Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
azert is mert lesz benne multiplayer mod is
MSI P35 platinum combo Core 2 duo E8400 FSB 1333 8mb cache MSI 8600GT 256mb OC Kingmax 2x1gb 1066Mhz ram
http://www.gamershell.com/news/20008.html
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
http://thenamelessphoto.com/
(ha jól emlékszem, pl. a splinter cell elsõ részénél még használtam is a 8500-ason az élsimítást, mert nem volt olyan vészes az átvilágítás...)
A jelenlegi kártyám meg olyan 30-at ér most...s 47-ért vettem kb. egy éve vagy mikor... (9800SE 9800pro-ra modolva)
ON
nyilván nem a grafikus motor a béta...lol...fõleg, ha márciusban akarják megjelentetni (mellesleg sztem csúszni fog...majdnem tuti!)
nem hiszem el, hogy senki sincs itt, aki érti, hogy mirõl beszélek...hihetetlen komolyan...senki nem használja azt a rohadt teljesképernyõs élsimítást játékok alatt??? (driverbõl...nem csak ha a játékmenüben van..)
...és, hogy miért kell nekem ez? Mert utálom a recés éleket a játékokban, mivel pár éve már élsimítással játszom...szal hozzászoktam...(sajnos az elsõ és második rész nem támogatta rendesen a teljesképernyõs élsimítást, átvilágítási problémák voltak)
Szóval ezért vagyok kíváncsi, hogy ez már támogatja???
(<#vigyor>#vigyor>)
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000
Hajrá Manchester United!
Hajrá Manchester United!
Next PC upgrade: 2022
Mivel igen nagy SC-fan vagyok, lerántottam a betat, csak nem nagyon volt idõm mást is csinálni a tutorialon kívül. Viszont ha valaki(k)nek volna kedve, késõ du./este szívesen nyomnék pár partit.
Nekem a SWAT 4-mél ez volt adtak linket a listához de csak a reges oldalra dobott és csak reg után tudtam a listába lépni.
melós gépen nincs regisztrációm,ez most kicsit vontatott lenne...
köszike!
De ki tudja mit tartogat még 😊
meg kell regulázni ezeket mer elkanászodnak....
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
http://thenamelessphoto.com/
Elnézést,de az elõzõ résszel kapcsolatban írok...(tudom nem ez a tpic,de itt rendeszeresen írnak)
Két napja keresek a gémhez torrent linket, nem tudtok egy aktívat??? Nagyon megköszönném! Csaó Rossi1
Remélem lesz majd ezután egy álleesõs 4.rész is<#idiota>#idiota>
A 2-vel sajna multiba nem tudtam belépni ebbe sem fogok ha ugyanolyan megoldással lesz megcsinálva 😞

,,SC: Chaos Theory MP béta
A Splinter Cell: Chaos Teory weboldalán megjelent némi információ. Nem másról, mint a legújabb játékról ezzel a névvel, és, hogy közelítsünk kicsit, a multis bétatesztrõl árulkodtak. A lényeg, hogy hamarosan kezdetét veszi. Aki szeretne többet tudni, az bátran látogasson a fenti linkre."
Alig várom...<#circling>#circling>