Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amugy személy szerint nagyon nem tudnak izgatni a magyaritások, ez van, sorry,ahoz meg hogy hol élek még ha nem itt élnék akkorse lenne semmi közöd...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ebbõl a gamebõl te..., probáld már emgérteni amit irok és nem kötözködni, thx...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

rorr
Tényleg marha sok magyar verzió jelenik meg😊
Azért van annyi nem hivatalos magyarítás és Annyi Magyarító is igaz?
Bocs de az elmúlt évekre nem az volt a jellemzõ ,hogy elhalmoztak volna bennünket magyarított játékokkal!Tisztelet a kivételnek!
Amúgy meg nem kötekedésnek szántam csak kicsit úgy vettem mintha nem itt élnél Magyarhonban!

leslieboy
Hát igen!Türelem SC3-at terem!!<#hehe>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

nem én tartok hanem csak õkelme 😊 amugy meg msot már a full-t kell várni más nem nagyon van :/

leslieboy
Gyerekek nyelvtanórát tartunk,annyira nincs semmi SC3 téren???<#ejnye1><#szomoru1>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

egyéni soc problem..., szerintem... 😊

lehet én teljesen abban a hitben éltem hogy mo-n csak hun verzio lesz 😊 mivel én ált nem nézegetem hogy mit árulnak mindenhol hanem specifikusan csak azt nézem ami kell ami meg nem arrol nem tom pontosan milyen verzio van mo-n 😛

rorr
Bocs de írritáló a mongyuk és társai a hozzászólásodban!

rorr
TE HUN ÉSZ DOBOZZBA?

leslieboy
Nagyon SZUPER!<#eljen>

ati2002
Mi ez a pangás? Jó, még sokat kell várni a megjelenésig (kb 2 hét), addíg nézzetek egy videótamiben Sam átalakul egy cápává. Must See!

<a vége a legjobb!>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ati2002
2féle verzió lesz, a sima, meg a "Limited Collector's Edition", ami a következõket tartalmazza:
"Tom Clancy’s Splinter Cell: Chaos Theory, will be releasing a Limited Collector’s Edition for the PlayStation®2, Xbox®, GameCube™ and PC in the U.S. and Canada. Packaged in a unique metallic embossed collector’s box, the two-DVD set will contain the full-version of the game on Disc One plus the making of Splinter Cell: Chaos Theory and Development Diaries on the A.I., level design, animation, graphic technology and more on Disc Two. It will also feature an art gallery, the Penny Arcade spy training manual, video features and trailers. PC owners will get a special treat as the PC version will exclusively feature three playable levels from the original Tom Clancy’s Splinter Cell: Kola Cell, Vselka and Vselka Infiltration."

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
én csak a magyarítást csináltam...a kódos telepítõt nem... 😊

amúgy meg: NE CSAK KATTINTS, OLVASS IS!!! 😊
rekettyes
igen az elsõ részre gondoltam.
tegnap fel akartam tenni hozza a magyaritast es valami kodot kert,
amit most megtalaltam vegre a gamehunteren
kosz egyebkent csak legkozelebb irj mar legyszi valami hasznalati utasitast hogy mi az a kod hogy ne kelljen 600 hozzaszolast vegigolvasni amig megtalalom ...

hykao
Alap alatt az elsõ részt érted? Ha igen, akkor a magyarításnak mi köze ahhoz, hogy eredetiben vetted-e meg??? Lévén, hogy én készítettem hozzá, s nemhivatalos magyarítás... 😊)

Ahonnan leszedted a magyarítást - feltéve, hogy megfelelõ helyrõl szedted le... - ott megtalálod a hozzá való kódot is...
rekettyes
nem tudjatok az alap Splinter cell-hez kapcsolodo magyaritast
hogyan kell hasznalni?
valami 3x4 szamos kodot ker , pedig en nem kaptam a jatekhoz (most vettem meg eredeti)

hm, amugy nem is tudtam rola hogy van angol is mo-n
mongyuk be kell vallanom hogy szvsz nem volt olyan jó game hogy megérje megvenni , csak egyszer volt értelme végignyomni singlet multi meg még elég kiforratlan volt... tulképp még ebbe is az lesz :/ újdonság meg minden csak éppen tul hamar megunható szerintem :/

hykao
Kurva késõn a magyar verzió jöt ki...az angol verzió egybõl kapható volt itthon...szal... 😊))
nem aggodok mert nem vettem meg 😊 olyan kruva késõn jött ki hogy meg is érdemlik...

hykao
Ne aggódjatok, kijött itthon angolul is a Pandora... 😊)
egyetértek..., arról nem is beszélve hogy néha nekem egy két gamenel már csak az hogy magyarul beszél valahogy megöli a hangulatát a gamenek 8nem mindig de néha) :/

hykao
Ez nem volt oly rossz (szütyõtõl eltekintve... 😄DD), annak ellenére, hogy végül nem mi csináltuk meg... 😊)
Bucser
Hujjujjj de nem szeretem mikor nem választhatom az angol nyelvet😞 Szegény magyarul beszélõ játékok nem jönnek be nekem😊 néha a fordítás borzalmas néha meg a fordítás borzalmas😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hykao
Jól írtad! Amerikában CD-ken, Európában pedig DVD-n fog kijönni (ha nem kamuznak... 😄)

Nagyon lol, de az UBI fórumán az egyik madár elkezdett paláverezni, hogy reméli, hogy CD-n fog kijönni, merthogy neki nincs DVD meghajtója, csak CD meghajtója...de ördöge volt, mert amerikai madár volt...(hamár szóismétlés, legyen kövér...na meg képzavar is... 😛PP)
uv
érted: nem rajta múlik...
én amúgy is olyan jószívû vagyok, hogy az fog a sírba vinni <#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Duddits
Elöszõr is: Aham. <#nyes>
Másodszor is: Aham. :-(

uv
elõször is egy hétig barnultál a havas lejtõkön! <#nyes>
másodszor a kötsög haver még mindig nem hozta vissza, pedig naponta cseszegetem <#idiota>

leslieboy
2 cd??<#wow1><#szomoru1>

Duddits
Tényleg! uv: mikor küldöd a Pandora Tomorow-t?

uv
abból indultam ki, hogy nálunk a magyar verzsün egy CD-vel kevesebb volt, mint a nemzetközi ( mert nem volt rajta választható nyelv ). ha folytatják ezt a hagyományt, akkor a magyar verzsün újra egy CD-vel kevesebb lesz, vagy egy csonka DVD <#nyes>

leslieboy
Ha jól tudom,akkor a collector dvd,és a sima cd!De nem biztos..<#vigyor5>

Shep
na jó és akkor dvd vagy cd, biztso dvd-s mi? akkor az szar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

uv
csak úgy írtam, de elfelejtettem szmájlit tenni utána <#eplus2> bocs

Shep
na végre vmi jó hír. thx

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

uv
is-is

Shep
CD-s vagy DVD-s lesz?

leslieboy
Õszinte részvétem!!<#kacsint>

Duddits
Nem. Sajnos. <#hehe> Pedig pénzt is kaptam volna, mg suliba se kellenne menni.

leslieboy
Semmi jó!<#vigyor4>
Nálad?Kéz és lábtörés?Medicopter megvolt??<#nyes>

Duddits
Sziasztok!

Na visszajöttem a síelésbõl.
Történt itt valami jó, esetleg rossz az egy hét alatt?

Shep
állítólag azért van, mert tudat alatt mikor meglátod hogy vmi 5 számjegyû rá se hederítesz, ezzel szemben a 4 számjegyût nagyobb eséllyel nézed meg, most persze ez nem a 4-es 5-ös számjegy hanem a pénz miatt van, tehát régen ez úgy lett volna igaz, hogy 4 és 3, egyébként a fene tudja lehet van benne vmi. de lehet, hogy csak a nõkre igaz, mert én tudom mennyim van mit engedhetek meg magamnak, nem azt nézem, hogy "csak" 9999 FT

már elég régóta, jo hogy feltünt 😊

De bírom azokat a jatek reklámokat, hogy:

10000 ft helyett csak 9990 ft.
Most ennyire hülyének néznek minket embereket???

Captain Sparrow
hátaztán 😊
csak aszittem letöltö és kész...ennyire nem fontos nekem 😊)

tigeroo
má letöröltem😄DD
igazad van, kitölteni az adatokat tényleg igen nehéz müvelet 😊

Captain Sparrow
<#gun>inkább nem kell, megvárom a játékot<#nemtudom>

Captain Sparrow
de bekell irni mindnféle adatokat

Captain Sparrow
ok megnézem majd
ja valaki irta hogy msnen tud átküldeni valami videót..ha akarsz : [email protected]