10611
-
kotya #9768 köszi megvan :) -
kotya #9767 Sziasztok!
Nekem nem jönnek le a FAQ-ban lévő crakek sajna, pedig anno ezzel toltam végig, csak azóta töröltem :(
Nem küldené el vki? -
doki11 #9766 ok -
#9765 Az a probléma, hogy neked van problémád, nem nekünk. Azon kívül, hogy segítség nélkül is meglehet csinálni, nemhogy örülnél, hogy valaki vette a fáradságot és saját idejét feláldozva megírta a FAQ-t hogy az ilyeneknek segítsen, még azt akarod, hogy neked külön írják le. Nemmondom ki a véleményemet erről... Szóval no több kérdés, és olvass, ha FAQ alapján nem megy akkor olvass vissza. Ne az legyen a célod, hogy neked legyen egyszerűbb, hanem hogy egyedül tudd megoldani a problémát, mert nem fognak segíteni így, mégha nagyobb problémád is lesz. -
#9764 neked lehet, neki nem :) szóval kattincs erre a szövegre felül:
ELŐSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ! -
doki11 #9763 yo. de 1xübb ha elmondod -
#9762 Nem ártana elolvasni a FAQ-t.. -
doki11 #9761 hy segítséget szertenék kérni ezt itrja ki amikor elakarom indítani! help -
#9760 nekem mostmást iskolatársaim is mondják, hogy a chaos theory sokkal jobb multiban, akik SCCT -n multiznak, és kipróbálták a DA-t, azok is visszamentek. Nekem sajnos nem volt alkalmam kipróbálni a DA-t mert az én gépem már nem futtatja. -> ebből is látszik, hogy a grafika kap jelentős szerepet sajnos, nem a játék élmény. -
#9759 pont azért vetem tescoba mert csak multira kellett azt mindek menjek a halál f*szára ha van ott is erre.... -
Hydroceph #9758 tescoooooo xD menj má' :D -
#9757 amugy sztem tescobol nem érdemes játékot venni :). inkább menj el az 576 ba, vagy valami játékos boltba, ott is ugyan úgy van exklúzív játék. sztem az sokkal megbizhatóbb bár előfordulnak ott is balesetek, olyankor visszakell menni, idegesen nézni, és akkor ha rendes az eladó akkor kicseréli :D -
#9756 meg aztán kell is vas a DA-hoz. -
#9755 jobb mint a DA -
#9754 háát nemtom lehet hogy double agentel folytatom inkább. de valamikor el fogom vinni amúgy jó multiba? mármint a CT -
#9753 Vidd vissza oda ahol vetted, és kérj egy másikat amibe van kód -
#9752 pedig olyan jó lenne nem értem mért nincs hozzá/benne -
csikolokia #9751 akkor passz! -
#9750 Nekem is exclusive, mégis kaptam hozzá... -
csikolokia #9749 Nem átbaszás! Exclusive játékokhoz nem tartozik semmi extra! Szerinted miért olcsobb jópár 1000-el?? Jártam már így 2x-is! Azóta nem veszek exclusive játékokat!! Meg öszintén szólva a doboza is szar:D -
#9748 oké, köszi. ekkora átb*szást!!! -
#9747 Ha csak egy 25 karakterből álló szériaszám van tokban, akkor szerintem vidd vissza, és mondd meg nekik, hogy ez így nem lesz jó, mert ez csak a játék "single player" része...
Az online játékhoz elvileg adnak mégegy kulcsot, ami 19 karakerből áll.
AAA-BBBB-CCCC-DDDD-EEEE -
#9746 tesco. -
#9745 Honnét rendelted/vetted? -
#9744 háááát ez jó semmi ilyen nem volt csak a tok és cd -
#9743 Egy CD-tok, ami papírból van, és rá van ragasztva egy cetli, amin a kulcs van :) -
#9742 akkora bulinak tűnik a netes játék. -
#9741 papirzacsi? kifejtenéd bővebben? :D mert nekem van az a ubisoft exluziv tok és benne van a lemez de semmi más. -
#9740 A dobozban lévő papírzacsin (:D) van az online játék lehetőségét aktiváló kulcs (legalábbis nálam így volt megoldva).
A DVD-n csak a játék eredetiségét ellenőrző szériaszám van, amit a StarForce felemészt :P -
#9739 köszi eredeti a gamém de nincs benne online kulcs vagy mi:(((( ubisoft exluziv a game. -
#9738 eredeti cd kulcs kell -
#9737 Hy! hogy lehet a neten CT-vel játszani?? mert nekem nem megy. magyarázza el valaki pls. a bannert nem jeleníti meg -
Hydroceph #9736 amugy sztem dicseret erdemlek xD MEGY!!!!!!!!! xD
Clonszar van de crackeltem >.< majd jovok vegigjatszast kerni szvsz :P -
#9735 Bocs ezt nem neked akartam, hanem Steve-nek! -
#9734 Ha elolvastad figyelmesen amiket írt, akkor láttad volna, hogy odaírta, hogyha valamiért nem megy, akkor kérj tőle segítséget. Mindenkinek segített megcsinálni. -
Hydroceph #9733 mekkora paraszt itt 2-3 ember xD
ilyen sokaig peccsel????????????
csak h ne maradjak ki kerdesekkel =) -
Steve911122 #9732 igen, az volt az első, azátn lemagyarosítom és felülirom a fájlokat! de nem magyar, mgécsak jelét sem adja!! -
#9731 Patchelted a játékot? -
Steve911122 #9730 hi! Nálam a magyarosításnál semmiféle probléma nincsen, mégsem lesz magyar a játék! Pedig lépésről lépésre követtem!! Nem tud valaki megoldást?? -
#9729 Biztos patchelted a játékot és elolvastad a readmet mielőtt benyomtad a magyarítást?