Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Ezért mondtam, hogy meggyõzõdés kérdése.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Hát egy van Panamában, egy pedig Koreában abban a rakétabázisban. Külsõ terek vannak bõven, a Panama küldetés is az udvarrol indul, a Coop-trailerben meg látható volt, ahhogy egy teherkocsi mellõl indulnak az ügynökök.

És a coop pályák rendes kampányt alkotnak, ami párhuzamosan fut a single kampánnyal. A bankos pálya alat szerzett infók indítják el az egészet.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Barni
csak így benéztem ebbe a topicba, mert már várom a játékot és feszülök <#smile>

Avanti Italia!

Amse
Senkinek nincs igaza, de láthatjuk, hogy mégis jól csinálta az ubi, mert többségben vannak azok akiknek tetszik így.

Hmuda
Hát nemtudom, ha te egyedül vagy a véleméyneddel és mindenki más ellenzi, akkor kinek van igaza? Bár ez meggyõzõdés kérdése...

én magyarázok hiába..., mi az hogy igazságos? legyen szabad és kész..., aztán ugy bassza el mindenki a saját játékát ahogy akarja...
akinek nincs akarat ereje hogy csak akkor hazsnálja amikor kell megérdemli..., ennyi 😊
de szerintem hagyuk ebben nem fogunk egyetérteni, de az nem is baj szvsz 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hykao
A COOP-ban milyen helyszínek vannak? Kiderül egyáltalán pontosan? Már úgy értem földrajzilag. Csak belsõ terek vannak, esetleg némi udvar vagy vannak full külszíni terek is? A COOP pályái mennyire kapcsolódnak egymáshoz?
Hmuda
Lehetetlen megoldani, hogy igazságos legyen a mindenhol használható save, fogd már fel. Az igazságos játékért kompromisszumokat kell kötni, de látom hiába magyarázok... 😛

végülis ebben van logika de még mindig nemértem mirét nem fér ebbe bele akkor már a normális save ilyen erõvel... 😊
én az ilyen piti korlátozásokat nem szeretem..., ha már van legyen rendes ha meg nem akko meg ne legyen ala konzol oszt jóvan 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hát ez olyanoknak biztos fexik akik minden sarok után mentenek de én ált mindig is ugy használtam max savet hogy ha beüt a katasztrófa (kékhalál, áramszünet, el kell menni hirtelen, netes gamenél meg elmegy pl a net..., etc...) akkor ilyen miatt ne kelljen legelõlrõl kezdeni 😊

Amse

miért mentenéd el ott??? látom nem érted mire való egy save... 😛PP

Hmuda
Azért van a save, hogy ha lelõnek és kihal a team akkor nem kell totál elölrõl újrakezdeni, hanem folytathatjátok a save-tõl. Mi ezen olyan nehezen elfogadható?

Hmuda
Nem, minden pálya akármikor játszható, de mi az izgalmas abban, ha minden pályát elmentették az extraction elõtt. Kurva izgi. 😛

Hmuda
Van alap 5-6 darab rendes pálya küldetésekel (még Lambert is magyaráz mint Sam-nek) és ugyanúgy el kell kapni az õröket, számítógépeket hackelni, belopózni az épületbe, stb, stb. Magyarán 100%-osan szingli játékmenetet képzelj el csak párosban.

alph4
Mégis megtudták csinálni tökéletesre a game-t!<#mf1>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

lehet hogy jobban tudják..., én igy gondolom , ennyi...
(amugy meg a fejlesztõk sem istenek, vagy mindenhatóak hogy mindent jobban tudjanak mindenkinél..., sajnos legtöbbször nem is tudják jobban :/)

alph4
Szerintem meg a fejlesztõk jobban tudják mint te, és ha nem tetszik a mentés menj a játék hivatalos fórumába és kritizáld a rosz menetési modszert!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

én nem kiakadva vagyok, én csak anyit mondtam nicns értelme mivel itt mgése egyedûl vagy..., én max azon vagyok kiakadva hogy ha már lehet menteni direkt ugy csinálják meg hogy értelme azért mégse legyen... 😛PP

Lacc
Komolyan mondom nem tudom elhinni hogy ezt nem direkt csinálod. Embert nem láttam még kiakadni azon, hogy egy játékban LEHET menteni. Ha meghal a társad és vége a missionnek akkor kezdhetnéd elölrõl ha ez nem lenne.
akkor vegyél fel nagyon gyorsan pelust
oks ako félreértés volt...
igy viszont meg semmi értelme savenek a multiban de mind1...
(mert ugye igy max akkor lenne értelme savenek ha pl kifagysz ako visza lehetne tölteni de azt ugye nem lehet másért meg minek a save? :/)

Danman
MEgérné szentetek eredetiben megvenni??MErt most nagyon vacilálok!!!Besz*rok már a várakozástól!!!!!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Lacc
De, kiválaszthatod akár az utolsót is rögtön.
pálya feléig nem is ezé mondom oda nem kéne save, de nem azt mondta hmuda hogy nem lehet csak ugy válogatni a mapokat?
"Fenéket. Baromi izgalmas lenne ha valaki elmenti mindegyik pálya végét aztán annyi. Fú de jó. Elveszne minden kihívás a játékból. Az aztán jó lenne..."
ebbõl én azt vettem ki hogy ez is olyan mint campaign hogy nem választhatod egybõl ucso coop mapot...

és amugy hogy van ez a coop küldetésekel?folyamatosan adnak ki ujakat?
szeritnem meg neked nicns de tényleg hagyuk...
(azt meg már csak halkan jegyzem meg hogy coop nagyon nem egyenlõ egy normál multi gameval, fõleg ha kibõviti a campaign-t...)

tigeroo
de hogy képzeljük el a küldiket? telik az idõ és A pontból B-be..?
mert ugye itt nincs "DM map" mint a multikban...
generálni lehet vagy van pl. alap 20 pálya..?
Amse
A mentés meg arra jó, hogy ha van 1 akció amit 5 féle képp meglehet oldani akkor elõtte elmented és után kipróbálhatjátok mind az 5-öt anélkül, hogy állandóan elviszitek odáig.

Amse
Missionok végén minek save?Utána nyomhatsz másikat, de milyen má, hogy valakivel elviszed a a pálya feléig aztán onnan mással folytatod?Szerintem teljesen jó ahogy van.

Hmuda
Bakker ezt nem gondolhatod komolyan. Április elseje már elmúlt tudod...

Vagy hülyéskedsz vagy nulla fogalmad van a multis játékok mibenlétérõl.

hát ebben nem értünk egyet, ez van, szerintem meg pont forditva lenne csak értelme, pl missiok végén save..., nem mindenki tud X órát egyhuzamban gamelni...

Hmuda
Szerintem így tökéletesen megfelel. Amíg játszotok, tudtok save-elni, hogy kijavítsatok egy hibát, de nehogymár továbbvihess egy save-t másik játékra, annak semmi értelme nincs. Ez így praktikus és megfelelõ.

Hmuda
Összesen kétszer lehet újraéleszteni akármelyik ügynököt egy menet alatt (van egy-egy adrenalin injekció mindkettõnél). Ha valakit lelõnek akkor a másiknak van 30másodperce, hogy megoldja. Aztán Mission Failed.

TDC Geronimo
😄DDD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sadist
Csak a crackfix miatt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Dave000
A picsába, nem játszhatok a LEGO Star Wars-al mert nukeolták 😞((
<#idiota><#idiota>

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Sadist
"Béla! Béla! Meghaltam, lõdd már belém azt az adag adrenalint gyorsan!!!"<#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Lacc
Nem igazán értem mi a bajotok a save-el, de hát ez csak az én gondom 😊

Egyébként ha meghal a társad akkor 30 secen belül újra tudod éleszteni egy injekcióval, max. 2x.
végülis...., rotfl... 😛

tigeroo
relax. hogy miért kell a mentés??
hogy még jobban hasonlítson a single playerre!!
szal igy gyk pont arra jó csak a save amit ki kéne küszöbölni hogy midnen lépés után lehesen savelni...

épp ezért mondom hogy igy még anyira sincs értelme..., mert mire jó a save? ha kifagysz, el kell menned, etc folytatni tudd? igy ezzel kilõve...

tigeroo
egyébként ha meghal az 1ik tag akkor mission failed..??
vagy olyasmi mint a republic commando..?
tigeroo
"-mentettél??
-öhm...nem!
-háddemiértnem??
te idióta balf...*PÜFF*
- héhé, pali megvagy még..?
-lelõttek szerintem kezdjük elõrõl, nyomj egy quickloadod és meglátod mit kapsz..!!"
Sadist
Jah, tényleg. Itt még mindig maradt ez a hostos dolog 😄 Akkor a hostnak a feladata, hogy kétpercenként mentegessen <#hehe>

Hmuda
Fenéket. Baromi izgalmas lenne ha valaki elmenti mindegyik pálya végét aztán annyi. Fú de jó. Elveszne minden kihívás a játékból. Az aztán jó lenne...

csak abban a játékban?? igy mi értelme van az egész metésnek egyátalán? nagyából semmi, grat ubu 😛PPP

Lacc
Úgy vettem észre, hogy mindkettõnknek ki kell lépni menübe, csak akkor lett aktiv a quicksave gomb. És csak a host menthet.
Hmuda
Passz, nem tudom pontosan hogyan is történt nálunk, de szerintem csak a host menthet. Végülis elég ha az egyik ment, mert csak abban a játékban használhatóak fel, ha újat kezdenek akkor már nem.