Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
razor1394 Posted: Fri, 1st Apr 2005 17:09 Post subject:
Moderator
Yes, good. Now everyone knows It's fake, thanks.
__
szal..
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
<#idiota>#idiota><#wilting>#wilting>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
annyuk picsáját😊
Nincs ezeknek szivük!!!<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun>
Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
sztem szánalmas,aki télleg él az áprilisi tréfával,legálabb annyira,mint a húsvéti locsolás😊ennyi
lehet fake
`Take a look to the sky just before you die`
http://www.nforce.nl/index.php?m=nfo&id=87600
De azért bízzunk a csodában!
A feka az mas...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
fake...
Bár április 1-jén mindet eltudok képzelni! <#nemtudom>#nemtudom>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Nem gyanús pöttyet???
PSN ID.: Beegabor
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.