10611
-
#3688 MEgpróbáltam bemásolni a DEMO könyvtárába DATA mappát és úgy elindítani a DEMOt de akkor azt írja ki,hogy "splintercell3chaostheory.exe hibát észlelet ezért leáll." Ha a System mappát is bemásolom akkor a rohadt Starforce 3-t is bemásolja.HELP? -
#3687 Az sirály lenne! -
djcom #3686 Tudsz egy magyar nyelvű leírást róla vhol?
Mert érdekelne -
#3685 ne csigázz:) -
#3684 Na erről beszéltem, hogy volt már rá példa, hogy ilyen módszerrel el lehetett indítani...csak ügyelni kell, hogy miket másolunk be... :) -
#3683 esetleg a Nero ImageDrive, mer végülis az is virtuális meghajtó
és az nincs felsorolva itt
bár nem tudom, h számít-e az valamit
-
#3682 nem akarom továb fonogatni a crackes kalácsot,de ezt találtam:
I heard if you copy files from full version chaos theory to demo version, then game will works fine. I don't have full yet, so somebody could try and tell is it works.
nekem még csak a demo van,szal ha vkinek van kedve próbálja,aztán gyanítom ez is zsákutca -
#3681 -
ACE #3680 Ebben biztos vagy, vagy csak így gondolod? Tudod hogy működik a Starforce védelem? Olvastál már valaha róla? -
#3679 Ez azért van mert az UBI csúnyán elcseszte a netkódot coop-ban. Vedd le minimumra a grafikát és nem lesz gond. Persze ezt meg kell beszélni a partnerrel is, hogy vegye le, mert féloldalasan nincs sok értelme. -
dogjoy #3678 A dvd/cd kiadása úgy működik, hogy megcsinálnak egy mintát, és azt mint a nyomdába, kinyom(tart)ják! A cd-keyről meg annyit, hogy van egy algoritmus, ami szerint megnézi, hogy helyes-e, ha igen ok, regelni neten, és többet nem regeli senki. ennyi asszem -
#3677 Most már igazán megérdemelne a Starforce egy jó kis hacker támadást -
mike369 #3676 asszem ez inkább your pleasure szeretett volna lenni... -
Prince007 #3675 nincs mit. -
Vizsi #3674 nagyon szépen köszönöm -
Prince007 #3673 C:\Documents and Settings\felhasználónév\Application Data\Ubisoft\
(állítsd be hogy lássa a rejtett könyvtárakat) -
Vizsi #3672 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h a játék hova menti a mentett cuccokat? elég fontos lenne mert ugy néz ki h esedékes egy xp reinstall...elöre is thx -
ACE #3671 Nem árt csöpp angol tudás, ill. olvasd el a kézikönyvet. Ott bizonyára leírják, hogy online játék közben erősen lecsökkenhet a játék (vagy a gép?)grafikai teljesítménye... -
Haversrác #3670 sziasztok! Aki megvette a játékot, az tudna segíteni?
A coop és aversus móddal van a bajom... Hogy elég lassan fut net játék közbe,az fps szám a 30 maxot üti ... singli-be viszont 50 alá ritkán esik... aki játszik vele neten az segítsen már légyszi, mert eléggé idegesít, és szerintem nem igy kéne futnia.... -
#3669 hmm...megköszönt neked valamit? :) -
ACE #3668 Ezzel szerintem csak az a baj, hogy minden eredeti CD-hez hozzá való kód van, tehát ha ehhez a kódhoz nincs meg a CD ill. DVD, akkor cseszheted... -
#3667 you're welcome:) -
dogjoy #3666 itt a cdkey!!! -
#3665 nem akarlak elkeseríteni,de sztem még pár hétig is -
Pardon22 #3664 ezen a hétvégén is Sam Fisher nélkül maradunk? -
Thanatos #3663 ez is törölhető csunyabeszéd miatt nem? ;PPPP
amugy ott a pont de akkor hogy leszünk bent top10ben? :D -
minimalist #3662 http://i4.ebayimg.com/02/i/03/dc/2a/40_12_sb.JPG -
#3661 Végigvittem a demót (micsoda öröm :P).
Hát qrva jó a gém
Sokkal szembetünöbbek a változások,mint az 1 és 2 közt. (és persze nemcsak grafikaliag)
-
#3660 -
#3659 Nem fejeznétek be ezt a szart? Oldalak ota csak megy itt a kurva tört verzio baszás. Majd ha ki lesz rakva nforceon akkor majd beszélünk rola de most széjjelszpemmelitek geci a topicot. Fejezzétek már be a picsbe -
#3658 Szerintem menni fog ez "kapjátok be" nélkül is. :P -
dogjoy #3656 Hogy micsoda esze van ennek a mafia logós srácnak! ... Eltaláltad bazmeg ez nem a GTR! -
#3655 Üdv!
Van USB-s DVD-m, de sehogy se sikerül felírni a mini image-t (nem tudja olvasni a lemezt írás után a meghajtó). Hogyan kell rendesen felírni? -
#3654 Huzzál már a hülye GTR-es indításoddal a francba! Ez Splinter Cell! Nem GTR! -
#3653 kár -
#3652 q: valoszinűnek tartod, hogy okvetlenül jó eséllyel valószerűtlenül a francokat dehogy lesz a következő válaszod a következő kérdésre ami a splinter cell 3 warezverziójának időpontjára ad választ?
a: Nyilván. -
#3651 majdnem mint egy kepregeny ;) -
#3650 Frissen a sütőből:
A nevem Carebear Fisher...
...csak az a rohadt lift ne akarna felkenni a plafonra. :P
Imádom ezt a képet! :D
Ilyenkor tudom nagyon hiányolni a HDR-t. :P
[URL=http://www.sg.hu/galeria/9867529631113507666.jpg]Szija, hátte? [/URL]
Szólajjámámeg!
Majd a grimaszom elijeszt! Muhahaha! -
dogjoy #3649 GTR FIA GT Racing Game
Game with cars and racing.
Running it:
* mount the full image and install
* reboot
* run starforce nightmare and press the following buttons:
1. disable CD
2. Disable node
* mount the miniimage
* run it
* use serial (xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx)
* play the damned game finally
If you have manually blacklisted virtual drives in the registry previously, undo those before running starforce nightmare.
Starforce Nightmare is found at:
http://starf.bestmedia.kiev.ua/download/sfn.rar
ez kell a gtrhez, nem az a baj, hogy azt a node-t nem off oltátok ki? -
#3648 :D