Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
vitz volt meg le se szedtem majd az egeszet.....

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

grebber
Hát nem értem hogy csináltad?És nem is értél senkihez?

Next PC upgrade: 2022

DONGUBA
3.50 alatt megvolt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
johetne mar a jatek

grebber
Engem kurvásul érdekelne a video,csak nem tudom hogy jön elõ 😞
Amit irnak csak annyi hogy 100%-osan kell végigvinni meg talán még valamit kell de azt már nem értem mit 😞

grebber
Na ezek a hihetetlen dolgok ugy megcsinálni a pályát hogy nem ölsz meg senkit és nem is nyúlsz senkihez.
Akkor a toronyban az a fenti csávó eltünteti magát?
Na mindegy nem értem hogyan.

A másik 4:30 alatt megcsinálni ezt.
ÁLLATOK!!!

hykao
Nem, mert nem olvastam végig a mikéntjét a dolognak...(nem akarok nagy SZPOJLEREZÉST a full elõtt...) akit érdekel megtalálja a témát pl. a Splinter Cell HQ-n...
grebber
Hogy kell elõcsalni nem tudod?

hykao
Várható volt, mivel se a hivatalos oldalon, se a hivatalos fórumon nem volt semmiféle új demóról szó...mellesleg fura is lett volna...
Ellenben van szó valamiféle rejtett videóról a demóban...
leslieboy
Kár!<#szomoru1>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

grebber
Nem volt mást mit töltenem ez csak természetes 😊

Pedig már kezdtem reményedni hogy új pálya 😞

leslieboy
Köszi,rendes,hogy megmondtad!<#worship>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

grebber
Ez kérlekszépen ugyanaz a demó ami eddig volt.

grebber
Nekem estére leér azt utánna nézzenek a hátukmögé mert ugysem leszek ott<#eplus2>

Lacc
Én megvárom a fullt, itt van a nyakunkon már.
grebber
Nem birom ki!! Görcsöltem már torrentel egy hetet is. Leszedem 😊

leslieboy
De azt még senki nem monda,hogy ez új,vagy régi??<#whatever>

azt nem értem rendes demo -ra miért nincs normális link???

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fitutufi
átlag 10-20k 😄
de én meg is szakítottam , mi a pöcsömnek szedjek le 600mb-t ha 1 hét múlva jön a full és fõleg 20k-val 600mb-t 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

grebber
Na ha tényleg van benne új pálya mingyá szedem csak méglejön egy film.
Amúgy elõbb elkezdtem szedni elég lassan jött de remélem majd begyorsul.

thx
fitutufi
<#zavart2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Rambo 20
TÚL NAGY A FESZÜLTSÉG!!!HAHHHHH HAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH NEM KAPOK LEVEGGÕT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEM BÍROM KI MÉG kb egy hétig DE NEM TUDOK LEVEGÕT VENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.................................
Signal lost....

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

grebber
Ebben akkor új pálya van?

ez új demó? vagy mi?

http://thenamelessphoto.com/

hykao
igen
hykao
Ne má', hogy a demókat is torrentrõl kelljen leszedni...
Lesz benne co-op mode? Alapbol lesz benne multiplayer?
Duddits
tudsz mondani egy linket? mert én nem látok iylet sehol...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

grebber
Hát 1 hét és itt a full de ha más pálya még a full elõtt lehet csekkolom.

sziasztok na fileplanéten kijöt egy uj demo álitolag más pályával
de nem tudom azért most töltöm remélem nem ugyan az
Duddits
Hopp! :-) Nem baj! Az a lényeg, hogy aranyon.

Duddits
ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Most nézem nforce-on hogy nuke mert tényleg béta.
Érdekes.

grebber
Már tudjuk, de ez nem béta.

MoLc
Splinter.Cell.Chaos.Theory.XBOX-Allstars -->xboxra kijött valami béta 😊

ati2002
hihetetlen<#vigyor>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

grebber
Én tököltem a 2-nél is de az isntennek sem akart elindulni a multi.

Lacc
Az bizony elég nehéz lesz, tekintve, hogy igen jó esély van arra, hogy ez is ubi.com-os netes multival fog birni... Persze attól még simán fog menni a multikóka GiT-el, mint az elõzõ részben, csak nehéz lesz összehozni egy nagy közösséget, mert az emberek nagy része nem szeret tökölni ennyit vele sajna.
De azért sok sikert 😊
k8bal
Persze ez így egy picit tömören volt! 😊) De az lenne a legjobb hogyha sikerülne kialakítanunk egy online SC közösséget!! És legalább olyan szintet elérnénk mint a callofduty.hu!!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Van MSN-ed mert ha igen akkor ott jobb lenne dumálni! De egyébként én arra gondoltam hogy Ti szerzitek meg persze én is a cuccokat és Én összegyúrom egy weblappá! 😊

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

leslieboy
Jó ötlet!Mi is vagyunk olyan lelkesek, mint a külföldiek!Én már most csatlakoznék,ha lehet!

leslieboy
Sõt!Az nforceon már az x-box válltozat kint van!Gyerekek,lehet,hogy holnap már a pc is kint lesz??<#szeret>

Lord AnonymouS

FTF&#178;@CS:S - users.atw.hu/ftf2 \"Life is like a fuse, short and burning fast\" P4 2,8GHz|1GB RAM|320GB|X800Pro|ViewSonicVX924|Audigy 2|Logitech Z-5500|PlextorDVDR|Logitech MX1000

k8bal
És akkor ez lenne a Splinter Cell magyar közzöség hivatalos oldala! 😊

k8bal
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy van e már valami olyan magyar oldal ami csak a Splinter Cell-el foglalkozik (fansite) mint pl a CoD-nak a callofduty.hu! Csak azrt kérdezem, mert ha nincs én csinálnék egyet napi frissítéssel...