Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most játszom ezzel agaméval és elakadtam 😞, a double agent-et már kipörgettem de ezzel most gondom akadt, van egy rész amikor egy professzorral kell beszélgetni egy ilyen laborban és valamit ír hogy újra kell indítani egy masinát, újra is indítom utána meg ilyen villamos szekrényeket kell babrálnom de nem tudom pontosan mit kell itt csinálnom ...
köszi a segítséget elõre is
bye
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Igaz kezdõk vagyunk mind a ketten úgyhogy a tréning utáni map 1óra 27 percig tartott
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Nekem az 1.1 verzió sem volt meg! Nekem lekellett töltenem mindig a patcheket! (javaslom próbálkozz meg te is ezzel)
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Javaslom, hogy tõle kérjetek segítséget, címét megtaláljátok azt hiszem, a magyarosítás valamelyik fájljában ,vagy telepítõjében, vagy nem tudom. Én nem tudom, mert nem is próbáltam magyarosítani, mert naggyából tudok angolul (és ezzel is csak gyakorlom!)
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A gamet sikerült elindítanom de nem lett magyar,utólag is lehet magyarítani.Vagy rakhatom újra az egészet?<#finom>#finom>
Ugyancsak van egy kis problémám mégpedig az hogy a tetürágta gép ujrarakásánál mindenem elveszett és nekem nagyon kéne egy mentés.
Az pedig a Penthouse-os pályán van amikor át kell csúszni az AXE-os tábláról, ugyanis ott nekem mindig leesik Sam barátunk 😊
Tehát ha nem olyan nagy kérés akkor lenne valaki aki elküldené az E-mail címemre azt a mentést mikor már átcsuszott Fõhösünk a másik házra????
[email protected] az E-mail
Elõre is nagyon köszönöm
(Azért bízom valakiben 😊))) )
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Olyan problémám lenne hogy mindent a FAQ-ban leírtak alapján telepítettem fel. Tehát feltettem a játékot, utána az 1.5-ös patchet, aztán a magyarosítást, és crackeltem a reloadedes crackel. És amikor rákattintok a játék ikonjára egyszerûen nem csinál semmit. Mi lehet a baj?
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx
[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]