10611
-
Verseghy #4135 Igen, egy ajtót nem vettem észre. THX -
#4134 Ott ahhol a vörös képernyők vannak, pont a nappali felett. -
Verseghy #4133 Hálószoba.. hmm.. Az merre van?:DD Na megpróbálom megkeresni:) THX -
#4132 Gondolom a penthouseban vagy. A hálószobában van egy kicsit eldugott ajtó, ami Zherkhezi pánikszobájába vezet, ott kell megbütykölni a gépet, és akkor a mágnesesen lezárt ajtó kinyílik, hála Grimnek. -
Verseghy #4131 Re!
Megint kéne help
4dik pályán vagyok, amikor a secondary objectet megcsináltad (ahol kifaggattad) ott bemész egy helyre. Két felé lehet menni, ki valami erkélyre és a liftbe felmészol. Én a liftbe másztam fel és az utolsó tappalni való kamera ott volt ahol kimentem volna a másik ajtón a liftnél. Na szóval, ezen az erkélyen 3 ajtó van 1 lent és 2 fent. Én az egyik fenti ajtón jöttem (mondjuk a lentin is jöhettem volna, az volt a liftnél), és a bemegyek a másik fentibe. Ott 1 ajtó van, amit nem lehet kinyitni. 2 parancs jelenik meg az 'Open' és az 'Open safety' mind2vel ki akarja nyitni a kilincset, de nem nyilik. Tudtok segíteni?? -
#4130 Faxt en mar nem varok tovabb. Lejaccom X-en oszt kisz... -
#4129 Nemrég nyomtam végig a demót, de vajon a teljeset mikor fogom? -
#4128 Köszi. Egyébként tudom, hogy leviszi az értékelést (első pálya: 36%, második pálya: 38%), de én ebben a stílusban játszom... -
#4127 Óbazz pedig már felcsillant a szemem! -
Thanatos #4126 ezeket hol nézed? -
#4125 Hol nézted? -
DokySG #4124 Na mind1 :o)
Majd máskor ;D -
DokySG #4123 Bazzz :(
Pedig jo lett volna :) -
#4122 az...[PRENUKE] + Splinter.Cell.Chaos.Theory.RETAIL-RELOADED Reason: fake :/ -
#4121 nforcon nagyon nincs kinn -->hol nézed? -
#4120 mindjart kiderul nukoljake -
#4119 fake? -
#4118 [10PRE3NEWS] + Splinter Cell Chaos Theory RETAIL RELOADED [3GAMES-US] -
#4117 Ez nem olyan egyszerű. Sokkat több gond van coopal mint gondolnád. -
#4116 De tegnap még ment!!! -
#4115 Fölös, válladra veszed a hullát és átcipeled, az is működik. Amúgy mivel Grim elmagyarázza a teendőket, abszolút semmi spoiler nincs benne.
(Mellesleg ha gyilkolod az őröket az már régen rossz, csúnyán leviszi a végén az értékelésedet.) -
#4114 -
#4113 -
#4112 Jóó..... És most már van olyan tört verzió, amelyik rendesen működik? -
#4111 -
#4110 Tudtommal nincs... -
#4109 És most már van már olyan tört verzió, amelyik rendesen működik? -
#4108 még van vagy 1.5 hét szóval, akkor a felét várom :) -
#4107 poén, azért van ott a többi verzió is, bár kétségtelenül jó lenne megnyerni -
#4106 kösz -
#4105 Változott 1 kicsit, kidolgozottabb lett, én most a 3-as pályán tartok eddig 2féle volt: vagy egy rövidujjas, vagy egy búvárruha szerű, amiből csak a szeme látszik ki (mint az SC1 Bonus Missions-ben). -
#4104 Uuh, akkor ez nagyon kemény... Az a baj, hogy aki volt ott őr, azt már kinyírtam, mások meg nem járnak arra, csak ha riadó van. El tudnád mondani mi a másik út? (Nagy SPOILER felirattal, azért ne rontsuk el más játékélményét.) -
#4103 mennyiben változott sam "vértezete" az előző részekhez képest?
vanami összehasonlító shotot nyomnátok? :p -
#4102 Az őrökön van valami berendezés, ezért ha ők közel kerülnek a lézerekhez, akkor azok kikapcsolódnak. Vagy baromi közelről követed őket vagy keresel másik utat. -
#4101 Kis segítség kellene: hogy kell kikapcsolni a bankos (3.) pályán, a legfelső szinten lévő lézereket, sehol nem találtam számítógépet ahol ki lehetne. -
#4100 Hatalmas nagy királyság ez a Starforce, yeah. -
#4099 Várni kell patchre, már dolgoznak rajta. -
#4098 Nekem is megvan,de a dvd meghajtó nem műkszik!Holnap viszem szervízbe aztán megy a likvidálás ezerrel! -
#4097 Segítsetek!!!Tegnap rendesen tudtam játszani CooPban egy amcsi gyerekkel most meg mindig amikor JOIN-t nyomok akkor vagy azt írja ki,hogy UNABLE TO JOIN MATCH vagy pedig azt, hogy THE SERVER DOESN'T EXISTS....HELP? -
#4096 Ehh, jóhogy visszafogja
Hirtelen nem is tudok más progit, ami annyira visszafogná a játékokat, mint a fraps. Ha videot akarsz felvenni, akkor inkább használj gamecamet, ha meg csak az FPS-re vagy kíváncsi, akkor a játék konzoljából hozd elő. (Gondolom a parancs FPS 1)