Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem inkább FSAA mert a monitorom 1024 felett nem tud emberi szemnek megfelelõ frissítést produkálni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ThugEdge
mi a HDR?😊hol lehet állítani?télleg nem vágom

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

én biztosan nem csinálom meg mert már letöröltem a demot... 😊
nekem enyi elég volt egy demobol én mráa full-t várom 😛
de ha nem akarod másnak lelöni akkor küld el privibe, tényleg érdekelne hogy mi az 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Így nincs kihívás. Ha megcsináltad akkor szólj, és elárulom hogy tényleg azt csináltad-e.😊
De az komoly hogy van, lehet hogy több is, de egy biztosan.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

fitutufi
majd megnézem a fullba ki csinál meg ilyeneket meg még hogy 100%-ra megcsinálni mindent küldetést...(én nem) 😛
de hát amit lehet azt persze ja 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

és mi az? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Tényleg, ha már mindenki lenyomta 100%-ra, akkor rá lehet hajtani a bónuszfeladatra! Nem bonyolult megcsinálni, csak megtalálni nem egyszerû, és a végrhehajtandó feladatok között sem szerepel (ha ott lenne akkor a hülye is megtalálná).

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

énis igy gondolom valahogy bár nekem ez két ével elött volt szal én 1-2 év mulva max 😊

Szerintem meg a HDR+magasabb felbontás a nyerrõ ezesetben. Tényleg nincs hihetetlen nagy változás HDR használata esetén, de pl. nálam szépen megy 1280*960-ban, ott meg az antialiasing már nagyon minimálisan javítana csak a képen. Úgyhogy összességében kevesebbet vesztek az antialiasing hiányán mint amennyit nyerek a HDR-en.

fitutufi
nekem teljesen jó a konfigom a mostani gamekhez, salz én majd úgy 2-3 év múlva cserélek szerintem<#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
A HDR szerintem aránytalanul sokat eszik meg az fspbõl, és nincs akkora látványos különbség mint a FarCryban ahol beáldoztam az élsimítást a HDR-ért itt viszont nem éri meg szerintem inkább ne legyen HDR de legyen élsimítás, na meg az a +5-10 meg néhol még több fps sem elhanyagolható.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szvsz rakd ujra a gamet, nekem segitett... utána egyedül egyszer vágott ki egy quick loadnál (ott nem tom miért) máshol sehol pedig probáltam reprodukálni addigi problémát

tigeroo
én úgy szoktam , hogy mögötte megyek, mikor közel vagyok füttyentek , és késsel BUMM
tigeroo
odamész a "rövidebb" oldalához, és uset nyomsz😄
Shep
a sátrat hogyan tudom szévágni?

Shep
shader 3.0-nál megy vkinek az élsimítás? A paralax mapping mit csinál?

ThugEdge
közben megvan pontosan hol vág ki,ha a torony aljában bekuksizok optikai kábellel,akkor hello egybõl,ha nem akkor betudok menni,szal ebben a textúra betöltésben lehet valami,nemtom
ami a kijövõ játékokat illeti,sztem pl a f.e.a.r is zabálós lesz,stalker,ami viszont nem jön ki,tán soha szintén szóval a komolyabb játékok már nem fognak jól muzyikálni legalábbis részemrõl a ti4200

tény de nekem nem tünt ugy hogy egyik is olyan lenne ami már annyira nem menne normál krátyákon csak a legujabb generáciosokon hogy azonnal rohanni kéne a boltba újat venni... 😛

fitutufi
nem csak egy game , hamarossan jön egy pár game ki így március-május között, sõt nem is kevés, és eléggé odabaxnak 😊

hát nemtom nekem csak picit van jobb gépen és minden maxon akadás mentesen megy nekem...
bár fx kártya tény hogy nem egy über alles de hát mint mondtam tetudod, a te döntésed, én biztos nem rohannék gépújitásal egy db játék miatt 😊

ThugEdge
hát nem igazán zsírúl,gondolom 2.8p4 és giga ram má csak elég

nah megoldott a problémám..., egy reinstall 8mármint game reinstall) megodlotta , szvsz lehet a telepgetõ valamit szarul rakott fel és hiba volt a mapban vagy ilyesmi
(amugy igy elsõre 75% körüli értékelést kaptam valami 11kill-el 😛)

tigeroo
jah tudom már, mert a jobbklikkel kell fejbeütni..😄
én bal egérrel megszikéztem...most 80% cirka, 3ember (az utolsó fenn a vil. toronyben...grr!)
Sziasztok!

Nem tudjátok miért van az, hogy nem Full Screen-ben megy a játék?

grebber
Túl sok mbert öltél meg én csak 1-et és 100%.

Next PC upgrade: 2022

tigeroo
Csátok! 55%...elsõre!
De nem adom fel!
Jah még vmi: a statisticnál én 17embert öltem meg...mikor kb. 3-at lõttem fejbe, a többit interrogate után fejbevágtam!!még valami!
azt hogy lehet megcsinálni, hogy mögémész a csávesznek, és késsel elmetszed a torkát..?
fitutufi
ez télleg faxa, vannak bennt jól eldugott helyek, meg jó kis speciális öldöklések 😊

grebber
Kösz majd holnap csekkolom kiváncsi vagyok már hogy miket hagytam ki.

ati2002
SC Chaos Theory Lighthouse Walkthrough video- by xbox demo. MUST SEE!!!

méret: kb 71 MB
formátum: *.wmv

Flashget ajánlott!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hm, nem
viszont egyre erõsebb a gyanum hogy ez a demo csoda még valami bétábol volt kitalálva...

Dynamic
Hát ez marha jó, nekem ablakban megy az egész.
Tudja valaki miért?
miért? nem megy a msotani kártyádon? 😊 de hát tetudod végülis 😊

ThugEdge
de ez a gém nem év végén jön rgo lépnem kell😊

fitutufi
amd rulez
ati rulez

Én olyan 30-40% körülre szoktam a csúszkán, feljebb már egészen elképesztõ színorgia jön ami nekem sok, de ki hogy érzi..😊

Glpetyus

Intel vs. AMD mikor jön? <#sniffles>
Htx

szvsz még megéri kivárni évvégét és akkor dönteni 😊 nvidia-nak azért van elõnye perpill mert gyorsan kihozott pár uj karit, ennyi, szvsz iylet nem rédemes elsietni 😊

ThugEdge
dehogyis semiképpen,csak mostmár lassan gondolkozni kell,hogy akkor milyen is legyen az új kari,csak azért,hogy minden idõk legjobb gammája szuperül fusson,aztán úgyis csak egyre jobb grafikák lesznek aszem,de télleg nem vitát akarok nyitni

6600 gt az 9800pro 9800xt korul van, a 6800gt meg x800-hoz hasonlo. Nem alazza egyik sem a masikat, kb hasonlonak mondhatok.

Persze ha az x700-akat vennenk be a kozepkategorias osszehasonlitasba, ott mar lehet mondani, hogy gyengebb.
szvsz itt nem kéne ati vs. nvidia csatát kirobbantani... 😊

azt kb mennyire celszeru allitani?
ThugEdge
pedig én azt hallottam,hogy a 6600GT és 6800GT alázza az atikat,bocsi az off-ért

Leadtek 6800GT, de amit írtam az mindre áll.

ThugEdge
milyen nvidiás karid van?

ThugEdge
hát és a riddickben?ha tolta vki...sztem tök felesleges,hogy az egész olyan legyen,aszem ez a shader,de lehet nem jól tudom

Wukifi
Ha valaki esetleg még nem töltötte le az innen megteheti......

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Hogy nVidia oldalról is hozzászóljak, ott alaphelyzetben egyáltalán nem vészes a csillogás, cserébe nagyón fakóak a színek az ATI kártyákhoz képest. Szerencsére megvan a döntési lehetõség, csúszkával lehet állítani a Digital vibrance értéket. Általában rá van húzva nálam és így az ATI kártyákhoz hasonló képe van, de ez a játék kivételesen jobban néz ki az alap fakó szinekkel.

szvsz régebbi grafikák is valósághübbek mint farcry grafikája...
a viz amugy tényleg jo volt azt nem vitatom, meg a nagy nyilt táj is csak tul meseszerû volt szvsz
na de ez itt nagyon offtopic 😊

grebber
Nekem bejött az FC a viz a táj meg minden.Csak tény hogy a mûanyag ízû emberkarakterek eltérnek a valoságostól.
Feltehetõ a kérdés lesz-e egyátalán a valosághoz hû emberi karakter?

jah farcry elkezdte 8megjegyzem nekem kifejezetten nem tetszett a grafikája) a sok marha meg lohol utána 😞((