Splinter Cell: Chaos Theory

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkJedi
Gyerekek, ma megvettem a játékot, felinstalláltam, indítanám ugye a játékot, kéri a kódot, beírtam azt, ami a DVD-re van írva, kiírja, hogy checking disc, végigmegy a csík, és nem történik semmi...
A folyamatokban viszont fut egy splintercell3.exe
Ilyenkor mi van? Uninstall, beírtam másik kódot is, ami a tokban van, arra kiírja, hogy nem jó...

Atika :o)
Ez durva volt 😊) az ima meg a valasz raa 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

ati2002
<#hehe>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Seth
ez nagyon szép ima volt fiam....és most gyónd meg bûneidet, különben nem kerül asztalodra sem kenyér sem Splinter Cell Chaos Theory parancsikon

PSN ID.: Beegabor

ati2002
Ma éjjel nem alszok (dolgozom), és imádkozok/rimánkodok Istenhez, hogy adják nekünk kenyerünket, és szabadítsanak meg a gonosz Starforce-tól, miképp az eredetivel, úgy a törtel is tudjunk végre játszani ezzel a szarral itt.<#idiota><#nyes><#idiota>

ThugEdge
ennyi egy kibaszott nagy láma vagyok,köszi srácok még1x<#banplz>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

rorr
tápcsatlakozó nélkül pár másodpercig fogsz tudni játszani alig ,hogy többet számol a videókártya megugrik az energiafelvétele és lekapcsol...

Danman
11000Ft-ot egy játékért!Nem túlzás egy kicsit?Én 6000-nél drágábbat még nem vettem!!Lehet,hoyg most csak a multiért megveszem!Megéri?

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Lacc
Akkor is csak gittel lehet. De azzal lehet.
Danman
Ugyértem majd ha fel lesz törve!

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Meg fel sincs torve nem hogy multi nem megy 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Danman
GHé emberek az 100%,hogy atört játékban nem lehet multizni???

Igen😊.
Én is megrendeltem úgyhogy hozzám is biztos megjön a héten😊.

Lacc
Gyarapodunk 😊)
Amse
Megrendelted?

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Rambo 20
Heheeee.
Most gonosz leszek.
Nekem máááár megvaaaannnn<#gonosz1><#gonosz1><#gonosz1>
HaHAhHAAhAhAaHHAhahAh!

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

ThugEdge
na jó megpróbizom,má egy haverom is mondta,de ha ez bejön akkor örökbefogadom a legnagyobb büdös lámát az állatkerteb😊)

Dave000
hát pedig arra dugjál tápcsatit, ne csodálkozz h nem megy 😄DDD, nyílván nem poénból rakták rá 😄, nekem is van a 9800pro-mon és senki sem írta h rá kell dugni, ez olyan mintha nem dugod rá a vinyóra a tápkábelt 😄

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Hat en se igen szeretek vasarolni mert tul sokba kerul egy jatek sajnos 😊

Duddits
Nem igazán tudok angolúl....

hát asszem marad a shop 😞

http://thenamelessphoto.com/

Duddits
<#hehe>

threeman
nem sokára (gondolom már csak órák kérdése) és megjelenik a letölthetõ változata, amit sokkal könyebb megtörni. http://www.direct2drive.com/productpages/scct.aspx
ha nem lesz fent a letölthetõ után nem olyan sokkal, akkor sajna télleg úgy néz ki, hogy vásásrolni kell (olyat se csináltam még soha)

ThugEdge
semmi extra,minden zsírul néz ki,belép a játékba kb 20mp és kikapcsol a monitor,most nemtom ezen a kártyán még van egy táp csatlakozó is,lehet qrva nagy láma vagyok de arra nem dugtam rá semmit,mert a manualban azt írja,hogy 6800-asokhoz van,igaz azokon kettõ is van

koki44
Sziasztok lenne egy olyan problémám, kipróbáltam a demot és játék közben kis kék kockák villannak fel már más játékoknál is megfigyeltem de, mivel itt az egész sötétben játszódik ezért sokkal zavaróbb drivereket már, cserélgettem valami más ötletetek, lenne? A videokarim chaintech 5950 Ultra.

tigeroo
aki még hisz a feltörésben..😛P
láss..
Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Hat nagyon ugy nez ki hogy ezt a gamet meg kell venni vagy nem tudom de igazan feltorhetnek mar 😊

ati2002
és addíg, amíg guggolt, a fagyás elött, milyen volt? <#idiota>

Nem olyan szigorú a védelme, mint a SP3-nak, és mert 2 CD-s. Gondolom
ThugEdge
help!
beújítottam egy 6600gt(inno),na kipróbálnám a demót,hogy mit tud ez a híres card és az van,hogy guggol a tengerpart mellett ugye az elején és aztán pákk kikapcsol a monitor,cold fear szintén,csak ott nem guggol senki😊)
1024-re van állítva a moncsim 85Hz-re képes ez is van neki beadva,feltettem a legutóbbi drivert is
????

grebber
Tölem kérded?Fogalmam sincs itt lent irta valaki.

De nyugi a monitoros dolgok csak kinomban irtam.

Next PC upgrade: 2022

Duddits
Hát ez nem igaz. Most meg a SWAT4-et törték fel... :-(
Külsõ USB-s DVD-rommal?? És azt meg hogy sikerült megcsinálniuk? <#lookaround>

grebber
Eltünödtem azon hogy milyen dolgok vannak.
Pl hogy a SC3-at is feltörték a kûlsõ USB-s dvd rom-al müködtetve megy.

Legközelebb már az van hogy annak megy akinek zöldszinû a monitora és nem görgö az egere <#vigyor1>

De azért kell hozzá agy hogy legalább valahogy menjen.

grebber
Ehe bármi game jön ki amit Reloaded tört fel mindig van egy két fohászkodó (pl én is) aki a SC3-ért "könyörög".

hun versus partikat én is bevállalnék, szolj ha összejön vmi😊

Can\'t find My Guild [Lord] (e):)

Rambo 20
És a katalog alján nehogy összetéveszd a szaküzletet a játéküzlettel!<#nezze>

Rambo 20
Annyi a különbség hogy 576-nak töb üzlete van amúgy meg semmi.
Cdgala rulez!

Rambo 20
Nézd meg a katalógusukat ott a legalján rajta van egy minitérképen hogy mégis hol van.
Amúgy meg egy csomó dolgot hamarabb és olcsóbban adnak mint az 576.
www.cdgalaxis.hu

Amse
Megnézem pontosan hol van köszi.Inkább cd galaxis mint 576.Nem szeretem a bevásárló központokat, mert bringávak közlekedem a belvárosban és annak jobb ha nem hagyom kint sokáig.

Rambo 20
Amúgy én is ebben az órában fogom megkapni a gamát...
Majd meg kéne adni egymásnak az msnünket😊

Rambo 20
Oksa.
amúgy a cdgalaxis az valahaol a belvárosban van úgyhogy nyugodtan elmehetsz oda😊.

Duddits
Westend-be az 576 Konzol.

Lacc
Újabb haver vette meg a játékot, már bõven vagyunk elegen pár hun-versus menetre 😊
Amse
Nem mentem el.Holnapra tervezek vásárlást szal akkor megnézem.A nyugati körül milyen bót van ahol lehet kapni?

fitutufi
ez aztán a témavágó hsz 😊)<#alien>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Hmuda
Amúgy a könyvekben is ilyen össze-vissza van Ryan életkora mint a filmekben?

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nah, a Férfias játékok nem jutott eszembe, bár az utóbbiról nem hallottam még. Könyvet meg majd még nézelõdök egy két kritikai értékelés és majd az alapján döntök.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Filmek:
Férfias Játékok Hasizom Ford ill a Clear and Present Danger... magyar cime hirtelen nem jut eszembe
Könybõl akar jó pár legutobb azthiszem A gonosz birodalma jelent meg

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.