10611
-
#2648 Én úgytudom, hogy pont azért nem működik mert ez az új SF már kifogott a nightmare-en és a starfuckon. -
#2647 Egy próbát azért megér!
-Először letöltöd az eredeti DVD-s game-t vhonnan.
-Feltelepíted a SCCT-t.
-Letöltöd a Mini-image-t + a jelszót innen
-Utánna mountolod a viruális meghajtóba a képfájlt!
-Letöltöd a Starforce NightMare progit innen.
-És kikapcsolod a meghajtókat a programmal!
És elvileg mehet a játék! ;) (bár lehet nem müxik :(( -
Thanatos #2646 de ez az usb-s verzio? mer tha nem akkor simán jó... -
#2645 nah itten van ehhez a crack:
http://www.mininova.org/tor/26223
DE!!!! leszedtem kíváncsiságból és a tartalma:
SCCT.mdf
SCCT.mds
Serial.txt
starfoceNightmare.rar
szal szerintem ez a gém annál többet ér,minthogy ezzel is baszakodni kelljen,mert constantine és társainál még elmegy,de ezt egyszer felrakja az ember és megnyugvással kezdi mindig,hogy nem kell vele fosolni sztem,úgyhogy én is már hajlok a shopingra -
CUCLI #2644 tudom. demot 1x hardon végigvittem 100%ra -
#2643 Csak akkor kapsz 100%-ot ha senkit nem nyírsz ki, csak az esetleges célszemélyeket. Ha bárki más meghal akkor máris annyi a 100%-nak. -
#2642 Itt a francia verziórol van 80 komment valaki aki angolos megtehetné hogy elolvassa hogy müködik-e valahogy bár szerintem kizárt. -
#2641 Mert miért ne.
Az Obscure is mikor fenntvolt már azt csak 2 hete adtak ki hozzá imaget. -
#2640 nemtom ez nekem is magas,de tény,hogy még nincs feltört verzio!! -
#2639 hat akkor huzd le nos oruljel -
#2638 Akkor meg minek rakják fel netre? -
#2637 Lehet hogy egesz de attol meg nem kell mukodnie -
#2636 Phazeddl-nél az van hogy Splinter Cell:CHaos Theory FULL NÉzd meg ! -
#2635 Honnan veszed hogy az müködik?? -
#2634 Becsült hátralévő idő:23d 18h FUN:D -
#2633 http://phazeddl.com/dl.php?id=126039 itt van egy torrent csak az én letöltőm elég lassan tölt de nem tom mért??Azureus-t használok ADSL-m van és 10Kb/s -mal tölt.HELP? -
#2632 csak git-tel lehet nyomni, ha nem eredeti, konfigold be http://nfsu2online.uw.hu oldalon található leírás alapján, ugyanúgy kell, ahogy nfsu2-nél kellett -
#2631 nem, meg kell venni.
ha valaki még tolja :DDD -
#2630 Egyébként most, hogy Scythe kiszedte a multi részt (már műxik, thx) nem is olyan lehetetlen, de ez a beszólás akkor is LOL!
-
#2629 Nem tudtok valamit tenni azzal kapcsolatban,hogy a pandora TOmoroow-t lehessen multiban nyomni???Mert valami cd-kulcsot kér!!!Patcch vagy valami? -
#2628 majd átküldöm ímélbe -
CUCLI #2627 csak elöbb kéne a gém :DDDD -
#2626 zsír -
CUCLI #2625 én 2x fogom kipörgetni az tuti
1x úgy ,hogy 100%ra törekszem meg nem ölök meg senkit.
2.nál meg ahogy csak lehet úgy nyírom ki csóri terrorokat meg mindenféle nyak/gerinc törő mutatványt bevetve XD
utánna jöhet majd coop :) -
CUCLI #2624 hát jah. mostmá biztos.. -
#2623 ebből vásár lesz pázg'..
-
#2622 Már csak két pályát kell 100%-osra kimaxolnom, utána jöhet a coop-100-100%, utána mondom azt, hogy "another job well done". :-) -
#2621 Igen én már végigvittem a legnehezeb fokozaton és sajna még így is eléggé könnyűnek mondanám a nehézséget.
Igen van utalás, bár csak egyszer és nem olyan meghatározó mint amilyen a Pandora tomorrow volt a második részben. -
#2620 Mivel a Lighthouse a legrövidebb pálya én is kb 5-6%-nak tippelem. -
#2619 nah, és végigvittétek már?:D
a 'Chaos Theory' olyan jelző a címben ami utala játékban vmire, mint a pandora tomorrow a 2-ben..?:D [gondolja] -
#2618 5.6% -
dogjoy #2617 A demó az egy pálya hány %-a kb? -
#2616 Aham...thx :)
Akkor pénteken rohanok is a boltba :) -
#2615 összesen van 10 (11) pálya, mindegyiken el ellehet szórakozni pár órácskát. Szerintem olyan 20 órás az átlag játékidő. -
#2614 Amúgy milyen hosszú a játék?.......Hmuda te biztos tudod ;) -
#2613 thx.....a fene pedig pont ott akartam :D -
#2612 A Silent Hunter 3.-on vólt ilyen védelem és azt is 1 hétig törték! Ja és 31. én szerezték meg a warezosok! -
#2611 már más gammán is volt ilyen védelem és nemlehet hogy ne tudják 1hét alatt se feltörni,sztem más dolog lehet a háttérben, DE MI??? -
#2610 na mi van mégmindíg semmi??!..........gyerekek ez má nevetséges,hivatalosan több mint 1hete kijött!!!!!!!! -
Vizsi #2609 lehet kapni 576ban cdgalaxisban autemxnél, midnenhol lehet... csak hentesnél ne probálkozz:)