10611
-
#3808 skacok!!! a nyíregyházi tescoban lehet-e venni (vagy a debreceni MediaMarktban)
plz! mert akkor nem utaznék feleslegesen! -
Gabe18 #3807 Ez ma már nem annyira igaz.Clone-os játékokból mostanában volt pár ami működőképes volt,de nforce-on még semmi hire. -
#3806 Ez még mindig nem igaz...ott volt ugye a Second Sight...nforce-on még nem volt, de mégis már sokan végigtolták... -
#3805 Haggyuk már ezt... Ha nincs kint nforce-on tök fölösleges vele bármit is csinálni... -
#3804 Ezt kipróbálta már valaki?
Splinter.Cell.Chaos.Theory.Multilanguage.Alcohol.Clone-DB2000 -
#3803 Viszont ahogy olvasgatok az nforce-on (nem tudom higgyek-e nekik), azt írják, hogy a Rld team sem tudja feltörni a sf3-at, amiket eddig kiadtak, az mind-mind innen-onnan szerzett "non-protected" exe-k voltak... De vannak, akik esküsznek rá. -
ACE #3802 Hát ezaz, most hogy kaptak egy csipetnyit a SC3CT új védelméből, ilyenkor kezdenek rájönni, hogy a régiek hogyan is működnek. pl. GTR-ből még mindig nincs, csak a Disable CD-s verzió... -
#3801 Esetleg az, hogy sorra jönnek ki a sf3-as játékok (rld neve alatt), amik már egy (jó) ideje megjelentek (pl Obscure, SRS, SH3, stb), talán előbb-utóbb a SC is sorra kerül. (szvsz mindenki azt várja)
De az nevetséges, amilyen próbálkozások mennek a szartarisznya clone-verziókkal... -
ACE #3800 Azt nem értem, hogy miből gondoljátok, hoyg bárki is foglalkozik a játék feltörésével? Lehet a polgári foglalkozásukat űzik, vagy egyszerűen szarnak rá, mert őkis csak inkább jáccanak vele . Sza'l az sem biztos, hogy haladás van a dologban, vagy van erre valahol valami utalás? Hogy nyomon vannak a cracker srácok? -
#3799 Nemigazán akarok mert csak törölnék. -
Vizsi #3798 :) jha...és lesz vmikor vmi magyar versus party? :D -
Vizsi #3797 Hmuda, nincs kedved létrehpozni egy scct warez - törés forumot? -
#3796 Na ezt honnan-miből okkumuláltad ki, hogy működik?
Idéznék az egyik hozzászólásból:
"biohazard, you faggot!! theres no way youve downloaded the game already. sick people like should be burned in hell!!"
:))) -
#3795 Ehh ne hemzsegj már ennyit... :))) Majd kipróbálod, s kiderül, hogy milyen felbontásban fog jól futni...
(annyit variáltál már, hogy önkéntelenül is egy Csonka Pici szám - bár feldolgozás - kúszott a fülembe: "Állj meg kislány, és mondom a választ, csak adj időt nekem...")
:PPP -
#3794 hmmm -
#3793 joh, ez csak 1 példa volt:D
#3791: soxerencsét..! -
tomi1989 #3792 A 9200-as nem támogatja a directx 9-et. Csak a 8.1-et. -
#3791 Elvileg működik... -
#3790 kártyafüggö:)
természetesen egy ATi 9200 nem olyan mértékben használja ki a directX 9.0c-s lehetőségeket, mint például az X800.
[ezt jól megmontam, bár nemnagyon értek a hardwerekhez]
ha pedig nincs "csilli-villi" vasod, akkor elfelejtheted csilli-villi effekteket is! -
#3789 Elfutnak, csak messze jobb teljesítményt nyújt a kártya, ha tudja a DirectX 9-et. -
TommoT #3788 A dx9-s játékok elfutnak dx8-ban? Mert HL2-ben át lehet állítani, de más játékban még nem láttam, hogy át lehetett volna. Amúgy a TI azt a shaderszar 1.1-t támogatja? Ha ebből kiderül mire gondolok. -
#3787 Nem fogok venni mivel már van 1 itthon. Majd inkább fejleszteni fogom valamikor. -
Thanatos #3786 miben? fx anyival tudd többet hogy elvielg már támogatja rendesen dx9et (magyarul abban esetleg erőssebb) de dx8ban szarrá veri a 4600ti ..., de végülis kinek mi, vegyél akkor sok fx 5900-at :) -
#3785 Hát azért egy Fx 5900-ast nem ver egy geforce 4 Ti ez tapasztalatt. -
Thanatos #3784 passzolom, majd nvidia megmodnja ha itt lessz az ideje :) -
TommoT #3783 Vagyis már nem az fx-ből hanem az újakból. -
TommoT #3782 Az fx-ből nem lesz TI széria mint a gef4-ből? -
Thanatos #3781 miért ez újdonság neked? fx-eket simán verik a gef4esek (nem mx) -
TommoT #3780 -
Thanatos #3779 hát fx-el régen se volt olyan húúú de nagy gép :) -
TommoT #3778 Jó, de.. én.. ő... csak reményekdtem. -
#3777 Nem kell nekik komoly gép ha alacsony beállításon ahsználod, de ha már magasabban akkor bizony még a komoly gépeket is meg tudja izzasztani. És a mini-image-es kérdésre a válasz a bannerban van. :-) -
#3776 olvasd el a banner alatti mondatot..az mindent elmond erről a témáról [warez]
-
TommoT #3775 Ahogy olvasom ehhez kemény gép kellhet. Amúgy van már mini-image, azzal sem lehet már játszani a tört verzióval? -
#3774 AA: anti-aliasing: a pixeles éleket tünteti el.
AF: anizo filter: a távolabbi modellek textúrája is éles lesz, nem pedig olyan elmosott mint kellene. -
TommoT #3773 Én vagyok a lami de az AA és AF az micsoda? -
#3772 Szerintem 800x600-ban menni fog úgy, hogy minden efektet bekapcsolsz de az AA-t és AF-et elfelejted, plusz árnyékok low-on. Úgy türhetően fog futni. -
TommoT #3771 De mondjuk nézzük az adatokat. PIII. Nekem PIV van és 1700 Mhz. 256 mb ram, nekem 512 ram van. geforce 3, nekem fx 5700 van (jó tudom nem a legjobb). Szerintem elmenne 800×600-ban és talán esetleg nem a leggagyibb textúraminőségben, akadozás nélkül, de nem leszek beképzelt, mert tudom, hogy jó kaki gépem van (huhúú ez annó mekkora jó gép volt ), úgyhogy megvárom inkább a többiek válaszát. :) -
TommoT #3770 Akkor többiek írjatok! -
#3769 Nincsmit!
Hát szerintem igen, de azért várd meg a többiek válaszát is!