Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok

most játszom ezzel agaméval és elakadtam 😞, a double agent-et már kipörgettem de ezzel most gondom akadt, van egy rész amikor egy professzorral kell beszélgetni egy ilyen laborban és valamit ír hogy újra kell indítani egy masinát, újra is indítom utána meg ilyen villamos szekrényeket kell babrálnom de nem tudom pontosan mit kell itt csinálnom ...

köszi a segítséget elõre is

bye

Attila8805
Röhögtünk sokat az biztos meg izgalamas volt összejáccani valakivel aki nem gép.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

mike0013
😄DD sebaj, majd a következõ a tied lesz😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

mike0013
nem az számít, hogy minél gyorsabban toljátok végig, hanem, hogy élvezzétek😊

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Gunner
<#vigyor2><#vigyor2>

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Attila8805
Jááá tegnap jáccottunk coop-ba osztálytásrsammal és naon jó volt.
Igaz kezdõk vagyunk mind a ketten úgyhogy a tréning utáni map 1óra 27 percig tartott
<#idiota><#idiota><#idiota>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Atti12
francba én akartam 😄

mike0013
ték<#hawaii>

mike0013
játsz angolul!

Atti12
olvass már vissza!

Ioles
Hát nekem az volt a baj, amire Ordel is fel hívta a figyelmemet, hogy a magyarítás telepítése után lévõ kis fekete dos ablakot bezártam, holott nem kellett volna mert az még dolgozik tovább és majd magától bezáródik.

Gunner
Akkor ird le h mi volt a gondod és mi lett a megoldás, tán berakják FAQ-ba 😊 (persze csak ha különleges eset vagy)

Ioles
Na nekem sikerült lemagyarítani a játékot, köszönet Ordelnek, a magyarítás készítõjének! Írjatok e-mail-t neki és szívesen segít. Én is ezt tettem.

fery02
Nincs ehhez véletlenül magyarítás?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Gunner
Amennyit te itt elpöcsölsz ahelyett, hogy megnéznéd mûködik-e 😄 Max újra kéne instalállni, de sztem magyarítás csinál backupot is 😊

Makkmag
a magyarítás jó az 1.05 patchhez is

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

Mi van,ha csak 1.05 patchek vannak. Nem találok 1.04-t??Meg tudná vki mondani,hol lehet (biztosan)letölteni?De egyszerûen,ha lehet,meet nem igazán vagyok profi az ilyen dolgokban.Megértésetek kösz:otttó
Balumann
<#wilting>
Nekem az 1.1 verzió sem volt meg! Nekem lekellett töltenem mindig a patcheket! (javaslom próbálkozz meg te is ezzel)

Muki100
Szedd le az 1.04 patchet netán?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Sziasztok.Nekem az 1.1verzió van meg,a magyarítás meg a 1.04-es verzióval mûködik.MIt tegyek???köszi
köszike,megtaláltam.Most a magyarítással bajlódom,de nem megy.üdc:ottó
Balumann
A játék magyarosító készítõje itt egyszer leírta, hogy csak így tudta megoldani a magyarosítást, ez volt a legegyszerûbb megoldása. Ha megnézitek a telepítõt, állítólag ott van egy részen, hogy ha bármi gond van tõle kérjetek mail-ban segítséget. / itt forumba utána írta, és mondta, hogy aki eddig kért tõle segítséget azoknak segített és mindenkinek jó lett/
Javaslom, hogy tõle kérjetek segítséget, címét megtaláljátok azt hiszem, a magyarosítás valamelyik fájljában ,vagy telepítõjében, vagy nem tudom. Én nem tudom, mert nem is próbáltam magyarosítani, mert naggyából tudok angolul (és ezzel is csak gyakorlom!)

De valami PPF hibát ír ki,pedig felülírtam.

nem tom,de nálam sem magyarosítja le!Abban nem tok segíteni! De a lényeg hogy a fix reloed(vagy hogy írják😄)-ból írd felül a splintercell3.exe-t!!Azután menni fog! Nálam nem is kell kihúzni a kábeleket!
Sziasztok,amikor elindítom a Chaos Theoryt,akkor PPF-es hibát ír ki,a reloaded(vagy valami crackes) verzió van meg,ppf-eztem a képfilet,most mit tegyek?Menne ha lehúznám a kábeleket?

Valaki tudna segíteni,hogy pontosan hogy kell magyarítani?.Köszi

Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Muki100
Visszatenném, de nem tudom kinek a gaériájában keressem :\

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

sZIASZTOK.tUDNA VALAKI KÜLDENI EGY MAGYAR NYELVÛ VÉGIGJÁTSZÁST A SPLNT CELL. CHAOS THEORY -HOZ???nAGYON MEGKÖSZÖNNÉM! KÖSZIKE [email protected]
Zsoltika 007
Muki: Nem akarod visszatenni a bannert?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Hi!
A gamet sikerült elindítanom de nem lett magyar,utólag is lehet magyarítani.Vagy rakhatom újra az egészet?<#finom>
Balumann
felmész a www.gamecopyworld.com -ra és leszeded onnan.

Nem tölti le egyik cracket sem mindig azt írja ki hogy nem regisztrált oldal. Mit kell csinálni?
Ioles
Valaki tud segíteni?

Ioles
Na megcsináltam! Mûködik! Csak másik crack kellett hozzá. Viszont egy baj van hogy hiába telepítem fel a crack elõtt vagy után a magyarosítást, nem mûködik. Tudjátok esetleg hogy ez miért van?

Ioles
Na feltettem és rögtön crackeltem és nem indul. A crack a hibás.

Hali mindenkinek!
Ugyancsak van egy kis problémám mégpedig az hogy a tetürágta gép ujrarakásánál mindenem elveszett és nekem nagyon kéne egy mentés.
Az pedig a Penthouse-os pályán van amikor át kell csúszni az AXE-os tábláról, ugyanis ott nekem mindig leesik Sam barátunk 😊
Tehát ha nem olyan nagy kérés akkor lenne valaki aki elküldené az E-mail címemre azt a mentést mikor már átcsuszott Fõhösünk a másik házra????
[email protected] az E-mail

Elõre is nagyon köszönöm

(Azért bízom valakiben 😊))) )
Ioles
Na megnéztem de így sem jó. Esetleg elég lenne csak a crack? Most már a patch-re gyanakodok. Most teszem már negyedjére<#boxer>

Ioles
úgy még nem, de magyarul jobb lenne, de megpróbálom akkor úgy is, (most teszem harmadjára)

Muki100
magyarosítás nélkül próbáltad már?

Ioles
Ioles
Ja most jut eszembe hogy a reloadedes cracket torrentrõl szedtem, de csak ez a crack a jó, nem?

Ioles
De én már 2x feltettem megcsináltam ugyanezt mimd a 2xés nem jó. Én is a gamecopyworldrõl szedtem le

Attila8805
Nekem is ez volt leszedtem mégegyszer a crack a Www.gamecopyworld.com ról és mûködött.

Sadist
rossztopik te buta :| meg attól nem fognak elõbb válaszolni, hogy kétszer is beírod :| emailben várni a választ meg a világ legnagyobb balfaszsága :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ioles
Ja és fent van a Service Pack 2 is

Ioles
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy mindent a FAQ-ban leírtak alapján telepítettem fel. Tehát feltettem a játékot, utána az 1.5-ös patchet, aztán a magyarosítást, és crackeltem a reloadedes crackel. És amikor rákattintok a játék ikonjára egyszerûen nem csinál semmit. Mi lehet a baj?

mike0013
😄DD

MooN00
bocs, rossz fórumba írtam...téves! #9456

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]

MooN00
Tudna valaki küldeni nekem egy mentést a játékállásáról ? Letöröltem a játékot, de mire újra felraktam, már nem voltak meg a mentéseim, pedig törléskor megtartottam õket...
A tengeralattjárón tartottam, valamelyik küldetést már megcsináltam....ha valaki ott jár, esetleg van onnan mentése küldje el nekem e-mail-be plz. [email protected]
thx

[Asus A8N-SLI SE][Amd Athlon 3500+@2530][2x512mb DDR460][Inno3d GF 7600GS][LG Flatron S1750SQ]