Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mimimi? Nem tudják feltörni vagy mi van?
fitutufi
baxik kijönni...baxxák meg...<#duhos2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nos emberek ugy néz ki ez a másolás védelem,megdöntötte a kalozkodást
Jo reggelt, eljött a nap ma megjön végre a game...<#vigyor2> akinek van kedve majd tolni a coop -ot az szoljon aztán legyürjün a sok rossz arcut..<#violent><#violent><#gun><#gun><#wave>

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Hmuda
Na remélem a CD-Galaxis futárszolgálata tartja a formáját és reggel nyolcra szépen be is zuhan a matéria. Most sajnálom, hogy sziesztáztam délután, így nem fogok tudni elaludni. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

jAsOn VoOrHeEs
Én már csak akkor hiszek ennek ha nforceon is kinnt látom, hiszen holnap április 1.! <#nyes><#eplus2><#eplus2><#ravasz1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

grebber
Na én lépek SC3-as "megjelenéssel" tarkitott szép álmokat mindenkinek.

Next PC upgrade: 2022

😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Lacc
😛
nem bírom tovább<#falbav>

http://thenamelessphoto.com/

Sadist
Splinter Cell Chaos Theory

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

grebber
Hát ez sincs kizárva.

Next PC upgrade: 2022

valami van ezer a szaral magamnak irtam pedig tiedre klikeltem
jólvan na csak vicceltem nem kell mindjárt felkapni a vizet
Sadist
Így legalább lehet látni, hogy kinek a hozzászólására válaszoltál.
Amúgy meg tapló-e vagy? 😛

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ok igy jó<#mf3>
amugy ez az nfo gyanusan olyan mintha champin ship manager 5 nfojárol koppintották volna...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
Bagoly mondja verébnek <#banplz>
Elnézést 😊

Sadist
Válasz gomb plz htx!

nem de mindegy bocsi
Sadist
Az igaz, hogy nem támogatta, de éjjellátónál sokkal cikk-cakkosabbak voltak a poligonok szélei. Kb. 4X olyan cikk-cakkos...
Az elsõ részben nem is volt zavaró, a másodikban ha éjjellátó nélkül mentél akkor sem, de éjjellátóval valami förtelem volt.

ez eléggé nézõpont kérdése szvsz...
az emg hogy kevesebbet ülnénk a gép elött röhely..., akinek van akaratereje az amugyse ül ott éjjel nappal akinek emg nicns az akkorse fog..., max aknakeresõzik, vagy nyomja régi gameket...

hykao
Hmm, nem IE-t használsz? 😊
(ott a hozzászólásom jobb alsó sarkában, hogy kinek a hozzászólására ment válaszként)
hykao
Sajnos nem csak éjjellátóval volt olyan...
Mint lentebb már írtam: se a Splinter Cell, se a SC Pandora Tomorrow nem támogatta az élsimítást! (rá lehetett erõltetni driverbõl, de az elsõ résznél átvilágítási, a második résznél pedig már az átvilágitásin kívül még egyéb problémák is voltak élsimítással sajna...)

Szerencsére a Chaos Theory már támogatja az élsimítást, ráadásul a játék menüjébõl is tudjuk állítani!
én hykaonak mondtam hogy ezt kinek mondtad lehet hogy igazad van
hykao
Hogyne lennének! Egyelõre a Gef6-os széria tulajokat kivéve, minden más videokártyás emberke ugyanolyan csillogásban fog részesülni, mert a játékban csak 3.0-ás vagy 1.1-es PS van! ...a 3.0-át meg ugye egyelõre csak a Gef6-os széria tudja...az 1.1-et pedig már a Gef3 is!
Tehát hiába van teszemazt CSOCSOnak X850XT-je, akkor is csak ugyanazt az 1.1-es PS-t fogja csodálni a játékban, mint a Gef3 tulajok... 😊
igen azt nem lehet hogy még nem javitota ki
na mindegy ugyis kideröl szerintem ha holnap nem lesz fent akor kamu
Sadist
Már vissza is szívtam.

mivan ezt meg kinek mondod
Sadist
Itt viszont 1 CD-t ír. Azt hittem, hogy csak elírás, de ha megnézitek, a többi játéknál ami DVD-s nem rontották el :/

hykao
Lószart szívnánk...
Kicsit mindenki felállna a rohadt gép elõl...nameg nem játszana mindenki mindenféle szarral...csak azzal a pár játékkal, ami tényleg érdemes lenne rá, hogy pénzt adjunk ki érte...
Ezenkívül: kevesebb warez - több eladott példány - olcsóbb játékok (na jó ez utóbbi nem egyenesági következmény...de nem elképzelhetetlen...)
ja de már nforcen is volt hogy elirták cs irtak dvd helyet persze nem magyarázok mert nem én csináltam én csakk olvastam azt mondom megosztom veletek de remélem igaz
alph4
1 :.......... DISC(S) Szerintem DVD-s akkó 😊

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

alph4
Holnap kiderül! Szerintem igaz, és bízok is benne! Ugyhogy este imádkozzon minkenki hogy reggelre a neten legyen az cucc!<#worship><#vigyor2>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Sadist
Nekem kicsit gyanús, nem úgy volt, hogy Starforce védelme van? :S

bocs ezt nézétek meg nem tudom ne me kamu de nforcen forumon adták
http://217.160.107.15/index.php?inc=2.1&id=388

Diese Seite dient ausschließlich zum informieren über die neuesten Releases. Hier gibt es keine Releases zu erwerben. Es wird auch nicht befürwortet. Fragen diesbezüglich werden nicht beantwortet!
© 2004 by xRel - Release Source v0.1 - All rights reserved / Design and Script by ZeDeRom / Optimized for

rorr
Én láttam gf3 ti 128mb-os videókártyán egész korrekten futott!!!

rorr
igen de az azért volt mert különben kurva lassú lett volna!dehogy miért azt nem tudom

ez már tényleg jobb egy fokkal

Sheke
egyépként kössz hogy raksz képeket

Le Parkour

threeman
ha vasból van és nem hemörájttal van lekenve, tud

jAsOn VoOrHeEs
A fal az tud rozsdásodni? <#fejvakaras> <#wilting>

Inkább a kopó falat sry...<#vigyor5>

jAsOn VoOrHeEs
Na ez pl. már nem olyan csilivili <#idiota>

Mág Fisher koma is megcsodálja a rozsdásodó falat! <#nyes>

tigeroo
olyan mintha nagyon szépen megcsinálták volna a grafikusok<#vigyor>
Olyasmi mintha a rozsda frissen lenne festve .<#idiota><#banplz>

tigeroo
persze , de sajnos csak kitöltheted...
a csekket még ma, ha nagyon sietsz!!
Aha..Cdgalaxis meg a többiek.

Danman
Lehet már tölteni vhonnan?Ha igen honnan??

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sadist
Azért egy pici élsímítást még kaphatott volna <#wink>

A Pandora Tomorrow éjjellátó módban nálatok is cikk-cakkos volt? Próbáltam állítgatni élsímítást, grafikát följebb tolni, de mindig ugyanolyan maradt 😞