Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
de mint mondtam többi szempontobol se volt oylan kiemelkedõ a splinter, legalábbis az én szemszögembõl...
újat kitalálni nehéz, ez tény , de a splinternek a multijával mégis sikerült..., ezért mondtam hogy ebben a gameban szvsz nem a single az igazán nagy érték mert ebbõl még tuti ki fog jönni 1000+1..., de a multi eddig szvsz egyedülálló...
szóval itt nem máshoz hasonlitottam a gamet hanem önmagához... (amugy énis végignyomtam a singlet és jól elvoltam vele énis) , igy szvsz nem szégyen ránézve ha azt mondom a multi jóval felülmulja a singlet...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Szerintem ebben erõs a Splinter. A történet vonal mellet, sokat erõsítenek a különbözõ hangulatnüvelõ tényezõk, az életszagú párbeszédek, az NPC-k magán- és munka levelezgetései, valamint a változatos, és valódi!!! helyszínek.
Ma egyre kevesebb az ilyen! Talán még a Hitman sorozatot lehetne említeni.
Elegem van a gagyi ûrlövöldékbõl, szörnyes, mutánsos, rovaros , egyéb ûrbaromságokból! A fantasy-t nem csípem, már a stratigiai játékok sem igazán kötnek le...
Úgyhogy nagy várakozással nézek elébe, az ilyen létezõ helyszíneken, emberi NPC-kkel játszódó játékoknak.
A középkori, ill. egyéb történelem alapú FPS-TPS mókák valahogy végleg eltûntek a piacról...nagy-nagy sajnálatomra...
Tényleg már csak a nevetséges sci-fi, gyenge horror, meg meseszerû fantázia játékoknak lenne piaca? (ezt már igazából nem neked...)
Nekem speciel - bár a multi újszerû és érdekes volt - sokkal fontosabb a jó egyjátékos történet! Remélem a 3. részben sem fog ez háttérbe szorulni, a multi ellenében.
Az elsõ részben is volt hõképlátó is, és ki is kellett használni!
Vagy te a 2. rész multijának elektromágneses mezõ-, levegõ-mozgás látójára gondolsz?
Sztem az elsõ is nagyon jó volt, és a második is! Talán a második részben kicsivel változatosabbak voltak a helyszínek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Next PC upgrade: 2022
Birdy, 20:00 - Játék: Lopakodós
(Homelan) Sam Fisher megirigyelte a Predatorok rejtõzködést segítõ készülékét és megkérte a NAGYON TITKOS kormányszerveket, hogy neki is barkácsoljanak már egy ilyet, megkönnyítendõ a terroristák hajkurászását. A Splinter Cell: Chaos Theory-ban fog debütálni a földönkívüli technológia, mégpedig az új multi szekcióban. A már bemutatott a CO-OP mod mellett ugyanis visszatér a Pandora VERSUS módja is, amelyben a kémek és a õrök vívják õsi harcikat. Két friss kép:
0102
info:Hardwired
1. mert szerintem az anyagi megfontoláson kívül közrejátszik az is, hogy bizony nem készültek el még...és így kicsit fellélegzek, mert ezek szerint azért csak a távolkeleti helyszíneket mutogatják a videókban...mert a többi változatos - nem fõ cselekmény - helyszín még készül...legalábbis remélem...
2. van idejük még tökéletesebbre faragni...
...és különben is kétséges, hogy novemberig kijön-e a 2. rész magyar szinkronnal itthon... 😄DD
http://thenamelessphoto.com/
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://thenamelessphoto.com/
A kiegészítõre sztem rosszul emlékeztem, annak a három pályája a Kola-félsziget környékén játszódik.
nemtom jól láttam-e abban a kamerás ingame múviban, hogy a csempék meg a járólapok szép shaderes textúrát kaptak ...
Én nagyon örülnék, ha ez a fele-fele arány megmaradna a Chaos Theory-nál is, hisz a változatos helyszínek szvsz a sorozat egyik erõssége, csakhogy egyelõre egyetlenegy megveszekedett jel sem utal rá, hogy így lenne...sajnos.
Az eddig látott összes videóban - ha jól láttam - csakis távol-keleti helyszínen osonkodott Fisher, ami könnyen egyhangúvá degradálhatja a bulit...
Ezen kívül az is érdekes, hogy a hivatalos oldal elég szegényes, ahhoz képest, hogy kevesebb, mint 3 hónap múlva jelenik meg a játék.
A PT-nél, a megjelenés elõtt 3 hónappal, már volt mindenféle földi jó az oldalon.
Lehet, hogy ez lesz az elsõ Splinter Cell, ami végig egy térségben játszódik? Nagyon nem szeretném...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
El sem tom mondani mennyire fasza lesz és mennyire várom.

Ez biztoss kellet?Hát???Nem tudom.Nekem kicsit idegen.