Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hykao
Nem óvasni köll, hanem nézni! 😊
sokkal jobb let volna ha kinaiul van

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
Egy elég hosszú hemzsegés a játékról: GameRadio.de
a történetet csak egy pontnak tüntetem fel hamár singlerõl beszélünk...
de mint mondtam többi szempontobol se volt oylan kiemelkedõ a splinter, legalábbis az én szemszögembõl...
újat kitalálni nehéz, ez tény , de a splinternek a multijával mégis sikerült..., ezért mondtam hogy ebben a gameban szvsz nem a single az igazán nagy érték mert ebbõl még tuti ki fog jönni 1000+1..., de a multi eddig szvsz egyedülálló...
szóval itt nem máshoz hasonlitottam a gamet hanem önmagához... (amugy énis végignyomtam a singlet és jól elvoltam vele énis) , igy szvsz nem szégyen ránézve ha azt mondom a multi jóval felülmulja a singlet...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hykao
a "megmentjük a világot cimû storit" már valóban sokszor "hallottuk", ugyanúgy, mint megannyi mást...szal nagyon új dolgot történet vonalon nehéz kitalálni, de a tálalás az, ami nem mindegy.
Szerintem ebben erõs a Splinter. A történet vonal mellet, sokat erõsítenek a különbözõ hangulatnüvelõ tényezõk, az életszagú párbeszédek, az NPC-k magán- és munka levelezgetései, valamint a változatos, és valódi!!! helyszínek.

Ma egyre kevesebb az ilyen! Talán még a Hitman sorozatot lehetne említeni.
Elegem van a gagyi ûrlövöldékbõl, szörnyes, mutánsos, rovaros , egyéb ûrbaromságokból! A fantasy-t nem csípem, már a stratigiai játékok sem igazán kötnek le...
Úgyhogy nagy várakozással nézek elébe, az ilyen létezõ helyszíneken, emberi NPC-kkel játszódó játékoknak.

A középkori, ill. egyéb történelem alapú FPS-TPS mókák valahogy végleg eltûntek a piacról...nagy-nagy sajnálatomra...
Tényleg már csak a nevetséges sci-fi, gyenge horror, meg meseszerû fantázia játékoknak lenne piaca? (ezt már igazából nem neked...)
mert azért lássuk be ez a megmentjük a világot cimû storit már ezerszer hallotuk szal történetben semmi új, játékmenet nem volt rossz de annak aze rejét a multi sokkal jobban kihozta mint a singel (singlébõl már régebben is volt "lopakódós" stilusu game...)

hát nem tom, nem rossz game ez de nekem a egyjátékos részrõl inkább a sablonos, és full lineáris (> csak egyszer jó végignyomni) jut eszembe mig amulty az gyk új müfajt teremtett a maga nevében...

hykao
Na, azért ez nagyon szubjektív!!!
Nekem speciel - bár a multi újszerû és érdekes volt - sokkal fontosabb a jó egyjátékos történet! Remélem a 3. részben sem fog ez háttérbe szorulni, a multi ellenében.
hykao
Ööö...infra = éjjellátó.
Az elsõ részben is volt hõképlátó is, és ki is kellett használni!
Vagy te a 2. rész multijának elektromágneses mezõ-, levegõ-mozgás látójára gondolsz?

Sztem az elsõ is nagyon jó volt, és a második is! Talán a második részben kicsivel változatosabbak voltak a helyszínek.
grebber
Ebben a COOP mód lesz cool.

Next PC upgrade: 2022

2. rész multyját probáltad? mert azt aztán durvajól emgcisnálták..., többet ért csak a mutly mint elsõ és második rész singleje együtvéve...

Bucser
NEkem az elsõ rész tetszett a legjobban.. a sz8impla egyszerû éjellátóval oszt konyec.... minek oda infra meg minden baromság... Õ egy kém és nem egy egyszemélyes assault squad...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tatyla
Sam "Predator" Fisher! Akár mostmár pankrátor is lehetne!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amse
Hát nekem se.Jó volt ez úgy ahogy volt.

grebber
Én lazán megvoltam eddig extrák nélkül ami eddig jóvolt most megprobálják elcseszni,bár lehet valakinke bejön nekem nem nagyon.

Amse
Ez biztoss kellet?Hát???Nem tudom.Nekem kicsit idegen.

grebber
Alien vs. Sam Fisher

Birdy, 20:00 - Játék: Lopakodós

(Homelan) Sam Fisher megirigyelte a Predatorok rejtõzködést segítõ készülékét és megkérte a NAGYON TITKOS kormányszerveket, hogy neki is barkácsoljanak már egy ilyet, megkönnyítendõ a terroristák hajkurászását. A Splinter Cell: Chaos Theory-ban fog debütálni a földönkívüli technológia, mégpedig az új multi szekcióban. A már bemutatott a CO-OP mod mellett ugyanis visszatér a Pandora VERSUS módja is, amelyben a kémek és a õrök vívják õsi harcikat. Két friss kép:

0102

info:Hardwired

hykao
Én a magam részérõl örülök:
1. mert szerintem az anyagi megfontoláson kívül közrejátszik az is, hogy bizony nem készültek el még...és így kicsit fellélegzek, mert ezek szerint azért csak a távolkeleti helyszíneket mutogatják a videókban...mert a többi változatos - nem fõ cselekmény - helyszín még készül...legalábbis remélem...
2. van idejük még tökéletesebbre faragni...

...és különben is kétséges, hogy novemberig kijön-e a 2. rész magyar szinkronnal itthon... 😄DD
Már kezdtem megijedni, h a bejelentés után ilyen hamar kiadták volna...

b+...

http://thenamelessphoto.com/

Sil3nt
Ubisoft ugyanis bejelentette, késik a Splinter Cell: Chaos Theory. "Szerintünk így többet tudunk majd eladni belõle" indoklással 2005 márciusára tették át a megjelenést. (jatekhirek)

0wnZ

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

és mekkorát dob a ragdoll fizika is a gamen.. 😄 keell

http://thenamelessphoto.com/

grebber

hykao
nameg:
hykao
pl:
hykao
Új képek!
hykao
ja, a grafika látványosan jobb lett...remélem már az élsimításról sem feledkeznek meg a PC-s verzióban...
hykao
Az 1-ben - ha jól emlékszem - 3 távol-keleti pálya volt, mindhárom Burmában (Myanmar): 2 kínai nagykövetséges, meg egy vágóhídi.
A kiegészítõre sztem rosszul emlékeztem, annak a három pályája a Kola-félsziget környékén játszódik.
lwb
az 1-ben csak a kínai nagykövetség volt a "távol-kelet", nem? igazából nekem mind1, hogy merre leszünk, a lényeg a jó, reális történet és a klassz megvalósítás.

nemtom jól láttam-e abban a kamerás ingame múviban, hogy a csempék meg a járólapok szép shaderes textúrát kaptak ...

hykao
Hát ha jól belegondolunk már az elsõ részben is volt több távolkeleti pálya is. Sõt a kiegészítõben is. A Pandora Tomorrow meg ha jól emlékszem pont felerészt játszódott a Távol-Keleten. (4 Indonéz-Kelet-Timor helyszín, 4 egyéb: USA, Izrael, 2 Franciao.)
Én nagyon örülnék, ha ez a fele-fele arány megmaradna a Chaos Theory-nál is, hisz a változatos helyszínek szvsz a sorozat egyik erõssége, csakhogy egyelõre egyetlenegy megveszekedett jel sem utal rá, hogy így lenne...sajnos.

Az eddig látott összes videóban - ha jól láttam - csakis távol-keleti helyszínen osonkodott Fisher, ami könnyen egyhangúvá degradálhatja a bulit...

Ezen kívül az is érdekes, hogy a hivatalos oldal elég szegényes, ahhoz képest, hogy kevesebb, mint 3 hónap múlva jelenik meg a játék.
A PT-nél, a megjelenés elõtt 3 hónappal, már volt mindenféle földi jó az oldalon.
Amse
Azt olsavtam a Gamestar-ban, idézem: "A helyszín ezúttal Távol-Kelet".Nemtodom, hogy az az ezúttal minek van ott, mert a PT-roban is ott játszódott a 3\4-ed játék.Szóval úgy néz ki, hogy marad a helyszín.😞

hykao
Na megnéztem. Elég hosszú, bár egy helyszínen nyomulnak a srácok végig...s ez is távolkeleti...
Lehet, hogy ez lesz az elsõ Splinter Cell, ami végig egy térségben játszódik? Nagyon nem szeretném...
hykao
Új, elég hosszú kamerás ingém múvi tölthetõ le az 576.hu-ról!
hykao
Amon Tobin lesz a játék zeneszerzõja.
Ha már volt akkor elnézést kérek!

Videó! Nem tudom hogy volt-e már ez a videó. Nagyon király játék lesz, de gondolom ezzel Ti is tisztában vagytok!

grebber
Ez még nem jelent meg.Év vége fele jön.

KeKKSZike
Megjelent már ez a játék?! Vagy mikor fog? 😮

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

grebber
😊 fasza a 2-is nagyon.

Pf már jöna 3, még a kettõvel se játszottam, mondom megvárom a magyarítást, eddig jól bírtam, de mostmár felrakom, mert mire kijön a hun, már a 4 félig kész lesz....

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

hykao
Pár dologgal frissült a hivatalos oldal: KATT IDE
hykao
Ebben is csak távolkeleti helyszíneket mutogatnak...rosszat sejtek...
grebber
Kétségeket kizárva ja ,vagy nem tudom...
El sem tom mondani mennyire fasza lesz és mennyire várom.

grebber

Amse
Uh, ez jobb mint a 3d-screenshot-ok.

Amse
Szerintem nem volt még.

hykao
Bár ez nem olyan, mint a korábbi két kép.
hykao
hykao
Még 3d-s képek a játékból.