Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(jobban izgatna most egy másik Unreal motoros játék, aminek a fordításával jelenleg a kutya sem foglalkozik...t'od mé'k az... 😄)
Különben meg van mégegy zavaró dolog: ahogy néztem ebben már egyáltalán nincsenek feliratozva az NPC-k egymással történõ párbeszédei, s ha jól emlékszem, akkor a Fisher-es vallatások sem...
Az elõzõ részekben azért ezek legalább részben feliratozva voltak...bár érdekes, hogy a Pandora hazai verziójában pl. feliratozva lettek olyan NPC-s párbeszédek is, amik az eredeti angol nyelvû verzióban nem voltak!
Biztos lesz megoldás...de egyrészt azért megvárnám a hivatalos magyarítással kapcsolatos fejleményeket, másrészt pedig ha gameplusz kolléga ráugrik, akkor nem orozom el elõle a zsákmányt... 😊
Egyébként megint a ps2-es tulajok járnak a legrosszabbul: pc-re és xbox-ra úgy hirdetik, hogy a mûfaj királya és ennek megfelelõ pontozást kap mindenhol. Viszont a ps2 csak 85% körül regnál.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ki is nézem belõlük : )
majd megoldják a crackelést, nagy fiúk : )
SZerintem direkt csinálták...<#hehe>#hehe>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
de legalább crack nélkül felkerülhetne már (egy clone), mert hallottam vmi starfuck progiról + trükközésrõl, amivel talán megkerülhetõ a védelem
áááh a szívbaj jött rám... <#nyes>#nyes><#violent>#violent><#gonosz2>#gonosz2>
A PC verziót meg vehetjük, meg lehet a boltban.
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
PS2-re kijött! <#hehe>#hehe>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
`Take a look to the sky just before you die`
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
<#lama>#lama><#wilting>#wilting>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
http://www.nforce.nl/
nekem nincs dc-m vagy torrenem vagy mi szal én smswebrõl szedem ami még biztos egy nap mig felrakják
Dx1 Dx2 Beyond good& evil stb!
Nincs olyan program amiért Én így epednék!Na jó a Prince folytatásán kívül! Annyi Jó játék jelent meg mostanában. Én ráérek, ugyis patcholni kell egykétszer amire tökéletes lesz!!!
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
...azért ha már 100-adszorra kerül majd be ugyanaz a 2-3 szöveg, akkor ne tétovázz! 😊)))))
Minek kell teleröfögni a topikokat a warez-várakozás idõszakban???!!! 😊)
(Hmuda, ne remegjen meg a kezed a "törlés" gomb felett!!! 😄DD)