Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
..vagy csak lövik a pizsit..<#nyes>
Duddits
<#nyes> Már nem meri berakni tigeroo után.

Amse
Na hol van az álleeseõs kép?

Amse
Ha meg videókat akarsz csinálni akkor célszerû 1 videóvágó progi(Vegas, Pinaccle(talán még a vinfos múvímékör is jó konvertálni)) és azzal megvágod és elmented kissebb méretben.

tigeroo
nem ,ez egy szkrínsát<#nyes>
tigeroo
nekem van..az a baj, ha videót akarok csinálni 10másodperc és 100mb felett van..
Duddits
Én felraktam de nem tudtam csinálni. Vagy csak játék közben lehet? Az meg hülyeség....

fitutufi
gyökér<#mf2><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Amse
Szerintem meg aki képeket akar játékokból csinálni annak jó ha van fraps a gépén.....

tigeroo
nah mutasd..addig is
Duddits
Mondjuk szerintem már alapfeltétel lenne egy játékba fotókészítési modot belerakni.....

Amse
Print sreen-t megnyomod aztán kilépsz, vagy nyomsz 1 alt+tab-ot.Majd valamilyen képszerkesztõbe nyitsz 1 új dokumentumot és beilleszted(ctrl+v)-vel vanyg jobb gomb beillesztés.Kivágod és elmented.aztán nyomhatod be ide.

leslieboy
Hogyan lehet képeket készíteni játék közben?Akkor mutatnák olyat,hogy az álatok is leesik!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

tigeroo
Mekcsináltam!!!
Gumilövedék, sokkoló = nincs...
16 csákót ütöttem le, 100% lett..
jah , szerintem elég könnyû map volt (vagy a kés miatt lett könnyû, hogy nem 2döglassú ütés, hanem egy nyissz..? hát nemtom..remélem lesz nehezebb is ennélö..)
Duddits
Biztos lesz...

grebber
Örülök hogy segíthettem. 😊

Remélem lesz majd korong alakú boritó hozzá azt nyomtattatom is ki haverral nyomtatható DVD-re.

Next PC upgrade: 2022

tigeroo
vaz
#1 aki vaktába lövöldöz?? nah, ott nem találtam egyet se, cuppantalak köszzi!
grebber
SZPOJLER!!!! 😊 már ha ez annak számit

1. láda a gépfegyverrel gyakorló csávónál.
2. láda a hordos pincébe
3. láda az egyik sátorban
4. láda az alvo csávohoz tartva kint a torony elõtti platzon ahol két faszi beaszélget.
5. láda amikor mész ki a világyitotoronyhoz és ott is vannak ketten lemész a lépcsõn és ott hátul az agyúk melett.

Next PC upgrade: 2022

tigeroo
kész, vége(m)...nincs meg az 5. láda..lehet valami baszott bug(?)
fitutufi
jobb klikk

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Shep
Srácok hogyan lehet csak leütni pl az elkapott embert?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fitutufi
<#levele> 😄
62% ^V^ 😄

Pedig nincsennek eldugva. Esetleg szaladj végig a pályán az EMF nézettel, akkor fehéren világítanak míg minden más sötét (kivéve az elektromos kábelek meg hasonlók, de azok nem zavarnak). A konkrét feladat megoldásának egyébként csak az egyik fele a ládák scannelése, kell hozzá az is hogy a végén kihallgasd a rádióbeszélgetést a világítótoronyban is hogy megtudd a hajó nevét. A ládákat egyébként kétféleképp is azonosíthatod, közelrõl a megjelenõ "menüablakkal", vagy távolabbról az EVV nézettel figyelve pár másodpercig is lescanneli õket.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

tigeroo

nah, végigvittem az SC-t úgy, hogy mindenkit leütöttem (még a világítótornyost is..kivéve aki alszik az ágyon, üt hagytam<#nyes>)
az 5. láda hiányzik csak
tigeroo
én hagytam a franca a fileplanetet...de tényleg..
hykao
Azé' ne felejtsük má', hogy ezt a verziót újságmellékletnek szánták eredetileg...azt meg nem kell leszedni...csak betenni a meghajtóba... 😊
Mast3rmind
Emberek akinek kedve van eggyet játszani A Splinter Cell 3 Bétával (Multi) dobjon meg egy e-maillel vagy keressen meg MSN-en! Vagy akkor mondjátok el hova szoktatok gyûlni <#boxer>

MSN és E-mail:[email protected]

Thanks

\"Hmmmm...Semmi\"

arty
na elmennek a picsába ubiék ... nemigaz, hogy megint 600 megát kéne leszedni ... nevetséges 😞

Forza.

Dynamic
A monitor beállítások jók voltak.
Idõközben leért az update verzió és ez már tökéletesen mûködik!!!!
Azért thx mindenkinek a segítséget. <#worship>
Dynamic
Sorry, mindig visszaolvasok(most is, hiszen egy jóval elõbbi kommentre reagáltam), de úgy látszik most nem görgettem eléggé vissza.Amúgy tényleg érdekelne már mi lehet, már hazai és külföldi fórumokat is nézegettem
Ami írtál azt köszi, megnézem😊
hykao
És amiket írtam neked azokat elolvastad? Vagy csak beírsz, aztán az utána következõ hozzászólásokat már nem olvasod el? 😊
Duddits
Oké. Akkor nem fogok. <#nyes>

oks 😉

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ha nem érdekel a tulajdonképpen sehová nem vezetõ ati vs nvidia baromság legujabb adása szerintem fölösleges 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Dynamic
most szedem...
uv
én elõbb szoltam hozzá elõször....

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Duddits
<#hehe>

Valami értelmesrõl is beszéltetek? Vagy fölös visszaolvasni?

javitott demot probáltad?
amugy ahogy elnzéem sok mgé a gyermekbetegsége ennek a dmeonak, full remélem jobb lessz

uv
hó, meg hideg...<#eplus2>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Dynamic
De, nálam is ablakban fut basszameg.Aszittem én vagyok láma, de akkor úgy látom nem egyedi a hiba.Pedig már több ati drivert kipróbáltam,directx-et újra telepítettem, (ami a telepítõben volt), meg az egész demo reinstall stb, de fingom sincs mér nem akarja az igazságot.Jobb híján megpróbálom az újabb verziót.
semmi, csak márc vége fele jön asszem :/

Duddits
És lesz akkor ha kijön? És mi lesz itt jövõ héten mikor síelni leszek?! <#nyes>

még nem... 😄

Duddits
Mi a franc van? Ki jött a game? Vagy mi?! Elmentem délbe felvételizni és 70 új üzi?! <#nyes>

hát nemaz 😄
fõleg hogy köztes napokon ált du2kor kelek, igy méginkább leamortizáló hatású 😄

Shep
Tudom én keltem én is eleget hajnalban, nem túl egészséges dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezzel most mirecélzol? 😛
amugy te is felreértenéd a dolgokat ha neke dis hajnalba kellet volna kelned ma 😛PP

Glpetyus
Ja,de mind1,most úgysincs idõm túl sokat gémelni :S

Shep
na látod, félreérted itt a dolgokat. 😊
Egyébként az igazán nagy problémák ilyen apró kis félreértésekbõl vannak.

valami hiba lépet fel elszedés közben és meghibásodott a file szvsz