10611
-
#3647 nem indul így!!! -
Thanatos #3646 :DDD -
#3645 Valaki nyisson neki egy topikot! :D -
#3644 a: Szia! :) Várom a kérdéseidet!
q: szerinted is unalmas, hogy mindenki állandóan a játék tört verziójáról karattyol éjjel-nappal a topicban?
a: Neee, most ezt ugye nem komolyan kérdezted?
q: de
a: Igen.
q: naugye
a: Végülis igen. -
#3643 Mega lol! -
#3642 LOL!
-
#3641 ...de a starforce ellenáll még a legmakacsabb foltoknak is.. -
#3640 LOL! -
#3639 Bombázzuk le a starforce-ot a szemét védelme miatt!!! -
#3638 automex, ma költöztek el és egyik boltjukban se volt -
CUCLI #3637 melyik bót? -
#3636 elfogyott a boltban a splinter cell 3 -
#3635 Pontosabb a célzásod. -
Spunge #3634 hat sracok ez amit most kiiatak 1 szar
meg kell varni mig rendesen feltorik
vagy fasz tudja -
#3633 hát nemtom nekem ezt hozta ki :D
-
#3632 hát ez qrvajó:) Lehet hogy tud valamit a gép? -
CUCLI #3631 nem akarsz coop? :) -
CUCLI #3630 a foregrip cucc mire jó a nagyobb stukkernál? -
#3629 -
Thanatos #3628 nekemis :P -
#3627 Nagyon viccesí:( -
#3626 hat nekem is boven eleg lenne :) -
#3625 Nekem az is elég lesz, ha úgy el fog indulni, mint a Second Sight...ennek egyelőre egyetlen akadálya az, hogy a Starforce Nightmare jelenlegi verziója még nem "kompatibilis" a Splinter Cell 3 Starforce verziójával...(mert az ugye újabb mint a Second Sight-é...)...szal várni kell az újabb verziójú SN-re... -
#3624 Hát itt valami rekord lesz feltörési időt tekintve. -
#3623 igazad van, de ott nem egy egyszeru crackfix-el volt megoldva a dolog, hanem kicsit macerasabb volt. tehat ha egy egyszeru crackelessel elindulna a jatek akkor kinn lenne nforce-on. -
#3622 vagy nem ;) -
#3621 Ahogy az eddigiekből kivettem kiírod a gamet beteszed az USB-s dvd rom-ba aztán játszol... -
Thanatos #3620 jobb mint a kocsma mi? :) -
#3619 Elárulom, hogy az a crackfix is FAKE!!!! Máshonnan is szedhető, sőt az még ingyé' is van.....
Nincs még itt semmi működőképes.
JA!Tudom h már volt róla szó, de aki vágja, hogy PONTOSAN hogy működik USB-s DVD-ROMmal a téma, az küldhetne egy privátüzit...mert már vagy 2estét csak ezzel basztam el. -
#3618 innen :) -
#3617 Honnan lehet letölteni a Starfuckot?Linket plz!!!Az egyik fórumon azt írják,hogy starfuckkal lehet hogy megy csak még kéne hozzá a crack! -
#3616 faxa banner -
Spunge #3615 es akkor nincsen valami ami ki keruli vagy valami?? -
Prince007 #3614 Igen. -
Spunge #3613 nekem megvan a jatek scak telepites utan ker 1 cd-kulcsot
es beirtam 1 nem fogata el.
most mivan csak eredeti cd-kulcsal mukodik??? -
#3612 Akinek fennvan a demó a gépén, belinkelhetné ide a demó .exe-jét, esetleg meg lehet próbálni azzal elindítani, vagy valamiféleképpen összefésülni a demó fájljaival...volt már rá példa, hogy célravezető volt... -
#3611 swf-et nem tudsz, csak url-lel belinkelni... (illetve tudsz...csak nem fog megjelenni...lesz helyette piros X) -
#3610 Ez az!! -
Drex #3609 -
#3608 Ez így nem igaz! Hisz a Second Sight sincs kihírezve, de már sokan végig is nyomták... :)