Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
jó az, kicsit túlozva van de tetszik

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

jah csillog csak nem egészen igy 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hmuda
Szerintem se undorító. A fém megvilágításnál csillog. Hát igen, a fém már csak ilyen csillogós...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nc 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jAsOn VoOrHeEs
Én is olyat nyúztam egy jó két évig, most pedig egy Ati 9600 XT-m van, de nem érzem magam biztonságban vele! <#wilting>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hmuda
Azt ugye tudod, hogy látlak?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Amse
<#szomoru1>Asszem marad a gef3 ti 200, mert azon nincsenek ilyen csirivili effectek. 😄

Solid Snake
Olajosz a falacka 😊
dehogy undorito hol élsz te ?
éjjen <#idiota>

jAsOn VoOrHeEs
csak bevan lakkozva! <#idiota>

jesszusom, ez a csoda csilivili fal valami undorito, farcry szindroma <#rinya>

jAsOn VoOrHeEs

<#wow1><#guluszem1><#csodalk>

<#vigyor1>

hát látod,az katasztrófa lenne a mi életünkben
Hmuda
Bocs csak megejtettem a délutáni szesztámat...

jAsOn VoOrHeEs
Az a gáz, hogy ezek után ( ha netalántán nem sikerül majd feltörni a CT-t ) akkor sztem egyre több kiadó fog majd példát venni az ubiról és fogják majd ellátni a játékaikat SF3-as védelemmel.
Amivel megint csak mi szívunk... <#gonosz3>

tigeroo
nekem most 7.000Ft-om van (lenne..) erre a gémre😊
Hmuda
Én HL2-t nem vettem meg és nem is bántam egy pillanatig sem. :-)

jah igen ezt kihagytam :<#violent><#gun>
starforce
fitutufi
lol<#gonosz3>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

áhh azért annyira nem fontos hogy kijöjjön,szivesen várnék rá még pár honapot...
alph4
Lassan ki kellene jönni a Crack-es Edition-nek! Nemde?!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

hykao
Hmuda ritkíthatnád kissé a sorokat mostmár... 😊
Captain Sparrow
ja ezaz..már jön az a Stolen vagy micsoda...monnyuk az egy elég rusnya hamisitvány

Lacc
Nem tudom multiban lesz-e kés, esetleg az lehet ilyen. De ha nem, az se zavar nagyon, nekem a nyaktörés éppen elég. Kémmel elegánsan kell megcsinálni a feladatot, az õröket csak szivatni kell 😛
Az viszont igaz, hogy lehetne kicsit több merc is.
aamugy szvsz a versus mod jobb lene monyuk 2spy vs 4-5 merc ugy hogy nagyobb , több lehetõséget nyújtó mapok legyenek, esetleg spynak is legyen valami nagyon korlátozott töltényû emberi élet kioltására alkalmas fegyvere 😊

jah ez nekem is teccet bene, csak hát ugye pandorában még nagyon új volt..., msotmár kevésbé sajnos, és elöbb utobb ez is el fog szaporodni szerintem

Lacc
Éppen ezért én szivesen támogatom 😊 Nagyon élvezem az õrök kicselezését, mindenféle bizbazok használatát. Pláne igy lesz jó szerintem, hogy a társad már aktivabban tud segiteni neked.
cs-vel egyetértek... de szvsz ez is sajnos max anyiból jobb hogy mgé viszonylag új stilus :/

A multirol a véleményeddel nem igaz értek egyet hogy gyorsan megunható.PL ott a CS amit, én se értek hogy a picsába lehet évekig az Aztékon meg a de dust2 el lenni. De hát millióan nyomják. Valami csak van benne.

MIA F.SZ VAN MÁ EZZEL A JÁTÉKKAL.MOST AKKOR MEG KELL VENNEM EZT IS WAZZ???

van de ez sg forumtol nem nagyon várható el... pont emiatt lett elég népszerû mert kicsit többet megenged mint sok más forum...

fitutufi
de ez van 😊

nem kéne de ez van..., és nézd meg amig nicns warez ha 5 ember megveszi akkor már sokat mondtam ..., abbol meg nem fog valami orbitális társalgás kisülniami még a te kényes izlésednek is megfelel...

Lacc
Pedig van benne igazság.
fitutufi
<#ejnye1>

jah EztVeddMeg- be mi?<#nyes><#email>
Mi az, hogy semmit téma nem jó? A játék a téma. Miért kell minden topikkal végigjátszani, hogy várunk, offolunk, megjelenik a warez, 1 hétig az megy, hogy honnan tölthetem le, letöltöttem de szar, nekem jó te vagy a béna, másik hétig, hogy nem indul, újratelepítettem, köcsög vagy nekem megy, rakd újra az xpt, másik driver... Egy ilyen jó játék mint az SC3, és oldalakat kell lapozni, hogy értelmes hsz-t találjon az ember. Lehet hogy a site már Informatikai és Tudományos Hírmagazin, de a fórum még SuperWarez... Nem kéne így lennie.
jah énis, én szvsz várok warezre és ha addig nem jön ki amig 2-3k lesz a game akkor emgveszem 😄DD

Lacc
Nekem az elõzõ rész is nagyon tetszett, fõleg a multi miatt. Igy legalább akkor is tudok majd kivel játszani, ha már nem lesz senki a gittel 😊
én nem,inkább fizetek egy honap privát ftpre
én annyit azé adnék érte 😊

http://thenamelessphoto.com/

fitutufi
bejön amit mondtam, hogy ápr 1-jén jelenik 😉

ahogy mondod,sztem még 2000 forintot se ér
pontosan
amugy van ami emgér de az kruva ritka és erõteljesen multi orientált általában 😊

Smuge
Kitartás már nem kell sokat várni! 😊 10e Ft-ot meg nem ér meg egy játék sem, föleg nem ez

Solid Snake
<#hehe>
Lacc
Én a hl2-t is megvettem. Igaz csak egy kupont vettem ami "leesett a kamonról" 😄DD
én is várok még kicsit

http://thenamelessphoto.com/

azért bekaphatnák az ubiék az összes faszomat hogy ilyen védelmet tettek a játékba.