10611
-
Lifeforce #2284 Multiplayer.
Az előző részben is úgy volt megcsinálva, hogy lanucherrel indítottad, és külön a lanucher indította a singli és a multi exe-jet.
Most is ugyan így müxik.
Tehát a multi mappa külön kikapható, és telepítés nélkül játszható "lanon" :) -
Torry #2283 Már réges rég megvan nekik.
Csak még nem törték fel! -
#2282 Kérdem én: ha én a Direct2drive-on keresztül töltöm le (kifizetem, stb, legálisan), hogyan tudnék róla biztonsági másolatot készíteni arra az esetre, ha megdöglene a Maxtorom? -
CUCLI #2281 hm?
co-op? vagy versus? -
Lifeforce #2280 Beteszteltük, multizni lehet vele úgy mint az előző részével...
Nem kér CD-t hozzá, és kb 200mb összecsomizva.
A pontos méretét rögtön beírjuk. -
#2279 tölteni fogják.. ; ) és még holnap fel is kerül.. -
#2278 elmész ezzel a honlappal te a...! -
#2277 Innen holnaptól le lehet tölteni a játékot. Remélem a Reloaded is letölti...
-
#2276 nforce fórum -
CUCLI #2275 Ezt hol olvastad? -
#2274 Igen, sajna :( Én sem találtam hozzá működő cracket. -
#2273 Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD.Multi5 4.15 Gigs mdf+mds+installation key <-- ez már van csak nem rakják ki nforce-ra, mert "csak az emberek 2-3%-nak van külső usb-s dvd-drive-ja", egyébként usb-s dvd-vel 100%-osan műxik, ez a jelenlegi állás... -
Kaslerka #2272 Ez a progi tényleg nagyon állat. leszedtem az 1.2.0.15.öst, mert ahhoz elvileg van crack. El is indítottam, de a hangot még igysem veszi. :( -
#2271 ..a kedves crackerek már megtértek -
#2270 vegyétek meg eredetiben
ilyen jó játék megvételével támogassuk az Ubit.. -
#2269 Úgyláccik,h a kedves crackerek már áprilisban elmentek nyaralni.. -
#2268 jah rohatt jó dolog:)
[mostmár azért imádkozok hohy ne törjék fel még 1 hétig és megvehetem eredetiben] -
#2267 Találkozni szerintem nem találkozhatnak, de mint látahtó, azért érintkeznek egymással. :D -
#2266 párhuzamosan futnak a szálak, pl sammel találkoztok multiban, sigleben meg fordítva?
nagyon pöpec:) -
#2265 Ez nagy poén ezt majd lecsekkoljuk :D -
#2264 tuti holnap jelenik warezon
ha nem akkor vonat.... -
#2263 Az nyilván eszedbe sem jutott hogy esetleg felnézzél egy bolt weblapjára vagy ilyesmi ugye??
31 én jelent meg és magyarországon ápr.1-én.
Még nem tudták feltörni. -
MagyaR #2262 Nem úgy volt, hogy márc. 31-én jelenik meg??
Vagy csak feltörni nem tutták még :D?
Mivel nem látom a warezos oldalakon eszembe jutott ez a két kérdés :D -
Épp olvasgattam nforce fórumot. Sok hülye osztja az észt, hogy "nyomorék RELOADED nem képes föltörni ezt a rohatt gémet". Fogadok az ilyen még életében nem is programozott és fogalma sincs róla mi az :D -
#2260 Valahogy így? :DDDD -
#2259 Szerintem meg enyém a jobb :P
A kódja: (szin=#F0F0F0) zárójel helyett szögletes zárójellel. -
#2258 Lehet... ) ...és jó lenne, ha használnák is páran ezt a lehetőséget... :)
De sztem jobb a "white" (mint ahogy a #2231-ben nyomtam), mert annál lehet látni, hogy van ott valami, de elolvasni csak kijelöléssel vagy komoly szemfókuszálással lehet... :) -
#2257 Lehet:D valóban nem látszik csak ha kijelölöm:D -
#2256 Csak próbálom, hogy lehet-e háttér színű betűket írni:
[szin=#F0F0F0]Spoiler
Ha nem műxik, akkor lehet törölni :) -
#2255 http://www.planetgamecam.com/
Annyi, hogy a trialban nem vesz föl hangot.
(Aki tud valahonnan fullosat, azt szívesen venném :) -
#2254 Spoiler!!!
Bwáh! Épp Szöulban nyomulok, erre Lambert beszól, hogy van két másik delikvens is a környéken. Erre Sam megkérdezi, hogy ők is Splinter Cellek-e. Lambert mondja, hogy még csak kiképzés alatt állnak és megkérték Sam-et, hogy segítsen kideríteni egy bizonyos John lelőhelyét. Elkapom az őrt és Lamberték összeköttetést teremtettek a coop-mode szereplőivel és ők majd szépen meghallgatják, amint Sam kikérdezi az őrt. :DDD Állati nagy. :D
Scythe, ha majd ráérsz akkor ellenőrizzük már le a dolgot. :D -
#2253 Innen! (GameCam v1.2 -|3MB|-) -
#2252 "Egy két nap és meglesz a játék."
Remélhetőleg azoknak is, akik nem veszik meg ; ) -
#2251 bazdmeg, azt hittem tényleg kint van mostmár a jó, ne írogassunk már be olyat ami 2 nappal ezelőtt volt nforce-on... -
#2250 Honnan lehet leszedni gamecamet? -
obe #2249 már a másodikkal szivatnak le kurva április 1(stalker demonak is bedőltem:)))) -
Prince007 #2248 LOL:)
Én mondjuk nem vártam a törésre hanem megrendeltem:)
Egy két nap és meglesz a játék. -
mike369 #2247 bazz... 1st Of April :D -
#2246 -
[center]