10611
-
albertattila #9567 köszike szépen sztem ez lesz az megpróbálom:) köszönöm
-
#9566 próbálj állítani az indítófájl kompatibiltitásán, meg ilyenek :S
Vagy lehet, hogy te is úgy krekkelted, hogy a mappával együtt felülírtad a dolgokat, nem csak a benne lévő fájlokat a megfelelő mappába :/ (úgy persze nem jó, mert olyankor amik eredetileg voltak a mappába kitörlődnek, csak azok vannak ott amiket felül kell írni) -
albertattila #9565 fent de úgysem megy.... nem tom mi lehet.... -
#9564 service pack 2 fent van? -
albertattila #9563 sziasztok kellene egy kis segitség és a faqban nem találtam a választ de lehet h csak én vagyok a vak.... reloded verzióm van megpatcheltem és utánna meg crackeltem a játékot meg minden de nem szeretne valamiért elindulni....... beakarom hozni de szószerint nem lesz semmi nem reagál.... segitsetek plíz..... köszike -
#9562 nincs, csak a játékosok 80 %-ának kilép játék közbe, meg élvezhetetlenül szaggat. (végülis nem annyira lényeg :/ ) -
#9561 szerintem semmi gond nincs a coop-pal. -
#9560 #9539 ? -
#9559 Ubi már sztem le se szarja a játékosok igényeit -
#9558 Szted az ubi majd' 2 év elteltével, egy új rész megjelenésével, még bőszen foglalkozik a coop problémával? -
Samspye #9557 Helo! Sikerült már megoldást találni a coop problémára?
Kössz! -
#9556 olvasol, meg próbálkozol is azért?
#9550 -ben válaszoltak a kérdésedre. Még csak nincs is olyan sok üzenet, hogy ne vehetnéd észre, ha megtekintenéd a válaszokat. -
tomtrial #9555 ismételten
egy kóreai pályán vagyok ahol egy ilyen rakéta silóban találtam magam, nem tudom mit kell a rakétekilövővel csinálni, ezt írja ki mellette: tap the launcher bios to trace routing data for the dvorak algoritm fragments
nem értem ezt mit kell csinálnom ... -
#9554 -
#9553 nah látod most te voltál gyorsabb:P -
#9552 itt -
#9551 Valaki dobjon megy légyszi egy no-cd crackel. msn:[email protected] thx -
#9550 legközelbb pakold fel magyarítást :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lemész az alatta lévő részhez, oldalt van egy pár piros izé, ott nyomkodsz vmit, aztán felmész és kinyilt panelre kitt-katt és done -
tomtrial #9549 egy kóreai pályán vagyok ahol egy ilyen rakéta silóban találtam magam, nem tudom mit kell a rakétekilövővel csinálni, ezt írja ki mellette: tap the launcher bios to trace routing data for the dvorak algoritm fragments
nem értem ezt mit kell csinálnom ... -
#9548 Jól nézz teljesen körül a pályán, egy idő után csak feltünik hol nem voltál még, vagy mit nem nyomtál meg vagy valami ilyesmi, nem profiknak készült ez a játék :) -
#9547 tegyél fel újabb videokártya drivert (vagy régebbit). Régebben már írták hogy melyik jó asszem.
De nem tudom, lehet hogy itt is az okozza ezt a problémát, ami a Double Agent-nél is, az hogy bevannak kapcsolva a videokártya driverében az antianalising meg ilyenek. Próbáld meg kivenni az ilyeneket a vga beállításoknál. -
#9546 Ez nem is piros, hanem sárga, amúgy ez a Hokkaido pályán van, ott pedig másnál is ilyen színű az ég, csak nálam van egy kis bug :P De visszatérve, az előző kérdésemre, van valakinek egyéb ötlete? :) -
#9545 Nekem az égen eddig soha nem volt piros X. -
Találkozott valaki amúgy a játékban ilyen problémával? Mert nálam elég gyakran néz ki ilyan szarul az ég. -
#9543 hát én itt szaunát nem találok, viszont van egy rakat szellőző az biztos :) -
#9542 Nekem úgy rémlik, egy szauna szellőzőjébe kellett bemászni, de lehet, hogy az nem itt volt. -
#9541 ŐŐŐ, igen, elfelejtettem mondani, ezen nincs jelölve, egyéb tipp? :D -
#9540 Térkép -
#9539 A Hokkaido pályán van egy kis gondom, ami egyszerű: nem találom a pályán Milan Nedich-et, akit meg kellene ölni. Végigjátszásom is van a játékhoz, de ott nem írja, hogy hol van. -
#9538 crack - gamecopyworld -
#9537 igen -
#9536 na megcsináltuk osztáytársammal a laboratoriumos pályát amikor a vírust kell begyüjteni összekevertük a vért meg a vírust és utána kifagyott nem tudjátok véletlenül mennyi van még?
Ja meg még egy kérdés ha mentek coop módban akkor ha másnap megint jáccunk tudjuk onnan folytatni?
-
Csabikakirály #9535 cs
lehíztam a cd-t bemountoltam a demonnal beírtam a széra számot (2Q4PL-S4YXN-QSULH-VR53S-SNH7F) és elakad a chek discnáél mit tegyeK?
help please -
#9534 Igen, csak menny oda a két kocsi rendszámához hátul és máris scannelheted őket, pont most csináltam meg azt a küldetést :) 1 ember se maradt életben, két civil is földön feküdt :D -
#9533 a kocsik rendszámára nézzél, scan plate vagy mi. -
#9532 Tény, de ha okosabb vagy, akkor élvezettel végigjátszod, letöltöd az unlockert és extrákkal még1x végignyomod :D -
#9531 Szal ha elkábítja, akkor nem jár elvileg pontlevonás. Azért érdekel ez most annyira, mert azt hallottam, hogy ha sok pontot szerzünk, akkor extrákat kapunk. -
#9530 Jobb gombal "elkábítja" -
#9529 igen kinyírja, a bal egérgombal hangos, és ha közelben van még egy őr, akkor meghallja. A jobb gombal meg megfojtja, azt nem hallja meg az őr, szerintem az a jobb. Nemhiszem hogy kapsz pontlevonást, csak ha lelövöd. -
#9528 Elvileg igen, mert akkor "észrevesz", de tán akkor is elérhetsz 100%-ot :)