Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SC-bõl sosem elég ez legalább nem köcsög paraszt DNF.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
És ha ott is továbbfejlesztik a grafot <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor><#finom>#finom>
elõre is köszönöm
Hihetetlen, hogy a grafikus motor még mindig ugyanaz, mint az elsõ részben volt...valami iszonyatosan rágyúrtak, s mindezt úgy, hogy a gépigény szerintem mitsem változott!
Végre a menübõl lehet állítani az élsimítást és az anizotrópikus szûrést...(és az élsimítás végre valahára úgy tûnik tökéletesen mûködik)
Nálam 9800pro-n minden fullon (6xélsimítás és 16xanizotrópikus szûrés mellett) teljesen jól fut, miközben nagyon szembeötlõ a grafikai változás!!!
A menürendszer, valamint a hud érzésem szerint elõnyére változott, a hud végre nem takarja ki a fél képernyõt.
Fisher mozgás-akció animációi még tovább bõvültek, s az új 3D-s térkép is elég jónak tûnik, csak még szokni kell.
Az életszerûséget növeli, hogy úgy vettem észre az OPSAT használatnál nem áll meg a játék, s jól mutat, hogy a kép elhomályosításával ugrik elõ az OPSAT ablak, így mondjuk egy figyelt karakter mozgása még nyomonkövethetõ...
Ha ebben is lesznek változatos helyszínek a világ minden pontjáról, akkor úgy érzem, hogy ismét sikerült nagyot alkotniuk a készítõknek, ráadásul úgy, hogy az elõzõ két rész hiányosságainak kiküszöbölésével!
Ja! ...és a Splinter Cell továbbra is úgy tûnik a legjobb "multiplatform" játék! Úgy értem, nem tükrözõdnek rajta a multilatform játékok szokásos hátrányai PC-sek számára (nagy gépigény, élsimítás hiánya, idióta irányítás és kamerakezelés, stb.)
Szal szerintem jó lesz ez!!! 😊
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
meg nagyon ultra brutál ez a késsel gyilkolás,iszonyatosan tetszik.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Estefelé feltöltöm, most megy a letöltésem, de ne számítsatok nagy sebességre, mert kb 40 KB/s-al tudok feltölteni. Addíg adjon valaki egy ftp címet, de olyat, ahonnan többen le tudjátok majd tölteni.
SPOILER!
A legvégén, a világítótorony tetején az utolsó õrt úgy dobtam le, ahogy a videókban volt (alulról lógva). Ez hatalmas feelinges befejezése volt a demónak. Szerintem az év játéka lesz, legalábbis a kategóriájában.
Nagyon rágyúrtak a fejlesztõk, nagyon igényes munka.<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
UI.: nézzétek meg a kis videókat a feltelepített mappájában vannak, *bik formátumban. Érdemes. De lehet, hogy a játék menüjébõl is elõ lehet hozni.
Még valami: megnéztem a maps könyvtárban, csak ez a Lighthouse pálya szerepel, nem lehet elõhozni plusz pályát. Sajnos.<#shakehead>#shakehead>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Fejlesztõk: <#wow2>#wow2><#wow1>#wow1><#kacsint>#kacsint>

<#worship>#worship><#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Nagyon zsír a beton és az ágyúk csak úgy csiloggnak viloggnak, graf terén kitettek magulért.