Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah végre kiprobáltam énis, eddig full pozitiv benyomás egyedül ez a béna 3ds map az idegesitõ..., kezelhetetlen eléggé szvs..., jobb lett volna ha szabadon lehet mozgatni a kamerát nem iylen szobárol szobára modszerrel...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tigeroo
érdekes..töltöm a demót arról a biz. honlapról..de mindig x %-nál befelyezi..persze telepítésnél kell neki a Data2.cab..most 3x indítottam újra..53%-nál = letöltés befelyezve...!"!"!!2143RWSdfa
De azért gondolom van különbség a kettõ között grafikában. És itt nem fikázni akarom, és is arról cseréltem közel 2,5 év után és nagyon meg voltam vele elégedve. Viszont egyre inkább rákényszerültem a 800*600-ra, és 19-es monitoron az már piszkosul pixeles. Egyébként az is húzva volt.😊 Tényleg, ha nem gond akkor szúrnál be képet róla? Kíváncsi vagyok mit alkot a nagy öreg. Õszintén szólva pl. a HL2 alatt nem nagyon maradt el a Gef6-tól,ha játszik az ember és nem nézelõdik, de ez az egyetlen amit mindkét kártyán nyomtam. Érdekelne hogy itt mekkora a különbség.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sil3nt
thx a linket, már nekem is süvít lefele

mondom én hogy nagyzolási hobort csak 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Breki33
hát nekem Ti-vel simán megy

lehet húznom kellene? P
thx, élleg fullal jön 😊

Konkrétan azért van húzva mert mikor megvettem kíváncsi voltam mit bír stabilan, aztán úgy maradt. De egyébként sem értek azzal egyet hogy hogy felvágásból és feleslegesen tuningolnának az emberek. Elõször is garanciás, és nem mondja meg senki hogy húzva volt ha elfüstölne, tehát bajom nem lehet belõle, simán cserélik. Vagy itt a példa a játékkal kapcsolatban, néha így húzva is lemegy majdnem a beszaggatás határára, húzás nélkül lehet hogy be is szaggatna néha. Vagy tuningolok, vagy butítom a grafikát/lejjebb veszem a felbontást. Na melyiket érdemes, hogy ne csorbuljon a látvány? És ez egyre inkább így lesz.
Az meg csak az újságírók elsõ túllihegése volt hogy nem lehet megizzasztani a Gef6/X800-akat, bizony simán meg lehet, úgyhogy abszolút nem értelmetlen és felesleges húzni õket.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ati2002
Van több ponton is. Pl. amikor árammal rázzák a faszit, na elötte, ahonnan lekell menni ott van egy csõ, oda kell csalogatni az õröket, felhúzni a lábat, és amikor megjelenik a grab ..., akkor bal egérgomb!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Na én teszteltem is a kedvetekért fullal szedi innen.

Next PC upgrade: 2022

grebber
grebber
ÁÁ elég rendesen át fogom nézni a demót elvileg van olyan hely ahol fejjel lefelé lehet logni azt elkapni a csávót.

fitutufi
isze 40k-val jön , mit panaszkodtok , de szerintem még megy fejjebb ! mert csak növekszik most... 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
innét úgy 12k-val jön ha nem töltök mellette akkor többel is 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Breki33
nekem 3 óra alatt megvolt
hykao
Egyelõre az az egyetlen remény, hogy kijön magyarul. Sajnos szakítottak az eddigi gyakorlattal, és nem külön text fájlokban vannak a feliratok, szövegek, menük stb. Hanem ilyen unreal motoros játékoknál szokásos .u fájlokban...
Bár biztos meg lehet oldani, de én nem értek hozzá...majd rá kell ugrasztani a témára valamelyik programozót...de ha itthon magyarul jön úgyis ki, akkor csupán sok hûhó semmiért lenne... 😊
hykao
Már lejött Bittorrentrõl. Én mondtam: FTP-t adok, de az én 12-13 kb-os feltöltésemmel fel nem szenvedem...különben is már letöröltem a becsomizott install fájlt, csak a felinstallált cucc van a gépemen.
Ha én kibírtam a 3 napot, amíg lecsorgott Bittorrentrõl, akkor talán más is kibírja... 😊
nem tünt fel hogy ebben a topicban eddig összes hozzászólása csak a felvágásról szolt? 😊

rorr
reméljük ezt azért magyarítod!😊 Nem várod meg a magyar megjelenést ugye?

Breki33
Jelenleg minek húzni egy ilyen kareszt?

Felvágásból?
Sil3nt
az a mindjárt megjelenés még 1 bõ hónap

tigeroo
hykao neked lejött már? nem tudnád felnyomni valahova? 😛
/1ébként tudom hogy nem akarsz vele veszõdni újra../
Sil3nt
kb. átlag 5k-val jön torrenten...ennyit errõl (bitcomet)

Pár hirtelen lõtt kép, a galériámban fent vannak eredeti méretben is:

grebber
Csak érdeklõdésképpen:Egyébként a 2.0-s shader mér nem megy senkinél??Vagy van olyan akinél igen?
Akkor tehát a 3.0-ás Shader-t is beletették.

Cvd: Nem csinálnál pár saját shotot valami világosabb helynél?

kcsbubi

„Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.” http://finomoldal.atw.hu

fitutufi
minek ? hamarossan itt a full...<#falbav><#falbav><#falbav>

Ultra órajelre húzott 6800GT, TB magos XP 2600+, 1 giga DDR400 a gép, a beállításoknál minden maximumon (HDR, Hardware shadow mapping is bekapcsolva, ezeket ATI vagy régebbi nV kártyákon nem lehet valszeg állítani), 1280*960, 4XAA, 16X AF mellett normál és nightvision módban 25-60 FPS között van (átlag 40 körül), Thermal/EMF vision esetén 90-100 között mozog. Mintha maximalizálva lenne 100FPS-re, annyira sohasem ugrik fel.

Danman
Ilxen karim van de beakad:Nvidia GeForce FX 5500

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sil3nt
hihhetetlen...csomó emberbõl egynek kéne valahova feltöltenie 600mb-ot, de neeemmm...ez mind külföldre mind belfölre igaz...
pls egy embert kérek, aki feltudja tölteni azt szépen kérem tegye meg
Elõre is köszönöm

Danman
Nvidia GeForce FX 5500

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Duddits
<#nyes>

grebber
Remélem a SC 4 már Unreal Engine 3-ommal készül majd <#vigyor1><#ravasz1><#idiota><#gonosz2>

Duddits
UnrealEngine 2.5

grebber
Ennek pontosan milyen grafikus motorja van,mert nehéz elhinni hogy még mindig ugyanaz mint az 1-2-nél mert ez nagyon nagyon szebb??

hykao
...milyen sebességgel fut SM3-as beállításnál? (és milyen az a 6-os pontosan)
Amúgy ha jól tudom májustól már lesz SM3-as ATI is...
Pedig támogatja az SM3.0-t, újabb pofon a konkurenciának😊 Sõt, nálam (Gef 6) nem is volt választható 2.0, csak 1.1 vagy 3.0.

fitutufi
magyar<#vigyor1>

hykao
Milyen kártyád van?
Danman
HI!Sikerült de baromira akadozik nekem pedig a Pandora😊ment rendesen!
<#phone>

látod ezt énse értem de nekem max 20al van ugy kb 20% után leállitottam...
eddig elenyészõ esetben votl hogy torrentrõl valami normális sebességel jött :/

ati2002
Szerintem hamarosan kifogják adni, vagy megjelennek egy-két normál oldalon a linkek. Nézzetek körül. Egyébként nem értem miért nem megy egyeseknek a torrent. Én ahonnan a demót is szedtem, még aznap éjjel lekaptam egy xbox dvd-t, meg most is töltök onnan xbox-ra.<#nemtudom>

off vége. out.

Duddits
Még csak újságmellékleteként jelent meg hivatalosan.

tigeroo
szomorú hír..de azért megpróbáltad..!
de miafasznak csak torrenten van??! ez akkor nemhivatalos demo?
😞

ati2002
Sorry srácok, én megpróbáltam felnyomni az atw-s oldalamra, még a letöltésemet is leállítottam, de nagy szar az egész, egy fél napon át töltötte, de éjszaka megszakadt, és utána már nem is engedte. Én többet ilyen 20 KB/s-al nem fogok veszõdni.<#violent>

és egy game miatt énse újitok gépet soha 😊

ez nem mindig igaz, ettöl fügetlenül énis csak ako szoktam venni ha má nagyon nem birja agép a strapát 😊

grebber
Nem nvidia vs ati hanem hogy minek vegyek most ha év végén olcsobban és jobbat kapok mind most.
A mostani gépemen is tudok jászani mindennel.

óóó micsoda elveid vannak... 😛 mongyuk nvidiat énse szivesen vennék 😊