Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sil3nt
pls töltse már fel valaki egy gyors oldalra....

grebber
Én az elveim miatt nem veszek,majd évvégén egy X800XL-t.

Next PC upgrade: 2022

ThugEdge
hát én aszem emiatt rámegyek egy 6600gt-re😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

hát jah, de szvsz iylen stilusu gameknál (mármint amik iylen rövidek pl 😛) szvsz új történet is megteszi, hát ha mgé újitás is van még jobb 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Épp ez mondom, de ott is van egy elméleti db szám.
SC-bõl sosem elég ez legalább nem köcsög paraszt DNF.

Breki33
hm?
szvsz amig lesz aki megveszi addig lesz új rész is... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Danman
Helloka!A Demo telepítésénél az elsõ kis résznél nektek se indult tovább????

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grebber
Hát a game sikerében bizva lehet hogy lesz 4. rész is 😊
És ha ott is továbbfejlesztik a grafot <#eljen><#vigyor><#finom>

Sil3nt
tényleg jó lenne, ha valaki feltudná dobni valahova, mert 2k-val jön bitcometel...
elõre is köszönöm

hykao
Hmm, végre lecsurgott nekem is.
Hihetetlen, hogy a grafikus motor még mindig ugyanaz, mint az elsõ részben volt...valami iszonyatosan rágyúrtak, s mindezt úgy, hogy a gépigény szerintem mitsem változott!
Végre a menübõl lehet állítani az élsimítást és az anizotrópikus szûrést...(és az élsimítás végre valahára úgy tûnik tökéletesen mûködik)
Nálam 9800pro-n minden fullon (6xélsimítás és 16xanizotrópikus szûrés mellett) teljesen jól fut, miközben nagyon szembeötlõ a grafikai változás!!!
A menürendszer, valamint a hud érzésem szerint elõnyére változott, a hud végre nem takarja ki a fél képernyõt.
Fisher mozgás-akció animációi még tovább bõvültek, s az új 3D-s térkép is elég jónak tûnik, csak még szokni kell.
Az életszerûséget növeli, hogy úgy vettem észre az OPSAT használatnál nem áll meg a játék, s jól mutat, hogy a kép elhomályosításával ugrik elõ az OPSAT ablak, így mondjuk egy figyelt karakter mozgása még nyomonkövethetõ...
Ha ebben is lesznek változatos helyszínek a világ minden pontjáról, akkor úgy érzem, hogy ismét sikerült nagyot alkotniuk a készítõknek, ráadásul úgy, hogy az elõzõ két rész hiányosságainak kiküszöbölésével!
Ja! ...és a Splinter Cell továbbra is úgy tûnik a legjobb "multiplatform" játék! Úgy értem, nem tükrözõdnek rajta a multilatform játékok szokásos hátrányai PC-sek számára (nagy gépigény, élsimítás hiánya, idióta irányítás és kamerakezelés, stb.)

Szal szerintem jó lesz ez!!! 😊
<#vigyor3>Már én is ki akarom próbálni.

tigeroo
jólenne ha jelentkeznél!!
elkellene kezdeni a eltötésst😄
tigeroo
nyes-nyes-nyes<#nyes>
Duddits
áh. Bocsika a kicsit nagy képért.

Duddits
Igazad. Bocsika.

grebber
Ebben ugye 2-es Shader lesz?

Duddits
Eskü! Ha jó lesz a szkenner megmutatom.

fitutufi
én meg ingyért

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Duddits
Én 8000-ért láttam! <#hehe>

rendelünk rendelünk,miket beszélek...letöltünk letöltünk
tigeroo
itt lehet elõrendelni PC-re...11K lesz, és márc. végéig lehet elõrendelni 😉
gecijo ez a játék télleg,nagyon eltalálták a grafikát meg mindent,sokkal hangulatosabb mint az elözzö két rész,
meg nagyon ultra brutál ez a késsel gyilkolás,iszonyatosan tetszik.
grebber
Valamikor márciusban.

fitutufi
milyen jön ki ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

thx

ati2002
Na mindegy, el kezdtem felnyomni az oldalamra, de csak 20 kb-al megy, így 7 óra kell mire felér. Legkésõbb reggel belinkelem. ha addíg nem lesz más, akkor így is jó lesz szerintem.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

tigeroo
<#pias><#eljen><#duma><#worship>=köszi😊
ati2002
A 4-es látásmódot nézted? Kék lesz tõle minden, nem tudom mire jó.

Estefelé feltöltöm, most megy a letöltésem, de ne számítsatok nagy sebességre, mert kb 40 KB/s-al tudok feltölteni. Addíg adjon valaki egy ftp címet, de olyat, ahonnan többen le tudjátok majd tölteni.

ennek énis örülnék

Sil3nt
valaki pls töltse fel valahova....

grebber

ati2002
Jó-jó!<#law>

grebber
Errõl papolok egész nap. 😊

ati2002
Ejj-ejj, végignyomtam a kis demót, összeségében nagyon rövid volt, viszont kegyetlen jó.

SPOILER!

A legvégén, a világítótorony tetején az utolsó õrt úgy dobtam le, ahogy a videókban volt (alulról lógva). Ez hatalmas feelinges befejezése volt a demónak. Szerintem az év játéka lesz, legalábbis a kategóriájában.

Nagyon rágyúrtak a fejlesztõk, nagyon igényes munka.<#worship><#worship><#worship>

UI.: nézzétek meg a kis videókat a feltelepített mappájában vannak, *bik formátumban. Érdemes. De lehet, hogy a játék menüjébõl is elõ lehet hozni.
Még valami: megnéztem a maps könyvtárban, csak ez a Lighthouse pálya szerepel, nem lehet elõhozni plusz pályát. Sajnos.<#shakehead>

tigeroo
nekem MÉG 14 óra kellene...lepausálom, este emg folytatom ;P
nekem tegnap amig probátlam a max 20 volt de átlag 10 a download szal én ott hagytam abba, 0 értelme van jelen formályában az egésznek...

tigeroo
Ember, az a szar a kúva bittorentbe, hogy a download 4kb/s-el, az upload 14kb/s-el megy..
még midnig sehol public demo?

Duddits
Szerintem is. Most láttam az 576 Konzolba, és angol nyelven akarják kiadni. Semmi szó nincs magyarról.

ThugEdge
de az a gáz,hogy majd beígérik,hogy lesz magyarított verzsün,azt m,ajd várunk rá 1 évet,sztem nekiállhatol nyugodtan majd😛

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

grebber
Hát én nem tudom hogy ebben a kategoriában mik jönnek ebben az évben de erõsen gyanítom hogy ez a demó végigvitele után BEST OF 2005!!!!

Fejlesztõk: <#wow2><#wow1><#kacsint><#worship><#eljen><#wave>

hykao
Azért én szeretem tudni, hogy mi a történet, hol vagyok...és mi a feladat...ha nem baj... 😊)) Nem csak sötétben tapogatózni... 😊
grebber
LOL nem kell amugy leirást mézni mert nem sok helyre lehet menni én pl egy lebegõ függönyt nem vettem észre és onnan vezet az út a világítotoronyhoz.
Nagyon zsír a beton és az ágyúk csak úgy csiloggnak viloggnak, graf terén kitettek magulért.

hykao
FTP-t tudok adni, ha valaki fel akarná nyomni! 😊 ...s akkor én sem szarakodnék ezzel a Bittorenttel mostan... 😊
tigeroo
valaki a demót igazán felrakhatná 1FTP-re..meköxönném, mert mosma belassult 40-50-re..:/
ati2002

ati2002
Nekem az F1-el ugyanúgy elõhozza az opsatot, csak itt máshogy néz ki. Én feljutottam a toronyba, használtam a notebookot, utána passz, csak visszafele lehet menni, de tegnap nem volt idõm tovább játszani, majd nemsokára jobban körülnézek benne.

hykao
Lol a demó végén kezdesz megismerkedni a billenyûzetkiosztással??? ...vagy még akkor se... 😊))
Nem ezzel kellett volna kezdeni???
Mellesleg akkor nem is nézteda feladatokat ezekszerint... ehh... dilettáns... 😊)