Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Mert a levegõbõl itélve a gyertyát elakartam oltani de nem jött be és mikor embert is lõttem vele az is csak áuzott és lelõtt
belehortam a pálya elején lévõ gödörbe ahonnan hason kell kimászni az összes embert...vagyis 3 kivételével..az 1ik tul messze volt és nem volt a kedvem a másik 2 a mélybe zuhant!!
Amugy nembiztos hogy mindegyik képen jól lehet látni de egymásba fekszenek 😄D
És már csak azért élt 2 mert mikor ledobtam õket oda megdöglöttek és az a kettõ is csak azért él mert levittem õket
mert már próbáltam ugyis hogy ahogy odaértem nem bujkáltam hanem szétlõttem mindenkit de akkor is halott volt
Monnyatok már más utakat is, mert én eddig csak egyet találtam, mikor az elején van az a híd nemfontos azon átmenni hanem balra a peremen és odajutunk ahol az az idióta valamit lõ egyfolytába..
mást nem
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt írja update kell, de nem csinál semmit, nem tud letölteni semmit azt írja.
A másik meg ott tvzett és azt már leütöttem.
Akkor ha odamegyek az ágyon fekvõhöz és nem a kinyírós változattal csendesítem el, akkor annyit csinál a hapekom, hogy belerug eggyet és kész : DD.
Lol.
Ott fekszik az ágyon és oldalba rugja csak úgy simán, azt máris : JAAAAJJJ. Azt csáááá.
De azér szntem nemkéne annyiban hagyni az egészet és vígan tovább fütyülészniük ezek után az õröknek : D
A telefonos splinter cell pandora tomorrowba több az aljuk : D.
Ottha elkapom az 1ik gonosz bácsit akkor nem lövi le a másik.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Nálam csak elkezdtek simán beszélgetni.
Vmi olyasmikat mondtak, hogy: -Jól vagy? Öhh. Igen.
Aztán a többit nem értettem : D.
De olyan hülyék az emberek, hogy amikor elkapom a társaikat képesek lelõni, hogy csak engem is eltaláljanak : D
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Mégse kezdett el üvöltözni csak simán beszélgetett a társával amikor megtalálta 😄D
De nem volt semmi riadó meg ilyenek csak elkezdtek beszélgetni : DD.
Amúgy nekem van egy rész a demóba ahol 2-3 alkalommal mindig beakad egy rövidebb alkalommal.
De mindig ugyanazon a részen van.
De csak 1 rövid résznél.
sazl : c
Szal nincs olyan hogy 3Riadó és fütyültek a missziódnak..
Hanem rajtad áll minden..hogy hány embert ölsz meg, mien módon, mert ha mindenkit lepukkantasz akkor sem lesz game over..
és ez már hentelés , tönkreteszi a játékot..
de annak mindenképp jó aki nem tud átjutni egy õrjáraton és muszály használnia a fegyverét..
De : aki meg ad magára az megcsinálja kill nélkül..
Most jobban néz ki minthogy "nah, itt ne gyilkolj, csak azokat a bazookásokat, mert õk köcsögök"..ez apró könnyítés..és minél kevesebb killel oldot meg annál nagyobb %-ot kapsz...ezt értem..nem ugyan az ha elakadsz és megölsz valakit, minthogy nem akadsz el..
Mi köze Sam Fishernek a reguláris hadsereghez??? Ne vicceljél már...lol...
-Ha úgy érzed,nem jól cselekszel,akkor gondolj a halottakra!
Nos,így a játékban levõ,kímélj mindenkit dolog,teljesen irreális!<#csodalk>#csodalk>
Egyébként az elõzõ részekben is lopakodtam,de nem hagytam fût fát életben!A demóban is,mi az,hogy azt a sokkolós ürgét se lehet kinyírni!Az elõzetesekben is,még a takarítót is kinyírja,és mondja is,hogy nincs kegyelem!Akkor???<#conf>#conf>
Muszáj elkapdosni a madarakat, mert a kivallatásuk révén sok fontos (néha nélkülözhetetlen) információhoz jutunk! Ha meg már elkaptuk õket, akkor pedig muszáj ideiglenesen ártalmatlanná tenni õket...
Nekem egyébként kicsit hiányoznak az övtáskák...bár kétségtelen, hogy életszerûbb, hogy e-maileket számítógépekben találunk és nem övtáskákban...de poénosabb volt talán az elõzõ részekben, hogy egy-egy e-mailt személyhez tudtunk kötni (elkapott, leütött madarak) 😊
Sajnos úgy tûnik, hogy az NPC-k párbeszédei ebben a részben sem kerülnek feliratozásra, sõt a korábbi részekben azért néhány párbeszédet - a fontosabbakat - feliratozták, itt meg úgy rémlik, hogy csupán a köztünk és a fõhadiszállás között folyó párbeszédek jelennek meg felirat formájában...(bár ha itthon teljesen szinkronizálva fog kijönni, akkor talán nem olyan nagy baj ez...)
Ha hent kell ott vannak az FPS-ek. 😊
úgy van ahogy hykao mondja az idõ nem számít.
Next PC upgrade: 2022
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k