Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
a bétát a fileplanet.com -ró'
Captain Sparrow
egyátalán honnan lehet leszedni

Rambo 20
Hi figyu hogy van az hogy a Miltiplayer Betaban updateltem aztán meg amikor visszaindította akkor ugyanazt mondja hogy le kéne tölteni de nincs mit és nem enged játszani!!HELP PLS!!!!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Captain Sparrow
ok majd megnézem..
ja jóvan én seggbelõttem ugy próbáltam 😄DD

tigeroo
az asszem gumilövedék..de fejlövést használj ember!!!
tigeroo
de van még 1út..ha megvárod az ágyúnál azt a hegesztõs csávót (pont elõtte 2-en "thunderstormrõl" vagy mirõl dumálnak..) akkor ott ki tudsz menni, és kötélen ereszkedsz lejebb
Captain Sparrow
Ja és azt az ágyon fekvõ parasztot nemtuttam sehogy elkapni csak ugyhogy elbujtam fejbe dobtam egy üveggel és elkezdett szaladgálni aztán elkaptam...

Captain Sparrow
Ja és aza töltény hogy Airfol Around az mire jó???
Mert a levegõbõl itélve a gyertyát elakartam oltani de nem jött be és mikor embert is lõttem vele az is csak áuzott és lelõtt

Captain Sparrow
nézzétek meg a galériámba a képeket 😄D
belehortam a pálya elején lévõ gödörbe ahonnan hason kell kimászni az összes embert...vagyis 3 kivételével..az 1ik tul messze volt és nem volt a kedvem a másik 2 a mélybe zuhant!!
Amugy nembiztos hogy mindegyik képen jól lehet látni de egymásba fekszenek 😄D
És már csak azért élt 2 mert mikor ledobtam õket oda megdöglöttek és az a kettõ is csak azért él mert levittem õket

Captain Sparrow
pedig már fejbe is lõttem egy tárral 😄D

Captain Sparrow
ja nem lehet

Captain Sparrow
ja meg azt az embert sehogy nem lehet megmenteni?? akit megsütnek...
mert már próbáltam ugyis hogy ahogy odaértem nem bujkáltam hanem szétlõttem mindenkit de akkor is halott volt

Captain Sparrow
lehet multizni is? :o
Monnyatok már más utakat is, mert én eddig csak egyet találtam, mikor az elején van az a híd nemfontos azon átmenni hanem balra a peremen és odajutunk ahol az az idióta valamit lõ egyfolytába..
mást nem

nagykispeter
Mert rövid volt<#szomoru1>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nekem simán updateolta magát...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Csak nekem nem megy a versus beta?
Azt írja update kell, de nem csinál semmit, nem tud letölteni semmit azt írja.

Meg amikor ott fekszik az ágyon a pasi.
A másik meg ott tvzett és azt már leütöttem.

Akkor ha odamegyek az ágyon fekvõhöz és nem a kinyírós változattal csendesítem el, akkor annyit csinál a hapekom, hogy belerug eggyet és kész : DD.
Lol.

Ott fekszik az ágyon és oldalba rugja csak úgy simán, azt máris : JAAAAJJJ. Azt csáááá.

De a beszélgetésük az teccik, amikor pl. meglátnak akkor elkezdik hirtelen felkapják a hangjukat, hogy: hey! Mintha valaki az árnyékban lopódzott volna.

De azér szntem nemkéne annyiban hagyni az egészet és vígan tovább fütyülészniük ezek után az õröknek : D

Lol!

A telefonos splinter cell pandora tomorrowba több az aljuk : D.

Ottha elkapom az 1ik gonosz bácsit akkor nem lövi le a másik.

leslieboy
Ezt én is tapasztaltam!Remélem nem ilyen lesz az AI,mert akkor az KAKI!<#sir>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Lol!
Nálam csak elkezdtek simán beszélgetni.
Vmi olyasmikat mondtak, hogy: -Jól vagy? Öhh. Igen.
Aztán a többit nem értettem : D.
De olyan hülyék az emberek, hogy amikor elkapom a társaikat képesek lelõni, hogy csak engem is eltaláljanak : D

leslieboy
Pedig az egyik videóban,amikor a leütött embert egy sötét! sarokban megtalálta a társa,akkor azonnal riadót fújtak!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Jó, de a pasi akit leütöttem szerintem azér felfogta a helyzetet amikor elkaptam hátulról és tartogattam egy keveset.
Mégse kezdett el üvöltözni csak simán beszélgetett a társával amikor megtalálta 😄D

grebber
ÁÁ nem éri ezt én akartam kérdezni. 😞 😊

Next PC upgrade: 2022

hykao
Hát az már a korábbi részekben is így volt...el kell rejteni a testeket sötét helyre... 😊
hykao
Miért lett volna elszúrt a 2. rész??? <#wow2>
Az a baj, amikor éncsak egyszerûen leütöttem valakit és utána észrevett a társa és õrjáratra indult, hogy megtalálta a másikat (akit leütöttem) és az meg felkelt : DD.

De nem volt semmi riadó meg ilyenek csak elkezdtek beszélgetni : DD.

Amúgy nekem van egy rész a demóba ahol 2-3 alkalommal mindig beakad egy rövidebb alkalommal.

De mindig ugyanazon a részen van.
De csak 1 rövid résznél.

rezsofiz
Nah kiprobáltam a demot már egy ideje, csak most irok ide, hát nekem meglehetõsen bejött, fõleg igy az elszurt 2. rész után, remélem megcsinálják zuzosra a 3at!

sazl : c

tigeroo
Mostmár értem:
Szal nincs olyan hogy 3Riadó és fütyültek a missziódnak..
Hanem rajtad áll minden..hogy hány embert ölsz meg, mien módon, mert ha mindenkit lepukkantasz akkor sem lesz game over..
és ez már hentelés , tönkreteszi a játékot..
de annak mindenképp jó aki nem tud átjutni egy õrjáraton és muszály használnia a fegyverét..
De : aki meg ad magára az megcsinálja kill nélkül..
Most jobban néz ki minthogy "nah, itt ne gyilkolj, csak azokat a bazookásokat, mert õk köcsögök"..ez apró könnyítés..és minél kevesebb killel oldot meg annál nagyobb %-ot kapsz...ezt értem..nem ugyan az ha elakadsz és megölsz valakit, minthogy nem akadsz el..
leslieboy
Jól van!Inkább támadjuk le az UBI-t,hogy adják ki a gamét azonnal!!!<#ravasz1>

tigeroo
sry nem tudtam rólad..
-ték-
Solid Snake
Brutál power <#vigyor5>
leslieboy
Nem értitek,mit akarok mondani!A játékban már nincs szabadság,ha mindent százalékra nézel!Mellesleg Tigeroo ne beszélj nekem,mert én vesztettem el ismerõst ott,de te nem hinném,fõleg ha azt mondod,hogy felhozom õket,és nem lealacsonyítom erre a szintre!Nem mondom,hogy mit gondolok az ilyen emberrõl!!!!A játék egyébként színvonalas,és szuper!Én csak azt mondtam,mi az én véleményem!Annak meg úgy kell,aki félreérti!

hykao
Ehh...lol 😊
tigeroo
jah, tom én is kihasználom ilyen formában 😄
hykao
Egyébiránt úgy játszod a játékot, ahogy neked tetszik! Maximum az értékelés a gondolatmenetednek megfelelõ lesz...de attól még végigtolhatod tetszõlegesen... 😊
hykao
Nem olyan nagy a különbség egyébként, amennyiben Fisher épp az elõzõ részekben megszokott fapofát vágja...ebben az új részben a mimikát egy kicsit valóban túlzásba vitték, pl. amikor nagy kitágult gülüszemekkel figyel, az elég lol... 😊
tigeroo
Splinter cell nem kommandós hanem kém
hykao
Teljesen hibás a gondolatmeneted, és a következtetéseid...
Mi köze Sam Fishernek a reguláris hadsereghez??? Ne vicceljél már...lol...
tigeroo
igen..gondolj a WTC áldozataira, és ne hozd fel õket egy játék szintjére..
leslieboy
Ideiglenesen?Ember ti nem nézitek a videókat?<#wow2>Hát ha igaziból letámadnák az USA-t ezzel a cuccal,akkor szerintetek azt mondanák a küldött kommandósnak,hogy senkit ne öljön?!<#ticking>Nem,sõt!Az lenne a parancs,hogy likvidálni mindenkit!Amikor a katonák is mentek a Word Trade után bombázni,azt mondták nekik:
-Ha úgy érzed,nem jól cselekszel,akkor gondolj a halottakra!

Nos,így a játékban levõ,kímélj mindenkit dolog,teljesen irreális!<#csodalk>
Egyébként az elõzõ részekben is lopakodtam,de nem hagytam fût fát életben!A demóban is,mi az,hogy azt a sokkolós ürgét se lehet kinyírni!Az elõzetesekben is,még a takarítót is kinyírja,és mondja is,hogy nincs kegyelem!Akkor???<#conf>

tigeroo
csak nekem tûnt fel hogy sam fisher képe átment george clooney-ból dzsán klód vándámba..? elég feltûnõ, ahány rész annyi módosulat ( a PT-ben volt a legjob..)
hykao
Egyébként az sem számít, hogy hány embert teszel ideiglenesen ártalmatlanná (már nem leütés van ugye...😄), ha mindenkit elkapsz, akkor is elérhetõ a 100%, csak arra kell vigyázni, hogy ne sérüljenek meg, és ne öljük meg õket, véletlenül a másik gombra kattintva...
Muszáj elkapdosni a madarakat, mert a kivallatásuk révén sok fontos (néha nélkülözhetetlen) információhoz jutunk! Ha meg már elkaptuk õket, akkor pedig muszáj ideiglenesen ártalmatlanná tenni õket...

Nekem egyébként kicsit hiányoznak az övtáskák...bár kétségtelen, hogy életszerûbb, hogy e-maileket számítógépekben találunk és nem övtáskákban...de poénosabb volt talán az elõzõ részekben, hogy egy-egy e-mailt személyhez tudtunk kötni (elkapott, leütött madarak) 😊

Sajnos úgy tûnik, hogy az NPC-k párbeszédei ebben a részben sem kerülnek feliratozásra, sõt a korábbi részekben azért néhány párbeszédet - a fontosabbakat - feliratozták, itt meg úgy rémlik, hogy csupán a köztünk és a fõhadiszállás között folyó párbeszédek jelennek meg felirat formájában...(bár ha itthon teljesen szinkronizálva fog kijönni, akkor talán nem olyan nagy baj ez...)
grebber
Jaja egyetlen embert ütök le mostanság csak a tornyosat azt 100% ha 2 nap alatt ha 10 perc alatt 100%.
Ha hent kell ott vannak az FPS-ek. 😊

úgy van ahogy hykao mondja az idõ nem számít.

Next PC upgrade: 2022

hykao
Szerintem meg pont, hogy nem! Az idõ lényegtelen, semmilyen hatással sincs a %-os értékelésre, csupán egy tájékoztató adat, mint megannyi játékban. Viszont a hentelõs madarakat esetleg arra ösztökélheti ez az értékelõs rendszer, hogy kicsit lehiggadjanak, és úgy játszanak a játékkal, ahogy az ilyen játékokkal illik...ne csak végigcsörtessenek a helyszíneken, halomra ölve mindenkit...
leslieboy
Szerintem,én attól tartok,hogy a százalékolással az ubi melléfogott,és pont ez rontja le a játékélményt!Az elõzõ részekben elég volt végigvinni is,és az ember akárhogy csinálta,azt érezte,hogy 100%-ra teljesített!Most azonban,mintha csak kergetnének küzdünk a gyors idõért,meg a 100%-ért!Valóban nem is nézzük így,hogy mivel játszunk,és nincs már meg az a szabadság,hogy kit hagyunk életben,mert ha megöljük,már nem lesz 100%!!!Én is észrevettem ezt magamon,és most már úgy játszok,hogy nem figyelek semmilyen összesítést!!Sokkal másabb!!

tigeroo
nekem a mai nap óta írja ki! pedig frapszel egy CD-nyi videót akartam felvenni az SC-bõl (felvenni a trükköket, meg a pályát ahogy végigviszem - alá kommentet nyomni ^^)
hykao
Hunter of Deer
És az merre van??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

hykao
Nézz szét a játék hivatalos fórumán, elég sok ezzel foglalkozó topik van...