Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Puff!<#falbav>#falbav>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
www.cdgalaxis.hu
A jobb oldalt nézzétek!!!!!!
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Amúgy már megint csak ilyen 2v2 meg az ujabb 2vs AIlesz csak?
Úgyértem hogy megint csak 2en akciózhatnak egy csapatban?
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Két dátum most a lehetséges:
Vagy márc. 31,vagy még húsvét elõtt!Bár az utóbbi nagyon kizárt..
Már nagyon várom mert a demó nekem sajnos nem indult, remélem a full fog.<#szomoru1>#szomoru1>
A demó mindíg azt írta hogy az exe hibát észlelt ezért leállt, meg hibajelentés küldése szarság jött be!
na mind1 remélem a full menni fog a pandorat is nagyon csaíptem<#idiota>#idiota><#ravasz1>#ravasz1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Bocsánat mindenkinek,akit valahogy is megbántottam,vagy megsértettem!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(Csak azt nem szeretem,ha valaki..áhh mindegy!)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://thenamelessphoto.com/
Ezt már eddig is tudtam(tuk?) 😊
Pl. ez, a 3-ik rész már az elsõ epizód befejezése óta készül (!), közel 240 ember közremûködésével. A legfõbb céljuk az, hogy minél nagyobb, intenzívebb játékélménnyel legyen gazdagabb a játékos. Ehhez minden lehetõt felhasználtak (vadi új motor, rengeteg, az elsõ részbõl kimaradt ötlet, megnövelt létszám, stb).
Nagyon nagy game leszInterjú
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A DOOM3 mindenhol 90% fölött kapott...az IGI2 meg a Chrome meg 60%-ot...hogy csak pár példát említsek...s engem mindkét játék sokkalta jobban lekötött, s sokkalta jobbra tartom, mint a DOOM3-at...szal, ha most nem akarok rosszmájú lenni, akkor azt mondom: ízlések és pofonok...
Mindazonáltal nem kétséges számomra, hogy a Splinter Cell 3 egy jó játék (számomra is, s többet fog jelenteni nekem, mint a DOOM3...) ...valamint az sem, hogy sikeres lesz...és lesz 4. rész is...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Azonban akkor nyomatékosan megkérlek,hogy ne énrajtam lovagolj állandóan!Különben nem az ubinál,hanem az EA-nál!Mivel van nekik részük az UBI-nál!
S hol dologozik, s milyen ismerõsöd??? Kész vagy...
Ne gyerekeskedj már...lol...
Hoppá????
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Amit te mûvelsz a jogaid mögé bújva az már undorító!!!
Mellesleg van ismerõsöm,aki ott dolgozik!Hoppá!
De kis érzékenyek vagyunk! Próbálj a lényegre fókuszálni a hozzászólásban, mellesleg nem véletlenül a te neved került oda... 😊
"Tudod,többet tudok az SC-rõl,mint te valaha!!" - lol, ez hogy jön ide? 😊) (amúgy meg erre azért ne vegyél mérget...)
Nem kell kiforgatni a szavaimat(mondataimat)!Tudod,többet tudok az SC-rõl,mint te valaha!!<#whatever>#whatever>
Azt viszont borítékolhatjuk, hogy sokat!!! (mellesleg azt is, hogy jó lesz, a demó alapján: szép, gyors, fasza!!!)
Az ilyen játékokat már a nevük is eladja...mellesleg ebben az esetben nem kell "csak" erre támaszkodni, mert szerintem egy tényleg jó játék fog napokon bvelül kijönni, és jó idõben, mert mostanában nem nagyon érkezett-érkezik ilyen stílusú játék (max. a Stolen - de az ki tudja milyen lesz, és nem egy ismert név ugye...), majd csak jó esetben negyed év múlva...
Szal...
A 4-et remélem U3-as motorral csinálják.<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022