10611
-
bohocotto #9647 köszönöm HAROLD. rendes vagy. Van a fear-hoz is teljes végigjátszás?azt is megköszönném.Sőt a hidden and dangerous 2 -höz sem lenne rossz,ugyanis mindkettőben elakadtam Nagyon köszi!!Ottó -
#9646 nekem 9200 sem van, azon egész szépen megy, sztem a tieden is menni fog. A procival lehetnek gondok de sztem menni fog :) -
#9645 Khmmr nem tudjátok az ATI 9250ben van pixel shader 1.1???? mert a faqban ott van h kellene hozzá de az is ottvan h 8500vagy mennyi v jobb szal nem tom h vinné e vagy sem, ezen akonfigon elfutna a gamme
Pentium p4 celeron 1700mhz
Ati 9250(128mb)
512mb 400mhz ddr ram
80gb wincsi stb.stb
mert szeretem a sc-ket -
gaspy #9644 hupsz láma voltam FAQ-ba benntvan sry -
gaspy #9643 Hy!
A játék hol tárolja a mentéseket?(fontos lenne) -
Gascan #9642 illetve le kell mászni hozzá :) -
#9641 van, felkell mászni egy létrán :D -
#9640 Tényleg van ott mentőcsónak? Most hirtelen úgy tűnik, mintha összekeverném a Hitman: Blood Money egyik pályájával. -
#9639 ne zavarjon hogy én már ezt régen leirtam ^^ -
#9638 Végigjátszás. -
bohocotto #9637 köszönöm a segítséget Herold.Esetleg vmi végigjátszás-féle?Hol találok a teljes játékhoz?Köszönöm. -
#9636 a válaszokat is figyeld, ne csak kérdezz -
#9635 Keresd meg a mentőcsónakot. -
bohocotto #9634 hellósztok.A Chaos theory ban a hajón vagyok.Az összes feladatot megcsináltam,már mondták is,hogy menjek a kivonási ponthoz,de nem történik ott semmi.Mit kell ott csinálni?Köszönöm a segítséget:Ottó -
Gascan #9633 Valakivel én megpróbálnám azért hamachin a LAN Coop módot ha van valakinek kedve hozzá, akkor irja meg nekem privibe az illető az MSN cimet és aztán megbeszélhetjük a részleteket -
Borden #9632 Köszönöm!
Játszottam a Versus-t,de nem nagyon jött be.De látom marad az...
Mégegyszer köszi! -
janik #9631 mind1 inkább vmi cheatet tudtok hozzá??? -
#9630 mért is? -
janik #9629 aki megveszi a játékot annak a legjobb -
janik #9628 csősztok nincs kedvem már még egyszer végig vinni a játékot ugy hogy vmi osszes palya cheatet nem tudtok adni vagy egy PROFIL mentést vagy mit az jó lenne. -
#9627 Ezzel már rengeteget kisérleteztünk, minden lehetőséget kipróbáltunk. Nincs semilyen megoldás a COOP problémára!
Ha egy kicsit is tetszett a játék single-ben, kizárt hogy nem tetszik a Versus. 4-en próbáljátok Storyba, mikrofonnal, és feladatokra. 3-4 hónap után szinte abba se bírjátok majd hagyni :D (na jó az talán túlzás, sokat egyszerre nem annyira lehet játszani) -
#9626 Hagyd a fenébe, nincs megoldás, de ezt már nagyon sokszor, nagyon sokan leírták! Ha nem hiszed olvass vissza kb 10 hsz-t
Ha még mindig nem hiszel senkinek akkor próbáld ezt: http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/954105331/m/7021064113 , elárulom ez se fog segíteni, ha ezek után még tovább akarsz erölködni akkor először is lanon próbálgasd, de az se fog összejönni, ha mégis akkor örülhetsz, de nem fog! -
Borden #9625 Üdv!
Tudom már biztosan sokan kérdezték,hogy mi a baj,de vki segíthetne.Mindenképpen COOP-ban szeretenék játszani,a versus nem tetszik kicsit sem.De miután elindul a játék állandóan lekapcsol a szerverről.Visszevettem a grafikát is minimumra...
Van valami beállítási gond,vagy mi a fenét csináljak? -
Gascan #9624 egyetlen egyszer sikerült vagy 10 másodpercig Coop-ot játszanom de -e hosszú játékidő alatt egyáltalán meg sem akadt, viszont lefagyott :) Valaki azért kipróbálhatná velem, kiváncsi vagyok -
#9623 keress egy ilyen mentőcsónak szerüséget a hajó végénél, aztán abba kell bemenni és mission complete :) -
bohocotto #9622 sziasztok.segítség kellene.a hajón vagyok ,kész az összes feladat,de nem tom hogy kell kimenni,mert nem történik semmi a kivonási pontnál.mit kell ott csinálni,hogy vége legyen?SEGÍTSÉG!!!köszi -
#9621 coop modbam vam 50 fps? mert akkor szerencsés vagy. Ha meg csak singlebe, akkor próbáld meg valakivel mert valószinüleg szaggatni fog. Legalábbis a többségnek szaggat és laggol -
Gascan #9620 Nekem full 1280*1024en 50Fpsem van, hála az új grafikus karimnak :) Én csak szeretném kipróbálni a Coop üzemmódot, jó lenne ha találnák itt olyas valakit aki kipróbálná velem, mert ugye azt csak ketten tolhatjuk. Esetleg elmondhatnátok miről szól? -
#9619 akinek esze van, az Versusozik. COOP is jó lenne 1-2x átvinni küldetéseket, de disconnect és 3-4 fps jellemzi az átlagjátékosoknak. -
#9618 Senki nem játszik cooppal szerintem, azért nem találsz partnert. -
Gascan #9617 az van, tegnap vettem meg, nekem megért 2900 forintot... egyből fel is tettem a legújabb patchet, 1.05, igazából nem értem miért nem megy, ma sikerült elinditanom egy coop multit valakivel, csak kb. 3 másodperc után le is fagyott -
#9616 játsz Versus -ba, ha visszaolvasol párat akkor olvashatsz a COOP-ról
Egyébként általába akkor szokott szürke lenni, ha nem egyezik a verzió (pl. nem patchelted fel a legújabbra)!
Egyébként csak eredetivel lehet játszani, csak akkor próbáld, ha neked is az! -
Gascan #9615 hogy tudnék multiban játszani? elinditom a online/coop részt, utánna választok egy lobbyt, szokás szerint ahol éppen a legtöbben vannak és aztán nemtudok semilyen szerverhez sem csatlakozni(mindegyik sőtétitett szürke), amire meg éppen csatlakozni tudnék ott meg azt irja ki, hogy várjak még egy játékosra? van ennek a multinak valami olajozotabb módja is? -
#9614 Van egy oldal, ami a játék törések központjának lehetne nevezni:
www.gamecopyworld.com
-Itt minden crack fennvan, minden verzióhoz, ami valahol is létezik! Ezért nincs értelme átírni a FAQ-t, hiszen ez az egy oldal van mindenre, de én már gondoltam rá hogy átírom. De nem találtam értelmét ennek!
Hogyha viszont még 3-4 -en megkérdezik újra ezt, akkor kénytelen leszek írni...! Már amúgy is gondoltam egyébként, mert eléggé össze-vissza van a FAQ-ba leírva, a magyarosítás rész is. -
#9613 nem az én faq-m az a gyerek aki csinálta az meg már nem jár ide, esetleg átkéne irni de lusta vagyok meg van más dolgom is :D -
Maksi #9612 Köszi, de mentségemre szóljon, hogy más kérdésekre is keresem a választ...
Amúgy nem értem, hogy ha van FAQ, akkor abban miért nem lehet kijavítani a linket? Én is ott kerestem először, mert nem akartam fölöslegesen kérdezősködni... -
#9611 ÁÁÁÁÁÁ nem igaz hogy nem birsz visszaolvasni 23 hozzászólást! (#9587) -
Maksi #9610 Tudna valaki egy linket adni, ahonnan eltölthető a Splinter.Cell.Chaos.Theory.Crack.Only-RELOADED, mert a FAQ-ban található linkről már törölve vagyon. Nagyon köszönöm!
Ja, US verzióval is működik a Crack? Természetesen US 1.05-ös peccset tettem fel hozzá.
Magyarítás mindenképp kell ahhoz, hogy menjen a játék lehúzogatás nélkül? -
#9609 a COOP -ja a játéknak eleve szar, állandó disconnect és alacsony fps jellemzi, bár van akinek jó, ezért érdemes megpróbálni... Mondjuk ilyen problémáról nemtudok, hogy unable to connect.
De szerintem játsz Versus -ba neten, az a java a játéknak! Mondjuk kell 4-5 hónap játék, ahogy hogy élvezni lehessen a komolyabb, erősebb ellenfelek elleni csatákat is, mert elég nehéz -
hunkenny #9608 eredeti.