Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
ne az egész mappát ird felül, hanem csak ami benne van azokat

:S
Randelz
Szerintem itt nincs warez

nem indul el a játék. elõször felteszem a játékot,utánna feltettem a patch-et,ezután bemásoltam egyesével a mappookat,crack-eltem.ÉS NEM INDUL
Sadist
Meg a játékból kiszedett zenék is fönt vannak torrenten...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Muki100
Kiadták a játék soundtrackjét CD-n és ez van feltöltve torrentre.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sadist
Valahogy biztosan, mert torrenten megtalálható.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

a játék zenéit ki lehet valahogy szedni?
bandika64
régen játszottam de asszem a Global-ban megtaláltok SnipHawk_Hun néven.

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

mike0013
benne vagyok mindkettõben😉

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Makkmag
A "jó kis co-op" nem igazán mûködik. Most ne nyissunk vitát arról, hogy nekem eredeti van és az biztos, hogy jó 😊
De a versus az király 😄

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

bandika64
Nincs valakinek kedve össze ruccanni egy jókis Co-Op ozásra? Mer már ott porosodik az SCCT a polcon az SCDA meg nem indul.Valakinek van kedve?

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Sadist
Vedd meg eredetiben?

Felrakom,crackelem és valami hibát ír ki PPF-rõl!Most mit tegyek?

Muki100
én is csak pandorában, CT-ben nem is nagyon emlékszek hogy valaha is vittem volna az equipembe snipert

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

korai öröm volt, mostmár megint szarozik ugyanezzel a bajjal..proci huzással meg a nélkül is :S
mi a faszom baja van <#gun><#gun><#gun>

Balumann
én a játékba egyszer sem használtam sniper-t :-/

Muki100
jobb egérgombot lenyomva tartod, de csak egy ideig bírja samu szusszal

hogy kell kimereviteni a fegyvert? mert sniper módban nagyon ugrál
Maxtreme
utolsó driver amivel jó a 81.94

Maxtreme
Azért jó hogy ilyen szinten "hibátlan" ez a game 😄
Nálam is csak a gondok voltak vele. Grafikai hibák, elindulási problémák, etc, etc 😄

köszönöm, ez megoldotta 😊

Atti12
jobb gombal katt az exére. tulajdonságok/kompatibilitás, és ott beállitod hogy futtatás 640x480 ba. Velem is ez volt de ez megoldotta 😊

na, senki? 😞

miért van az hogyha el akarom indítani azt írja hogy a program hibát észlelt és leált? 😞
reloaded verzió, patch meg crack is rajta van 😞

Balumann
keress 3 embert, és játszatok. Már annyi embernek írtam hogy keresssenek embereket, sztem már annyiból összejönne 4 csapat legaláabb. Olvass itt vissza, és akik itt írnak kérdezd meg privibe hogy nincs-e kedvük játszani versus-ba hamachival (progi leírás linkje a nevemben). Ja és csak olyanokkal játsz akiknek van mikrofonjuk!

Muki100
vagy van eredeti kulcsod vagy hamachizol

Mûködik benne rendesen eredeti szervereken a multiplayer vagy csak valami programmal lehet mint a Pandora Tomorrowban?

Qwerty4
biztosan felül kell írni az .exe fájlt druszám, s ha dvd-t kéri akkor DAEMON-nal kell futtatni a képfájlt vagy no dvd crack kell...<#ravasz1>

Qwerty4

Hogy kell lecrackolni ?
Kell e képfájl vagy jó DVD-rõl?
mike0013
"Ha elaltatod elalszik" 😄 ez jóó
így lenne helyesen: Ha kiütöd/elkábítod elájul😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Balumann
hol?

Balumann
ugyan az mintha hátulról elkapod és utána vagy elaltatod vagy kinyírod. Ha elaltatod elalszik, ha megölöd meghal. Sticky shocker -tõl is elalszik. Magától nem kel fel, csak ha arra megy egy õr, és meglátja hogy ott fekszik, belerug egyet azt felkel. Mondjuk csak 2x fordult elõ velem a játékba ilyen.

zsakosfrodo2
nem kel fel egy idõ után.
#9367: nem jó a link.

ha valakit lelövök a sticky shockerrel, akkor az elkábul, de magától nem kel fel egy idõ után?
ITT A KÉP.

Hello!!

Lenne egy problem-om.Le akartam törölni a SCCT-t és nem engedi mert két hiba üzenetet ir ki.

Elõször az egyes számút utána ha leokézom akkor a másikat.

Sadist
Szerintem csináld azt, hogy kódot szépen felírod magadnak, visszaviszed médiamarktba, aztán veszel helyette egy másik játékot 😊 Aztán a warez verzióval is nyomhatod nyugodtan neten 😊

Mediamrktban vettem,vissza is vihetem,kapok egy másikat,vagy levásárolhatom,de a játékélmény akkor is elmarad és csa a csalódás van helyette.
mike0013
thanks, ez jól jött😊

mike0013
azon nem gondolkodtál, hogy visszaviszed<#idiota>

Hát,ennyit kell szarakodni, hogy játszani lehessen ezzel a gémmel?Pedig bolti verzióm van.Kb. tizedjére sikerült az install,de nem fut a játék.Most olvastam vissza,hogy nem vagyok egyedül.Ennyi erõvel akár crackelt is lehetne,legalább nem bosszanta ennyire.Még próbálkozom kicsit,aztán,ha nem megy,soha többet nem költök tiszta játékra.
tigeroo
a játékban néha hallható egy rockegyüttes , amire a rossz arcok "rázzák" magukat😊

(penthouse, és maria narcissa) az együttes neve KESSHIN , a számok:
Resonance,One More Regret

le tudjátok ingyen tölteni õket a weboldalról (sajna még nemtaláltak kiadót..)
Qwerty4
hát akkor én hány szezonnal késõbb vittem végig az elsõ részt kb. egy órája<#ravasz1>

Qwerty4

Randelz
Na most vittem végig. Igaz a játék szezonjától fél év eltéréste de...ez van. Megérdemelte azt a sok 5/5 értékelést csak a multy nem tetszik. Még egyszer elfogom kezdeni expert-n és várom a Sc😄a-t.

MSI NX6600Gt 128 Mb 8x AGP,nem hiszem hogy túl húztam volna mert minimumon is ezt csinálja,kipróbáltam más driverekkel is de azokkal se volt jó!!

Sadist
Milyen kártyád van? Nem húztad túl, cseréltél drivert az utóbbi idõben?

Atti12
olvass vissza, lelett irva már párszor

mike0013
nvidia kártya miatt..

Nem tudjátok hogy ezt miért csinálja???