Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Így hogy nemrég játszodtam a 2.-esel nem tetszik annyira nekem.Valószínû ha sorjába játszodtam volna a részeket akkor enkem is az lenne a kedvenc.
Így vagyok én a Thieffel, annak is az elsõ része a kedvencem, pedig majdnem mindenképpen elmaradott.<#smile>
Ja most jut eszembe, hogy az 5. missziótól(CIA központ) kezdve már van hõérzékelõ, nagyon hiányoltam korábban.Csak elég nehéz ez a küldetés, fõnleg a szerver után, ha már 2 riadó megvolt.

Qwerty4

tigeroo
szerintem meg pont az elsõ rész a legjobb <#smile>
TreDoR
Meg a dvd kulcs a korongon van rajta... Erre mit lehet mondani? Nehogy véletlenül a tok belsejében legyen, túl egyszerû lenne!

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Qwerty4
Azta basszus nemrég fel akartam rakni ezt a játékot, fel is raktam, de csak azt hittem, elkezdtem játszani, jó minden Splinter Cell írja, de feltûnt pár hiányosság:miért nem írta sehol sem hogy Chaos Theory?gondoltam azért mert ragaszkodnak a készítõk csak a game nevéhez és az alcímet azért nem tûntették fel.Jó ezen átfutottam, de elég gyanús volt.Még gyanús volt az is hogy csak 1.5 GB maga a játék, nameg hogy 2004-ben játszódik(miközben a Pandora 2006-ban!!!), az is hogy kiképzéssel kezdem, pedig még a Pandorában sem volt kiképzés, akkor a 3. részbe miért lenne.Ugyancsak hiányoltam a hõérzékelõt és a fütyölést is.Gyanús volt hogy a grafika, filmek minõsége is szarabb.Eléggé csalódott voltam, miért lehet a 3. rész szarabb a 2.-nál.Majd tegnap este világosodott meg bennem teljesen, amiután végigvittem a 2. missziót hogy ez nem lehet a Chaos Theory, gyorsan a readme-t megnyitottam és kiderült hogy ez a Splinter Cell 1.<#shakehead>
Azért tévesztett meg ennyire mert egy haveromtól aki semmit nem ért az ilyen játékokhoz kaptam rar-al becsomagolt verziót mellette egy Chaos Theory-s képpel és nem is kellett instaláljam.<#szomoru1>
Most már mindegy, úgyis kiviszem az elsõ részt8már az 5. missziónál vagyok), s akkor be lesz pótolva a kimaradás, de azért a Chaos-al szívesebben játszodtam volna.

Qwerty4

Randelz
www.gamecopyworld.com

Randelz
Nagyot csalódtam a multy készben a coop laggol és disconnectel és versus meg hát...a merc. elég nagy hátrányba van.

Atti12
próbáld meg magyarosítás nélkül

Adam II
Valaki tudna adni mûködõ linkeket azokhoz a cuccokhoz amik a telepítéshez kellenek mert a FAQ-ban lévõk nem mûködnek.

TreDoR
Ez a game egy rakás szerencsétlenség! Felraktam, leszedtem az 1.05-ös patchet a beépített update keresõjével, lejött, elindítottam, a dynamic-pc.umd-nél v. minél leállt és kiirta, hogy nem egyezik stb., ok, uninstall, install, végre felment a patch is. Bár eltartott vagy 15 percig, közben néhányszor kifagyasztotta a gépet. Elindítom, dvd felpörög, mp3-at hallgattam közben winamppal, az teljesen leállt, még egy firefoxot sem tudtam megnyitni, ez a sz*r teljesen megfogta az egész gépet, nagy nehezen elindul, beállítások, stb. elkezdek gamelni, ok, elmentem, mondom most megnézem a multiplayer modot, létrehozok accountot, és kiirja, hogy a server nem elérhetõ, sz*rakodok vele vagy fél órát, de semmi... Kilépek, felmegyek magyaritasok.hu-ra, leszedem a magyarítást, elkezdem felrakni, a dynamic-pc.umd megint nem egyezik, a t*köm kivan már az egésszel, újrarakom gamet, mostmár felmegy a magyarítás, ez is eltart egy darabig.
Elindítom: a splintercell3.exe hibát észlelt, ezért leállt,stb. stb. stb., erre mit lehet mondani? Magyarítások.hu-n az van kiirva, hogy az 1.04, 1.05-ös patchel kompatibilis, a telepítõjében meg már csak az 1.04-es patch van feltüntetve. Majd leszedem valahonnan az 1.04-eset is és megnézem azzal, de ezek után már semmiben nem hiszek... Másik, nem lehet valahol beállítani, hogy mikor berakom a dvdt, ne csinálja ki teljesen a gépet, szal csak az sf-es védelmet ellenõrizze és utána leálljon? Mert szerintem még néhányszor berakom és a dvd írom teljesen ki fog készülni, aztán majd dobhatom ki a kukába...

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Balumann
😄

zsakosfrodo2
Igyekzet húzni az idõt, és hát ez lett az eredménye. 😄 Ezután 44 másodperccel indultam el a tetõröl lefele. 😄

Muki100

frodó mester érdekes alkotása 😄

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

így se megy azért kösz de emiatt nem fogok winfos reinstall nyomni
Atti12
kattincs rá az ikonjára jobb gombal, tulajdonságok/kompatibilitás és ott futattás 640x480 ban. Ha igy se megy akkor win re install <#ravasz1>

Ati Radeon 9600! most instalálltam újra egy két hete a windowst!és már próbáltam patch nélkül is akkor is ugyanez volt
Balumann
próbáld akkor úgy hogy nem patcheled. Felrakod és crack.Ha ugyan ezt csinálja, akkor valószínûleg már csak win reinstall után fog menni.
Milyen videokártyád van?

mintha rá se nyomtam volna kijön a homokóra 5mp re aztán mintha mise történt volna...
nem történik semmi ha elindítom
letöröltem újraraktam peccseltem crackeltem és szintén semmi:S
Qwerty4
a Pandora kurvára bejött, az egyetlen olyan TPS játék amit imádok<#hawaii>

Qwerty4

Balumann
ja most látom hogy már te is írtad, csak nem olvastam még el az utána lévõ üzeneteket :o

Balumann
töröld le az egészet és telepítsd újra a játékot, majd egybõl a legújabb patchet, úgy hogy semmmi más nem megy. Aztán crack, és mennie kell!

Qwerty4
Ma kezdek neki a játéknak...remélem nem okoz csalódást<#smile>

Qwerty4

nah asszem a peccs sikerült mert azt írja h old file not found...blabalabla na de most crackeltem és elindítom és semmi nem ötrténik egy másodpercre nem sötétül a el a képernyõ semmi de semmi nem történik<#nemtudom>
Atti12
próbáld urjarakni a gamet, hátha menni fog

MEGÕRÜLÖK MI A FSZ LEHET A BAJA?<#confused>csináltam neki egy külön fiókot aaa névvel semmelyen alkalmazás vagy folyamat nem ment és úgysem jó megõrülök
hát sajna egyik sem volt jó<#falbav>
mike0013
nekem ékezetes szóval ez a hiba itt nincs, mert nekem simán felment és Baluman-el értekegyet!

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
zárj be minden futó programot meg ilyesmit, és akkor jó lesz. Azt hiszem nekem is ez a hiba volt, és akkor ez a megoldás. (lépj ki mindenbõl amibõl tudsz, msn, böngészõk ,stb.)

zsakosfrodo2
Elõfordul az iylen, általában az szokott segíteni hogy a patchot bemásolom a játék könyvtárába, de ha ez nem segít akkor a windows-os fiókod (felhasz fiók) neve ne tartalmazzon ékezetet, se szóközt, lehetõleg egybetartozzon, mert a BF2-nél is ez a probléma a patcholásnál. Remélem majd sikerült elindítanod.

Hy all! Van egy kis gondom patchelésnél 5%nál megáll a dynamic-pc.umd fájlmál és kiír vmi invalid patch file...-t pedig nem crackeltem nem magyarosítottam elõtte és már kábé 3jára próbálom...pls help! thx
Sadist
Egész jó, bár én a HUD-ot leszedtem volna a képekrõl 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ibrik
Talán ha betennél ide egy screenshotot, akkor talán tudnánk, hogy pontosan hol is van ez.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Balumann
Tegnap csináltam megint egy versusos háttérképet photoshoppal, nézzétek meg!

Hello

Azért írok mert van egy rész a Hoakido(japános)pályán ahol amikor van egy szellõzõ és nem tud felugrani rá pedig az kellene hogy továbbvigyen a játéban,ez a rész ott van amikor sokan beszélgetnek ott kell megölni az egyik fõ küldetés célpontját.
Mi tegyek ha nem tudok felugrani lehet hogy programhiba,vagy bug?
Muki100
mindig az éppen füstölõ vagy világító géphez kell odamenni és azt kapcsolgatni

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Randelz
kösz

tigeroo
dvorakot hogy a pibe kell "beindítani"? az info szerint ujra kell indítani úgy hogy ne hevüljön túl (ha jól fordítottam le)

Muki100
documents and settinsben megkeresed az ubiaccounts.init és kitörlöd
nálunk nincs mindenkinek százezres kártyája, de a versusosok többsége (akik ubi.comon nyomják) rendelkezik DA kompatibilis cuccal, ezért mondom hogy nem nagyon éri már meg csak a multi miatt megvenni

tigeroo
nincs mindenkinek százezres kártyája
Randelz
ha már beírtak egy kódot a coop részhez hogyan lehet azt átírni reinstall nékul mert ha csinálok új accot akkor már nemkéri a kódot

Muki100
azért tudod mennyire éri meg megvenni a bugos öreg versusért mikor már mindenki a DAt várja <#zavart2>

Atti12
hát igen, sajnos nem lehet tudni hogy menni fog e a coop 😊. kb az emberek 75%-ának nem megy, és csak 25%-ának megy :S. Mindenesetre sztem vedd meg, ha coopozni nem is tudtok, még ott van a versus <#vigyor>

tigeroo
miiivan?😄 ne ilyezgess vazz😄 most akarok felmenni nyiregyre hogy megvegyem :😄DD

hogy haverral toljuk ösziszünetben...negecc má😄

egyébként egész szellemesek a párbeszédek😊
fõleg a bankos pálya végén (fizetésemelés)<#wilting>
tigeroo

itt (ezen a pályarészen) megy egy zene , rádióból vagy nemtom honnan..mi a címe?😄

penthouse , azután miután találkoztunk az elsõ merc-el..
remélem nekem megy 😄
kiprobbalom minny 😄

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Atti12
van akinek megy, van akinek nem. Akiknek megy, azok szerencsés emberek 😊

Az hogyhogy? még neten eredeti gameval sem megy rendesen a coop mod? :S

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Randelz
nemfog akadni vagy normálisan menni?
"és senki se fogja odaadni 😉"-tudom én azt....de egy próbát sztem megért

Muki100
nem fog
és senki se fogja odaadni 😉