Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1 jó és 1 rossz hírem: 1; A jó hír:
Tudok 1 megoldást a problémádra (mivel nekem is pont ez volt) kódok segítségével megoldható:
Documents and Settings/All Users/Application Data/Ubisoft/Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory/Profiles mappában a játékban használt profilokat találod. A nicknévvel megegyezõ nevû mappában található egy, a névvel szintén megegyezõ .ini fájl.
Ebben van benne a billentyûzet kiosztása. itt keresdmeg ahol egymás alatt vannak F1 -tõl az F12 -ig ( F1= , F2= stb.), ezekhez a billentyûkhöz rendelhetõ a csalás. Így kell beírni: F2=*
* fly - repülés
és mondjuk az F3 - ra meg beírod a walk parancsot
tehát így kell kinéznie:
F2=fly
F3=walk
(persze nemkel pont F2, illetve F3 -ra rendelni, az a léyneg hogy olyannál legyen amihez nemvolt semmi írva (pl. quicksave)
ezután elmented a módosított ini. fájlt.
Indítsd el a játékot, majd menj oda az Axe táblához és nyomd meg az F2 billentyût; ha jól csináltad akkor repülni fogsz. Szépen repülj át a másik oldalra és ott nyomd meg az F3 -mat. És már mehetsz is tovább.
Még a Hokkaido nevü pályán nekem volt 1 ehhez hasonló bug ahol a szellõzöbe nem engedet bemászni, ott a falon átmenés kodot (ghos) voltam kénytelen használni és átmentem a szellõzön.
Akkor a róssz hír: Most jutottam el a Seoul nevû pályára ahol 1 liftbe beszálva kéne tovább jutnom, viszont nemtörténik semmi, nemtudok semmien kapcsolot se használni. Elvileg 1 vidoót láthatunk, majd utánna 1 tetõn kötünk ki. sajnos se a ghost se a fly kóddal se sikerült eddig megoldást találnom hogyan juthatok tovább <#rinya>#rinya>
Ha esetleg van valakinek kimentése az arész után, vagy a következö pályáról az írjon pls.<#help>#help> Vagy ötleteket/javaslatokat is elfogadok 😊<#help>#help>
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Esetleg lenne valaki olyan rendes és küldene nekem egy mentést????
E-mail [email protected]
Eléggé örülnék a mentésnek mert addig csak toporgok az AXE álványzaton 😊)
Köszi elõre is
Az egész játék coop -ja hibásan lett megírva, azért rossz. Valakinek megy, valakinek nem. De ha nem megy rendesen; sem a géptõl, sem a nettõl nem függ...
Double Agent hibái után azt mondom, hogy még próbáld meg azt, hogy közben nyomogatod a lövés gombot, meg ugrást, meg mindent amit lehet, hátha bejön :|
Lenne egy roppant egyszerû kérdésem. Miért van az hogy eredeti játékom van és mégis mindig a Penthausos pályán az Axe felirattól nem tudok átcsúszni a másik épületre???? Próbáltam mindent és leesik mielött átcsúszna, ez játék hiba vagy a gépen nem szereti az Axe márkát??? 😊
Jól jönne valami féle segítség mert szét b.sz az ideg😊
Elõre is köszi
És Ati 9200, és Ati 9250 csak az 1.4 -es pixel shader -t támogatja, ami pixelshader 2-est kér az nem fut el a kártyán... De az már nagyon elõdje a 2-nek az 1.4, úgyhogy keresd meg a játéknak a minimum configjában a támogatott videokártyák listáját, mert ez határ eset szokott lenni, és lehet hogy még eldöcög rajta.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Pentium p4 celeron 1700mhz
Ati 9250(128mb)
512mb 400mhz ddr ram
80gb wincsi stb.stb
mert szeretem a sc-ket
A játék hol tárolja a mentéseket?(fontos lenne)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Játszottam a Versus-t,de nem nagyon jött be.De látom marad az...
Mégegyszer köszi!
Ha egy kicsit is tetszett a játék single-ben, kizárt hogy nem tetszik a Versus. 4-en próbáljátok Storyba, mikrofonnal, és feladatokra. 3-4 hónap után szinte abba se bírjátok majd hagyni 😄 (na jó az talán túlzás, sokat egyszerre nem annyira lehet játszani)
Ha még mindig nem hiszel senkinek akkor próbáld ezt: http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/954105331/m/7021064113 , elárulom ez se fog segíteni, ha ezek után még tovább akarsz erölködni akkor elõször is lanon próbálgasd, de az se fog összejönni, ha mégis akkor örülhetsz, de nem fog!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Tudom már biztosan sokan kérdezték,hogy mi a baj,de vki segíthetne.Mindenképpen COOP-ban szeretenék játszani,a versus nem tetszik kicsit sem.De miután elindul a játék állandóan lekapcsol a szerverrõl.Visszevettem a grafikát is minimumra...
Van valami beállítási gond,vagy mi a fenét csináljak?
Egyébként általába akkor szokott szürke lenni, ha nem egyezik a verzió (pl. nem patchelted fel a legújabbra)!
Egyébként csak eredetivel lehet játszani, csak akkor próbáld, ha neked is az!
www.gamecopyworld.com
-Itt minden crack fennvan, minden verzióhoz, ami valahol is létezik! Ezért nincs értelme átírni a FAQ-t, hiszen ez az egy oldal van mindenre, de én már gondoltam rá hogy átírom. De nem találtam értelmét ennek!
Hogyha viszont még 3-4 -en megkérdezik újra ezt, akkor kénytelen leszek írni...! Már amúgy is gondoltam egyébként, mert eléggé össze-vissza van a FAQ-ba leírva, a magyarosítás rész is.
Amúgy nem értem, hogy ha van FAQ, akkor abban miért nem lehet kijavítani a linket? Én is ott kerestem elõször, mert nem akartam fölöslegesen kérdezõsködni...
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
Ja, US verzióval is mûködik a Crack? Természetesen US 1.05-ös peccset tettem fel hozzá.
Magyarítás mindenképp kell ahhoz, hogy menjen a játék lehúzogatás nélkül?
http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert
De szerintem játsz Versus -ba neten, az a java a játéknak! Mondjuk kell 4-5 hónap játék, ahogy hogy élvezni lehessen a komolyabb, erõsebb ellenfelek elleni csatákat is, mert elég nehéz