Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így vagyok én a Thieffel, annak is az elsõ része a kedvencem, pedig majdnem mindenképpen elmaradott.<#smile>#smile>
Ja most jut eszembe, hogy az 5. missziótól(CIA központ) kezdve már van hõérzékelõ, nagyon hiányoltam korábban.Csak elég nehéz ez a küldetés, fõnleg a szerver után, ha már 2 riadó megvolt.
Qwerty4
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Azért tévesztett meg ennyire mert egy haveromtól aki semmit nem ért az ilyen játékokhoz kaptam rar-al becsomagolt verziót mellette egy Chaos Theory-s képpel és nem is kellett instaláljam.<#szomoru1>#szomoru1>
Most már mindegy, úgyis kiviszem az elsõ részt8már az 5. missziónál vagyok), s akkor be lesz pótolva a kimaradás, de azért a Chaos-al szívesebben játszodtam volna.
Qwerty4
Elindítom: a splintercell3.exe hibát észlelt, ezért leállt,stb. stb. stb., erre mit lehet mondani? Magyarítások.hu-n az van kiirva, hogy az 1.04, 1.05-ös patchel kompatibilis, a telepítõjében meg már csak az 1.04-es patch van feltüntetve. Majd leszedem valahonnan az 1.04-eset is és megnézem azzal, de ezek után már semmiben nem hiszek... Másik, nem lehet valahol beállítani, hogy mikor berakom a dvdt, ne csinálja ki teljesen a gépet, szal csak az sf-es védelmet ellenõrizze és utána leálljon? Mert szerintem még néhányszor berakom és a dvd írom teljesen ki fog készülni, aztán majd dobhatom ki a kukába...
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
frodó mester érdekes alkotása 😄
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Milyen videokártyád van?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Azért írok mert van egy rész a Hoakido(japános)pályán ahol amikor van egy szellõzõ és nem tud felugrani rá pedig az kellene hogy továbbvigyen a játéban,ez a rész ott van amikor sokan beszélgetnek ott kell megölni az egyik fõ küldetés célpontját.
Mi tegyek ha nem tudok felugrani lehet hogy programhiba,vagy bug?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
nálunk nincs mindenkinek százezres kártyája, de a versusosok többsége (akik ubi.comon nyomják) rendelkezik DA kompatibilis cuccal, ezért mondom hogy nem nagyon éri már meg csak a multi miatt megvenni
hogy haverral toljuk ösziszünetben...negecc má😄
egyébként egész szellemesek a párbeszédek😊
fõleg a bankos pálya végén (fizetésemelés)<#wilting>#wilting>
itt (ezen a pályarészen) megy egy zene , rádióból vagy nemtom honnan..mi a címe?😄
penthouse , azután miután találkoztunk az elsõ merc-el..
kiprobbalom minny 😄
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
"és senki se fogja odaadni 😉"-tudom én azt....de egy próbát sztem megért