10611
-
Lupis #4095 Ugyan már ha nem sípol és nem villog észre se veszik.Meg ügye mi baj származna ha +1szer megkérdezik. -
#4094 Azt meg azért nem vennék észre mert túl nagy!
-
#4093 Csak Pandorában lehet. Pisztolyt előveszed és jobb egérgomb. Csak ne világítgass össze-vissza, mert könnyen kiszúrhatnak. Bár csalogatásra is lehet használni, mert ha meglátják, akkor elkezdenek keresni. -
#4092 72-es méretű piros betűkkel kellene kiírni... -
Lupis #4091 Lehet még jelentkezni? Ha nyerek a fele a tiéd:D -
#4090 Ilyen biztos vagy benne??? -
#4089 Én nem izgulok, mert megnyerem a pcdomeos játékkal a 3 játék egyikét és akkor lesz nekem is, ha meg nem hát max köv fizetéskor beruházok 1-re, vagy lehet várok még tovább -
#4088 Egy fórumom! Ez üt!!
splinter cell-chaos theory activation key
Tartalomjegyzék -> Kérések
Előző téma :: Következő téma
Szerző Üzenet
hastings
Zöldfülű
Tagság: 2005 Ápr 13
Elküldve: 19 Ápr 2005 03:08 pm Hozzászólás tárgya: splinter cell-chaos theory activation key
Aki megvette ezt a játékot és tud hozzá aktivációs kódot, légyszi küldje már el nekem! -
#4087 [mátészalkán]
egyébként a másik üzidre válaszolva:
énis a gépigény miatt hezitálok az eredeti megvétele és a 'bevárás' között..
a demo 800x600 minden med. nincs élsimi, 20-25 FPS.. [Fraps-szel mérve..de lehet az is lassítja 1piczit]
-
Lupis #4086 Én meg a csodát ,hogy a legközelebbi tündérke hozzon hozzá gépet is amin megy rendesen. -
#4085 miért hol laksz? -
#4084 én már csak a zseppézt várom + hogy a szüleim debrecenbe vegyék az irányt :P -
Lupis #4083 Végre egy normális vélemény ,akinek nagyon kell az vegye meg. -
#4082 Akkor vedd meg én is megfogom ha lessz rá pénzem...
-
#4081 Akkor nincs több ötletem -
Lupis #4080 DE van olyan :D -
mike369 #4079 Nincs még olyan tört verzió, amelyik rendesen működik! -
#4078 Van már olyan tört verzió, amelyik rendesen működik? -
Lupis #4077 Akkor ne legyen kedved játszani se. -
#4076 Nem megy az USB-s dolog sem! -
#4075 Nincs kedvem végolvasni a sok hszt, van már tört? -
#4074 Énmeg nem a miniimage mds file-jával írtam ki annó az Sc-t, szal most ír6om még1x :Ð
De nemérdekel, életet lehelek bele :D -
#4073 Müxik hát, mindenki azzal tolja :D -
#4072 dettó -
#4071 Np. :-) -
#4070 Passz, én azt se tudtam, hogy van. :-) -
#4069 Hogy lehet bekapcsolni a lézert?(az előző két részben) -
Verseghy #4068 1000x THX (csak most nincs kedvem 1000x kiirni:P) -
#4067 Banner feliratot olvasd el és rájössz. Nyogodjatok bele, hogy nincs rendesen működő verzió...unalamasak vagytok nagyon. -
#4066 http://torrentreactor.net/sections.php?orderby=a.id&asc=0&id=45&skip=150
Rögtön az első torrent. ez műxik normálisan vagy ez is szar? -
#4065 Az EEV-vel hackeld meg az egyik lenti gépet és le lehet állítani a ventillátort. -
#4064 Hát itt már tényleg nem kell, mert a pisztolyt ezentúl úgyis fényforrások kiiktatására kell használni. Ha már azzal kell harcolni, akkor inkább reload. -
Verseghy #4063 Hi!
A 3dik pályán amikor kimegyek a házból az udvarra felmászok egy csövön, és bele a szellözöbe, kijövök a szellözöböl, egy ventilátor van alattam és egy csávót látok még lent aki a számitógépet bújja.. Mit kell csinálni? Nemtudok nekimenni a ventilátornak, hogy leugorjak, mintha egy láthatatlan fal lenne ott.. -
#4062 Pandorában is volt, de lézerrel sokkal pontosabban lehetett lőni. -
#4061 A DVD olvasós buhera összejött, most telepszik :)
Hát erre kíváncsi leszek :) -
#4060 Nincs, de nem is kell, van crosshair. -
#4059 Most olvasgattam, hogy a pisztolyra (FN Five-seveN) került egy elektromos zavaró kütyü. Ez azt jelenti, hogy már nincs rajta lézer irányzék? :( -
#4058 Rohadjak meg ezt megpróbálom most :))
Van USBS- rack, rádobom a DVD olvasót :) -
#4057 Neked sikerült? Anád mire ezt megcsinálom.... -
#4056 jaja lásd Farcry. Már csak 3990. Viszont ennyit simán megérs sztem :)
Az EA-nak vannak ilyen "érdekes" szokásai hogy még évek után is akár, az egekben vannak az álltaluk kiadott játékok árai.. :/
Mondjuk az Ubi sem panaszkoddhat na :) Amíg ki nem jött az SC3 az SC2 8000 forint volt. Pedig meg akartam venni, de ennyiért köll a halálnak :)