10611
-
#2364 Nem igazán tudok angolúl.... -
CUCLI #2363 hát asszem marad a shop :( -
#2362 -
#2361 nem sokára (gondolom már csak órák kérdése) és megjelenik a letölthető változata, amit sokkal könyebb megtörni. http://www.direct2drive.com/productpages/scct.aspx
ha nem lesz fent a letölthető után nem olyan sokkal, akkor sajna télleg úgy néz ki, hogy vásásrolni kell (olyat se csináltam még soha) -
#2360 semmi extra,minden zsírul néz ki,belép a játékba kb 20mp és kikapcsol a monitor,most nemtom ezen a kártyán még van egy táp csatlakozó is,lehet qrva nagy láma vagyok de arra nem dugtam rá semmit,mert a manualban azt írja,hogy 6800-asokhoz van,igaz azokon kettő is van -
#2359 Sziasztok lenne egy olyan problémám, kipróbáltam a demot és játék közben kis kék kockák villannak fel már más játékoknál is megfigyeltem de, mivel itt az egész sötétben játszódik ezért sokkal zavaróbb drivereket már, cserélgettem valami más ötletetek, lenne? A videokarim chaintech 5950 Ultra. -
#2358 aki még hisz a feltörésben..:PP
láss.. -
#2357 http://www.nforce.nl/forum/viewtopic.php?t=2604&postdays=0&postorder=asc&start=40 -
#2356 Hat nagyon ugy nez ki hogy ezt a gamet meg kell venni vagy nem tudom de igazan feltorhetnek mar :) -
#2355 és addíg, amíg guggolt, a fagyás elött, milyen volt? -
ferenc00765 #2354 Nem olyan szigorú a védelme, mint a SP3-nak, és mert 2 CD-s. Gondolom
-
#2353 help!
beújítottam egy 6600gt(inno),na kipróbálnám a demót,hogy mit tud ez a híres card és az van,hogy guggol a tengerpart mellett ugye az elején és aztán pákk kikapcsol a monitor,cold fear szintén,csak ott nem guggol senki:))
1024-re van állítva a moncsim 85Hz-re képes ez is van neki beadva,feltettem a legutóbbi drivert is
???? -
#2352 Tölem kérded?Fogalmam sincs itt lent irta valaki.
De nyugi a monitoros dolgok csak kinomban irtam. -
#2351 Hát ez nem igaz. Most meg a SWAT4-et törték fel... :-(
Külső USB-s DVD-rommal?? És azt meg hogy sikerült megcsinálniuk? -
#2350 Eltünödtem azon hogy milyen dolgok vannak.
Pl hogy a SC3-at is feltörték a kűlső USB-s dvd rom-al müködtetve megy.
Legközelebb már az van hogy annak megy akinek zöldszinű a monitora és nem görgö az egere
De azért kell hozzá agy hogy legalább valahogy menjen.
-
#2349 Ehe bármi game jön ki amit Reloaded tört fel mindig van egy két fohászkodó (pl én is) aki a SC3-ért "könyörög". -
Vizsi #2348 hun versus partikat én is bevállalnék, szolj ha összejön vmi:) -
#2347 És a katalog alján nehogy összetéveszd a szaküzletet a játéküzlettel! -
#2346 Annyi a különbség hogy 576-nak töb üzlete van amúgy meg semmi.
Cdgala rulez! -
#2345 Nézd meg a katalógusukat ott a legalján rajta van egy minitérképen hogy mégis hol van.
Amúgy meg egy csomó dolgot hamarabb és olcsóbban adnak mint az 576.
www.cdgalaxis.hu -
#2344 Megnézem pontosan hol van köszi.Inkább cd galaxis mint 576.Nem szeretem a bevásárló központokat, mert bringávak közlekedem a belvárosban és annak jobb ha nem hagyom kint sokáig. -
#2343 Amúgy én is ebben az órában fogom megkapni a gamát...
Majd meg kéne adni egymásnak az msnünket:) -
#2342 Oksa.
amúgy a cdgalaxis az valahaol a belvárosban van úgyhogy nyugodtan elmehetsz oda:). -
#2341 Westend-be az 576 Konzol. -
#2340 Újabb haver vette meg a játékot, már bőven vagyunk elegen pár hun-versus menetre :) -
#2339 Nem mentem el.Holnapra tervezek vásárlást szal akkor megnézem.A nyugati körül milyen bót van ahol lehet kapni? -
#2338 ez aztán a témavágó hsz :)) -
#2337 Amúgy a könyvekben is ilyen össze-vissza van Ryan életkora mint a filmekben? -
#2336 Nah, a Férfias játékok nem jutott eszembe, bár az utóbbiról nem hallottam még. Könyvet meg majd még nézelődök egy két kritikai értékelés és majd az alapján döntök. -
Sith #2335 Filmek:
Férfias Játékok Hasizom Ford ill a Clear and Present Danger... magyar cime hirtelen nem jut eszembe
Könyből akar jó pár legutobb azthiszem A gonosz birodalma jelent meg -
#2334 Az utóbbi napokban nagyon klenszis hangulatban vagyok.
Hirtelen megnéztem a Vörös Októbert és a Rettegés arénáját. Nem jut eszembe a másik film címe, valaki felsorolhatná, hogy pontosan hány filmet is csináltak tőle és a címeket (Október-Rettegés nem kell :-) ). Majd valszeg szombaton megyek is a könyvesboltba nézni hátha van raktáron valami olvasnivaló. :D -
#2333 Még mindig semmi nforceon... áááhh! -
#2332 Inkább ezt próbáld meg.Itt ma 11 órakor még volt úgyhogy nem kizárt hogy még van csak érj oda este 6 óráig. -
#2331 majd ha direct2drive-on elérhető lesz, akkor fogják valszeg feltörni. még mindig nem lehet tölteni sajna direct2drive-ról, de valszeg még ma lehet majd, és talán még ma felkerül -
#2330 Szerintetek lehet már kapni budakalászon az electro worldben vagy a cora-ba?Ha lehet elmegyek ma megvenni. -
Beepee #2329 Miért nem tudják már feltörni? Nem úgy volt hogy tegnap már sikerült? -
#2328 Nem.
Ebből az látszik, hogy végre nem az ATI-nak vannak a szarabb, bugosabb driverei...a már eddig is szebb megjelenítés mellett... :))
(ATI-ra biztos, hogy nem lett optimalizálva ez...már csak a multiplatform mivolt miatt sem...) -
#2327 Hát ebböl látszik, hogy erősen ATI kárgyákra lett optimalizálva. -
#2326 hat nem semmi -
#2325 itt van egy jó kis cikk a shader-ek összehasonlításáról,képekkel:
http://www.firingsquad.com/hardware/splinter_cell_chaos_theory_1/page2.asp