10611
-
#3166 most láttam makeabackup.com-on, hogy újabb védelem van splinteren, mint a silent hunteren. gondolom ezért nem törték még fel. de a silent hunter 1.02 update-jén még újabb, szóval annak a starforce-nak is lehet vmi hibája, ami splinteren van (azért csináltak újabbat), amit csak meg kell találni 8 ) -
#3165 Egyszerű. Az az ajtó, amelyik most még nem nyílik ki abban a kamrában, azt ne piszkáld, menj a másik irányba és ha már megvan az adat a pánikszobából, akkor Grim szól, hog y mágnesesen lezárt ajtók immár nincsenek mágnesesen lezárva. -
CUCLI #3164 közben már megcsináltam :) -
#3163 Ja azt hiszem tudom már hol vagy. Átmentél már a mágneszáras ajtón keresztül a másik épületbe? Ott van amit keresel :) -
CUCLI #3162 én a coopot meg a versust még nem tudtam kipróbálni a de a szingli nagyon ott van szeren. -
dogjoy #3161 Na bocsánat mindenért, beismerem hülyeségeket írtam.
Valaki megmondaná, hogy most tényleg a másolttal, ha lesz lehet-e majd coopot játszani?
Hogy működik(felcsatlakozik egy serverre, vagy a haver ipje kell?
Egyáltalán megéri megvenni a coop meg versusért?
A válaszokat nagyon köszi! -
CUCLI #3160 na így már rémlik? -
#3159 Még pókháló is van?
[ bevizel ] :D -
#3158 Umm hát nem egészen ismerem fel a helyet ahol vagy... -
CUCLI #3157 sorry a méretért de itt mit kell csinálni?
-
#3156 Oke, de inkább a befejezésnél maradjunk mert a 100-100-ra max. érettségi után lesz időm :) -
#3155 most kezdek azon a ponton lenni, hogymár nagyon kiváncsi vagyok a gamere. Eddig el-el voltam, de már izgatott lettem itt a kommenteket és képeket nézve. -
#3154 Na jó megyek aludni. Lacc: jólenne holnap végre befejezni a coop kampányt. (esetleg elkezdeni megcsinálni full 100-100%-osra őket ha gondolod). -
#3153 Én is tolom majd holnap.Remélem fog menni. -
#3152 Nem, Laccnak köszönhetően viszont van Versusom :) -
CUCLI #3151 +vetted teis? :) -
#3150 Majd valaki csináljon egy IRC csatit, ahol gyülekezhetünk, mert 4-en tuti a móka :) -
#3149 Na, én is megvettem a gémet, szóval majd valamikor coop-azhatok én is valakivel... -
CUCLI #3148 nem akarsz coopolni 1et? :D
-
#3147 Na holnap mindenképp versusolunk, most toltam 1-2 menetet és baromi jó volt :D Merc. voltam, nagy nehezen sikerült is lelőni egy kémet (nem gondolta, hogy gázmaszkom van... :P). -
#3146 Ehhez azt szólom, hogy ez az egyik, ami csak USB-s meghajtóval megy, NFOrce fórumon már belinkelték pár napja. -
#3145 Gyanús, hogy ez is csak Clone és nem rendes feltört változat. -
#3144 Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD.Alcohol.Clone-PiZZaHut
ehez mit szóltok
aki kiakarja próbálni adok müködö ftp címet... [pm üziben] -
CUCLI #3143 na. nem akarunk egy kicsit multi? coop? versus? valami :) -
#3142 mondasz vmit ; ) -
#3141 szerintem gyüjtögesd a pénzt, aztán ha megvan akkor megveszed, ha előbb kijön, mintha összejönne rá a pénz akkor gazdagabb lettél a megtakarított összeggel. :-) -
#3140 Utóbbi :) -
#3139 van olyan verzió, amit trüközéssel lehetne használni??? halottam vmi alcoholclone-ról, amit külső usb-s dvd-vel lehet nyomatni (vagy valami ilyesmi : ) ). esetleg van más?
vagy még mindig várni kell és gyűjtögetni a pénzt? -
#3138 Nforceon nyoma sincs. Úgyhogy kamu. -
dogjoy #3137 na jó nincs sehol semmi -
dogjoy #3136 ftp://WOW:[email protected]:81/ itt a cím -
#3135 De nem ám. -
dogjoy #3134 Szerintetek nem fog működni? -
dogjoy #3133 má 300mb lejött, ne szórakozzatk már:) -
dogjoy #3132 mi akkor ne töltsem????? mos mi van???? -
#3131 LOL -
#3130 NUKED... :))) Felejtsd el sztem... -
dogjoy #3129 ez most kamu???? mer feleslegesen nem szedem le -
dogjoy #3128 ez nem az ez scct-iso-crack-team-nuked.01..... ilyen a filenév -
#3127 Mivel a méretére 1.55GB-t írnak elég nagy kamu lehet... :)))