Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
jó, és számold ki, mikor jön szerény hazánkba..
leslieboy
akkor ezt nézd:
gamespot
jobb felsõ sarok!
de a videókon márc.31!
Akkor mi a dátum??

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

fitutufi
eddig is tudott tény volt...volt egy 9.990-es kép aminek tetején ápr1. volt 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

leslieboy
Ez jó hír?Akkor csak április 1-én jelenik meg!?<#wilting>
Puff!<#falbav>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

hykao
Hmm??? A GTR magyarul jön ki? Azt köll nézni??? 😊)))))))))))))
Rambo 20
Fiúk!!!!!!!!
www.cdgalaxis.hu

A jobb oldalt nézzétek!!!!!!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Nem birom ki megjelenésig!!!!!!!!!!!!!!<#rolleyes><#shakehead><#hehe>
Amúgy már megint csak ilyen 2v2 meg az ujabb 2vs AIlesz csak?
Úgyértem hogy megint csak 2en akciózhatnak egy csapatban?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

leslieboy
Már a márc. 28 sem biztos!<#shakehead>Ugyanis gond lenne a szállításal.
Két dátum most a lehetséges:
Vagy márc. 31,vagy még húsvét elõtt!Bár az utóbbi nagyon kizárt..

grebber
Még nem jött ki.

Next PC upgrade: 2022

Hunter of Deer
Még nem jött ki a full game??
Már nagyon várom mert a demó nekem sajnos nem indult, remélem a full fog.<#szomoru1>
A demó mindíg azt írta hogy az exe hibát észlelt ezért leállt, meg hibajelentés küldése szarság jött be!
na mind1 remélem a full menni fog a pandorat is nagyon csaíptem<#idiota><#ravasz1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Duddits
Jah, én meg a szõk herceg vok... <#nyes>

fitutufi
<#schmoll2><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

leslieboy
Igazad lehet..Lenyugodtam.Valószínû,hogy sokat dolgoztam mostanában.
Bocsánat mindenkinek,akit valahogy is megbántottam,vagy megsértettem!

én csak anyit probáltam megjegyezni hogy rémeket látsz..., hykao elõzõ hozzászólása egyáltlán nem volt rossz indulatu..., elmondta õ hogy gondolja, ennyi...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

leslieboy
Mindegy,nem foglalkoztat,ki mit gondol!Veled semmi bajom nincs.
(Csak azt nem szeretem,ha valaki..áhh mindegy!)

szeritnem igen tevagy...., jo dolog a paranoia, de normális keretek között 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

leslieboy
Ne nézz hülyének!Egyetlen pozitív válaszod sem volt!Békét is ajánlottam,megmondtam,hogy ne vitatkozzunk,de annyit sem reagáltál,hogy bikmak!És én vagyok beteg...?

hagyd.. lehet üldözési mániás 😊)

http://thenamelessphoto.com/

"a 3-ik rész már az elsõ epizód befejezése óta készül"
Ezt már eddig is tudtam(tuk?) 😊

hykao
Ember te tényleg beteg vagy! Ki a fasz szól be neked? Normális vagy? Csupán reagáltam valamit a te egyik hozzászólásodra, de HA NEM TÛNT VOLNA FEL, A HOZZÁSZÓLÁSOM ELSÕSORBAN NEM NEKED SZÓL, MÉGHA A TIÉDRE IS MENT VÁLASZKÉNT!!!
leslieboy
Az elsõ oldalon levõ kép tetszik a legjobban!<#finom>

leslieboy
Légyszives hanyagolj!Már nagyon elegem van az értelmetlen beszólásaidból!<#ejnye1>

ati2002
Interjú a SCCT producerével. Meg lehet tudni egy-két érdekes dolgot.
Pl. ez, a 3-ik rész már az elsõ epizód befejezése óta készül (!), közel 240 ember közremûködésével. A legfõbb céljuk az, hogy minél nagyobb, intenzívebb játékélménnyel legyen gazdagabb a játékos. Ehhez minden lehetõt felhasználtak (vadi új motor, rengeteg, az elsõ részbõl kimaradt ötlet, megnövelt létszám, stb).
Nagyon nagy game leszInterjú

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

hykao
Figyu, csak mellékesen jegyzem meg, hogy köpök én az újságok értékeléseire...
A DOOM3 mindenhol 90% fölött kapott...az IGI2 meg a Chrome meg 60%-ot...hogy csak pár példát említsek...s engem mindkét játék sokkalta jobban lekötött, s sokkalta jobbra tartom, mint a DOOM3-at...szal, ha most nem akarok rosszmájú lenni, akkor azt mondom: ízlések és pofonok...
Mindazonáltal nem kétséges számomra, hogy a Splinter Cell 3 egy jó játék (számomra is, s többet fog jelenteni nekem, mint a DOOM3...) ...valamint az sem, hogy sikeres lesz...és lesz 4. rész is...
leslieboy
Fölösleges vitatkozni azon,amire már van válasz!Kint vannak az újságok értékelései!(#1047)Azok a legnagyobb támpont,a játékosok számára!

Amse
Most mirõl szeretnél minket meggyõzni?

leslieboy
Jó hogy ti még csak ezt fogtátok fel!Olvassatok vissza!Túl van tárgyalva!Kijöttek az elsõ hivatalos eredmények!!!!

Amse
Igaz.

tigeroo
én inkább hiszek 2perc "valós" játéknak mint 10perc múvinak
grebber
Lesz itt még más is nem csak ezek 😊

Captain Sparrow
jaj de jó..
húsvét, születésnap...stronghold 2, splinter cell
😄D
de jó nap lesz

leslieboy
Túl van tárgyalva a téma!Kijött az elsõ értékelés!<#vigyor4>

STREEX
Lehet hogy már valaki mondta elöttem hogy 98%ot adott rá a pc guru

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

hykao
Én nem lovaglok rajtad állandóan, ne ézékenykedj! De már ne is haragudj meg, néha olyan dologkat írsz, amiket nehéz szó nélkül hagyni... 😊)
leslieboy
Tényleg,akkor csak egy bocsánat,mert moderátornak hittelek!Hogy miért?..
Azonban akkor nyomatékosan megkérlek,hogy ne énrajtam lovagolj állandóan!Különben nem az ubinál,hanem az EA-nál!Mivel van nekik részük az UBI-nál!

hykao
Ehh... 😊
uv
biztos a Jubinál <#zavart1>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

hykao
Mirõl beszélsz ember? Te beteg vagy! Milyen jogokról beszélsz te? S milyen bújkálásról, s milyen tevékenységrõl??? Fedd már fel légyszi!
S hol dologozik, s milyen ismerõsöd??? Kész vagy...
Ne gyerekeskedj már...lol...
Duddits
Jah, persze...

uv
<#idiota><#eplus2><#zavart1><#wilting>
Hoppá????

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

leslieboy
Te meg ne hidd azt,hogy mindent megtehetsz csak mert...!
Amit te mûvelsz a jogaid mögé bújva az már undorító!!!
Mellesleg van ismerõsöm,aki ott dolgozik!Hoppá!

hykao

De kis érzékenyek vagyunk! Próbálj a lényegre fókuszálni a hozzászólásban, mellesleg nem véletlenül a te neved került oda... 😊

"Tudod,többet tudok az SC-rõl,mint te valaha!!" - lol, ez hogy jön ide? 😊) (amúgy meg erre azért ne vegyél mérget...)
leslieboy
Ok,akkor bocs!Nem vagyok olyan!Ha hibázok beismere,mint most is!<#whatever>

Amse
Ne vedd ilyen komolyan.Ott van a 😛 mögötte.

leslieboy
Le lehet rólam szállni,jó!!??<#boxer>
Nem kell kiforgatni a szavaimat(mondataimat)!Tudod,többet tudok az SC-rõl,mint te valaha!!<#whatever>

hykao
Gyerekek az, hogy lesz-e 4. rész nem attól fog fõleg függni, hogy jó lesz-e a játék, vagy hogy tetszeni fog-e leslieboy-nak 😛, hanem elsõsorban azon, hogy mennyit fognak eladni belõle...
Azt viszont borítékolhatjuk, hogy sokat!!! (mellesleg azt is, hogy jó lesz, a demó alapján: szép, gyors, fasza!!!)
Az ilyen játékokat már a nevük is eladja...mellesleg ebben az esetben nem kell "csak" erre támaszkodni, mert szerintem egy tényleg jó játék fog napokon bvelül kijönni, és jó idõben, mert mostanában nem nagyon érkezett-érkezik ilyen stílusú játék (max. a Stolen - de az ki tudja milyen lesz, és nem egy ismert név ugye...), majd csak jó esetben negyed év múlva...
Szal...
grebber
Sikeres lesz és kész.
A 4-et remélem U3-as motorral csinálják.<#eplus2>

eligazitásnál, vagy map közbe monták hogy nincs riasztójuk..., a fütyre nekem meg simán odajöt..., kõvel meg fejbedobtam egy mukit és elterült (ráadásul le a szakadékba...)

leslieboy
Egyébként tényleg olyan Sam éjjellátója,mint a predator célzókészüléke!!!Jajj!Figyeld a három pontot..!!<#vigyor><#idiota>