Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah oks ako félreértettelek 😛PP
mivel én a semmi ujdonságot a két demoközöttre értettem...
elõzõ rész és a demo között a külömbség oriási 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Glpetyus
És nem 😊

Glpetyus
No mind1,mostmár megvárom a fullt,mert tegnap leszenvedtem a kis 600 megáját,erre kib@sz az install vége elött vmi crc(?) error-al :S
"hibás a csomagolt fájl" ...anyád.

szeritnem ezt a két demo közötti külömbségre értette... 😊 legalábbis nekem ugytünt hogy erre reagált 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shep
szerintem nagyobb lett a gépigény, bár a splinter sorozat sosem a kis gépigényérõl volt híres, bár ez is attól függ honnan nézzük, mert mediumhoz, meg lowhoz elég a kis gép is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szerintem az se, szvsz pár bugot kijavtiottak 8megjegyez ingame bugot nem találtam, de lehet csak nem voltam elég figyelmes 😛)

Glpetyus
Akkor megint csak a gépigény lett nagyobb? 😄

Glpetyus
:S

hát amiket irtak hogy nagyobb pálya meg ilyenek azokat én nem tapasztaltam benne...

Glpetyus
0 újdonság? 😮

nem illegális max a terjesztése volt az... 😊

tigeroo
háttö nekem eccerse fagyott le az "illegális" demo..
jó szép és csodás, várjuk a full-t 😊
amugy én ebben az "új" demoban pontosan 0 ujdonságot véltem felfedezni (amiket irt azon az odlalon azokbol szinte semmit...) max a bugtalanitás miatt lehetett értelme 8azóta nem fagyot le , kopkopkop)

és amugy ez a téma tényleg zárodjon le 8igérem töbet nem szolok 😊 )
mert már igyis szétoffoltuk a topicot 😊

a butaság az amit te mondasz...
én egy büdös szoval nem állitottam hogy amit én mondok az az átlagehylzet..., amit én mondok az az ÉN véleményem ...
az meg hogy kinek mi a fontos megint nézõpont kérdése..., nekem nem fontos hogy hülyebiztos legyen a driver , nekem nincs vele gondom, enyi, az emg hogy a sok ész aki széthajtja a kártáyját meg midnen fost feltesz a gépére hogy buherálja a kártyát és utána sir hogy de szar ez az ati driver, szerintem meg is érdemli...
és ismétlen NEKEM nem fontos hogy hülyebiztos legyen, innétõl kezdve a többség véleménye se hat meg... és nem fogok az alapján levonni következtetéseket sem... (eleve én már ezt a stilust nem szeretem hogy ami a többségre igaz csak az a jó, a többségnek csakaz én hagy maradjak akkor kivétel, nem szeretem a csordaszellemet...)
(mellesleg attol még hogy nem hülyebiztos nem kell hozzányulni... , én is max annyit nyultam hozzá amióta fentvan hogy felraktam az új drivert...)

Glpetyus

Irhatnátok a játékmenetrõl is,mert arról nem sok szó esett még :/

nah ilyen fasz elirást se követtem még el utobbi idõben, természetesen nvidia driverekere gondoltam, az emg hoy mi a "jobb" szubjektiv, nekem az ati enyi, szóval a driverek jobbak nem a kártyák 😊

Shep
nem, van benne az is de én ilyet sose használok, a finomhangolási része tetszik, nagyon sok mindent lehet vele állítani amit más progival nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja értelmeztem már rendesen amit írtál, vedd semmisnek a 711-et.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

A radlinker nem a külön minden játékhoz rendelhetõ saját profilt takarja? Az van egy ideje nV oldalon is a driverben.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Pedig butaság a te személyes tapasztalatod alapján megmondani hogy mi az átlaghelyzet. Érdekes módon ATI oldalról mindig azt hallom konkét személyektõl hogy nekik nincs vele gondjuk, és ezzel le van zárva a téma, de akkor is ott van a sok gond a fórumokban, én meg inkább a többség véleménye alapján vonnék le végkövetkeztetést. Megszokott jelzõ lett ez a "nem bolondbiztos" kifejezés, holott a jó driver igenis legyen az. Elvégre optimális esetben egyszer kell hozzányúlni. Node ennél mélyebben nem mennék bele mert tényleg flame lesz. Visszatérve a játékhoz: úgy néz ki hogy a maximum SM2.0-át tudó kártyatulajok mégiscsak belefutottak a muliplatform hátrányába ami eddig abszolút nem volt jellemzõ a SC szériára. Nagyon a konzolok felé húz az UBI.😞 1.1 azért van mert kell az XBOX miatt, a 3.0 meg a nextgen konzolok okán. 2.0-át nem terveznek mert szerintük nem éri meg a munkát, az 1.1-bõl kihoztak annyit hogy nagyon közel van az eredmény a 2.0-hoz. Hogy ez mennyire igaz nem tudom, habár tény hogy nagyon jól néz ki 1.1-el is.

Shep
mert nvidia csak ps3.0-val meg hdr-el nyujt többet mással nem nagyon
ezt én nem is vitattam hogy egyenlõre jobbak még nvidia kártyák

Hát ebbõl nekem ez ellentmondás, persze lehet nem így akartad írni, nem erre gondoltál stb.

Driverben pont azt mondom, hogy az ati hozzáállása nekem jobban tetszik, meg mondjuk az nvidias controlpanel nemkem nem igazán tetszik, meg az sem, hogy pl nincsenek hozzá olyanok mint a radlinker, vannak hasonlóak nvidiához is de olyan mint a radlinker nincs, persze ez nem az ati érdeme, mert ezt nem õk csinálták.

Na de tényleg fejezzük be mert ez nem ide való.

Hi all!

Kisablakban fut a demo!
Nem tudja valaki miért? A telepítés után mondjuk kiír egy hibát.

Másnál nem jelentkezett?

szeritnem anélkül is belehet, bár én mindet megtaláltam

halgasd ki az egyik sátorban áldogálo manuszt

ha a driverre gondolsz hogy azal is többet nyujt az nvidia akkor ez nézõpont kérdése..., én csak anyit mondtam hogy ati nem hülyebiztos drivereket gyárt, ez engem nem zavar, nekem nem volt belõle problémám, az meg hogy másnak mi a szivfájdalma õszintén szólva nem izgat...

mivel mondtam ellent? már harmadszor ovlasom el mindkét hozzászolást de még nem jöttem rá :/

én ilyet nemmondtam..., de ezt ugyhivják hogy urban legend és kitünöen terjed ugylátszik... 😊

Mi az az "ötödik kód"?. A fegyveres ládákból van öt amiket scannelni kell, de azokból meg is kellet találnod mindet ha végeztél a küldetéssel. Vagy anélkül is be lehet fejezni?

tigeroo
so ein mist!
Menet közben kiderül hogy egy órája elhúzott, ezért nem lehet hidegre tenni.

tigeroo
én sem tom..jah és ol van az a Hugo mittoménki?!
Mert az "eleminate hugo xyz"-nél Cancelled a statom..
ThugEdge
vissza a játékhoz😊
2.-ra 69% ezzel mán elégedett vagyok
pl fingom nincs hol van az ötödik kód,vki beszúrhatna egy képet érdekesség gyanánt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Shep
#682-t olvasdd el mit írtál, legalább tartsd magad ahhoz amit írsz, mert így most ellentmondtál önmagadnak.

Shep
Driver téma, nekem pl tetszik, hogy az ati havonta adja ki az új drivereket, jó nyilván azért mert sok a javítanivaló, de sok esetben a teljesítmény is nõ, nvidiánál nem szeretem a sok hülye beta drivert amivel el van árasztva a net, aztán próbálkozhatsz melyik az ami neked is ok, mondjuk én megoldottam a dolgot mindíg csak DNA forceware, vagy hivatalos nvidia driver és kész.

Shep
nem vagyok semmilyen fan, ja de Hajrá Real, csak ésszerûen végig kell gondolni a dolgokat
egyébként meg látod, nem csak én találtam ki a dolgot CdV szerint is így van, de biztos azért mert neki is NVIDA kártyája van és õ is elvakult fanatikus, akit ráadásul le is fizettek, hogy hirdesse az igét.

ezt én nem is vitattam hogy egyenlõre jobbak még nvidia kártyák de ettõl függetlenül ez kcisit kamu duma mert hogy nvidia finansziroza a gamet etc...
de szvsz téynleg hagyjuk mert ez megint csak értelmetlen ati vs nvidia témába fog torkolni 8már megtörtént 😛)
amugy meg szvsz azok akik enyit sirnak ati drivereken esetek 80%ban valamit faszul csinálnak enyi..., tény hogy az ati nem hülyebiztos drivereket gyárt dehát istenem, én egy kezemen meg tudnám számolni hogy menyi gondom volt ati driverel... (és ennek a nagy részet élt max 1-2 héten belül orvsolták egy új driverel...

Igaz a #690, a pénzt nem csak a logóért kapják, hanem a normális optimalizáció/bugmentesítés miatt is. Emiatt aztán nVidia kártyákon évente egyszer elég drivert cserélni, míg egy halom játék topicja tele van ATI-s tanácsadásokkal hogy akkor mihez melyik driver a jó. Persze biztos vannak kivételek akiknél nincs ilyen gond, de nem õk a többség. Azonfelül jót mosolygok mostanában amikor ATI kártyáról térnek át az userek nV-re, és bekérdeznek a fórumba hogy melyik drivert tegye fel.😊 Majdnem mindegy, csak nincs hozzászokva szegénykém.😊

hagyuk szerintem, te is csak egy elvakult nvidia fan vagy szerintem 😊
amugy emg akármit mondanak a cégek az csak reklám és 0 köze van a gamehoz...
kérdem én az ut enginees tribes vengeanceba mi lett az ati-s pl? kicsit röhej ez az 5let...

grebber
Én semmi küldönbséget nem léátok bár lehet ez az én hibám.

Next PC upgrade: 2022

Shep
nem egészen, ugyanis pénz invesztálnak a progiba éppen ezért kicsit bele is szólnak, hogy ugyan tegyétek már bele ezt a lehetõséget, persze reklám, de nem úgy hogy nesztek itt van x dollár azt legyen már ott az a logo, egyébként olvashatsz e neten errõl írásokat, hogy az ati is mind jobban beleerõsít ebbe a dologba is.

*jött tribes
kicsit nem jól nz ki egybe irva, sorr yaz elégpelésért 😊

mögélopozást már énis felfedeztem, thx a tippet

sorry de most picit elástad magad elöttem...
a logo 100% reklám nulla köze van hozzá hogy ki mit hogy miér ttámogat...
legjobb élda erre ut2k4 nvidia logoval utána meg jötttribes vengeance (full ugyanaz az engine) ati logoval nc...

ati2002
Amikor alattad van a faszi, és megjelenik a use gombfelirat, akkor ne a Space-t nyomd, hanem valamelyik egérgombot. (mindkettõnél mást csinál)
Ez nemcsak a csõre vonatkozik, hanem amikor mögé lopódzol.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shep
persze ez így van én csak mondom, hogy nem a hdr miatt jó a 6os sorozat, szóval nem csak ez az egy elõnye van.

Shep
hát akkor elmondom neked, hogy nekem is volt minkettõ, én is mindíg azt veszem amivel jobban járok és anisoban behozták a lemaradást élsimításban is, teljesítményben meg az azonos kategóriájú kártyát nézve több helyen jobbak mint ahol nem, és ha nekem nem hiszel nézz meg teszteket, a másik jó ati jön az új kártyával de az mikorra lesz nállunk elérhetõ áron /jó akinek sok pénze van bármi elérhetõ de átlagemberrõl van szó/ Képminõség meg nem tudom én nem vettem észre lényeges különbséget. Még vmi, azért lássuk be az nvidia játéktámogatása jobb, jóval több nvidia logos játék van mint atis és ez szerintem egy darabig még így is marad sajnos.

ráadásul én nem szoktam szigoruan követni a fejlõdést vidkártyáknál mert szvsz nincs értelme 8max a gyártoknak van hasznuk belõle 😛) és ált nálam a grafika huszadrangu dolog..., nekem sokkal fontosabb egy game hangualta, játékmenete, lehetõségei, hangulata, etc... ezért amig a gamek viszonylag nagy százaléka elfut min med beállitáson 8és perpill inkább high beállitáson...) addig én tutira nem ruházok be egy új kártyára... 😊

nem hivõ vagyok, volt atim és nidiam is felváltva, ellenben nem szoktam hetente uj vidkártyát venni de még két évente se nagyon... 😊
és én mindig megnézem az összes felhozatalt nem vgayok elkötelezve egyik irányba se de jelenlegi szubjektiv véleményem szerint per pill az ati a nyerõ..., mert nvidia csak ps3.0-val meg hdr-el nyujt többet mással nem nagyon, ezt meg bõven bepotolja az ati is az év végére szvsz..., kamatostul 😊
és pl ucso kártyválasztásomnál nekem nagyon ugy tünt hogy valahogy ati-knak jelenleg szebb a képük (azonos viszonyok mellet) és pl AA-t jobban birják, hogy ezt mikorra hozza be nvidia nemtom de nekem még bõven belefér hogy kivárjam szerintem 😊))

Shep
Én se emiatt vettem, hanem a teljesítménye miatt, meg kicsit végiggondoltam a dolgot és amiatt. Te amúgy vmi atihivõ vagy, mert akkor a falnak magyarázok. 😊