10611
-
#2445 Nesztek! TorrenReator-on is fönt van! -
#2444 de azóta nincs is nagy forgalom -
mike369 #2443 én se merek már nagyon hozzá(juk)szólni... -
#2442 nehogy fejbebasszanak, hogy a köszönésemmel szétOFFolom a topikot... -
mike369 #2441 nini! hát te is élsz még?
kimenekültél a játékmagy... topicból a rideg pusztába? -
#2440 Ami működik 100%-osan azt mindig kirakják. Mini-image cuccok messze vannak attól, hogy mindenkinek működjön. -
#2439 Nem arról híresek, hogy a MiniImage-el működő játékokat felrakják egyből! Lásd: GTR első verziója... Rég volt torrent-en de NFOrcon meg semmi! -
#2438 -
#2437 Ergó kamu, fake, átverés. Ha nforce-on nincs akkor felejtsétek el. :P -
#2436 Az erdekes hogy ott mar fent van mert nforcen meg nincs fent hogy feltortek volna -
#2435 A piratbyran nevü bittorrenten már fenn van -
#2434 saját tojásod? -
#2433 Koszi :) -
mike369 #2432 ebben sajnos nem segíthetek... de egy tojást feltörök neked, ha az is megteszi... -
#2431 A jatekrol meg mindig semmi torje mar fel valakiiii -
#2430 ezt is megakartam szerezni kösszz -
#2429 kivan nyitva a széf csak ész kell hozzá -
#2428 Nem kötelező elolvasni, nem véletlenül volt kifehérítve. Nem engem kell okolni, ha vagytok olyan hülyék és megnéziketk. :P -
#2427 Splinter Cell: Chaos Theory 3D teszt -
#2426 Először fel kell szedni hozzá a felszerelést a széftől kicsit feljebb egy szobában. -
#2425 A bankos pályán hogy tudok bemenni a széfbe? -
#2424 -
#2423 Mégis a legemlékezetesebb az volt, amikor ténylegesen is Sam szolgáltatta az infót a szöuli pályán.
"Did he say Fisher? Must be a callsign or something."
"-Do you think there are other Splinter Cells in the region?
-Nah, we were the first..."
:D
Nem nagy spoiler, de azért van akinek szúrhatja a szemét. -
#2422 Kettőbe is beférnek, egyik ez, a másik meg a játékképek, egyik se offtopic. :D -
#2421 Nem rosszak, de szvsz elég lenne egy topicba berakni... -
#2420 Hm, miért kellett volna linkelni? Semmi spoiler nincs rajtuk, és még csak a méretük miatt se lehet panaszkodni.
És inkább csinálok infrás képeket, amiket mindenki lát, minthogy világos legyen ott ahhol nem kellene a photoshop buherálás miatt (ja és FRAPS-el készültek, mert nincs in-game screenshot lehetőség). -
#2419 Volt lejjebb belinkelve a d2d FAQ-ja, ott írják, hogy miután letöltötted, aktiválni kell a játékot, ennyi. És akárhányszor letöltheted. Kb hasonlóan működik, mint a Steam. -
#2418 Ehh, na ezeket azért jobb lett volna linkkel... (meg a nem éjjellátós képeken vagy világosíts utólag vagy használj FRAPS-et!) -
#2417 Ez a letöltős verzió amúgy vajon hogy működhet? Gondolok itt arra, hogy teszem azt kifizetem (tételezzük fel, hogy észak-amerikai madár vagyok... :D), kapok egy jelszót a letöltéshez azt csá?
Vagy a kapott jelszóval bárhányszor letölthetem vagy mi van?
Mert mi van ha letöltöm, s aztán megsérülnek a fájlok/vírusosak lesznek/elszáll a vinyó/stb.??? Akkor szopacs vagy mi? Mert akkor elég borsos ár az az 50 dodo egy egyszerletölthető adathalmazért, nem? -
#2415 Wáh, kurva nagyot coopoztunk Laccal! Nemsokára jönnek a képek! :D -
#2414 Letoltunk 2 mapet coopba Hmudával, hatalmas volt :) Majd lesznek mindjárt képek is biztos.
Nagyon profi ez a coop, tényleg saját története van, ami párhuzamosan fut a singlevel. -
#2413 majd vallatunk mint .... hú majdnem elmondtam:) -
#2412 Oldozzon föl atyám, vétkeztem. Az első spoiler screenshotot megnéztem, de azonnal be is zártam, mert hirtelen rádöbbentem mekkora szentségtörést követtem el. -
#2411 Aki egy spoilert sem nézett meg az álszent vagy hazudik! -
#2410 mindent megtörnek egyszer....
vegyél ide-usb2 átalakítót és nyomulj vele olcsóbb mint a játék! -
#2409 Nem hagyod, hogy a sötét oldal elcsábítson ;) -
#2408 Ha még ebben az évben megtörik :( -
#2407 Én is.Eddig 1 olyat se olvastam el amire fel volt tüntetve, hogy spoiler. -
#2406 :) majd multiban megbeszéljük :O) -
#2405 Érdekes, én valahogy kibírtam :)