Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://thenamelessphoto.com/
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Amúgy meg tapló-e vagy? 😛
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Elnézést 😊
Az elsõ részben nem is volt zavaró, a másodikban ha éjjellátó nélkül mentél akkor sem, de éjjellátóval valami förtelem volt.
az emg hogy kevesebbet ülnénk a gép elött röhely..., akinek van akaratereje az amugyse ül ott éjjel nappal akinek emg nicns az akkorse fog..., max aknakeresõzik, vagy nyomja régi gameket...
(ott a hozzászólásom jobb alsó sarkában, hogy kinek a hozzászólására ment válaszként)
Mint lentebb már írtam: se a Splinter Cell, se a SC Pandora Tomorrow nem támogatta az élsimítást! (rá lehetett erõltetni driverbõl, de az elsõ résznél átvilágítási, a második résznél pedig már az átvilágitásin kívül még egyéb problémák is voltak élsimítással sajna...)
Szerencsére a Chaos Theory már támogatja az élsimítást, ráadásul a játék menüjébõl is tudjuk állítani!
Tehát hiába van teszemazt CSOCSOnak X850XT-je, akkor is csak ugyanazt az 1.1-es PS-t fogja csodálni a játékban, mint a Gef3 tulajok... 😊
na mindegy ugyis kideröl szerintem ha holnap nem lesz fent akor kamu
Kicsit mindenki felállna a rohadt gép elõl...nameg nem játszana mindenki mindenféle szarral...csak azzal a pár játékkal, ami tényleg érdemes lenne rá, hogy pénzt adjunk ki érte...
Ezenkívül: kevesebb warez - több eladott példány - olcsóbb játékok (na jó ez utóbbi nem egyenesági következmény...de nem elképzelhetetlen...)
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://217.160.107.15/index.php?inc=2.1&id=388
Diese Seite dient ausschließlich zum informieren über die neuesten Releases. Hier gibt es keine Releases zu erwerben. Es wird auch nicht befürwortet. Fragen diesbezüglich werden nicht beantwortet!
© 2004 by xRel - Release Source v0.1 - All rights reserved / Design and Script by ZeDeRom / Optimized for
Inkább a kopó falat sry...<#vigyor5>#vigyor5>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
A Pandora Tomorrow éjjellátó módban nálatok is cikk-cakkos volt? Próbáltam állítgatni élsímítást, grafikát följebb tolni, de mindig ugyanolyan maradt 😞