Splinter Cell: Chaos Theory
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A folyamatokban viszont fut egy splintercell3.exe
Ilyenkor mi van? Uninstall, beírtam másik kódot is, ami a tokban van, arra kiírja, hogy nem jó...
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
PSN ID.: Beegabor
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Én is megrendeltem úgyhogy hozzám is biztos megjön a héten😊.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Most gonosz leszek.
Nekem máááár megvaaaannnn<#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1><#gonosz1>#gonosz1>
HaHAhHAAhAhAaHHAhahAh!
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
http://thenamelessphoto.com/
ha nem lesz fent a letölthetõ után nem olyan sokkal, akkor sajna télleg úgy néz ki, hogy vásásrolni kell (olyat se csináltam még soha)
láss..
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
beújítottam egy 6600gt(inno),na kipróbálnám a demót,hogy mit tud ez a híres card és az van,hogy guggol a tengerpart mellett ugye az elején és aztán pákk kikapcsol a monitor,cold fear szintén,csak ott nem guggol senki😊)
1024-re van állítva a moncsim 85Hz-re képes ez is van neki beadva,feltettem a legutóbbi drivert is
????
De nyugi a monitoros dolgok csak kinomban irtam.
Next PC upgrade: 2022
Külsõ USB-s DVD-rommal?? És azt meg hogy sikerült megcsinálniuk? <#lookaround>#lookaround>
Pl hogy a SC3-at is feltörték a kûlsõ USB-s dvd rom-al müködtetve megy.
Legközelebb már az van hogy annak megy akinek zöldszinû a monitora és nem görgö az egere <#vigyor1>#vigyor1>
De azért kell hozzá agy hogy legalább valahogy menjen.
Can\'t find My Guild [Lord] (e):)
Cdgala rulez!
Amúgy meg egy csomó dolgot hamarabb és olcsóbban adnak mint az 576.
www.cdgalaxis.hu
Majd meg kéne adni egymásnak az msnünket😊
amúgy a cdgalaxis az valahaol a belvárosban van úgyhogy nyugodtan elmehetsz oda😊.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Férfias Játékok Hasizom Ford ill a Clear and Present Danger... magyar cime hirtelen nem jut eszembe
Könybõl akar jó pár legutobb azthiszem A gonosz birodalma jelent meg
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.