10611
-
bitubo #2164 akkor vegyél fel nagyon gyorsan pelust -
Thanatos #2163 oks ako félreértés volt...
igy viszont meg semmi értelme savenek a multiban de mind1...
(mert ugye igy max akkor lenne értelme savenek ha pl kifagysz ako visza lehetne tölteni de azt ugye nem lehet másért meg minek a save? :/) -
#2162 MEgérné szentetek eredetiben megvenni??MErt most nagyon vacilálok!!!Besz*rok már a várakozástól!!!!! -
#2161 De, kiválaszthatod akár az utolsót is rögtön. -
Thanatos #2160 pálya feléig nem is ezé mondom oda nem kéne save, de nem azt mondta hmuda hogy nem lehet csak ugy válogatni a mapokat?
"Fenéket. Baromi izgalmas lenne ha valaki elmenti mindegyik pálya végét aztán annyi. Fú de jó. Elveszne minden kihívás a játékból. Az aztán jó lenne..."
ebből én azt vettem ki hogy ez is olyan mint campaign hogy nem választhatod egyből ucso coop mapot... -
bitubo #2159 és amugy hogy van ez a coop küldetésekel?folyamatosan adnak ki ujakat? -
Thanatos #2158 szeritnem meg neked nicns de tényleg hagyuk...
(azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy coop nagyon nem egyenlő egy normál multi gameval, főleg ha kibőviti a campaign-t...) -
#2157 de hogy képzeljük el a küldiket? telik az idő és A pontból B-be..?
mert ugye itt nincs "DM map" mint a multikban...
generálni lehet vagy van pl. alap 20 pálya..? -
#2156 A mentés meg arra jó, hogy ha van 1 akció amit 5 féle képp meglehet oldani akkor előtte elmented és után kipróbálhatjátok mind az 5-öt anélkül, hogy állandóan elviszitek odáig. -
#2155 Missionok végén minek save?Utána nyomhatsz másikat, de milyen má, hogy valakivel elviszed a a pálya feléig aztán onnan mással folytatod?Szerintem teljesen jó ahogy van. -
#2154 Bakker ezt nem gondolhatod komolyan. Április elseje már elmúlt tudod...
Vagy hülyéskedsz vagy nulla fogalmad van a multis játékok mibenlétéről. -
Thanatos #2153 hát ebben nem értünk egyet, ez van, szerintem meg pont forditva lenne csak értelme, pl missiok végén save..., nem mindenki tud X órát egyhuzamban gamelni... -
#2152 Szerintem így tökéletesen megfelel. Amíg játszotok, tudtok save-elni, hogy kijavítsatok egy hibát, de nehogymár továbbvihess egy save-t másik játékra, annak semmi értelme nincs. Ez így praktikus és megfelelő. -
#2151 Összesen kétszer lehet újraéleszteni akármelyik ügynököt egy menet alatt (van egy-egy adrenalin injekció mindkettőnél). Ha valakit lelőnek akkor a másiknak van 30másodperce, hogy megoldja. Aztán Mission Failed. -
#2150 :DDDD -
#2149 Csak a crackfix miatt. -
#2148 A picsába, nem játszhatok a LEGO Star Wars-al mert nukeolták :(((
-
#2147 "Béla! Béla! Meghaltam, lődd már belém azt az adag adrenalint gyorsan!!!" -
#2146 Nem igazán értem mi a bajotok a save-el, de hát ez csak az én gondom :)
Egyébként ha meghal a társad akkor 30 secen belül újra tudod éleszteni egy injekcióval, max. 2x. -
Thanatos #2145 végülis...., rotfl... :P -
#2144 relax. hogy miért kell a mentés??
hogy még jobban hasonlítson a single playerre!! -
Thanatos #2143 szal igy gyk pont arra jó csak a save amit ki kéne küszöbölni hogy midnen lépés után lehesen savelni... -
Thanatos #2142 épp ezért mondom hogy igy még anyira sincs értelme..., mert mire jó a save? ha kifagysz, el kell menned, etc folytatni tudd? igy ezzel kilőve... -
#2141 egyébként ha meghal az 1ik tag akkor mission failed..??
vagy olyasmi mint a republic commando..? -
#2140 "-mentettél??
-öhm...nem!
-háddemiértnem??
te idióta balf...*PÜFF*
- héhé, pali megvagy még..?
-lelőttek szerintem kezdjük előről, nyomj egy quickloadod és meglátod mit kapsz..!!" -
#2139 Jah, tényleg. Itt még mindig maradt ez a hostos dolog :D Akkor a hostnak a feladata, hogy kétpercenként mentegessen -
#2138 Fenéket. Baromi izgalmas lenne ha valaki elmenti mindegyik pálya végét aztán annyi. Fú de jó. Elveszne minden kihívás a játékból. Az aztán jó lenne... -
Thanatos #2137 csak abban a játékban?? igy mi értelme van az egész metésnek egyátalán? nagyából semmi, grat ubu :PPPP -
#2136 Úgy vettem észre, hogy mindkettőnknek ki kell lépni menübe, csak akkor lett aktiv a quicksave gomb. És csak a host menthet. -
#2135 Passz, nem tudom pontosan hogyan is történt nálunk, de szerintem csak a host menthet. Végülis elég ha az egyik ment, mert csak abban a játékban használhatóak fel, ha újat kezdenek akkor már nem. -
#2134 Én meg most töltök onnan ;) -
#2133 Öhhm, de itt ugye kettőn áll a vásár? Szal ha menteni kell, akkor mindkettő ment. Vagy hogy van ez? Valaki nyom egy F5-öt és a gép megkérdezi a társát, hogy menthettek-e? -
#2132 hát nekem bejön a wandoo -
#2131 Ja, csak quicksave van mission közben, normális save-game nélkül kell végigtolni őket. -
sipi78 #2130 jó csakk viceltem de lgaláb már lenne az a szar feltörve mert már kurvára unom -
#2129 Én úgy vettem szére, hogy kb ugyanolyan hosszúak (talán kicsit rövidebbek), de rendesen lehet bennük menteni, viszont azokat a mentéseket kizárólag abban a session-ben lehet felhasználni, ha szétkapcsol a szerver, akkor már nem. -
#2128 Mitöl lenne jó jel, mikor még az NForce-on sincs kint? :P
Majd pont egy magyar suttyówarezra rakják ki először, mielőtt szólnának az NForce-nak? Nemhinném.
Nagyobb a valószinűsége, hogy lecsaptak a wandoo szerverére, minthogy ez a game most felkerült oda. -
#2127 A coop küldetéseknél hogy van? Vannak checkpointok, vagy pedig jóval rövidebbek, mint általában a single küldetések? -
#2126 nekem sem jön be, de ez még nem jelent semmit! :) -
#2125 Na igen, van még mit javítani a dolgon, de idővel tuti megjavul. :-)