Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amit irnak csak annyi hogy 100%-osan kell végigvinni meg talán még valamit kell de azt már nem értem mit 😞
Next PC upgrade: 2022
Akkor a toronyban az a fenti csávó eltünteti magát?
Na mindegy nem értem hogyan.
A másik 4:30 alatt megcsinálni ezt.
ÁLLATOK!!!
Ellenben van szó valamiféle rejtett videóról a demóban...
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Pedig már kezdtem reményedni hogy új pálya 😞
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de én meg is szakítottam , mi a pöcsömnek szedjek le 600mb-t ha 1 hét múlva jön a full és fõleg 20k-val 600mb-t 😛
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Amúgy elõbb elkezdtem szedni elég lassan jött de remélem majd begyorsul.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
NEM BÍROM KI MÉG kb egy hétig DE NEM TUDOK LEVEGÕT VENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................
Signal lost....
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
http://thenamelessphoto.com/
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
de nem tudom azért most töltöm remélem nem ugyan az
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
De azért sok sikert 😊
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
FTF²@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000