10611
-
#3848 Bár nem értek egyet ezzel a kisérletezgetésekkel,mégis cáfolnom kell,hogy csak az nforcen levő műkszik!Én pl amikorra kijött nforceon az emergency 3,addigra 3-4 végigvittem és beleuntam!Ugyanis torrentről le lehetett tölteni,működött is,csak az az egy gond volt,hogy német nyelven!De ha az SC3 is így lett volna,az is már a gépen csücsülne!De szerintem feltört verzió mostanában mégse lesz... -
#3847 ne a torrentet lesd azon sokminden kamu nforcét nézd ami kijött és műxik ott kivan irva -
ACE #3846 Ez mind fake, ugyanazok a verziók, amit már eddig is kiadtak. (valószínűleg) -
Pardon22 #3845 vmit megint ügyködtek torrentén >>> Splinter Cell 3 [ENGLISH] No-CD/Fixed Image
azért lassan de ?biztosan? haladunk a működőképes verzióhoz!? -
#3844 Jó kis versust nyomtam most egyetlen kém ellen. Ketten voltunk a pályán, deathmatch. Szerencsétlent 10:0-ra vertem. Megjegyzem, Pandora óta egyszer versusoztam csak, akkor is csúnyán elvertek a társammal, szóval ez valóságos felüdülés volt. Kedvencem az volt, mikor mindketten futkorászunk a pályán és keressük a másikat , erre hirtelen kibukkan egy sarok mögül a srác, rátenyerelek a shiftre, nekirohanok, puskatus az arcába, leverem a lábáról, lekerül padlóra, egyetlen shotgun lövés a fejbe és konyec. -
Prince007 #3843 Én meg egy A2-es World of Warcraft posztert:)). -
dogjoy #3842 -
#3841 Hát egy napot tudok várni.Egyébként nincs velük semmi bajom sőt néha még ajándékot is küld a CD Galaxis(múltkor Sportszeletet kaptam:DDD) -
CUCLI #3840 lol hatalmas az a coop bazz :DD -
#3839 A futárszolgálat nem posta. Emellett én szegedi vagyok, mégis sikerült mindig lehozniuk egyetlen nap alatt Pestről a cuccot. Meg különben is. Egy nap ide vagy oda...nem mindegy? Inkább utazgatsz? -
#3838 Hát én vidéken lakok szóval inkább nem panaszkodom. -
#3837 Érdekes nekem eddig mindig kihozták 24 órán belül. Leadtam a rendelés, felhívtak aznap, és szóltak, hogy holnap ekkor-meg-ekkor legyek otthon. -
Latency #3836 Az hagyjánn, hogy SF3 mert abból is van gazdaságos verzió, amit miniimage+cdletiltással ki lehet jáccani, de kéremszépen ez a gém a legújabb professional változatot használja!!! -
#3835 Kereszttűzben a warez. -
#3834 Hát ahhoz először föl kéne törni a másolásvédelmet és megint itt jukadtunk ki ,hogy mocsok Starforce3:/// -
dogjoy #3833 De a megveszi vki, akkor nem kéne megjelennie warezba? ez nem valami murphy? -
CUCLI #3832 amúgy #3822 ? -
dogjoy #3831 kitérdekel, egyet fizecc ki -
#3830 Amint megrendeled mégegyszer megjön az első:) Ez Murphy törvény -
#3829 Naja. Mindenhova az van kiírva 24 óra de hála a postának örülhetünk ha 48. -
dogjoy #3828 ha nem jönmeg akkor rendelsz megin' -
#3827 CD-galaxis 900Ft fejében egy külön futárszolgálatot kér meg, szóval a szállítás garantált, Automex meg postával, külön postai díj nélkül, de a magyar postát ismerve olyan hatékonysággal is (agyonnyomott trancsír-doboz, márha egyáltalán megérkezik). -
dogjoy #3826 Asszem a Tescoba van -
#3825 Biztos sajnálják a postaköltséget -
#3824 Miért nem rendelitek meg Automextől vagy CD-galaxitól? Nem kell rohangálni. -
Matt9HUN #3823 Debrecenbe nincs a Media Marktban ugyhogy sztem nem gyere! A Cora-ban sincs! -
CUCLI #3822 na. népek nem akarunk valamikor egy jót versusolni? volna hozzá kedvem de nem a hülye németekkel... pl. péntek estefele? v. szombat? -
Thanatos #3821 nem ez az első game ami nem jött ki rögtön (volt amit több ideig törtek már...) és szvz nem is az utolso...
az hogy a többin nincs védelem meg azért van emrt amugy azok a kutyának nem kellenének igy annak még a warez is reklám... (amugy multi gamekra amik multira vanak kihegyezve és csak key-el megy a multi ha megnézitek sosincs táp védelem..., mézesmadzag oszt akinek bejön a key miatt ugyis megveszi...)
amugy én lehet azért vagyok türelmes mert egy single game annyira nem tud elragadni hogy ermgvegyem a multirol meg már elmondtam a véleményem :) -
#3820 Hat erre mar en is gondoltam :) -
#3819 én már gondoltam egy ilyen mesére is:
vhogy felvették ilyen jémfilmbe illően anonim mód a kapcsolatot a nagyobb release teamekkel és toltak egy kis átutalást annak fejében,hogy "figyi hallod még má ne törjétek mán fel,szólunk,ha már bejött a ráfordított pénzmag 10x-esen,okéka?nem vagyunk ám hálátlanok"
öhehöhe -
Pardon22 #3818 hát csodálom h Te ennyit tudsz várni! Már naggggyon hiányzik a game!!! Lassan 3 hete h megjelent s nem tudják feltörni! Azért mondjuk amikor ilyen sf-os védelem volt azokon a PoP2, meg a többin, viszonylag hamar sikerült! Érdekes h az Ubi csak a SCre rak ilyen védelmet, a Cold Fear és mász szépséges játékát nem is érdekli h feltöri! Vagy lehet h azt akarják h kínunkban mi is megvegyük?!? :P -
Thanatos #3817 én meg megvárom amig EVM-es lesz :DDDDD -
#3816 Na latom vegen az lesz hogy en is megveszem mert meg mindig nem tortek fel :( -
#3815 De azt honnan szerzem meg? -
#3814 Nem árultál el újdonságot...sajnos... :) -
#3813 véó, akkor holnap lehet elsasolok deprecenbe! -
#3812 10.990,- -
#3811 Mennyibe kerül a játék? :O -
#3810 Egyébként a Versus modot el lehet indítani!!!Játék mappája/Versus/System/SCCT_Versus.exe!!!!!!!!!!!De nekem fura képei vannak!!Az emberkém normál fekete színű de az öszzes többi tárgy szivárványszínű!!!! -
#3809 a bp-i marktokban van tehát sztem debrecenbe kéne menni,kéjosz teorit kéne venni
uhhh de szar volt:)