10611
-
#3287 Hmuda! Miért zavartad el? Nem voltál te ilyen! -
#3286 Attól, hogy megsértődsz még nem lesz jobb. Csak segíteni akartam. :P -
Vizsi #3285 aha, értem, akkor leszarom...további jo beszélgetést.. -
#3284 Nem, noobság, hogy a vinyódról próbáltad betenni, ami nem fog működni. Töltsd fel a galériádba és onnan linkeld. -
Vizsi #3283 az noobság h egy számomra kedves képet betettem? -
Vizsi #3282 ez mire vonatkozik? -
#3281 Mindenki noobként kezdte, de majd mindenki belejön. :-) -
Vizsi #3280 thx hmuda, elöször másoltam be képet... -
#3279 Eh, töltsd fel valahova.
Rakd fel a galériádba pl. -
#3278 Micsoda warez van már itt
Ember én még nem is vagyok 12 de meg tudtam venni -
dogjoy #3276 Majd odaírom, hogy sorsoljanak már ki ezt, meg hogy ez meg az már megvan az nem kell... -
#3275 -
Prince007 #3274 Naná, tesznek még hozzá egy WoW-ot GameCarddal is. -
#3273 inkább fizetek 11,000Ft - x (= a legolcsóbb játék a "terméklistán"..) forintot ezért a játékért ,minthogy valami sh1t cuccot kapjak(úgysem lesz annyi szerencséd, hogy valami "ötezerfeletti" szoftvert kapsz)
... -
#3272 Igen?? Bármit? -
#3271 nem, egy a terméklistájukban található szoftver -
#3270 Ha a kis műanyag bábúra gondolsz akkor pont az volt a visszatartó erő, hogy tőlük vegyem meg. -
#3269 aki megveszi az az automexnél vegye mert kap hozzá játékot(mert meghaladja a 10 000Ft-t a játék ára) és, ha személyesen veszi át akkor kap posztert is -
#3268 Jogos.
Csak cseppet idegesítő, hogy szopunk itt a crackvárással...Mármint aki nem veszi/kapja meg.... -
#3267 Jólvanna. -
#3266 Szerinted a Reloaded és tsai. nem próbálkoztak meg mindennel eddig? -
#3265 Valaki kiprobálta már azt a módszert ami a Secong Sight-nál volt? -
#3264 Már volt. Ezek mellett USB-s és az nforceon sincs kint. -
#3263 Splinter Cell: Chaos Theory *DVD* Alcohol Clone - PiZZaHUT
1 - Unpack
2 - Burn it with alcohol 120% 1.9.5 b2802 (profile: starforce 1/2/3)
3 - Install the game
4 - Disable all your IDE-CD/DVDROM (dont use sfnightmare or tools like that)
5 - Put the burned dvd into a USB interface DVD-ROM
6 - Run the game, and enter this CDKEY: xxxxxxxxxxxxx
7 - Enjoy -
#3262 Rakétabázis 1
Rakétabázis 2
Rakétabázis 3
Csak linkelem, hogy aki nem akarja megnézni az ne nézze meg. -
#3261 Normálisan nem lehetne? Egyszerűen jelezte, hogy majd neki is meglesz a gém és valószínű szeretne majd ő is coopot nyomni. -
#3260 Egyrész tanulj egy kis jómodort, másrészt meg vannak akiket érdekel, mert növekszik a közösség. -
#3259 Ne haradudj pajti, de ki a faszt érdekel? -
#3258 megkapom névnapomra(14-én) a gamet -
dogjoy #3257 romlani már úgysem fog!!! :) -
#3256 NA!
Megpróbáltam mindent amit lehetett...egyelőre no crack, se jó patch, se jó semmi...szóval most jön a legrosszabb időszak:
warez már megvan, crack meg sehol....vicces -
dogjoy #3255 amúgy meg hülyék lennének ha lenne egy védelmük, és 2 fajtába adnák ki a játékot, az egyikre rátéve a semmilyen védelmet... -
#3254 Szerinted ha tényleg safedisc lenne rajta akkor már nem csücsülne kint minden létező warezsiteon? -
Latency #3253 Az usa verzión nem SafeDisc 4 van? Mer ha igen, azt nem nagy szám lenne feltörni! -
dogjoy #3252 na mivan azzal az usa cd versionnal? -
#3251 AKINEK EREDETI EZT A KÓDOT CSEKKOLJÁTOK MÁR LE!! thx
FUT3G-BZYA3-EF4QY-8E3MG-99H6L
EZ NEM SERIAL!!!! -
dogjoy #3250 ok KÖSZI, már csodálkoztam is hogy nem vettétek észre!
Megreneltem, holnapra meglesz!!! -
#3249 hykao ma 14:36 | Privát | Galéria | Válasz | #3205
NEM
Válasz 'dogjoy' üzenetére (#3199)
Hmuda ma 14:31 | Privát | Galéria | Válasz | #3204
SF3. Gondolkozz...
Válasz 'dogjoy' üzenetére (#3199)
Ha már kérdeztél egyszer valamit akkor legalább a fáradtásgot vennéd, hogy megnézed érkezett-e rá válasz. :P -
#3248 A multis serial az egyedi, különben tört játékkal is lehetne neten játszani. A kiadott serialokat regisztrálják, csatlakozáskor pedig a szerver ellenőrzi. -
#3247 A másik kulcsnak 100%, hogy egyedinek kell lennie, mivel azzal érvényesíted a felhasználónevedet online játékra. Gondolom a síma CD-kulcs azért nem egyedi, mert egyrészt tényleg felesleges egyedit csináltatni, mert csak magának a játéknak az aktiválásához kell, félkézzel csinál akármelyik crackercsapat generátort, plusz mint látható van eléggé erős védelme a játéknak, hogy pont emiatt kelljen aggódniuk. Viszont az online kulcs már 100%, hogy egyedi.