Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
akkor most hogy kéne megcsinálni??

nekem a patch telepítés kifagy 7%-nál:S
Ugyanez nálam is. Semmi, az asztalt látom végig, kicsit homokórázik, aztán visszaáll eredeti állapotba... majd még szenvedek vele, ha lesz idõm, vagy megkeresem az 1.4-et.

Maxtreme
Megoldódott köszi, visszaolvasás powa <#idiota>

Maxtreme
na ezt próba énis😊

Maxtreme
Ez a játék fog engem a sírba vinni az 100 😊
Felraktam/patcheltem/újratöltöttem/katt az exe-re, semmi válasz. Nem ragáll.
Nem indul, semmi nem történik.
Hurrá 😊

mike0013
nekem 1.5 alatt megy😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Atti12
mit ír amúgy?

Atti12
Hát elméletileg a magyarítás csak 1.4 alatt megy. De van akinek megy 1.5 alatt is.

Houston, I have a problem.
Elolvastam a FAQt, az alapján próbáltam meg feltenni, miután elsõre nem ment.
Játék felteleptés - ok
1.0-1.05 patch feltelepítés - ok
magyarítás - hibaüzenet (egész elölrõl, másodszorra nem volt)
"okosság" bemásolása - ok

És nem indul. Egyszer már volt fenn, igaz, akkor nem magyarul. Most akkor buktam, hogy magyarul játszhatok, vagy valamit nagyon elnéztem? Esetleg hibásan jöhetett le a magyarítás?

Atti12
LOOL 😄😄

Maxtreme
Köszi a sok kimerítõ választ 😊

Balumann
Na kipróbáltam, füst-chaff-vilanót tényleg nem lehet 3-ason és 4-esen fegyver elõvétele nélkü lhasználni. Nekem az átlátszó köpennyen volt gondom, az viszont megy úgy hogy 3-asra rakod, és nem veszed elõ a fegyvert. Annál van az hogy tartani kell egy kicsit.

Ez már nem ehhez tartozik, ez egy érdekes videó:
http://www.youtube.com/watch?v=To4_zpGC_Rk

Balumann
Sztem ha elõveszi a fegyvert akkor mind1 hogy lézerrel vagy lézer nélkül, az látszik a vékony fal mögött sztem. :S De most már nem vagyok biztos, mert igazából nem nagyon mertem elõvenni a fegyvert ha tudom hogy nézhet kékkel. 😄 Engem még úgy is kilõttek sokszor, hogy egy helybe álltam és nem is csináltam semmit :/
Most elbizonytalanodtam, én úgy emlékszem hogy a quick use az csak úgy van, hogyha gyorsan nyomja nyomom meg akkor azt dobja, ha tartom akor azt amire váltottam. Én legalábbis úgy emlékszem hogy sokat használtam így eleinte, de rájöttem késõbb hogy így nincs értelme hogy hol ezt dobom el, hol azt, ezért már jó ideje nem úgy használom 😄

Sadist
Az elképzelhetõ. Bár lehet, hogy az csak passzív érzékelõ. Ki kell próbálni egyszer.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Muki100
De ha kikapcsolod a lézert és a HBSt nyomod akkor is látszol nem?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sadist
Elektromágneses képen csak akkor látszol, ha valami elektromos cumót használsz (éjjellátó, lézerirányzék, stb.). Ha a lézer ki van kapcsolva, akkor nem látszol. Régebben próbáltam.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Muki100
De szerintem akkor is látszol. Annak az a lényege hogy nem hallanak meg amikor elõveszed a fegyvert. Bár sose volt alkalmam ellenõzirni magam, de emlékeim szerint akkor is rámlõttek amikor csendben vettem elõ és a tetõn álltam.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sadist
Lábadhoz dobni csakis olyan gránátot lehet, amelyiket valamelyik quick slotba raktad. Ha 3-asba vagy 4-esbe rakod, akkor hiába nyomod hosszan a bal vagy jobb gombot, akkor sem fogja a lábadhoz dobni.
A heart beat sensort is lehet quick use-ra tenni, csak akkor fegyver nélkül elõször nyomnod kell egy jobb vagy bal klikket, hogy ráváltson, majd elõ kell venned a fegyvert.
Még egy trükk azoknak, akik nem ismerik: Ha hosszan nyomod a fegyverelõvétel gombját, akkor nem kapcsolja be a lézert és nem fogsz látszani a zsoldosok elektromágneses képén.

versus-ba is szivesen nyolmulnék, ha tudnék hamanchi cimeket.
zsakosfrodo2
A probléma csak az, hogy hamachival sem megy sok embernek a coop. Van akivel mûködik (ez valami csoda egyébként...), és van akivel nem. Nincs meghatározva hogy kivel jó vagy rossz. Viszont a Versus-t leeht nyomni hamachin, mi sokat játszottunk, most inkább várjogatjuk a DA-tet és amint kijött, azzal megyünk multiba ^^. Legalábbis remélem... :S

Hello, skacok
Olvasgattam pár forumot és ha jól sejtem tört játékkal nem nagyon lehet multiba játszani, fõleg nem coop-t. Van egy másik megoldás, a hamachi. Ezt a progit feltelepitettem, tök egyszerû kis proginak néz ki. Ha jól sejtem ez nem úgy mükõdik mint egy szerver keresõ, tehát pontos cim vagy név és jelszó kell hozzá. Az lenne a kérdésem hogy tud-e valaki ilyen cimeket ahol a scct-t nyomják a hamachival? Az a baj hogy az ismerõseim közül senki nem játszik ezzel a játékkal, ezért szeretném kipróbálni valakikkel. Már jártam egy csomó forumon, de sehol nem találtam hamachi cimeket ahol tudnék játszani.
köszi, elõre
Balumann
de hogyha kicsit tartja akkor lehet fegyver nélkül is a 3-ast. Pl beraksz elsõre quick-re egy füstöt, és 3-asra a fényt, akkor menet közbe rávált 3-asra, majd tartja asszem 2 másodpercig akkor azt dobja el. De mondjuk tényleg nincs értelme.
Az én beállításom majdnem mindig az, hogy 1-esre füst, 2-esre chaff, 3-asra sticky , vagy fény, esetleg átlátszó köp., 4-esre spy bullet vagy alarm. Pályától függ persze hog ymiket érdemes.

Makkmag
Tényleg, nem tom miért a jobb klikket nyomogattam 😊))
Köszi 😊
Tiszta hüje vagyok 😊

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Muki100
Az elsõ és második cucc az a "quick use", azaz fegyver nélkül is használható, az egér gombokkal. Mindhárom gránát és a camo suit mûködik vele.
Tehát például:
Item slot 1 (quick use) : Smoke
Item slot 2 (quick use) : HBS
Item slot 3: Chaff
Item slot 4: Alarm snare
Kiválasztod az alarm snaret, de a fegyvert nem veszed elõ. Nyomsz egy bal egérgombot a füstöt fogja eldobni, mert az a quick use. Ha jobb gombot nyomsz nem történik semmi mert a HBS-t nem lehet quick usera tenni.

Makkmag
Találkozott már vki azzal a problémával a versusban, hogy bármit állítok be eszköznek amikor fegyver nélkül akarom használni mindig a chaff gránátot veszi elõ, és dobja el, fegyverrel rendesen használható ( pl. a füst, csak kézben nem ),
õrként nincs ilyen problémám.
A játék újratelepítése, egércsere se oldotta meg, sõt a Pandora Tomorrow-ban ue a helyzet 😞((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Maxtreme
Srácok a GFX bug a legújabb Fw-el is fenáll?

Muki100
Ehh szerintem abban nem lesz köszönet 😊
Amúgy van egy csomó német is ubin csak rá kell kérdezni

Irvine1990
Nem nagyon vágom az ijen izéket de akkor marad a versus mod.
Amugy valamikor össze kéne röffeni és legyilkolni egymást(versus)<#taps>
Mert angolokal a makkom tele van nem értek semmit kis szotár mindig az ölembe<#buck>

Balumann
kizártnak tartom hogy 64 vagy 56 kbps -el valamilyen játék is megy rendesen, nekem volt 56-os netem. 1 játékkal tudtam játszani vele rendesen, de az is ultra laggos volt. Még az amõba is laggolt, a jojatek.hu -n 😄
Hogyha valamivel is tudsz játszani az biztos hogy jóval több mint 64 kbps. Egyébként 64 kbp sztem elég ritkán használatos, nem lehet hogy az 64 KB/s? (mert az 512 Kb/s, és azért van egy kis különbség)

Muki100
Ezért mondom hogy nem a készülékben van a hiba hanem a coopban.

Irvine1990
Másjáték megy hibátlanul.
Az SC versus is megy hibátlanul azt furcsálom<#wow1>

Muki100
Nem amiatt disconnectel, amúgy is instabil. Attól hogy kicsi a sávszéled max lagosnak kéne lennie, de mivel szar a coop ezért ez lenne a kisebb problémád. Próbálj ki valami másik játékot neten elõbb.

Irvine1990
Hello all!

Utána néztem vagy is csak el olvastam az igényét a cd tok hátulján<#taps>
Minimum 64kb/s kell a játéknak neten lévõ játékhoz azé disconektel nekem mert nekem csak 56 van most arra kell rá jönöm hogy növeljem a netem új routert nem akkarok venni az a baj.<#szomoru2>

Irvine1990
jah de az alap net ami faterom gépére megy az gyorsab és a router csak enyit bír szal le lesz cserélve <#nevetes1>

Atti12
nem 56 kb os <#vigyor3> 512 es vagy 1 megás aszem. Nem tom pontosan <#vigyor>

Irvine1990
Majd karácsonyra talán össze dobunk pár forintot fateral egy szirály routere.
De most is megy a game szal nekem anyi is elég de kis telhetetlenség nem árt. <#eplus2>

Balumann
Jah most a pólus centerbe voltam a közeljövõ kiállításon és még mindig sokkba vagyok, most meg nemsokára megyek el megint, úgyhogy csak este leszek.
Nekem gyorsabb netem van nem megosztott, Chello classic (3Mbit/512kbps)!
Jah 56 attól félek kevés lesz neki, bár disconnectelnie nem szabadna, sztem élvezhetetlenül laggolna. De sztem 56 egy játékhoz sem elég már, rendes játékhoz :S

Irvine1990
56KB/s -os?
mert nekem ennyivan és még most is néha disconektel és szerintem ez a gond hogy nem elég a net neki de ez csak egy gondolat nem hiszem hogy ez lenne a gond.
de lehet most álati hülyeséget montam<#szomoru1>

Atti12
megosztott

Irvine1990
oké.
neked mijen internet kapcsolatod van? ugy értem megoszotott vagy egybõl a tiédre megy a net

Atti12
Balu szerintem nincs otthon <#vigyor3>

Irvine1990
Vagy is hát elöte msn-en ezt a hamchi-t egyeztetni kell ott gyorsabban lehet bonyolítani <#vigyor2>

Irvine1990
Baluman majd akkor jösz coop-on?

Irvine1990
jah meg van akkor kész is asszem <#hehe>

Atti12
Irvine1990
Fel vetelek Baluman erõl a hamachi-ról kéne pár ínfó mert gözöm sincs mit kezdjek vele de már le töltöttem és fen van a gépen.

Atti12
olvasd el mégegyszer a hsz-t. "(Van egy két szerencsés ember akinek megy, de ez ritka )"

Muki100
Ja csak tudod az emberek 75%nak sehogy se megy a coop, neked meg igen és te erre azt mondod hülyeség? Ha nem tudsz semmit az ügyrõl inkább maradnál csöndben...bizonyíték ha ebben a topikban mélyre nyúlsz vagy az ubi fórumra felmész és megnézed hány panasz is volt rá.

Balumann
ja de várj nekem nem eredeti, csak hamachival tudjuk nyomni. De ma lehet nem sokat leszek itthon.
De [email protected] , de a hamachit töltsd le 😄 (www.hamachi.cc)

Irvine1990
Hello all!

Akkor meg adod az msn címed hogy tudjunk coop-ba nyomulni ?