Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
A helyi lemezednek mennyi a kapacitása ,és mennyi a foglalt terület..?
Houston baj van. A fo gond: valamiert csak ablakos modban akar elindulni ez a vacak. A masik: Shader model 3.0+minden effekt bekapcsolva meg jatszhatatlanul szaggat (nem az fps szar, tok folyamatosan mozog a kep, de neha egy nagyot ugrik, mintha vinyo swapelne, de nem) 6600-as kartya, a 2 hete volt legujabb driverrel. (effekteket leoltva is hasonlot csinal, de ott mar csak a lampa fele fordulva)

Amugy a lenti driver temahoz irnek par sort, mivel most valtottam ati->nvidia -ra: Ezzel az nv-vel tobb bajom volt 2 het alatt, mint az elozo 2 ati kartyammal egyuttveve. A kepminosege rosszabb (ez foleg 2d-ben nagyon zavaro). Osregi driver van fenn a hivatalos oldalon, es ha ujabbat akarsz, mindenfele ki tudja honnan jott betakat kell hajkurasznod osszevissza a neten. Ati oldalrol meg lerantod a legujabb rendesen frissulo hivatalos catalystet, raklikkelsz, reboot es fennvan. A new hardware detect menuvel geforce-nak hala ujra meg kellett baratkoznom (eszembe idezve a win95-os korszakot..) Bugok osszevissza a jatekokban, furcsamod meg az nv logosakban is. Mondjuk en nem halok bele, ha van 1-2 problema, de azert durva ezt agyondicsergetni, plane egy sokkal normalisabb megoldassal szemben.
Amse
fraps nevû programot szedj le.

Amse
brother in arms

hykao
Mijaza "bia"??? 😊
leslieboy
A játék közben hogyan lehet videót készíteni?Movie maker,vagy más?

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ThugEdge
amúgy biztos érdekes lesz,ha jól ki lesz dolgozva benne ez a taktikázós téma,pl nekem a fullspectrum warrior nagyon bejött,tudom az nem egészen volt olyan mint a bia lesz

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

leslieboy
Bocsi,és köszi,hogy válaszoltál!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

grebber
Hát engem vonj le a mindenkibõl mert képek alapján nem lesz nagy eresztés.

leslieboy: Lentebb már irva volt hogy hogy nem lesz 2.0-ás Shader csak 1.1 és 3.0.
Amugy a tied 2.0-ás.

Next PC upgrade: 2022

leslieboy
Nem tudtam,hova írjam,így itt kérdezem:
Hogyan lehet megválltoztatni a pixel shadert?Mert egy radeon 9600-asom van,de az SC3 szerint csak pixel shader 1.1-en játszhatok!Létezik,hogy nem bír erõsebbet?

ThugEdge
nemtom mindenkinek csorog a nyála a bia-ra,pedig sztem ez lesz az igazi csemege nyárig az fix

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Atika :o)
ok koszike

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

csak az mp betaban van én a fullban is csak mpben lesz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

sziasztok a demoban mar van az a lathatatlansag vagy azt meg hiaba keresem? 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

tigeroo
arra nememléxem..szal nem!!
grebber
Nem az az megvan.
Hanem !!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!! Bonuszküldi:
Ki kell löni a rádiót a világítotoronyban!!

Na ezt megcsináltad?

tigeroo
meik az..? mert akár az 5ládát is veheted bónuszküldinek..
grebber
Na szóval te mint mondtad megcsináltad a bonusz küldit is és ugy lett neked 100%!

Én nem tudom ugy megcsinálni a bonuszt hogy 100%-os legyen mert észrevesznek és nekem akkor nem ad csak 96%-ot.

tigeroo
mivaaaaaaa....?<#wilting>
grebber
Az lehet de a bonus missziót mellé nem tudom megcsinálni hogy 100%-os legyen,mert ha azt megcsinálom észrevesznek és csak 96%.
Te hogy csináltad meg a bonusszal 100%-osra?

tigeroo
<#eljen>
de te még jobb vagy, 8percet vertél rám!<#nevetes1>
grebber

Es honnan lehet letolteni esetleg linket kaphatok? Elore is koszi 😊

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

grebber
Ja van ,ezek már a demóból vannak.

mar van demo belle vagy mibol vannak ezek a kepek???

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

grebber
Na ez amolyan félfutott állapotban volt ennél lehet jobb idõt is menni.De 10 alá még nem vittem de rajta leszek 😊

ati2002
sõt...

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

leslieboy
Szerintem meg aki az SC 3-ból kimarad,az lemarad!Sõt,elmarad!!!

lol<#vigyor5>
akkor viszlát topik! játszom mással 😄DDD
<#mf2>

sehogy...
lacerda az aki elmenekült mrá a szigetrõl (a sátorban áldogálo csákobol lehet kiszedni)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ati2002
A gef4mx jóval a gef3 alatt van<#wave> (gf2mx = gf4mx)

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Nem tudom, ezt is csak egy spam emailben láttam.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Abban egyáltalán nincs PS.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hey!
gef 4 mx nem tud 1.1 -es shadert? pedig a readme-ben gef 3 or higher van irva...

Amse
Ppc-re is van?

tigeroo
inkább keressetek meg MSN-en, inkább átküldöm azt a 3mb-ot..^^
tigeroo
nemtom...de dolgozok rajta (aka. mégeccer megpróbálom)
vagyis . beírok mindent, erre privát szerver, anonymusnak nem lehet bemenni lál..
Amse
Na feltöltötted a filmet?

grebber
Mingyá megnézem mert csak 11 perces ugyis a pálya.Én is csak megmaszirozom a tarkoját.
Remélem 100%-al dijazzák.

tigeroo
hát nem azért mert lerántod >> megölöd..? én leütöttem a csákeszt fennt...
grebber
De akkor mért nem ad nekem 100%-ot csak 1 embert rántok le a toronyból,és nem is vesznek észre ?

tigeroo
hugo lacerda a misszió közepén lelép...
grebber
Ezt a csávot akkor sehogy sem lehet megmenteni??
Melyik az a Hugo Lacerda

tigeroo
jó, de ne a minöségét nézd, hanem a módszereket😄
Duddits
Fúj rock! <#levele>

ftp.srv.hu
felhaszn.: mafiag
jelszó: attila

tigeroo
nah csináltam frapses videót!
akinek van FTP-je arra fellököm...érdekes movie maker nagyon hasznos, löktem alá rockot<#nyes>
3Mb
leslieboy
Oké sikerült!A leslieboy galériában megcsodálhatjátok,hogy milyen az SC3 egy gef mx 440-en!Én így vittem végig a játékot 78%-al!
Pedig a riadótól,a lövéstõl,és a speciális nézésektõl is lefagy!De holnap veszek egy gef fx-et!

tigeroo
bal felsõ sarokban vannak a 'beállításaid', meg különféle opciók..asszem ott van a saját galéria... menj bele, majd ott eksönözz picit
leslieboy
hogyan lehet ide feltenni?Mert akép megvan,de nem tudom felrakni!!!