Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Randelz
Ja: FAQ "A Coop viszont sem neten, sem hamachin nem megy normálisan!"
Szóval ha szerzek serialt se fog normáliasan menni?

Randelz
van itt olyan valaki aki már nem tolja a játékot multiba mert ha van olyan ember az kölcsönözhetné a multipl. serilját?
tudom hogy fogom kapni a hszeket hogy biztos nemadja senki, de egy próbát megér

tigeroo
váááh, a panama bankos pályán nemtalálom az uccsó gépet ahova fel lehetne tölteni a fék ímélt..

ideg megöl lassan 😄 vagy 5x kezdtem újra, minden gépet átnéztem már...
felével nemis lehet csinálni semmit

keresek vmi képes végigjáccást
tigeroo
fõmappán belül a /systembe kell berakni a cracket, erre figyeltél?😄

én UT2oo3-nál voltam úgy (-2nap a téliszünetbõl<#wilting>)
Muki100
Inkább arra számíts hogy nem indul el, ha mégis akkor laggos lesz, alacsony fpsel indul és sokszor disconnectel.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Randelz
olvastam a FAQ-ban hogy hamachival gondok vannak coop módban.nekem már 2x volt olyan hogy disconnectelt ez az a gond ami elõfordul vagy számítsak másra is?

Atti12
tudomásom szerint nincs

Randelz
és nincs rá gomb amit nyomni kell miközben beszélsz mert úgy eség xar ha állandóan kuldi a hangot

Atti12
Úgy hogy a hostnak bekell állítania amikor szervert csinál. a sima játékosnak meg az optinosba bekell pipálni a voice akármit, utána babrálni kicsit a beállítással (hangerõ meg ilyesmi). Szerintem megfogod találni 😊

Randelz
hogyanlehet a játék vioce chatelni?

Nekem az exe fájlt nem irja felül hanem csak bemásolja a másik kettõt felülírta.
Sadist
Vágd hozzá valakinek a fejéhez.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tigeroo
bejutottam a boss irodájába (közbe rájöttem h hogykell hekkelni)

de nemtudom hogy mit kezdjek az aranyrúddal(?) amit találtam egy festmény mögött..lál
Balumann
faq!

Sadist
Amivel elkapod az õrt, kinyitod az ajtót, stb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

TheBerzerker
Szedtem le Save game-eket is. ezeket hova kell betenni?

Muki100
interact

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tigeroo
ja, de mivel/melyik gombbal?😄
mike0013
ne a monitort szkenneld hanem a gépházat😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Muki100
ha olyan eszközre irányítod az EEV-t ahol több jel is kijön azt meg lehet hackelni

tigeroo
segítség kéne..pl. van kb. 10 méterre tõlem egy sz.gép, lenyomom az 1-es gombot (valami távcsõszerûség),ésha ráviszem a gép monitorára akkor kiírja h scanning..utána kis jeleket mutat...ilyenkor mit kell csinálni?
TheBerzerker
Van valami parancs amivel aktiválni lehet a cheat-eket? mert hiába irkálok át bármit is mindig a régi billentyûzet kiosztás marad meg.

mike0013
mondtam😄

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Zsoltika 007
Mivek a galériából lett linkelve a banner ezért nem látni. Frissítéskor megváltoztak a galériában lévõ képek útvonalai. Ezért kéne újra linkelni azt..

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Balumann
nekem még 2 órával ezelõtt is bejött a banner, semmi köze az sg újításnak. Egyébként csak a skin lett újítva.

mike0013
az amiatt mert fel lett újítva az SG, aztán...

Atti12
hmm.. csak nekem nem jön be a banner?

tigeroo
hm, úgy lett 83%-os a ship nevû pálya, hogy (a gép szerint) 1embert megöltem.. az pedig úgy volt hogy hátulról elkaptam a fószert, és a létra pereméhez álltam (fennt voltam valahol) és jobbklikkel lelöktem a faszit, aki persze meghalt...<#wilting>
tigeroo
szerintem az ö betû lesz (unreal engine..)
Sadist
Vagy a legegyszerûbb, ha benyomod a repülés csítet, átrepülsz a kérdéses részen, aztán kikapcsolod.
Konzolba fly, ha meg átrepültél, akkor walk. Konzolt már nem is tudom mivel lehet elõhozni. Azt hiszem 0, ö, vagy 9-es. Ha máshogy nem megy, keresd meg a C:\Documents and settings\all user\application data\ubisoft\splinter cell\splintercell3user.ini-t és írd át a "console"-t valami másik billentyûhöz.

TheBerzerker
Nekem az is jó. Honnan lehet ezt a törést leszedni és mit kell vele csinálni?😊

Muki100
Csak a reloadedes töréssel van ez a lecsúszós baj, ha valakinek van azutánról mentése azzal tudsz játszani vagy leszeded GCWrõl az unlockert és folytatod, de akkor a penthouse kimarad neked.

TheBerzerker
Valami bug lehet? Pdig fent van az 1.5-ös patch.

TheBerzerker
Azt is próbáltam. Felemeli a levegõbe a lábait kb vízszintesbe és ugyanúgy lezuhan.

mike0013
:S ez fura... próbáld felhúzni a lábaidat hátha amiatt...

TheBerzerker
Valamiért nem engedi a Screenshot-ot. Na mind. Szóval a Penthouse (3dik pálya) elején fel kell jutni egy tetõre, ahol egy helikopter van. Ott fent van 3 õr meg egy AXE világitó neon felirat. Fel kell menni egy kis létrán a felirat alatt és ahogy felmegyek a felirat elé a létrán le kellene csúszni egy elektromos kábelen és a kábelen ahogy csúszik le Sam a felénél magától leesik. ez nemtudom miért van mert elvileg aját magától végig kellene csúsznia át egy másik épületre.

TheBerzerker
Pill mindjárt lökök egyet...

Sadist
Egy screenshot sokat segítene.

TheBerzerker
Kábeles lecsúszásos dologról nemtud senki semmit?

koppim
Tedd fel a magyarosítást
http://www.magyaritasok.hu/ -ról.

koppim
Japánban mikor a célpont leszúrja magát és be kell mennem, hogy életbentartsam, akkor megfagy a játék mihelyt kiakarok ugrani az aknából.

Másnál is volt ilyen?
Mi a megoldás.

mike0013
menj a mentõcsónakhoz😊

tigeroo

mit kéne csinálni?
nemnagyon tudom "megfejteni", hova menjek még?? (hajó, 2. missön)
jaés mit kapok ha mindent 100%-ra tolok ki?
TheBerzerker
Lenne egy kis gondom... A Penthouse tetején, amikor átkell csúszni az elektromos kábelen az egyik tetõrõl a másikra a csúszás alatt kb féltávon mindig leleesik mielõtt átérne. elvileg magától kellene átcsúsznia. ez mitõl lehet vannak tippek?

mike0013
az fontos, hogy amíg patchel nem szabad semmit se csinálni...

tigeroo
no nekem megy...csak felpecseltem 1.5-re
és egy csipetnyi... Splinter.Cell.Chaos.Theory.OS.FIX-RELOADED (crack exe)
tigeroo
és ez meddig fog peccselni? (reinstalláltam, most peccsel, 7%, 2perce semmi..)
Sadist
Nyílván az a baj. De ez mintha itt le lenne írva.

tigeroo
mondjuk lehet h az a problema hogy elõbb krekkeltem és utána peccselném
tigeroo
dettó

pedig krekkeltem😄