Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
MERT ÁPRILIS ELSEJE VAN ********!

akkor miertvan kint....
itt

rezsofiz
Figyelj. A játék NEM jelent meg!! ÉRted? Csak kamu!!! Mert április elseje van! Becsaptak minket!! Nincsen game! Majd szolok ha lesz

sazl : c

Amse
Te most húzod a népet, vagy tényleg nem érted?Szótagoljam, hogy megértsd?Még nem törték fel szóval nem lehet letölteni!

Dynamic
mitcsinltak poennak?😄

Glpetyus
Jézus...

rezsofiz
Jézusom ez olyan szánalmas amit az nforcenál csináltak áprilisi tréfa néven. Ezek az ápr tréfák lassan nem poénok hanem valami értelmetlen szánalom nemtommik. Nevetséges.

sazl : c

normaliiiss linkeeeeet

uhm, fogagyunk hogy kamuztál életkornál... 8nál tuti nem vagy több...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah de, deez nempoen eniskabb sirok, normalis link amin nem hulyeseg van

k8bal
???

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Thanatos nemjonbe!

ugyan hagyd.
engem is izgat a dolog picit de én húzok is levezetni fcben 😛

http://thenamelessphoto.com/

Dynamic
Egek akkor én mit töltöttem le??....Eddig 4 giga<#ijedt>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amse
Én nem hiszem el, hogy ennyire érthetetlenek 1esek.<#shakehead><#falbav>

eheh, minyá összecsomizom win könyvtáramat és felvágom valahova splinter cell3 néven az iylen észlényeknek...

fitutufi
lámer<#wow3><#lama><#wilting>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

nah, marcsak link kene ahonnal lezuzzuk😊ha valaki tud azonnal irjabe!mindenki keresgeljen😊

leslieboy
NEM!Április tréfát nem tudsz tölteni!<#vigyor>

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

ha végig olvastad volna nem krédeznél akkora baromságot...<#idiota><#idiota><#idiota>

DONGUBA
Na most akkor vegigolvastam es..........toltheto vagy nem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<--0FF-->
Hát ebben a szomorú ,hogy a gyerek ezt tök komolyan gondolta és még õ volt megsértõdve ,hogy lelámáztam és elküldtem melegebb éghajlatra. kb.
<--0N-->

fitutufi
jujj most veszem észre 😊))
dúrva... 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

k8bal
<--0FF-->
én nem az üzenetedre válaszolok hanem az aláírásodra... Ez télleg dúrva! lol! Küld át neki a linket! 😄
<--0FF-->

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Glpetyus
😄DD

Crem
hihetetlen...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

rajtavan!aa vegrreee!!!!!<#mf1><#taps><#wink><#wink>

pontosan.
jó kurva muterjukkal szórakozzanak b+ azzal...
áh de megütnék most valamit/kit

2005-04-01 PC Game ISOs Splinter Cell Chaos Theory (c) UBISOFT HOODLUM 94x50 MB
3.9

fitutufi
elsõ ilyen jellegû hozzászolás > ma 15:47

fitutufi
akkor olvass vissza please ha nem vágod

james69holden
Hát olyan régóta nem lehet szerintem mert kb. 2 órája néztem az NFOrceot és még nem volt rajt
Meg mi ez a csicska szöveg? "ne lámázz" <#lama><#ejnye1>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

igen starforces, de olvasatok vissza...<#idiota><#idiota><#idiota>

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Hmuda
Felmész a coop multira és ott vannak a szobák mint a legtöbb multis játéknál. Ott gyülekeznek az emberek, csinálják sorban a játékokat és lehet csatlakozni amelyikhez jólesik.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fitutufi
jajj ne má, mióta errõl beszélünk
ne lámázz<#gonosz3><#buck><#szomoru1>

ati2002
azé' nem megy, mert április 1 van!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

james69holden
Ugye nem mondjátok komolyan hogy ami kinnvan NFOrceon Splinter Cell PC-re az nem mûködik????
Vááááá, megbolondulok..
Miért ilyen nagy Dula Layeres lemezre kell írni?
Meg miért nem mûkszik? Starforceos?

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

én egy ilyen gépröl tolom: intel pentium 3ghz, 512 ddr, ati radeon 9800 pro -->> 1024*768 high textura quality meg mittomén , igaz "csak" shadder 1.1..tökéletesen müködik! neked miylen vasad van? min gépigény: 64mb-s directx9.0c támogatásu vga, min intel 1.3 v amd hasnonlo kategoriáju proci, 256 ram, gef mxet nem támogatja, amugy ati 8550 fölött elmegy a doboz leirása alapján!

k8bal
Ez engem is érdekele!

Amse
És partnert hol találsz?Megbeszéled valakivel?

Hmuda
Hát tömören ennyi:

Van két ügynök (meglepõdtetek mi? 😄).
Egyiknek piros, a másiknak kék a headgearje.
Vannak helyek ahhol megfelelõ páros mozdulatokat lehet csinálni (emberi létra, bakot lehet tartani, stb).
Ezeket úgy kell megcsinálni, hogy az egyik ügynök beáll a megfelelõ pontra, megnyomja az F gombot (coop button), ekkor szól a másiknak, hogy gyere Gyuri, az odaáll elé, és õ is megnyomja az F gombot. Ezzel szépen végre is hajtják az akciót.
Ezekkel a mozdulatokkal kell együttesen lenyomni a coop pályákat.

Kedvencem az volt, amikor három õr bent beszélgetett egy szobában. Szólok a társamnak, hogy vegye elõ az SC-t, én kinyitom az ajtót, õ meg leszedi õket. Ilyen tökéletes csapatmunkát még nem láttam. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Amse
Még 1x felteszem a kérdést, mert teleszemmeltétek azóta a topicot.
SZerintetek lehet kapni már Cora-ban vagy Electroworld-ben?

ThugEdge
akinek már megvan írjon má vmit a gépigényrõl/milyen vassal tolja

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Amse
Hmuda:
Írsz majd 1 kis beszámolót a coop módról?Hogy mûködik és 1általán milyen?
Jó lenne már mást is olvasni nem csak a "jajj remélem nem április 1-je i tréfa" meg "már kint van szóval nemsokára tölthetjük"

Hmuda
Valakinek sikerült eltüntetni a kezdõvideókat? Én nem találom egyik INI-ben se a megfelelõ sort, hogy kiszedjem õket (okádnom kell már tõlük).

na majd fent lesz egyszer most már ki kell birni mert már megjelent
ez biztos
kcsbubi
tessék

&#8222;Legyen benned szeretet mindenki iránt, senki sem más mint a többi.&#8221; http://finomoldal.atw.hu

ott én is felkaptam a fejem! amugy nagyon faja a game, drukkolok nektek h tudjátok ti is élvezni! de ha nem sikerült feltörni, akkor én azt mondom h megéri a pénzét!