Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy a lenti driver temahoz irnek par sort, mivel most valtottam ati->nvidia -ra: Ezzel az nv-vel tobb bajom volt 2 het alatt, mint az elozo 2 ati kartyammal egyuttveve. A kepminosege rosszabb (ez foleg 2d-ben nagyon zavaro). Osregi driver van fenn a hivatalos oldalon, es ha ujabbat akarsz, mindenfele ki tudja honnan jott betakat kell hajkurasznod osszevissza a neten. Ati oldalrol meg lerantod a legujabb rendesen frissulo hivatalos catalystet, raklikkelsz, reboot es fennvan. A new hardware detect menuvel geforce-nak hala ujra meg kellett baratkoznom (eszembe idezve a win95-os korszakot..) Bugok osszevissza a jatekokban, furcsamod meg az nv logosakban is. Mondjuk en nem halok bele, ha van 1-2 problema, de azert durva ezt agyondicsergetni, plane egy sokkal normalisabb megoldassal szemben.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
leslieboy: Lentebb már irva volt hogy hogy nem lesz 2.0-ás Shader csak 1.1 és 3.0.
Amugy a tied 2.0-ás.
Next PC upgrade: 2022
Hogyan lehet megválltoztatni a pixel shadert?Mert egy radeon 9600-asom van,de az SC3 szerint csak pixel shader 1.1-en játszhatok!Létezik,hogy nem bír erõsebbet?
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Hanem !!!!!!!!!!!!!!!!!SPOILER!!!!!!!!!!!!!! Bonuszküldi:
Ki kell löni a rádiót a világítotoronyban!!
Na ezt megcsináltad?
Én nem tudom ugy megcsinálni a bonuszt hogy 100%-os legyen mert észrevesznek és nekem akkor nem ad csak 96%-ot.
Te hogy csináltad meg a bonusszal 100%-osra?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
akkor viszlát topik! játszom mással 😄DDD
<#mf2>#mf2>
lacerda az aki elmenekült mrá a szigetrõl (a sátorban áldogálo csákobol lehet kiszedni)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
gef 4 mx nem tud 1.1 -es shadert? pedig a readme-ben gef 3 or higher van irva...
Remélem 100%-al dijazzák.
akinek van FTP-je arra fellököm...érdekes movie maker nagyon hasznos, löktem alá rockot<#nyes>#nyes>
3Mb
Pedig a riadótól,a lövéstõl,és a speciális nézésektõl is lefagy!De holnap veszek egy gef fx-et!