10611
-
#9930 legújabb hamachival nem megy. Régebbit kell felrakni -
#9929 hue kérdés, ki kéne próbálnom és madj emglátom :D -
#9928 a verzió 1ezik! a tűzfal. nah azt nem tudom. nekem a zonealarm van fent meg a nod32! ha mind2 kikapcsolom akkor az ugy jó? -
#9927 más verzió, tűzfal? -
#9926 az miért van hogy haver nem látja hogy csináltam servert? (hamachin) csináltam szobát bent is vagyunk. Mi lehet a gond?? -
#9925 megoldottam már! -
#9924 üdv! vki tudna adni egy reloaded-os crack linket?? mert én istenért sem találtam olyat! Mindenfélét találtam de iylet nem, azok meg nem jók vmiért. Még régebben megvotl a játék csak letöröltem és msot kölcsön kaptam ismeröstől az emg csak annyit mondott h crackeljem és kész. -
pries #9923 Eredeti, úgyhogy a crack kizárva, és mindkettőt kipróbáltam, de egyikse volt jó -
#9922 Vagy crackelted előtte, vagy nem a te verziódhoz szedted le a patchet (vagy US vagy EU) -
pries #9921 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nem engedi feltelepiteni a patch-et, mert amikor a dynamic_pc.umd-t akarná patch-elni, akkor kiirja hogy invalid patch fájl? -
gyuri12 #9920 jah:C
thx -
#9919 Oda kell menni az emberekhez, te buta :| Mit hittél, majd kedvedre mászkálsz kivont késsel? :| -
gyuri12 #9918 (az egy félreértés volt,na)
egyébként,nem csinál semmitse,amikor nyomom a gombokat...mivel kell elővenni?:D:D -
#9917 Off
Szép a büntipontod -.- ()
On -
gyuri12 #9916 jah... én meg itt nyomkodtam mindent össze-vissza,hogy melyik lehet az...de arra nem gondoltam:C -
#9915 bal klikk bök, jobb klikk üt
De vannak tutorial videók is, szépen illusztrálva, minden fontos dologgal. -
gyuri12 #9914 most egy űber láma kérdés: a kést mivel kell használni?:D
nincs benne a controlsban... -
gyuri12 #9913 nem crackeltem rosszul,nem a mappát másoltam,hanem a fájlokat...
amúgy,az nem lehet,hogy szarul töltöttem le azt a cracket,ami nem működött? mert elég szarul jött... -
#9912 Operation system fix
semmi probléma :/ -
#9911 Ha visszaolvastál volna, akkor már jóval előbb megtudtad volna a választ, hisz már ezerszer leírtuk.
Ha nem indul el a játék, nem történik semmi, akkor rosszul lett crackelve, mégpedig úgy, hogy az egész mappát felülírtad valószínűleg. Holott a mappán belül csak azokat a fájlokat kell kicserélni, amik ottvannak benne. Total Commanderrel ajánlott patchelni, avval nem lehet mappát felülírni...
Egyébként meg mindegyik crack működik, ha windows xp -n használod, az OS fix -el elindul azthiszem win ME-n is, meg ilyesmiken... -
gyuri12 #9910 köszi,de közben találtam egy cracket,ami ugyanaz mint az enyém(teljesen,minden stimmel) csak ez működik:D
köszi a segítséget nektek:) -
#9909 ez
talán segít -
gyuri12 #9908 bocs, a lámulásért,de mi aza OSfix? -
#9907 kompatibilitásba próbáld a futtatás 640x480 ban. -
#9906 Próbáld meg win2000-re állítani a kompatibilitást vagy leszedni az OSFix-et de én olyan 25%-ra tippelem az esélyeid. -
gyuri12 #9905 hejj.nemtom,de,ha mostsem lesz jó,letörlöm ezt a szart a csába! eddig 4-szer raktam fel,és töröltem le,ebből 2-szer úgy,ahogy te írtad,még egy régebbi hsz-ben.eddig nem működött.minden módszeredet kipróbáltam,de nem jó. megvenni nem bírom,arra jelenleg nincs elég pénzem.kivéve,ha 2500FT...ha esetleg,van még bármiféle megoldás,segítesz? egészen pontosan mit kell állítani a kompatibilitásoknál? mindent kipróbáltam,de nem volt jó...
thx előre is,és nagyon megköszönném,ha nem egy hasonló hsz-t kapnék mint az előbb... -
gyuri12 #9904 thx,megvan:) nem indítottam újra minden telepítés után... -
gyuri12 #9903 igen,ezt a mondatot ezerszer könnyebb volt leírni,mint segíteni...
de igazad van:) -
#9902 Igen. Olvass vissza, ezerszer leírtuk már... :/ -
gyuri12 #9901 hi!bocsi,de erre nem nagyon találtam választ a faqban:
felraktam a game-t,crackeltem(reloaded van meg) úgy ahogy kell,de,amikor elindítom,nem csinál semmit.nem jön hibaüzenet,nem indul a játék.semmi.valaki tud segíteni? -
Ry0K3N #9900 De ez csak a virágboltos verzióknál van nem? -
Richard90 #9899 nah felraktam és az új driverrel is előjönnek a grafikai bugok :(
jah és rosszul mondtam, nem kilőni kell a nodot, hanem teljesen letörölni.
hát nem tom... talán egyszer majd kipróbálom -
Richard90 #9898 azt olvastam valahol, hogy a nod32-t ki kell lőni és akkor megy... bár még nem próbáltam :)
(most töltöm le a játékot, mert sajna az eredeti lemez tönkrement) -
Richard90 #9897 a legújabb drivernél is előjön a 2. pályánál a grafikai bug? (nvidia kártyáknál) -
szapor #9896 sőt inkább ne te mond magadra hogy hüe vagy hozzá inákább én a ETQW-hez de remélem ma össze jön a dolog remélem jót jáccol hajrá nyerjé nekem ám :P -
szapor #9895 nem sokat segítetem de szivesen :D -
#9894 Nem hiszitek el, sikerült megoldani! Már feladtam volna, mert ez a játék nekem elég magas magyarítás nélkül. (Pandora Tomorrow szinkronnal.. Sweeeet..) Köszönöm mindenkinek a segítséget -
#9893 A magyarítasok.hu-n azt írják az infóban, hogy 1.04-es és 1.05-ös patch-el működik a magyarítás, a telepítőben meg csak az 1.04-est említi. Nekem 1.05-el települt, sz'al nem tudom már kisebbre venni a verziószámot :) -
szapor #9892 tod mit akkor inkább maradj angolon :) -
#9891 Jaj, most meg Runtime Error!