Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenki nyomja a gamét én meg nem tudom mindíg kiíja hogy az exe hibát észlelt ezért leáll!
Már a tököm tele van a hibaüzenet küldése szarsággal!!
nem tudja valaki mi lehet a gond?
DX 9.0c fent van Nvidia Driver is asszem a legújabb nem tom mi lehet a gond. Néztem már Sp2-es XP-n is meg simán is és úgysem ment pedig a második rész is naon teccett!!!<#idiota>#idiota><#szomoru1>#szomoru1><#zavart2>#zavart2><#wow3>#wow3><#nemtudom>#nemtudom>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De ahogy elnezem, itt valami sg-s verseny van, hogy tizedszerre ki a leggyorsabb 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kapkodtunk mint az idegbetegek - aztán kijött októberben...
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Amit en irtam az olyan "pletyka"-szintu volt, meg anno, amikor vartuk-vartuk-vartuk az Automextol, akkor valami ilyen info kerult ki a topicba. Es akkor meg nem volt ilyen kapcsolatunk a forumon, mint Te 😊
Szoval en bocs, hogy adom tovabb az infot, ami nem is ugy igaz 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Azzal telt el fél év, hogy a román kollégák belebarkácsolják a hangot. Na azt tényleg visszadobták néhányszor <#nyes>#nyes>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
THX!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egyebkent meg, Automex oldalan igy van:
Szerintem anno eleg sokat szivtak ezzel a szinkronnal, amig az UBISoft elfogadta, ugyhogy nem biztos, hogy megint felvallaljak.
ehh, gálvölgyi?<#hehe>#hehe>
Fórum >> Játékosok fóruma >> Splinter Cell: Chaos Theory oldalak:1 ás mellette 2 gomb a csillagot kell megnyomni.
mert ahol bejelentkezek azt írja hogy nincs kedvencem!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#wave>#wave>
Nem tudjátok mit lehetne ilyenkor csinálni?
vagy ti honnan szedtétek le a demót lehet hogy az enyém hibás( a HcGamerrõl szedtem)
Ne várjanak,adják ki holnap!!<#eljen>#eljen>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ráadásul a detonáció az utat is megnyitja!!<#vigyor1>#vigyor1>
Mellesleg hány pálya lesz a 3-ik rész!Én 10-re tippelek!<#wave>#wave>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Én rengeteget teljesen más úton is végig lehet haladni <#email>#email>
Nagyon kemény! Például ahol a fickó hegeszti a kaput...
Hagyjuk hagy heggeszen majd egy idõ után szét esik a heggesztése és elmegy <#eplus2>#eplus2> és ott van egy drót amin le lehet csúszni <#gun>#gun>
\"Hmmmm...Semmi\"
\"Hmmmm...Semmi\"
Jah és majd valakivel végigtolom multiban is! 😄
Ha van kedvetek hozzá írjatok (persze ha már lesz a gém)
Másik a All Seeing Eyeom frísített magát és találjátok ki mit adott a listámhoz a multi gémek közé 😄
Háát pesrze, hogy az SP3COOP-ot 😄
A LEGKAFÁBB JÁTÉK!Bárcsak megjelenne már!
U.I.: Magyarországon szinkronizálva adják ki 😄

\"Hmmmm...Semmi\"
nálad Ati-n fut hibátlanul nálam Nvidia-n
Amúgy általánosságban nem mennek neki
mondjuk õszinténszólva nekem nem sokat mond, hogy dna driver
Én amúgy már jórég óta OMEGA drivereket használok.
tegnap szedtem kb 150 megánnyi ATI drivert a havernak mivel most váltott ATI-ra és eddig semelyik driverrel sem ment korrektül neki.
Mostmár négyet vitt el legalább P
Szval errõl ennyit
A hivatalos osregidenvidianalnincsolyanhogyosregi driver nem valt be, ezert kezdtem el betakkal kiserletezni. Kezdtem enis a win-re gyanakodni, eloszor megprobaltam driver cleaner -ekkel megoldani, de nem hasznalt, igy csinaltam egy teljes ujrainstallt, a helyzet semmit sem valtozott. (Csak igy zarojelben sztem az is gaz lenne, ha enelkul nem lenne kepes rendesen mukodni a kartya..)
Es en nem az ms-t es nem is magamat okolom azert, mert ittott bugos a gf6-okon pl a farcry(1-2 arnyektipus szetmossa a texturakat 10x10-esre), a thief3(falakon lian+verfoltokon feher pixelek jelennek meg), vagy az evil genius(gyors scrollozaskor kis negyzetecskek jelennek meg), de meg mondhatnek eztazt, csak ezekkel jatszogattam a napokban es ez jutott eszembe. Raadasul ez egy nv techdemo, meg 2 nv logos jatek.. Ja meg annyit, a hiba nem az en keszulekemben van, hanem a driverben, lecsekkoltam haverom cube3d 6600gt -s gepen is.
De igazabol nem nagyon akarlak gyozkodni, hisz gondolom ugysem hiszed el, mert nem tapasztalatbol meritesz, hanem sajat kutfobol meg eloiteletekbol.
Tkp. egyes emberek ugy tudnak kesz tenyeket allitani, hogy fogalmuk sincs, hogy a masiknak milyen hatterrel jott elo a problema...
- gondolom wint nem telepítettél újra, akkor ne csodálkozz hogy sok a gond.
- a képminõség általában nem rosszabb, csak fakóbbak a színek, 3 másodperc ezt beállítani, aztán nem mondja meg senki hogy milyen kártya van a gépben. Sõt, a munkahelyemen 2 gép van egymás mellett ugyanolyan monitorral, az egyikben nV 5200 van, a másikban ATI 9200, az elsõnek szebb/élesebb a képe.
- nVidiánál "nincs" olyan hogy õsrégi driver, fél-egy évest is nyugodtan használhatsz, így a legutolsó hivatalos is pont jó az nvidia.com-ról. Nincs semmi értelme bétákkal sz*rakodni ha játékra vetted a kártyát, de ha már bétát használsz akkor végképp lepjen meg hogy mindenféle problémákba futsz, mint írtad is.
- A hardware detect-dolgot is kicsit erõs elõhozni, normális esetben nem kell kézzel szarakodni. De ha nem telepesz újra wint más márkáról való csere esetén akkor ez is elõjöhet. Viszont ha egyébként megy az autodetect csak jelen esetben nem, akkor bátor dolog a kártyára fogni.
Szóval a gondjaid nagy részéért talán az MS softwarerészlegét és saját magad okolhatod csak.😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.