha befejezte lépj ki a programból!
- Ezután lefut egy módosító program! Ennek lefutási ideje, géptõl függõen, kb. fél perc és 2 perc között van.
- Kész, innentõl kezdve a játék szövegei magyarul jelennek meg!
de a végén ki irt mindig hibát hogy a beszur.exe nem inditható vagy vmi ilyesmi
Megoldás a következõ:
Vidd el haverodhoz a géped,az ip címeteket írjátok át
10.10.10.5 és 10.10.10.10 alháló maszk 255.0.0.0 , töröljétek le a NOD32-t
vagy amilyen virusírtótok van,de ne csak kilõni! ,totálisan töröljétek le!! tûzfalat lõjétek ki, és próba !
Mi úgy próbáltuk ki hogy nekem volt win7 havernak winxp, próbáltuk ugy is hogy már levolt törölve a nod32,mind a ketten a netre voltunk csatlakozva switch-rõl, és felmentünk a hamachira, a játék fa**án ment,de 5 -10 percenként piszkosúl bellaggolt mind2-õnk játéka! szóval hanyagoltuk a hamachit is.1 LAN-t megért a játék 1 -2 este alatt kinyomtuk, és élvezetes volt .. jó gamet 😉
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Úgy olvastam, hogy valami olyan megvilágítási módot használtak, amit a mai kártyák nem támogatnak, vagy nem úgy, mint kéne.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
valaki megtudná nekem mondani miért nem mûködik a versus modba a mercknek a lámpája (torchlight)
a videokártyám: gainward 250 gts 1 gb
olvastam hogy driver hiba lehet, most nekem a legfrisebb van fen de nem tudom melyik driverel mûködne.
A válaszokat elõre is köszönöm 😊
De ha valaki tolná elem co op ban akkor írjon privibe adok msn,xfire,skype
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Habár én ezt nem tudom megerõsíteni, nekem korábbi gépemben Ati 9600 pro volt, singleben teljesen jól ment a játék mediumon, coopban 640-esben minden legkisebben sem ment jobban. Új gépemen nem próbáltam se single-t, se coopot, csak a versust (azzal meg elõtte sem volt baj, de az teljesen különáll a singlétõl9.
Lenne egy olyan kérdésem , hogy ogye ez az ajánlott gépigén
Processzor órajel: 1400 Mhz
Memória: 256 MB
Video memória: 64 MB
Op. rendszer: -Windows 2000
-Windows XP
Videókártya: 64 MB-os, DX 9.0c komp. videokártya Shader Model 1.1 támogatással (GeForce 3, ATI Radeon 8500 vagy jobb, GF4 MX nem támogatott)
Processzor: Pentium III/Athlon 1,4 GHz
Helyigény: 4000 MB
Nekem viszont ijen gépem van:
Processzor órajel: 2.4 Mhz
Memória: 768 MB
Video memória: 128 MB
Op. rendszer: Sima windows xp
-Windows XP
Videokártya:Nvidia gforece 6200 ami tudja azt a shader model 3.0
És a játékminden grafikátés mindent le véve szaggat ajáték ez hogy lehet,😮<#wow2>#wow2><#szomoru1>#szomoru1><#nemtudom>#nemtudom>
Van valahol olyan oldal ahol az összes Splinter Cell játéknak le van írva - lehetõleg magyarul - a története?
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
(egyébként fura, valamikor én is ki tudom bármelyikkel kezdve, valamikor meg csak a rar fájlal...)
amúgy ennek semmi köze a játékhoz. ennyi erõvel bárhol feltehetted volna. fõleg itt.
lényegében még csak nem is warez, inkább csak off. (amúgy valszeg nem tudsz semmit kezdeni vele, újra meg kell szerezned a forrástól)
[vagy, ha nem akarsz ilyennel vacakolni, akkor 900Ft-ért eredetiben megkapod, kézikönnyvvel, tokkal (..., vonóval)]
Sziasztok,tudom,hogy ez nem warez fórum,de mivel nincs OFF/Warez topic,így itt teszem fel a kérdést.Letöltöttem a gamet,és valamiért nem akarja kitömöríteni a fájlokat,azt írja,hogy egy fájldarab nincs meg,ha jól vettem ki.Ami lehet,hogy igaz,ugyanis DVD-n szállítottam,de ,ha jól tudom 90 db kis fájlból áll,és megvan mind a 90.Mi lehet a probléma?
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem