Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
ezek már régiek

Next PC upgrade: 2022

hykao
6 db ingame video
linkek pl. az 576 oldalán
grebber
Remélem is hogy ezek a dátumok lesznek a valósak!

hykao
Ubi Soft megjelenések

<2004-05-26 @ 17:05 - ZeroCool> (kommentek: 3)

A francia Ubi Soft az idei E3-as kiállításon igen szépséges felhozatalt prezentált. Ennél is jobb hír, hogy ezeket még ebben az évben piacra is akarják dobni. Lássuk a tervezett PC-s dátumokat:

Brothers In Arms - 2004 nyara

Chessmaster 10th Edition - 2004

Heritage Of Kings: The Settlers - 2004 negyedik negyedév

Myst IV Revelation - 2004 harmadik negyedév

Pacific Fighters - 2004 õsze

Prince Of Persia 2 - 2004 negyedik negyedév

Silent Hunter III - 2004 harmadik negyedév

Splinter Cell 3 - 2004

Tom Clancy's Ghost Recon 2 - 2004 harmadik negyedév

Forrás: GameStar
grebber
Eszméletlen jó game lesz ez.Egyebet nem tudok mondani kérem kapcsolja ki.. 😊

rezsofiz
Splinter Cell 3

<2004-05-22 @ 14:32 - Berkenye> (kommentek: 3)

A múltkori kemény csomag és az azt megelõzõ nyúlfarknyi videó után most van új a nap alatt. A Tom Clancy's Splinter Cell 3 újabb részleteit leshetitek meg, ha letöltitek a lokalizált videjót.
forras: gamestar

sazl : c

hykao
valami megoldás csak kínálkozik majd...de ez már nagyon OFF...hisz ez a Splinter Cell 3 topik ugye...
hykao
ezért szeretlek... de félek ez másolton nem fog menni.. mint a multkori 😄DDDDD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Panjabi Mc
És mikora lesz várható a Game???

Rotary & Dypee production

Gondolom csak koperatívban lesz olyan, de szerintem úgy is nagyon cool!

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

hykao
Nézd meg az #54,#55-ben belinkelt hosszú - single-t is prezentáló - videót!
Azt hiszem éjjellátó nézetben kék csak a "bigyó" a fejükön...
hykao
Nem azt írtam, hogy te vedd meg...majd én megveszem...
Adam II
Csak az zavar ,hogy kék színû abigyó a fejükön.

Adam II
Wow tök jó ,hogy létrának lehet használni egymást!!!!!

Adam II
Bélforgató átvezetõ intrók????
Jól hangzik az Athena Sword Trailerében is dõl a vér!!!
Ez a nyakvagdosás tetszik (ha a vérnyomok nem árulkodnak jelenlétünkrõl😊))

Én nem veszek semmi eredetit 😄DDDD
maj letöltöm 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

hykao
???
MIVA ?? pénzért ??
ezt te nekem ne emlitsd ! 😄

hykao
Nem, ez hivatalos! Itthon így jön ki, és nem is vészes áron.
ki csinájja ? HYKAJO ?

hykao
Sajnos egy nap alatt végigvihetõ, úgy, hogy nem lóhalálában, még nézelõdésre is van idõ...

Amúgy, ha még nem kezdtél neki, akkor érdemes lenne megvárnod - az elméletileg május végén megjelenõ - teljesen magyar (szinkron is) változatot.
na de mig végigviszem !

hykao
Nehéz lenne rászokni, mert egyszer végigviszed, aztán csókolom! A történet (majdnem) teljesen lineáris.
Én még a kettõt sem merem feltenni, mer félek hogy rászokok..... és az baj.....

hykao
Egy hosszabbacska videjó, ami jól prezentálja az ugrásszerû grafikai, és mozgásanimációs (igen! még lehet ezt is überelni!!!) változásokat: KATT IDE

Valamint úgy tûnik meglehetõsen elõrehaladott állapotban van a fejlesztés, úgyhogy elképzelhetõ, hogy tényleg még ezévben hozzájuthatunk a 3. részhez.
hykao
Figyelek én, csak egyelõre kevés az infó, nincs mirõl beszélni...
Csak egy bannerre futotta eddig...
csakhogy megjelentél, már épp akartam irni privit hogy tt egy zsir kis topik...😄

hykao
Hmm, nem jó már az oldal linkje...az UBI törölte, vagy mifene? Remélem azért, mert csinálnak egy profibbat...
ték...

de lol vok

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ööö

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

hykao
Jah, egyelõre egy új kép...
hykao
Bannernek:

AMD Norbee
Beindult a Splinter Cell 3 honlapjaadta tudtunkra rash. Bár kissé nehezen sikerült ráakadni, végül sikerült. Semmi új matéria nem található fent. Ugyanazok a képek, amiket mi már képek, amiket mi már közzé tettünk (talán az egyik mintha új lenne...), meg egy egyelõre inaktív "Trailer" gomb... Szóval azért érdemes lesz figyelgetni. Ezt a munkát meghagynám rash-nek 😊

Gamestar

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

rezsofiz
császárság

Glpetyus

Glpetyus
ISTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!

Rage47
Pff. Még a 2-t sem játszottam végig...már is jön a 3
Én ismét csak a #30-as hozzászólásomat tudom megerõsíteni 😊

WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473

AMD Norbee

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

AMD Norbee
A videok alapján ez a gama iszonyatossan zúzni fog!!!

rezsofiz
Jaja nagy királyok

grebber
5 mov fájl van benne de királyak a videocskák.

rezsofiz
SC3 Pack!
Az IGN megint megörömködtet minket, mert nagy csomó Splinter Cell 3 videjót bocsátott szanaszét a neten. Ezek már nem remegû kezû "amatõr operatõrök" keze munkáját dicséri, úgyhogy akik eleddig ezért nem fanyalodtak az efféle matéria megtekintésére, most fellélegezhetnek és kattinthatnak alant.
forras:gamestar

grebber
Na szedem is az új moviet merthogy van mégegy új.

AMD Norbee
Informorzsák Barnytól:

Sam új ölési technikákkal operálhat, pl. kitörheti a gonosz bácsiknak a nyakát
ezúttal a felszerelési tárgyaink között egy kés is található, mely több célt szolgál. "Szimplán" ölhetünk vele, elhajítva vonhatjuk ki a forgalomból az ellenfeleinket, illetve puhább anyagokat átvághatunk, hogy azon keresztül támadjunk (a demoban egy japán papírfalat vágott át Fischer bácsi)
az idõjárás aktívan befolyásolja a játékmenetet, pl. hirtelen jött esõnél az ellenség figyelme lankad, megpróbál valami száraz hely után nézni
a co-op módban lesznek speciális technikák. Magasabb helyrõl kötelet dobhatunk társunknak, hogy azon másszon fel, illetve bakot tarthatunk, ugyancsak magas akadályok leküzdésének érdekében.

hardwired

kooperativot el tudom úgy képzelni hogy 2 pontról hatoltok be egy ojjektumba (😛) és mittomén, pl van sok õr, akik egymásra látnak, ezeket egyszerre kell "ártalmatlanítani"
vagy pl kamera ami rálát az õrre, és viszont, esetleg páros õrjárat....

huu de beindult az ösztönöm.....😄

Vukodlav
Szerintem igen! Legalábbis a trailerben eléggé terroristának nézett ki aki alszik, úgyhogy szerintem a csúnya bácsikat kell közösen megkémkedni!

HIP-HOP jön Vuk

grebber
Ez a kooperativ mód mire is vonatkozik?
Tudom de az összes pályát lehet majd ugy tolni vagy mi?
Ki is lehet ketten pörgetni vagy nem jóra gondolok?