10611
-
#2404 Hát ha megnézed az már a te bajod, de mivel szóltam, hogy spoileres, csak te tehetsz róla. :P :D -
#2403 figyelj szerintem ezeket a spoilereket befejezhetnéd!!!
Nem sokunknak VAN meg a játék de Én sem örülnék ha más ennyi poént lőne le mint TE!egy-két dolog oké de ne cseszd el mások szórakozását szerintem!Ha kirakod hiába írod ki ,hogy spoiler azért mindenki megtekinti.... -
#2402 Szarakszik nálam is néha! :P -
Thanatos #2401 csak nálad -
#2400 NFOrce csak nálam halt meg? -
#2399 tudom, de nem bírtam ki. -
#2398 Én szóltam. :-) -
#2397 megnéztem -
#2396 Ismétcsak azt mondom, hogy ezeket a képeket kizárólag a megrögzött spoilerimádók nézzék meg!
Kihallgatás 1
Kihallgatás 2
Kihallgatás 3
Kihallgatás 4
Akiket érdekel, hogyan is hozható elő:
[szin=white]Amikor a japán önvédelmi erők (SDF) főhadiszállásán lejuttok az alagsorba (hosszú, lefelé vezető mozgójárda), akkor felhívják rá a figyelmeteket, hogy a katonáknál nem-halálos fegyverzet van. Nos, nincs más dolgotok, mint itt lelövetni magatokat egy japcsival és máris kezdődik a kihallgatás. :D -
#2395 remélem -
Vizsi #2394 Nekem is hasonlo gondjaim vannak. Nincs tüzfalam stb...semmi probléma nincsa gépemmel! Valszeg a rendszerben van vmi probléma, türelmesen kell várni! csak ennyit tudok mondani....:) -
#2393 affene...remélem mihamarabb kinn lesz az a patch.
kösz az infót! -
#2392 Az a helyzet, hogy abszolút senki nem tudja mi okozza ezeket a hibákat, de az IP-hez nincs köze. Bugos és most mindenki a megfelelő pecsre vár. -
#2391 Lehet, csak vigyázni kell ha az xboxot rárakod a pc tetejére, a szellözönyilást ne takard el. -
#2390 Helo!
Valaki, akinek megvan eredetiben:), tudna segíteni, hogy, hogyan is megy ez a coop? Mert haverral szeretnénk kipróbálni az elején még tudtunk is menni(, bár akkor is csak egyedül voltam szal érdekes volt a helyzet) aztán meg vagy ő nem tudott csatlakozni énhozzám vagy én nem őhozzá. Eleinte dinamikus ip-m volt most szerváltam egy fix ip-t, de ez sem segített. Akinek megy az kéremszépen írja meg, hogy, hogyan.:) kösz.
ewuk -
#2389 Lol. :-) -
#2388 Na gyerekek, mostantól fogva letölthető a cucc a d2d-ről. Remélem rámozdulnak még ma éjjel.
Holnap release(?) -
Gabe18 #2387 Dehogynem,csak egy Xbox GÉp kell hozzá... -
#2386 Nem lehetne valahogy az Xbox-os változattal játszani???GÉpen -
#2385 A legújabb (utolsó) kémtréning füzetlap. :D
-
#2384 Gyerekek, ma megvettem a játékot, felinstalláltam, indítanám ugye a játékot, kéri a kódot, beírtam azt, ami a DVD-re van írva, kiírja, hogy checking disc, végigmegy a csík, és nem történik semmi...
A folyamatokban viszont fut egy splintercell3.exe
Ilyenkor mi van? Uninstall, beírtam másik kódot is, ami a tokban van, arra kiírja, hogy nem jó... -
#2383 Ez durva volt :)) az ima meg a valasz raa :) -
#2382 -
#2381 ez nagyon szép ima volt fiam....és most gyónd meg bűneidet, különben nem kerül asztalodra sem kenyér sem Splinter Cell Chaos Theory parancsikon -
#2380 Ma éjjel nem alszok (dolgozom), és imádkozok/rimánkodok Istenhez, hogy adják nekünk kenyerünket, és szabadítsanak meg a gonosz Starforce-tól, miképp az eredetivel, úgy a törtel is tudjunk végre játszani ezzel a szarral itt. -
#2379 ennyi egy kibaszott nagy láma vagyok,köszi srácok még1x -
#2378 tápcsatlakozó nélkül pár másodpercig fogsz tudni játszani alig ,hogy többet számol a videókártya megugrik az energiafelvétele és lekapcsol... -
#2377 11000Ft-ot egy játékért!Nem túlzás egy kicsit?Én 6000-nél drágábbat még nem vettem!!Lehet,hoyg most csak a multiért megveszem!Megéri? -
#2376 Akkor is csak gittel lehet. De azzal lehet. -
#2375 Ugyértem majd ha fel lesz törve! -
#2374 Meg fel sincs torve nem hogy multi nem megy :( -
#2373 GHé emberek az 100%,hogy atört játékban nem lehet multizni??? -
Prince007 #2372 Igen:).
Én is megrendeltem úgyhogy hozzám is biztos megjön a héten:). -
#2371 Gyarapodunk :)) -
#2370 Megrendelted? -
#2369 -
#2368 Heheeee.
Most gonosz leszek.
Nekem máááár megvaaaannnn
HaHAhHAAhAhAaHHAhahAh! -
#2367 na jó megpróbizom,má egy haverom is mondta,de ha ez bejön akkor örökbefogadom a legnagyobb büdös lámát az állatkerteb:)) -
#2366 hát pedig arra dugjál tápcsatit, ne csodálkozz h nem megy :DDDD, nyílván nem poénból rakták rá :D, nekem is van a 9800pro-mon és senki sem írta h rá kell dugni, ez olyan mintha nem dugod rá a vinyóra a tápkábelt :D -
#2365 Hat en se igen szeretek vasarolni mert tul sokba kerul egy jatek sajnos :)