10611
-
bohocotto #9487 köszike,megtaláltam.Most a magyarítással bajlódom,de nem megy.üdc:ottó -
#9486 A játék magyarosító készítője itt egyszer leírta, hogy csak így tudta megoldani a magyarosítást, ez volt a legegyszerűbb megoldása. Ha megnézitek a telepítőt, állítólag ott van egy részen, hogy ha bármi gond van tőle kérjetek mail-ban segítséget. / itt forumba utána írta, és mondta, hogy aki eddig kért tőle segítséget azoknak segített és mindenkinek jó lett/
Javaslom, hogy tőle kérjetek segítséget, címét megtaláljátok azt hiszem, a magyarosítás valamelyik fájljában ,vagy telepítőjében, vagy nem tudom. Én nem tudom, mert nem is próbáltam magyarosítani, mert naggyából tudok angolul (és ezzel is csak gyakorlom!) -
Crazy Mate #9485 De valami PPF hibát ír ki,pedig felülírtam. -
csikolokia #9484 nem tom,de nálam sem magyarosítja le!Abban nem tok segíteni! De a lényeg hogy a fix reloed(vagy hogy írják:D)-ból írd felül a splintercell3.exe-t!!Azután menni fog! Nálam nem is kell kihúzni a kábeleket! -
Crazy Mate #9483 Sziasztok,amikor elindítom a Chaos Theoryt,akkor PPF-es hibát ír ki,a reloaded(vagy valami crackes) verzió van meg,ppf-eztem a képfilet,most mit tegyek?Menne ha lehúznám a kábeleket? -
kicsirobi #9482 Valaki tudna segíteni,hogy pontosan hogy kell magyarítani?.Köszi -
#9481 Splinter Cell: Chaos Theory magyar nyelvű végigjátszás a Playware.hu-ról -
#9480 Visszatenném, de nem tudom kinek a gaériájában keressem :\
-
bohocotto #9479 sZIASZTOK.tUDNA VALAKI KÜLDENI EGY MAGYAR NYELVŰ VÉGIGJÁTSZÁST A SPLNT CELL. CHAOS THEORY -HOZ???nAGYON MEGKÖSZÖNNÉM! KÖSZIKE [email protected] -
#9478 Muki: Nem akarod visszatenni a bannert? -
midian #9477 Hi!
A gamet sikerült elindítanom de nem lett magyar,utólag is lehet magyarítani.Vagy rakhatom újra az egészet? -
#9476 felmész a www.gamecopyworld.com -ra és leszeded onnan. -
tosatt #9475 Nem tölti le egyik cracket sem mindig azt írja ki hogy nem regisztrált oldal. Mit kell csinálni? -
#9474 Valaki tud segíteni? -
#9473 Na megcsináltam! Működik! Csak másik crack kellett hozzá. Viszont egy baj van hogy hiába telepítem fel a crack előtt vagy után a magyarosítást, nem működik. Tudjátok esetleg hogy ez miért van? -
#9472 Na feltettem és rögtön crackeltem és nem indul. A crack a hibás. -
hubispace #9471 Hali mindenkinek!
Ugyancsak van egy kis problémám mégpedig az hogy a tetürágta gép ujrarakásánál mindenem elveszett és nekem nagyon kéne egy mentés.
Az pedig a Penthouse-os pályán van amikor át kell csúszni az AXE-os tábláról, ugyanis ott nekem mindig leesik Sam barátunk :)
Tehát ha nem olyan nagy kérés akkor lenne valaki aki elküldené az E-mail címemre azt a mentést mikor már átcsuszott Főhösünk a másik házra????
[email protected] az E-mail
Előre is nagyon köszönöm
(Azért bízom valakiben :)))) ) -
#9470 Na megnéztem de így sem jó. Esetleg elég lenne csak a crack? Most már a patch-re gyanakodok. Most teszem már negyedjére -
#9469 úgy még nem, de magyarul jobb lenne, de megpróbálom akkor úgy is, (most teszem harmadjára) -
#9468 magyarosítás nélkül próbáltad már? -
#9467 Innen melyiket szedjem le? -
#9466 Ja most jut eszembe hogy a reloadedes cracket torrentről szedtem, de csak ez a crack a jó, nem? -
#9465 De én már 2x feltettem megcsináltam ugyanezt mimd a 2xés nem jó. Én is a gamecopyworldről szedtem le -
#9464 Nekem is ez volt leszedtem mégegyszer a crack a Www.gamecopyworld.com ról és működött.
-
#9463 rossztopik te buta :| meg attól nem fognak előbb válaszolni, hogy kétszer is beírod :| emailben várni a választ meg a világ legnagyobb balfaszsága :| -
#9461 Ja és fent van a Service Pack 2 is -
#9459 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy mindent a FAQ-ban leírtak alapján telepítettem fel. Tehát feltettem a játékot, utána az 1.5-ös patchet, aztán a magyarosítást, és crackeltem a reloadedes crackel. És amikor rákattintok a játék ikonjára egyszerűen nem csinál semmit. Mi lehet a baj? -
#9458 :DDD -
#9457 bocs, rossz fórumba írtam...téves! #9456 -
#9456 Tudna valaki küldeni nekem egy mentést a játékállásáról ? Letöröltem a játékot, de mire újra felraktam, már nem voltak meg a mentéseim, pedig törléskor megtartottam őket...
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx -
blindmousexx #9455 Háj evribodri!
Lennne egy hatalamas probélmám,még pedig a pályaszereksztéssel kapcsolatosan.Tudok most már egy két alap dolgot a splinter cell chaos theory editor-ból,de egy valami re nem jöttem még rá,hogy a csudában lehet egy tárgyra texturát ráilleszteni mondja már meg valaki magyarul és érthetően.
Szóval PLEASE HELP! -
#9454 szedd le a daemon tools 4-et és próbáld azzal vagy a reloaded cracket próbáld -
#9453 Csátok!
Indítási problémám van. Minden rendben volt, kíhúztam a Cd-t meg a DVD-t, telepítettem. Amikor a serial-t kellett beírni, megpróbáltam 2-t is, de nem ment. Segítsetek lécci! -
hubispace #9452 Hali mindenkinek!
Ugyancsak van egy kis problémám mégpedig az hogy a tetürágta gép ujrarakásánál mindenem elveszett és nekem nagyon kéne egy mentés.
Az pedig a Penthouse-os pályán van amikor át kell csúszni az AXE-os tábláról, ugyanis ott nekem mindig leesik Sam barátunk :)
Tehát ha nem olyan nagy kérés akkor lenne valaki aki elküldené az E-mail címemre azt a mentést mikor már átcsuszott Főhösünk a másik házra????
[email protected] az E-mail
Előre is nagyon köszönöm -
#9451 ne szórakozzatok már... :S
Odavan írva mindegyik, hogy melyik mihez jó. Elején vannak a legújabbak, úgyhogy érdemes azokat próbálni... Olyan meg nincs, hogy pont az nem jön be, mert kb. 5 szerverre felvan téve minden, és az oldal is, ott vannak, lehet választani mirror-okat, meg minden.
Egyébként meg mind a 3, ami v1.05 -ös az jó, valamelyik csak xp-n jó, valamelyik korábbi rendszereken is...
Ha jól crackelitek menni fog... (mappát nem írtok felül, csak sima fájlokat, de a megfelelő mappába, stb.).
Esetleg még az előfordulhat, hogy nem indul el mert nincs fenn a win xp service pack 2, de elvileg nem szükséges... (bár aki nem ritkán gépezik annak ez alap, hogy fennlegyen, erősen ajánlott) -
gregtom6 #9450 Ige,itt van vagy 3 crack,most melyiket????? -
#9449 http://m0004.gamecopyworld.com/games/pc_splinter_cell_3.shtml -
gregtom6 #9448 Az ottani cracket,ami nekem jó lenne,nem hozza be,ennyire hülyének ne nézz! -
#9447 előbb gondolkozik és olvas, utána rinyál...
avagy: "ELŐSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" -
gregtom6 #9446 Pont ezt az oldalt néztem,leszedtem 2-t,egyik se jó.Melyiket szedjem le innen,mert itt több is van?