Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
<2004-12-23 @ 10:51 - sHadeS>2004-12-23 @ 10:51 - sHadeS>
Manapság nagy divat ezek a gyûjtõknek szánt kiszerelések, teli jobbnál jobb cuccokkal, persze egy kis pluszpénzért. Láttunk ilyet a World of Warcraftnál, de szerintem máshol is elõfordul. Nem kerüli el végzetét ("No man can!") a Splinter Cell következõ része sem, név szerint a Chaos Theory. A csomag többek között plusz DVD-ket, "Így készült" videókat, meg még egy csomó mást tartalmaz. Az ára pediglen $54.99, szerintem ez még elfogadható 😊
info:Gamestar
Remélem ez is lesz majd warezba<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Miért is kerülne? Hisz abban a játszhatóság kedvéért be van skálázva az AI látószöge, és a "szürkületi vaksága", tehát éjjellátó+adó-vevõ kamu zöld fénye, illetve a valós fényviszonyok ide-oda, az ellen nem lát bennünket, ha a láthatóság csúszka minimumon van!
Nem sok értelme lenne erõltetni ezt az álcázást.
A multiban viszont érdekes lehet, mint korábban a 2 új multi érzékelés. (elektromágneses mezõ-, és légmozgás érzékelõ)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
bár valahol mintha azt irták volna hogy iylen csak multiban lessz..., bár szerintem ott se nagyon kéne
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ugye single-be nem lesz?
Amúgy nekem egyetlenegy bajom van a bannereiddel: egy kicsit magasnak találom õket.
Szvsz 680x120 körülire kéne törekedni, az még elég lapos, nem teríti be a fél oldalt.
Szerencsére az elõzetes képek-videók alapján nem úgy tûnik, hogy lesz benne, szerencsére...
A predator mód sztem nem lesz az egyjátékos módban, szintén szerencsére...
PoP: Sands of Time
PoP: WW
(ezeknél nem kilõhetõ)
Hitman 3 (Post Filtering néven, és itt egy kicsit több is, bizonyos részeknél fekete-fehérít, szemcsésít, szal valamiféle hangulatfokozónak gondolták...több-kevesebb sikerrel...)
Thief 3 (BLOOM)
Deus Ex 2 (BLOOM)
(ezeknél szerencsére kapcsolható)
Ezen kívül már a 3Dmark05-be is befészkelte magát... 😞((
Egyfajta ragyogás, tündöklés szerûség.
hogy a konzolt veszik alapul a grafikához az az elég gáz 😊
bár az hogy a grafikával példálóznak a konzolon az elég gáz 😞
Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory will features:
- EXCLUSIVE CLOSE RANGE KILLS: From knife attacks to athletic hand-to-hand kills such as inverted neck breaks, dramatic ledge throws and other new moves
- CO-OP STEALTH: Play online or offline multiplayer with a friend and coordinate your infiltration in an all new multiplayer challenge
- REAL WEAPONS OF TOMORROW: The most complete arsenal of weapons and gadgets from the knife to the modular SC20K
- AMAZING REPLAYABILITY: Totally open level design with multi-paths and optional secondary objectives
- ULTIMATE CHALLENGE: Intelligent enemies that make your mission more risky as you must get closer to them than ever before
- HIGH-RISK MISSIONS: Steal sensitive documents from under the nose of your enemies, takeout a terrorist surrounded by his bodyguards...
- AS GOOD AS REAL: Never seen before graphics technology offers the best visuals ever seen on any console. Advanced physics engine allows rag doll physics, particle effects and perfect interaction with the environment
- THRILLING SCENARIO: In-game gut wrenching sequences and gripping plot with multiple twists and turns.
Ez bármilyen játék lehetne.De azért jól néz ki, csak nem bírom feldolgozni ezt a képáradatot.=oD