Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Közben egy másik játékot felraktam a Daemon Toolsba. Az megzavarhatta ezt a játékot?
Nem szeretném azt sem elveszteni, de ez is kéne.
Multi szinte teljesen az ellentéte, gyengébb grafika, sokkal gyorsabb játékmenet, és a gyors összjátékon múlik minden, gondolkodási idõ akció idején egy csepp se.
(ha a kém olyan lassú lenne versus-ba mint single-be - mászás, futás, stb. - akkor 1 métert se tudna megtenni kilövés nélkül 😄
És a Versus -ba nem baj, ha 1.2 -es verziót ír, nálam is meg másnál is azt írta.
Az npc-k beszédei/vallatásainál is ez van. 😞
Na sebaj, kibírom. 😊
Az nélkül szerintem nem lehet érteni a történetet (bár a videoból mégha nem érteda szöveget akkor is sok minden kiderül).
Kérdésem, készült a játékhoz video-magyarítás, amelyben az átvezetõ animációkra rá van "égetve" a felirat? Vagy nem olyan lényegesek a videók, nélkülük is lehet érteni a történetet?
Köszi!
Megpróbáltam mégegyszer, hátha én rontottam el valamit, de nem, "Windows hibát észlel..." dumával kilövõdik a logó megjelenése után. 😞
Olvass vissza kicsit, #9683 , meg elõtte.
FAQ nekem sem jön be.
próbálgattam feltenni, nem igazán sikerült, és most végsõ elkeseredésemben írok ide. Egyik verzióm:
- ide/táp kábeleket meghajtókról lehúztam minden esetre, + starforce nightmareben is disable cd + node
- játékot feltelepítem
- 1.05 patchet felinstallálom
- crackelem megfelelõen a mapokat, fájlokat, stb (+mini image, hátha)
- duplaklikk parancsikonon, és semmi, vagy elszáll windows hibával.
Eseteleg kellene a service pack 2? Úgytudom azt nem ajánlatos felrakni, csak friss windows installáláskor.
(faq nem jön be)
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
(Habár van olyan, aminél csak 1 fájlt kellett, és annál is sokáig tartott, úgyhogy ez nem biztos :/ )
Még 1x leírom (már kb. 1000x-re), hogy mappát nem szabad másolni, csak a benne lévõ fájlokat abba a mappába, amelyikben a crackben volt
Tehát ami (fájlok) a "crack".rar -ban, a system mappában volt, azt bekell másolni a ...\Splinter Cell Chaos Theory\System mappába, és nem felülírni az egész system mappát - ez csak egy példa.
Szóval akkor jó a crack, ha több mint fél percig tart mire mindent bemásolsz a megfelelõ mappába... (lehet hogy 1 percnél is több, ha lassan de biztosan csinálod)
Nemrégiben kötöttük be az internetet.
Most egyáltalán nem indul a játék.
Összefügghet ez a nettel? És ha igen mit kell csinálni, hogy ismét tudjak játszani?
De ettõl függetlenül tényleg megéri ha van pénze valakinek, ez tény, legalábbis a multi miatt 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
3000-ret mindenképp megért,ez tipikusan olyan játék amit megéri megvenni.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Lehet átállítgatni a fegyver beállításokat, meg mindent, de egyszerûbb inkább keresni egy negyedik embert. 4 -en ezerszer több játék élményt ad mindenki részérõl, mint 3-an játszani -> megéri keresni embert!
Hisz a lényege itt a csapat játék, hogy társaddal mennyire tod kicselezni a másik 2 fõs csapatot, erre alapul az egész versus.
1 kém vs 2 katona maximum csak abba az unalmas szar deathmatch -ba lehet, ha alternativ módon egyenlõre állítod be az szerint a fegyvereket, de hát dm -nek nincs sok értelme 😊
Szerintem keressetek egy 4. játékost, csak úgy élvezetes!
Egyébként bot -al se lenne túl élvezetes, az úgy jó, ha van egy társad akivel tudsz mikrofonon meg egyéb úton taktikázni, összejátszani, botokkal ez élvezhetetlen.
SCDA -ban vannak botok, ott úgy érdemes esetleg, hogy 3 player vs 3 bot, de annak állítólag nem olyan jó a Versus-a, sokan visszamentek sc3 versus online -ra (akik már sc3-al többet játszottak)
Remélem gyors és érthetõ választ (igen ill. nem) kapok.
Üdv Checkerboy
Ugye elindítod CTHUNv11, kidob egy command ablakot és egy olvasdel-t, és ha bezárod akkor kezdi el inditani a folyamatot, én a következõt csináltam:
-bezártam az olvasdel-t
-megnyitottam az olvasdel-t (ubisoft/chaos theory/temp/*)
-UMOD Extractorban UT2MOD File résznél a kis ikon jobb oldalt megnyom, Object of: átállítom All Files-ra és megkeresem dynamic-pc.umd-t (\Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd)
-Destination Directory: Ubisoft\Splinter Cell Chaos Theory\ ---
\ jel kell a végére (vigyázatt mert a program automatikusan azt a helyet adja meg ahol a kibontandó file van!Tehát a hely ahova kibontani kell:"Ubisoft\Splinter Cell Chaos Theory\" és nem"Ubisoft\Splinter Cell Chaos Theory\System\"!!! )
- Kattints az Extract Checked files gombra! (600MB tárhely szükséges)
- Ha befejezte lépj ki a programból!
- Ezután lefut egy módosító program! Ennek lefutási ideje, géptol függoen, kb. fél perc és 2 perc között van.
Elég érthetõ szerintem, és az UMOD Extractoron kívül mást ne merjél bezárni, mert egyik srác itt pont hogy bezárta a végén futó alkalmazást és azért nem lett jó neki, csak csináld azt amit olvasdel mond és nem lesz probléma 😊
Rengetegen panaszkodnak az Ubisoft forumán, hogy megvették a játékot, és nem mûködik rendesen.
Nagy ötlet volt ez a mai az egyszer tuti hogy milyen könnyen magam mögött hagytam az a rohadt AXE álványzatot.
Még egyszer nagyon köszi az infót
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊