Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lennne egy hatalamas probélmám,még pedig a pályaszereksztéssel kapcsolatosan.Tudok most már egy két alap dolgot a splinter cell chaos theory editor-ból,de egy valami re nem jöttem még rá,hogy a csudában lehet egy tárgyra texturát ráilleszteni mondja már meg valaki magyarul és érthetõen.
Szóval PLEASE HELP!
ЫʼnðΜΘμ§Σ ; Blindmouse_HUN ;
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Indítási problémám van. Minden rendben volt, kíhúztam a Cd-t meg a DVD-t, telepítettem. Amikor a serial-t kellett beírni, megpróbáltam 2-t is, de nem ment. Segítsetek lécci!
Intel Core 2 Duo E6750 2,66GHz , ATI HD 3870, 2Gb Samsung RAM, Vista Ultimate 32bit
Ugyancsak van egy kis problémám mégpedig az hogy a tetürágta gép ujrarakásánál mindenem elveszett és nekem nagyon kéne egy mentés.
Az pedig a Penthouse-os pályán van amikor át kell csúszni az AXE-os tábláról, ugyanis ott nekem mindig leesik Sam barátunk 😊
Tehát ha nem olyan nagy kérés akkor lenne valaki aki elküldené az E-mail címemre azt a mentést mikor már átcsuszott Fõhösünk a másik házra????
[email protected] az E-mail
Elõre is nagyon köszönöm
Odavan írva mindegyik, hogy melyik mihez jó. Elején vannak a legújabbak, úgyhogy érdemes azokat próbálni... Olyan meg nincs, hogy pont az nem jön be, mert kb. 5 szerverre felvan téve minden, és az oldal is, ott vannak, lehet választani mirror-okat, meg minden.
Egyébként meg mind a 3, ami v1.05 -ös az jó, valamelyik csak xp-n jó, valamelyik korábbi rendszereken is...
Ha jól crackelitek menni fog... (mappát nem írtok felül, csak sima fájlokat, de a megfelelõ mappába, stb.).
Esetleg még az elõfordulhat, hogy nem indul el mert nincs fenn a win xp service pack 2, de elvileg nem szükséges... (bár aki nem ritkán gépezik annak ez alap, hogy fennlegyen, erõsen ajánlott)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
avagy: "ELÕSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
ezt az oldalt jegyezd meg, mindenhet letudsz szedni cracket amihez létezik (játékhoz), és többet nem kell kérdezõsködnöd. Egyébként google-val simán megtaláltad már volna.
Splinter.Cell.Chaos.Theory.Crack.Only-RELOADED
Ha így csináltad akkor újra telepíted, patch, és figyeled hogy mappát ne írj felül, csak azokat amik benne vannak, de abba a mappába ahol a crackben is vannak.
Amúgy nem kell komolyan venni ezt a javaslatot, nálam voltak olyan gondok mint nálad csak kimondottan a Monolith játékokkal , az hogy az ACE Mega zavarta az indulást.De azért megpróbálhatod ha még nem is Monolith gyártmány.
Qwerty4
PLs valaki.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Annyi a problémám hogy a reloaded féle iso-t kiírtam alkesz120% -kal dvd-re feltelepítem felteszem a patchet ami rajta van crackelek rákkattintok kettõt az EXE-re és láss csodát............semmise történik<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
valaki tudna nekem segíteni?<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
amúgy www.gamecopyworld.com meg google -.-
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Van egy kis gondom, elvesztek a crackjeim a gép újra rakásánal, és egyszerüen nem tudom leszedni sehonnan, ezért lenne valaki olyan rendes és elküldené az E-mail címemre???? [email protected]
Elõre is nagyon köszönöm!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
@Herold: lenyugodhatsz, elmehetsz, senkinek sem fogsz hiányozni, viszlát, csak rontod itt a hangulatot<#bdead>#bdead>
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Nekem bõven megfelel a windows intézõ, és azt használom (mint a felhasználók több mint 90 %-a vagy több). Persze ezt arra mondtam, hogy egy ilyen másolás miatt nem fognak total commandert használni, hisz tc nekem is van, és ritkán használom is.
És igen, intézõt használunk, és meg is érdemeljük...
Ja, és a total commander-be ez a másolás sem egy bûvész trükk, csak annyi, hogy nem a mappát írja felül hanem ami benne van. Talán egy kicsivel egyszerûbb így crackelni, de én akkor is maradok az intézõnél, és inkább mappából mappába bemásolom a fájlokat... de azért köszönjük a tanácsot.
"Nem értek? Hehe... Nem ismersz engem, úgyhogy ne ugass be." -> csak azt látjuk, hogy fölöslegesen okoskodsz, és elég fura stílusban. Nem ismerünk, és nem is akarunk, beugatást meg általába másra szokták mondani.
Igen, azt hiszem most már biztos. Külföldi fórumok tanulsága szerint is, ez ilyen. SM 1-el van 16x anizo meg full AA, de SM3-on nincs.
Már pedig az SM 3 olyan szinten megdobja a játék küllemét, hogy néhány pályán csak a számat tátottam... ehhez képest a FEAR max beállítások mellett "ronda". Persze, tudom az FPS, de ott az SM3-as shaderek minõsége valahogy nem az igazi.
Na sebaj, utolsó pályán vagyok, de egyet kijelenthetek: Ilyen színvonalas és remek játékkal már régen volt dolgom, pedig elég HC gamer vagyok ;-)
mike0013: Az öreg ördög szekerét is eladtam emiatt a karesz miatt, nem egyszerû egy átlag polgárnak egy ilyen VGA-ra összespórolni, de a függõség az függõség <#szeret>#szeret><#vigyor3>#vigyor3>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ui: amugy nem azért kérdeztem hogy beszoljak, nem szokásom 😊
sajátgépbe és a TOTAL COMMANDER-be szted nem lehet ezt csinálni...
jajj, de szerencsétlen balfasz vagy
Valahol azt olvastam, hogy SC: CT egyszerûen ilyen. Ha SM3 van, akkor nincs élsimítás... azért ez elég gáz :-(
nVidia control panelben bekapcsoltam, hogy mindig legyen antialiasing, de SC rá sem bagózik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy komoly VGA társasága mellett sem tudom Shader Model 3.0 mellett bekapcsolni az élsimítást!
Köv. a tünet: Ha kiválasztom az SM3-at és alapból beszürkül az élsimítást állító opció. Ha SM 1-re teszem akkor minden ok.
Mi lehet a baj?
Teljesen igazuk van Aragornnak és Baluman-nek
Abba a mappába amibe a craacket kell másolni, abba több rendszer fájl is van. Ha fogja és a crack -ben lévõ mappával együtt átmásolja, akkor a mappát is felül írja. Ilyenkor a mappát írja csak felül, és az marad ott, ami a crack mappájában volt, és a többi fájl ami szükséges, de nem kellett volna felül írni az meg eltûnik...
Ha nem hiszed csinálj egy mappát, amibe beleraksz 4 fájlt, és egy másik mappát amibe 1 fájlt beleraksz abból. Átrakod a mappát és átnevezed arra, ami annak a mappának a neve amibe 4 fájl van. Utána felülírod a mappát, és meglátod hogy olyankor nem csak a benne lévõ fájlokat írja felül, hanem az egész mappát kicseréli.
És nagyon sokszor ez volt a probléma, hogy az egész mappát felülírták, és ilyenkor elveszett a többi fájl, ami a crack mappájában nem volt.
-> vagyis kicseréli a mappát, és nem írja felül a benne lévõ fájlokat
Megcsináltam mindnet ami a faq-ba van leírva a "cd lehúzás nélküli x64-es verziót" mindnet megcsináltam és amikor indítanám a játékot nem csinál semmit. Mi lehet a baj?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!