Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahhoz képest, hogy kb. 3 hónap múlva jön ki - elvileg... - nem kápráztatnak el minket valami sok információval...
Birdy, 13:23 - Játék: Lopakodós
(IGN) Néhány új kép jelent meg a SPLINTER CELL: Chaos Theory-ból, valószínûleg a GC örömére adta ki az Ubisoft õket. Sam Fisher arca a normal mapoknak köszönhetõen kissé szokatlan, de majd megszokjuk. És úgy tûnik, mostmár meg is borotválkozik akció elõtt, higiénia mindenek elõtt! Az új fejjel lefelé lógó gyilkolás technikát is láthatjuk több képen! (Thx Petyus)
1.2.3.4.5.6.
Next PC upgrade: 2022
De ha a kedvencek közül lépek be, akkor csak 23-tól, és nincs lapozási lehetõség.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Remélem ebben a 3. részben se csak távolkeleten fogunk bohóckodni...bár kicsit kezdek szkeptikus lenni, mert az eddigi videókban nem nagyon láttam más helyszínt.
bár én ezeket az ázsiai helyszíneket nem csípem annyira, de azért a 2 is tetszett.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Inkább valaki mondjon valami jót is a játékról...
2. senki sem segít a konzolosoknál és mivel ugyanaz a 2 verzió (SC2), miért ne kérnék a pc-sek között segítséget?
3. szidtam én itt valakit? Olvasd vissza a magasröptû hozzászólásaidig.
4. elmondtam a véleményemet (hogy szerintem nem lesz jó a 3). Vagy ilyen jellegû hozzászólás tiltott?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
SC2-vel azért nem tudok pc-n játszani, mert a videókártyám már elavult... Kibaszott játékfejlesztõk.
Számodra volt csonkolt, mert nem tudtál netezni vele... 😊)
Egyébként pc-n sem játszottam multiban. Rosszul fogalmaztam: a single játékban nem volt nagy elõrelépés.
ami még igaz is lehetne, ha a végére odabiggyesztetted volna: "számomra...mert egy csonkolt konzolos verzóval játszom"
de valóban! miért ide írsz, amikor van a játéknak tudtommal konzolos topikja is.
Hát igen, 5 hónap alatt begyepesedik az ember, havi 1 végigjátszott játékkal.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha veszed a fáradtságot, és megnézed a 3. rész elõzetes in-game videóit, akkor látni fogod, hogy bizony rengeteg újdonságot mutat, mind grafika, mind játékmenet, mind pedig a multi terén.

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
2008-at írunk. Áramkimaradások város szerte, tõzsde szabotázs, meghekkelt nemzetvédelmi rendszerek, azaz információs hadviselés, mely a globális stabilitást leginkább veszélyeztetõ tényezõvé avanzsált. Az ehhez hasonló támadások megfékezése végett mélyen az ellenséges vonalak mögött tevékenykedve, az egészségünkre ártalmas katonák háta mögött settenkedve vagy épp erõszak alkalmazásával kell információt gyûjtenünk.
Sam Fisher, az NSA legelitebb black-ops ügynöke, aki valaha is létezett. Újra feltápászkodik karosszékébõl, hogy észrevétlenül, harci késével, nyaktörésekkel vagy épp módosított SC20K puskájával hidegre tegye a világot veszélyeztetõ, nyughatatlan erõket.
Szingliben és a csapatmunka terén forradalmi újításokkal szolgáló többjátékos módban egyaránt felszínre hozhatjuk a bennünk lakozó titkosügynököt.
A játék XBOX és PC platformokon 2004 karácsonyán kerül a boltokba.
Játékipar - 2004-06-01 20:55:00
Úgy tûnik, az Ubi Soft egy eddig ismeretlen Splinter Cell játékon dolgozik: a Splinter Cell: Chaos Theory címet a francia cég május elején védette le magának az amerikai Szabadalmi Hivatalnál, és a leírásból kiviláglik, hogy játékról van szó. Találgassunk: most vagy ez a Splinter Cell 3 hivatalos címe (könnyen elképzelhetõ, ha már az eredetileg "nem számozott epizódnak" tervezett Pandora Tomorrow hirtelen második résszé avanzsált...), vagy egy teljesen új, egyelõre még fel nem fedett játékról van szó. Ha kiderül valami pontos / hivatalos, szólunk.
Info:576.hu