10611
-
#3888 nem én vagyok a LOL hanem itt 1-2 ember. Nemigaz hogy nem tudtok még 1 napot várni bazz..
Elhihetitek énis kíváncsi vagyok rá (bár ezt a játékot ugy is megveszem a multi miatt, de csak 1-2 hónap múlva, addig meg játszani akarok : ) de 1nap mostmár nem a világ. -
#3887 Csigalom nyugi vér! Minek szórakozna itt velünk Maxtreme? -
Cvd #3886 Csak nem az a hihetetlen ötletetek támadt hogy beadjátok az UBI ügyfélszolgálatának hogy sérült a gyári DVD és küldjenek másikat? Nem hinném hogy (tömegesen) működne.:)
Az USB-s dolgot viszont holnap kipróbálom. Megvan minden hozzá, csak át kell még hegeszteni a DVD-romot a külső házba meg a többi apróság. -
#3885 lol -
#3884 -
#3883 Ok fejezzük be, az eszem játszom csak (szerinted). Vegyétek ugy hogy nem mondtam semmit.... -
#3882 Mondom ne éljétek bele magatokat, 1ember-nél működött (állítólag, megbízható forrásból) nem biztos hogy nekünk is fog.
Jah annyit mondok hogy angoltudás kell majd rendesen a dolog végrehajtásához :) -
Drex #3881 csak az eszed jáccod és huzod a népeket...
-
#3880 na kíváncsi vagyok erre az egészre én is ; ) -
#3879 -
#3878 Azokat kiköltöztetem a marsra és rájuk küldök egy atombombát!
A reloadedes srácokkal meg nyittatok egy cracker tanonc iskolát!
-
Thanatos #3877 már leirtad hogy midnenki saját felelőségére, innétől nem tom mit kell gizdulni..., nc... :) -
#3876 Ok de első lépésed az legyen, hogy felbontod a szerződést a Starforce-osokkal -
#3875 akkor már inkább felvásárlom az Ubisoftot, nem kispályázok itt holmi egy eredeti DVD-vel! -
#3874 Ha van pénzed rá, akkor inkább vedd meg magadnak, és nem kell a feltörtel szórakoznod. :) -
#3873 Gizdázz nyugodtan, ha beválik megveszem neked eredetibe :DDDD -
#3872 Nagyokos ha gizdát akarnék játszani, nem árulnám el holnap sem ,csak 1xüen bejelenteném hogy megy, és leszarnám a jónépet. -
#3871 nem játszom a gizdát bazz..
Csak 1xüen elég nagy rizikóval jár a dolog érted már?
Nem akarom hogy a fél ország a semmiért szopjon vágod?
Én el fogom árulni a megoldást ha müxik. Ha nem akkor nem ennyi!
Előrebocsáttom felelősséget nem vállalok!!!! -
#3870 Egyszerűbb lenne, ha most kiböknéd nekik. Persze tőlem játszhatod még a gizdát holnapig. -
#3869 Legalább azt mondd meg, hogy a rizikóért hány évig terjedő börtön jár! -
ACE #3868 Akkor venni kell egy nyomtatható DVD-t, rá kell nyomtatni az eredeti Splinter cimkét, el kell menni boltba, és ki kell cserélni :D De ez ugye bűncselekmény. Vagy ez sem nyert? El kell követni hozzá valami jogsértést? Legalább ennyit mondj meg. :D Tudom hogy a játék feltörése, ill. a feltört használata is jogsértés, de messze nem olyan durva, mint a Tulajdon elleni szabálysértés, v. bűncselekmény. -
#3867 nemnyert :) -
ACE #3866 Van egy tippem, menjek be a boltba, és lopjak magamnak egy eredeti cdkey-t, ezzel csak egy a gebasz, ahhoz a cdkey-hez, ami a dobozban van, tudtammal csak az a DVD jó, ami szintén a dobozban van... -
#3865 De ne vegyetek rá mérget, mertr attól hogy 1 embernél müxik, nem biztos hogy mindenkinél fog (lehet hogy nálam se) :) -
#3864 Holnap elmondom a megoldást ha müxik. De az enyébb lépéseket nektek kell megtenni.
(holnap megértitek miről beszélek) A dolog lényege annyi, hogy a nem eredeti játékból, hipphopp eredetit lehet varázsolni 1kis rizikóval :) -
#3863 Nekem még akkor sem lesz jó, mert torrentről soha nem is tudtam, nem is tudok, és nem is fogok tudni tölteni normálisan!
max. 1-2 kbyte jó esetben 10 kbyte / sec -
#3862 akkor bökd ki má, mert felrobbanok :D -
#3861 nem muszáj hinni nekem, a ti dolgotok. -
#3860 Április 1-je!
2. felvonás! -
#3859 nem nem :) -
#3858 csak 1 eredeti scct. :D ezt eddig is tudta mindenki.:P -
#3857 Annyit elárulok hogy nem kell sem mini image, sem cd lehuzogatás, sem usb-s dvd olvasó :) -
#3856 bocsi nem próbáltuk, más próbálta :) -
#3855 köhöm köhöm.. Asszem megvan hogy kell elindítani az sc-t..köhhöm :)
Nem akarok semmi t elkiabálni, majd holnap megmondom. Mindenesetre biztató hogy ahol próbáltuk megy..
1xűbb a dolog mint gondolnátok. :) -
#3854 -
#3853 Az is hihetetlen, hogy te meg nem tudsz idétlen képek nélkül írni 1 hsz-t.:P -
mike369 #3852 Hihetetlen, hogy még mindig ezt a warez-cirkuszt nyomjátok!
-
#3851 Két féle lehetőség van.
1. a "szokásos alkesz klón, ami már 1000x le volt írva, hogy hogy működik (külső usb, stb) - az egy nagy szar
2. ha crack-elve lenne, már mindenki ezzel játszana..., ergo ez kilőve, marad az első pont. -
HoTDoG #3850 LINK
"Hey i downloaded the game and it works but i cant seem to find a a key gen for this game on internet any one know where one is?"
Kb másfél napja töltöm mert elég lassan jön. Amikor elkezdtem tölteni, 2500 körül volt a töltők száma, most jóval több mint 5000.
Lehet elterjedt a híre, h tényleg működik. Mindenesetre amíg nincs más, talán megér 1 próbát. -
#3849 Ez már megint nem igaz! GTR se, meg Second Sight se volt kint mikor mindenki azzal játszott.
GameBurnWorld-on ez jelenet meg: SPLINTER CELL 3: CHAOS THEORY v1.0 MINI BACKUP IMAGE ENG #2 NO-CD FILES -Thanks- Crypton-
Torrenten meg ez