Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pls pls pls csinálj egy videót

http://thenamelessphoto.com/

Hmuda
Áh, ez a coop mindent üt! Most is épp onnan jövök (azért lett vége mert a fõszerver szétdobott minket). Tökéletes volt minden, lag nuku, a társ tapasztalt (viszonylag <#idiota> ), tökéletes összhang...

Kedvencem az volt most, mikor két õr nagyban nézi a focimeccset. Szépen a hátuk mögé settenkedünk, pisztolyok elõ, fejre célzás. A sportriporter beüvölt: GÓÓÓL! A két õr felugrik: IGEN! Beszólok: most... Két halk pukkanás, majd a testek dübbenése a földön. Kilövöm a tévét és visszük a hullákat a másik szobába a sarokba.

Egyszerûen ezt látni kell. 😄

(A Mission Impossible szerû lelógatás meg külön topicot igényelne, olyan poén. 😄)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én tuti csináltam valamit, mert láttam hogy elkaptam és vaktában nyomogattam az egérgombokat, aztán írta, hogy krack...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

tigeroo
ha hátulról elkapod (a singleben interrogate..) akkor vagy azonnal eltöri a nyakát/leüti már nememléxem, de ha sokáig tartod akkor magától kitöri a nyakát😄
Hmuda
Én csak egyszer törtem ki zsoldos nyakát, akkor is a tesómét. 😛

(Kicsit meg is lepõdtem, mikor kiírta, hogy volt egy nyaktörés 😄)

Hmuda
Ja persze, du egykor meghozzák a játékot, és nyomjam végig? Eddig végig a coop-al szórakoztam, szingliben csak a második küldivel végeztem csak. :-)

tigeroo
nemtom, lehet ÉN megveszem mosma..
internetes ismerõsömmel tavaly májusban a PT demót multiban mennyit nyomtuk..😊
2-3perc alatt megvolt a "demós küldi" én elterelõ voltam (sosem vettek észre a zsoldosok), meg ha gáz volt siettem fedezni havert.õ meg addig a piszkos munkát végezte (volt egy helyzet sose felejtem el: hekkeli a gépet,én szembe voltam az ablakban vele😊 szólok neki jön az ellen az ajtónál (radarról láttuk). készültem lõni a sokkolót, befordult én meg lelõttem az ellenséget😄 pont a kémtársam mögött "fagyott le"😄DD
megfordultam, ki akartam jutni, és kitörtem a másik zsoldos nakát (a bambája..😛)
de ha nem tudják hamar feltörni, mondom megveszem..
jAsOn VoOrHeEs
amúgy a gémet végigvitted már? 😛

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Hmuda
Amúgy van már valaki fullos gaméval aki szeretne coopozni? Tököm tele van már a gyökér németekkel.

Hmuda
Coop megy vagy az ubi.com-on, vagy LAN-on, IP-s csatlakozás nincs.
És a Coop szervesen kapcsolódik a szinglihez, mint ahogy a PT multija is kapcsolódott a PT szinglijéhet.
Szóval itt is kell multizni, hogy abszolút teljes legyen a kép.

Hmuda, a co-op csak az ubi szerveren keresztul megy, vagy lehet ip-hez kapcsolodni? Az egyeb multiplayer resz hogy mukodik? Co-op-ban a tortenet szerint lehet haladni, mint single playerben, vagy specko kuldetesek vannak? Ha utobbi, azok osszefuggenek?

Koszi 😊
fitutufi
majd meglátod ha kijön , nyugi<#wink>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

leslieboy
Csak egy hülye vicc!Inkább nem mondom milyen embertõl...
De majd csodállkoznak,mikor senki nem hiszi,ha igaziból kint lesz!!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

k8bal
Én meg a Dalai Láma! Szia! 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

k8bal
Még mielött benyalná valaki hogy komoly az elõzõ kérdésem.... Nem komoly! 😄

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

fitutufi
reloaded szóvívõje vagyok 😉

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

k8bal
Ez honnan van?!?!??

fitutufi
kabbe<#mf2>

jAsOn VoOrHeEs
Ránéztem erre a hszre, hát megdobbant a szívem, aztán rápillantottam a hsz küldõjére akkor már hagytam az egészet a fákkba! <#mf2><#hehe>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

rezsofiz
ezt má nem nyelem be <#banplz><#lama><#taps><#help><#wilting><#fogmosas><#nyes>

sazl : c

én már kezdem azthinni hogy feltörhetetlen...
fitutufi
szép lassa nforcen megy fel a pontozása sc3-nak má 4.1<#eljen>

leslieboy
Ezzel úgy lesz,mint a gyerek aki farkast kiálltott!Megy,aztán mikor tényleg kijön,senki nem hiszi majd el!
Ezért ****** meg az aki kitalálta ezt az ápr.1 et!
De szerintem tényleg a RELOADED töri majd fel!

Ha Bosszút akarsz,előbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

dardevil
Splinter Cell Chaos Theory (c) UBISOFT

Group: HOODLUM
Section: PC Game ISOs
Nuked: Yes
Reason: 1st Of April 😄
Rls Date: 2005-04-01
Size: 94x50
Site:
Review:

fitutufi
de mégis megnézted a linket 😊)

Smuge
Nem unjátok még ezeket a gyerekes benyögéseket?! Már egyre szánalmasabb komolyan. Ezek a poénbombák szétröhögöm magam...

fitutufi
<#alien2>

Glpetyus
Te kis Humor Herold,te...

dardevil
Nagy egér ez a Fitutufi !

<#taps> <#nevetes1>

fitutufi

fitutufi
titkos info a reloaded-tõl csak úgy megsúgom<#miaz>
holnap jelenik meg így 😉

leslieboy
???hol?
Vagy ez is vicc mi?...

fitutufi
2005-04-01 PC Game ISOs Splinter Cell Chaos Theory (c) UBISOFT RELOADED 55x50 MB

Splinter.Cell.Chaos.Theory.DVD-RELOADED

<#mf2><#eljen><#vigyor1>

ThugEdge
vasam:
2.8p4,1Gram,4200ti,de ha kell emiatt beruházok a 6600gt istenbiza

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

fitutufi
mellékhatások ? 😄<#idiota>

torrente
Fúrjál a monitorod közepétõl balra kb 5 cm-re egy pici lyukat. Ha megvagy, dugjál a lyukba egy szívószálat. Vigyázz nehogy idõ elõtt kifollyon valami, ezért fogd be a végét! Ha a szívószálat addig nyomtad, ameddig lehetett, elveheted az ujjadat és már töltõdik is le! Ez az ingyenes megoldás. Persze vannak olyan megoldások is, hogy pénzt kell rá költeni, de szerintem ez a legjobb módszer! Próbáld ki! <#violent><#kocsog>

rezsofiz
Ez kezd eldurvulni!

sazl : c

Glpetyus
óóóbazzz

wow, mindezt egy 10 éves gyerek iqjával, nemsemmi 😄DDD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Amse
Sehonnan.(még)

Danman
Akkor honnan lehet?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Sehogy...<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Danman
Hogy lehet Nforce.ról letölteni???

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

grebber
Köszi 😊

Next PC upgrade: 2022

DJ Bee18
na jó, bocs hogy ideírtam, és ezért elnézést is kérek, csak az zavar, hogy egy 3 sorral egybõl el is tûntem volna

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Dave000
Kijött már a játék? <#nyes><#nyes><#nyes><#nyes> LOÁL ezek a hsz-ek.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DJ Bee18
én se szoktam ezt csinálni soha, de most tényleg sürgõs (képzeld 15-én leszek 19)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Hmuda
Hát még mindig jobb mint az állandó tökölés GIT-el.

hát te se vagy 18 éves az tuti...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

kivéve amikor bugzik..., loál....