10611
-
#2608 Hali nem tudja valaki, hogy a westendbe az 576-ba vagy a media marktba lehet-e kapni? -
#2607 Még nincs meg, de multiban lehet játszani, vagy ide is kell valami "húkusz-pókusz"? -
#2606 Nem mondtam, hogy eget rengető videó, csak támpont az abszolút 100%-os végigjátszáshoz. -
#2605 A kioperált multiban benne van az editor is, szóval... -
#2604 még mindig semmi nforce-on => ebből vásárlás lesz : ( na most gyűjthetem a lóvét.. -
#2603 Na ez így már örvendetes, hogy nem a megjelenés után hosszú hónapokkal dobják ki az editort hozzá, hanem közvetlenül a megjelenés után!!! Így már valószínű, hogy készülni fog jópár rajongói mod...
Már csak az a kérdés, hogy ez a "Map Editor" mire képes, azaz alkalmas-e egyjátékos pályák készítésére is...valamint esetlegesen a szövegek módosítása (magyarítás) megoldható-e vele valamiképpen... -
sipi78 #2602 gamestaron van fent érdekes nem remélem lesznek jó mapok -
sipi78 #2601 Splinter Cell: CT Map Editor!
[2005-04-06 @ 14:20 - sHadeS] (kommentek: 7)
Modkészítők, figyelem! A fejlesztők végre útjára bocsájtották a Sam Fisher bácsi kalandjainak a helyeit megszerkesztő programot. Huhh, ez nem jó... Na, a lényeg, kaptunk egy map editort, amivel a Splinter Cell: Chaos Theory-hoz készíthetünk különböző helyszíneket, amelyeken aztán majd csendben, és halálosan végig kell lopakodnunk magunkat. Ha netán valaki kedvet, erőt, vagy tehetséget érez magában a téma iránt, erre lesz szíves. -
#2600 Nem nagy szám bárki megcsinálja.SIKIT a videóról hogy kivülről tudja mi hol van.
-
dogjoy #2599 http://phazeddl.com/dl.php?id=126039 ezen az oldalon van egy torent, csak nem tok oroszul van mi ez, crackel ez vajon? -
#2598 Ja hátha van akit érdekel:
Találtam egy videót, amelyiken a Penthouse pályát abszolút 100%-osra akasztja a srác. Abszolút 100% alatt azt értem, hogy senkit nem üt le, senki nem veszi észre, nincs riadó, minden objective megoldva, stb. Csak egy őrt kap el, akinek az infója kell egy objective-hez, szóval az megbocsátható, a többi viszont tényleg abszolút 100%. Szóval akit érdekel a videó, az nézzen el IDE, klikk a "Click here to download the file now." pontra, behozza a szokásos dolgokat, szóval lehet szedni. 26 mega az egész. Olyan nagyon nem spoileres, mindenki döntse el maga, hogy egy végigrohanós videó mennyire okoz lelki károsodást neki. -
#2597 Aki törni akarja az már régen megvette (RELOADED, HOODLUM és a többi hasonszőrű csapat). -
#2596 De azert biztos van olyan aki orul neki ;)) foleg ha lehuzza es rajon hogy kidobhassa :) -
#2595 mi az átverés..felrakták..
aztán aki feltuggya törni csinálja -
#2594 Akik felrakták gondolátk azt, hogy "örüljetek" csak mivel nicns törés rajta, egy átverés az egész. -
#2593 de minek örüljünk,ha nem lehet elinditani??
szóval nem igazán értem ezt -
#2592 Nem a crack szokta elfoglalni a CD/DVD-ket hanem a játék. :P -
#2591 Ha oda van írva, hogy "nincs-crack" akkor nicns crack. Szerintem csak símán leISO-zták az eredeti DVD-t oszt örüljetek. -
#2590 De miért 4. valahány GIGA? -
sipi78 #2589 na én már nem vártam megrndeltem eredetibe
majd valakivel kiprobálnám a copot
ha alaki játszana velem akkor küldjönn privit abba megadom msn cimem
-
#2588 akkor ez azt jelenti,hogy nincs feltörve???
vafgyishogy hiába szednénkle????
DE akkor mért van fölrakva torrentre?????? -
#2587 "Splinter CellChaos Theory _DVD_US_NOCRACK"
Figyelj mit linkelsz. -
#2586 hmmm -
#2585 Ez a jó??!! Ezt lehet szedni?? -
#2584 Próbáld meg emberi méretben belinkelni és tanuld meg az Enter kezelésének rejtelmeit. -
ferenc00765 #2583 Ja, hogy itt kel nézni?
Szerintem ezaz USB-s verzió. Majdha fenn van NFOrcon. Akkor kell igazán örülni. (Kivéve ápr 1.) -
#2581 Az ilyen megállapitásokra jó kis vs topikok vannak, itt nem reagálnék rá. -
ferenc00765 #2580 Az a Pandora Tomorrow -
#2579 A Phazeddl honlapján (www.phazeddl.com)rajta van pár Splinter Cell-es letöltés csak nem tom hogy kell tőteni!!nem tud valaki segíteni? -
#2578 Nem járok Peep Showba és a Kék Osztrigába járok! -
#2577 Akiben a dicső kapitalzmus kialakította sikeresen a birtoklási vágyat adott termékk iránt az igenis megfogja venni azt a játéot amivel sokat játszik. (lásd nálam az Il-2 sorozatot) Ez embertől függ, hogy ki mire ad ki pénzt. Te Peep showban költöd el én nem járok oda így én meg játékra -
#2576 Nehogy úgy tegyen már itt bárki is mint a becsületes gamer aki bemegy a boltba és megveszi a játékokat.
Ezért b***** a csőrőmet az egyre gyakoribb Starforce védelem mert a végén minden játékon ez lesz oszt várhatunk rá heteket mire feltörik, de én akkor sem dobok ki egy játékért se pénzt. -
Gabe18 #2575 Micsoda együttérzés...
Amugy nem tudom,előbb utóbb valamilyen használható formában ugyis feltörik (valószinű),onnantól a Starfoce-ra kiadott pénz,kidobott pénz a részükről.
Amugy szerintem egy játék eladhatóságát ugysem a rátett védelem határozza meg.A Sims,Doom 3,vagy egy Fifa 2005 ugyan milyen védelmet látott?Mégis hetekig ott voltak az eladási listák élén.És nem azért,mert aki elment érte a boltba,az nem tölthette volna le a töredékért...
Valószinű ez a játék is ott lesz,de nem a Starforce 3 miatt. -
#2574 "Protection: Starforce 3 - anyátokat"
Miért is? Mert megpróbálják védeni valamilyen szinten? Te örülnél, ha lopnák a szoftvered? Nem hiszem. -
#2573 Az nforce fórumon volt és a véleményem.
Release folder name: Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD.Clone.TLF
NFO file: *NOT YET*
Protection: Starforce 3 - anyátokat
Multilanguage: *UNKNOWN*
News article/s: Splinter Cell Chaos Theory Soundtrack Revealed, Splinter Cell Chaos Theory Multiplayer Modes
Preview: Gamezone, *N/A*
Review: Gamespot, 8.6/10 - anyátok
XboX review: , 8.6/10 - anyátok
Gamespot community rating: 9.2/10 - ez már nem rossz
Demo (ENGLISH!): Gamershell
Benchmark: *UNKNOWN*
SDK, mod utils: *UNKNOWN*
Screenshots: Gamershell
Trailer: Gamershell
-
#2571 Szerintem meg első nekifutásra csináljuk úgy ahogy sikerül, aztán ha van kedved hozzá, akkor mindegyiket megcsináljuk 100-100%-osra. -
#2570 Ja, elég nagy hentelést csaptunk, de azért fun volt :D Majd az utolsó missiont már majd szerintem próbáljuk meg tényleg profi módra befejezni -
#2569 Na ma is volt coop. Végigmészároltuk magunkat a chemical bunkeren. Én persze "véletlenül" fejbelőttem minden eszméletlenül fekvő embert és emiatt 4%-os lett az én értékelésem (Laccé asszem 21%). :P -
Thanatos #2568 rossz topic... -
#2567 Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan kell a splinter cell egy ben bekapcsilni a feliratokat amikor beszélgetnek egymással az emberek? Nagyon jó lenne, mert nem értem...
Előre is köszi!